Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

H Kαρολ έφαγε για πρώτη φορά φακές σήμερα...τρελλάθηκε από τη χαρά της!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πάντως, είναι πολύ ζηλιάρα, δεν υπάρχει περίπτωση να τρώμε και να μη θέλει κι' εκείνη το ίδιο!!! Αν της δώσουμε κάτι άλλο δεν το θέλει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πολα μια απ'τα ιδια κι εμεις.Ξετρελαθηκε με τις φακες προχθες και χθες το μεσημερι εκτος απο το φαγητο της εφαγε και ενα πιατο κουνουπιδι βραστο (μπλιαχ..)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι...σα νερό πάντως! :tongue::tongue::tongue: Δεν είναι ημερομηνία παραγωγής....αυτή είναι LOT εγώ είδα το EXP.... :evil:

Α κ το βάλαμε γιατί κουνήθηκε η Ζωή κ πρήστηκε πολύ το πόδι της κ μελάνιασε!

Ε, να της το πας τοτε..αν αρχισουν να πουλανε ληγμενα και τα φαρμακεια την κατσαμε!

καλημέρα.τελικά έκανα σύνδεση forthnet θα έχω και σπίτι Internet σε 10 εργάσιμες;)

κατα τα άλλα εχτές έστρωσα.όχι τα καλά χαλιά μου βέβαια γιατί τα Χριστούγεννα θα έπρεπε να τα πλένω πάλι.:rolleyes:

αυτα!!!!!!!!!!!!!!1

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλημέεεε...ρα, αυτό είναι χασμουρητό!!!!Εμοτικόν νυσταγμένο :tongue:

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ...απόψε σας περάσαμε. Ξυπνήσαμε στις 3:30 και εκτοτε δεν κλείσαμε μάτι ως τις 6 το πρωί. Σηκωθήκαμε ήπιαμε γάλα, είδαμε tv, κάναμε τις χαρτοπετσέτες χαρτοπόλεμο... Ωραία περάσαμε :? Αυτή τη στιγμή και νυστάζω και έχω και πονοκέφαλο! :cool:

Το ζαρα έχει όντως ωραία παιδικά και οικονομικά. Μια χαρά, αφού τα ρουχαλάκια που πέρνουμε δεν μας κάνουν μετά από 2-3 μήνες;) Εγώ ψωνίζω πολύ και από τα gap.

Άντε καλή μέρα να έχουμε...λέμε τώρα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Α κορίτσια εχθές πήρα και το photo album της βάφτισης! Το έκανα ψηφιακό. Τι κρίμα που δεν μπορώ να σας το δείξω, είναι απίστευτα όμορφο! Τελικά κόστισε κάτι παραπάνω αλλά άξιζε τον κόπο!;) Βέβαια εγώ τρελαίνομαι για φωτο.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέεεε...ρα, αυτό είναι χασμουρητό!!!!Εμοτικόν νυσταγμένο :tongue:

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ...απόψε σας περάσαμε. Ξυπνήσαμε στις 3:30 και εκτοτε δεν κλείσαμε μάτι ως τις 6 το πρωί. Σηκωθήκαμε ήπιαμε γάλα, είδαμε tv, κάναμε τις χαρτοπετσέτες χαρτοπόλεμο... Ωραία περάσαμε :? Αυτή τη στιγμή και νυστάζω και έχω και πονοκέφαλο! :cool:

Το ζαρα έχει όντως ωραία παιδικά και οικονομικά. Μια χαρά, αφού τα ρουχαλάκια που πέρνουμε δεν μας κάνουν μετά από 2-3 μήνες;) Εγώ ψωνίζω πολύ και από τα gap.

Ρε μηπως ειναι απο τα δοντια???Η δικια μου κλαψουριζει που και που,εσκασε κι ενα αποπ κατω και περιμενω και το αλλο να βγει.Εντωμεταξυ τοσο αργα που τα βγαζει θα κανουμε χροοοονια να κοιμηθουμε.Ακομα 7 εχει..

Θελω να παω κι εγω στα ζαρα και για τη μικρη και για μενα αλλα money no, time no...κανα πουλοβερακι θελω να της παρω, τωρα που αλλαξα χθες και το χοντρο μπουφαν και της πηρα ενα πιο λεπτο αλλα και πιο...ανθρωπινο (σα χιονανθρωπος ηταν το παιδι) ασπρο πολυ τελειο!

Τι τιμες εχουν τα ζαρα στα παιδικα πουλοβερ?Στο περιπου, mantinop εσυ ποσο τα πηρες τα πουλοβερακια του πιτσι?

Α κορίτσια εχθές πήρα και το photo album της βάφτισης! Το έκανα ψηφιακό. Τι κρίμα που δεν μπορώ να σας το δείξω, είναι απίστευτα όμορφο! Τελικά κόστισε κάτι παραπάνω αλλά άξιζε τον κόπο!;) Βέβαια εγώ τρελαίνομαι για φωτο.

Αχχχχχ δε σας εχω πει που να φτιαχνετε ψηφιακα αλμπουμ μεσω ιντερνετ?50 λιρες της το εφτιαξα εγω απο αγγλια!

Ρε κορίτσια... τι είναι αυτά τώρα; Και πέρυσι ρώταγες τα ίδια Ειρήνη και σου είπα την γνώμη μου. Δηλαδή λέτε ο Θεός να έδωσε οδηγίες στην εκκλησία να απαγορεύει στην λεχώνα να βγει πριν τις 40 μέρες ή να διαπραγματεύεται στις 20 μέρες; Δεν θέλω να προσβάλλω τα πιστεύω σας, κι εγώ έχω τα δικά μου σαφώς. Αλλά μου φαίνονται λίγο ο παλιακά όλα αυτά... Καλή χριστιανή είναι αυτή που θα βγει στις 40 μέρες και θα πάρει κι ευχή ή η αφοσιωμένη μάνα που δεν κάνει κακό σε κανέναν; Μήπως της πει ο Χριστούλης "έεεεεεειπ, που πας εσύ κυρά μου, δεν έκλεισες 40μερο έγκλειστη, τράβα πίσω στη γωνία σου!".

Κι εγώ ή το dwraki ή η Κατερίνα πχ, που έπρεπε να τρέχουμε στα νοσοκομεία και βγαίναμε νωρίτερα, είμαστε κακές χριστιανές;

Ειρήνη μου, βγες έξω κορίτσι μου, να σε δει λίγο ο ήλιος να φτιάξει η διάθεσή σου, να είσαι μια ήρεμη κι ευτυχισμένη μάνα. Και στις 40 μέρες πας στον παπά να σου δώσει την ευχή του. Σάμπως θα σε παρακολουθεί μήπως και βγήκες νωρίτερα; Ή έχει όρο μέσα στην ευχή να μην την παίρνουν όσες ξεμύτισαν πιο νωρίς; Άντε πουλάκι μου κάνε μια τσάρκα, να σου φύγει η μελαγχολία, να γυρίσεις ανανεωμένη σπιτάκι σου.

Ουφ, τα είπα και ηρέμησα :mrgreen:

Την αναπαυση της λεχωνας για 40 ημερες δεν την επεβαλε ποτε ο Χριστος, αλλα η εκκλησια για να βοηθησει τις γυναικες σε εκεινες τις εποχες που οι υποχρεωσεις τους ηταν τρελες.

Για καλο το εκανε βασικα η εκκλησια.

Βλεπετε τοτε οι περισσοτεροι αντρες δεν σεβοντουσαν ουτε αρρωστια ουτε κουραση της γυναικας τους και γενικα το φυλο μας ειχε απειρες υποχρεωσεις.

Να ειναι το σπιτι αψογο παντα, φαγητο, τα παιδια και πολλες φορες αναλογα με την κοινωνικη ταξη και να δουλευουν εκτος σπιτιου.

Η "απομονωση" λοιπον των 40 ημερων επιβληθηκε απο την εκκλησια, γιατι μονο την εκκλησια ακουγαν και σεβοντουσαν σιγουρα, για να μην ειναι υποχρεωμενη η λεχωνα να καθαριζει, να μαγειρευει, να κανει ερωτα με τον αντρα της, να δεχεται επισκεψεις και να πρεπει να το παιξει και οικοδεσποινα μετα την ταλαιπωρια της γεννας (μπορει να κρατουσε και μερες τοτε) και με ενα νεογεννητο κολλημενο στο στηθος (τοτε θηλαζαν και ειχαν ολες γαλα). Επιπλεον ηταν ολες οι αλλες γυναικες υποχρεωμενες να μαγειρευουν και να καθαριζουν εκεινες για τη λεχωνα και απαλασσετο η λεχωνα και απο την υποχρεωση εμφανισης καθε κυριακη στην εκκλησια.

Επιπλεον ηταν και ειναι μια προστασια και για το μωρο μεχρι να δυναμωσει λιγο να μη μεταφερει ο καθενας τα μικροβια και τους ιους του τσιμπωντας το στο μαγουλακι...

Δεν απαγορευεται απο πουθενα να βγεις μια βολτα. Καλο ειναι ομως να μην πηγαινεις σε κλειστα μερη οπου βριθουν οι ιοι.

Αυτο ηταν και ειναι λοιπον το σαραντισμα. Μια ευκαιρια για τη μητερα και το μωρο να ξεκουραστουν, να ηρεμησουν, να δεθουν.

Και μια καλη δικαιολογια για να αποφυγεις ο,τι δε θελεις να κανεις, οποιον δε θελεις να δεις:D

NOOOOO, I am alive.... Σήμερα λοιπόν, άφησα τις τύψεις μου στην άκρη, και πηγα το παιδί στη γιαγια και στον παππού, να το δουν κι αυτοι, να τους δει κι αυτο (εχει να τους δει απο τις διακοπες), και να ξεκουραστεί κι αυτο και να ξεκουραστω κι εγω, να παρω και κανα ταπερ, κι ετσι βολταρα μεσα στο κρυο. Καλεεεε, ξεπαγιασα, τι ηταν αυτο το σημερινό. Και φοραγα και μακρυμανικο και κασκολακι και παλι πουντιασα.

Αχ, κοριτσια, επαθα μια νειλα το πρωι που ηταν ολη δική μου. Η μικρή μου επεσε απο την αλαξιερα, και για καλη μου τύχη, ειχα ανοιχτο το μεσαιο συρταρι και μου επεσε μεσα στο συρταρι με το κεφάλι. Χτυπησε βεβαια και παλι στην ακρη του συρταρτιου και τωρα ειναι πρησμενο και μαυρο το σημειο κατω απο το ματι της και αναμεσα στα φρυδια υπαρχει μια ωραιοτατη γρατζουνια. Δεν έκλαψε πολύ απο το χτυπημα, περισσοτερο απ την τρομαρα της, και μετα εκλαιγε που της εβαζα παγο... κι εγω δεν μπορω να πω, ημουν ΄πολύ ψυχραιμη παρολο που χεστηκα πανω μου. πως εγινε ρε παιδια δεν το πηρα χαμπαρι, και να φανταστειτε οτι την ακουμπαγα και στο ποδι οσο ηταν πανω στην αλαξιερα γιατι ημουν σκυμμενη στο συρταρι για να της βγαλω ενα μπλουζακι να φορεσει.

Ειχε εντωμεταξυ μια μαυριλα στο μαγουλο απο την ιδια πλευρα με την μαυριλα στο ματι, απο χτες, γιατι την δαγκωσε ενα αγορακι στον παιδικο. Τι να σας πω, δεν βλεπετε το παιδι μου. Θα νομιζουν οτι το δερνω.

Καλα εκανες και την αφησες λιγο. Και η επαφη με τους παππουδες κανει καλο και εσυ πρεπει και λιγο να ξελαμπικαρεις ενιοτε:D

Η αλαξιερα ειναι πραγματι απο τα πιο επικινδυνα μερη για ενα μωρο.Παντως και εμενα μεχρι 2 ετων εκει με βολευε να αλλαζω τη δεσποινα, εκει αλλαζω και τον αγγελακο. Απλα θελει προσοχη. Παντως αυτα συμβαινουν.

Ετσι ακριβως μου ειχε ερθει και η δεσποινα απο τον παιδικο 18 μηνων.

Μαυρο το μαγουλο απο δαγκωνια:D

Αυτο ελεγα κι εγω τοτε, θα λεει ο κοσμος οτι χτυπαμε το παιδι...:tongue:

Ρε κορίτσια... Ακούω το τι τρώνε τα δικά σας... Εμένα πίνει γάλα το πρωί (200-240) και μετά τρώει λίγο ψωμάκι με τυρί ή ένα κουλουράκι (όταν λέω λίγο και ένα, εννοώ ότι το περισσότερο το τρώει το πάτωμα). Στα φρούτα είμαστε οκ, τρώει 2-3 φρούτα με χυμό μισού πορτοκαλιού. Στο μεσημεριανό κάνα μπωλάκι 200γρ φαί, απόγευμα δεν πολυτρώει όμως. Μασουλάει λίγα κορν φλέικς (χωρίς γάλα) συνεταιρικά με το πάτωμα ή λίγο γιαούρτι. Και το βράδυ ψιλοαρνείται το φαί (χτες έφαγε 5 μακαρόνια). Αναγκάζομαι το βράδυ γύρω στη 1 να του δίνω γάλα. Παρ' όλα αυτά έχει φτάσει τα 10400, αλλά λίγο κοντός ίσως; 79 εκατοστά. Με τι μεγαλώνει; Του αρκούν δύο πλήρη γεύματα;;;

Ρε συ Χριστινα, τι θελεις να φαει το παιδακι? ενα αρνι?

Μια χαρα τρωει το παιδι. Εμενα η κορη μου βραδινο 3 χρονων αρχισε να τρωει. Ενα γαλα επινε μονο για βραδυ και βαρος πηρε και υψος.

Καταρχην θα περιμενεις σου εχω πει να παει 3 χρονων το παιδι για να δεις βαρος - υψος. Η προωρωτητα τα κανει να αργουν λιγο σε υψος-βαρος τα πρωτα 3 χρονια.

Αν και ο δικος σου μια χαρα μου φαινεται:)

Καλημέρα όμορφες!!!

Τα χω παρμένα πάλι σήμερα....προχθές πήγα κ πήρα από το φαρμακείο αλουμινόνερο για να κάνω κομπρέσες στη μικρή που είχε πρηστεί το μπουτάκι της από το εμβόλιο...κ εχθές το βράδυ λέω για να δω τι πράμα είναι αυτό κ όπως διάβαζα τις οδηγίες πέφτει το μάτι μου στην ημερομηνία λήξης 8/10!:shock::shock::shock: Καλά φταίω κ εγώ που δεν το κοίταξα αλλά είναι 2,5 μήνες ρε γμτ δεν ήξερε αυτή που μου το πούλησε ότι το είχε καιρό κ μπορεί να είχε λήξει κ τηε ανέφερα ότι είναι για μωρό??? Φυσικά θα της το πάω σήμερα....:mad: Παίζει να πάθει κάτι η μικρή από αυτό???? Όποτε της βάζαμε πάντως κομπρέσα τσίριζε κ έκλαιγε με λυγμούς....:|

Το αλουμινονερο ΔΕΝ εχει ημερομηνια ληξης γιατι απλα ΔΕΝ ληγει.

Η ημερομηνια ειναι τυπικη γιατι βασει νομου ολα τα προιοντα πρεπει να εχουν καποια εστω ενδεικτικη ημερομηνια ληξης.

Η μικρη δεν ξερω γιατι εκλαιγε, παντως δεν εκλαιγε απο το αλουμινονερο. Νερακι δροσερο ειναι. Ουτε ποναει, ουτε τσουζει. Πιθανον να την ενοχλει το πρηξιμο απο το εμβολιο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Επισης πολυ ωραια παιδικα εχει και το hm και επισης οικονομικα.

Ειχα παρει γκρι ανοιχτο μουτον παλτουδακι με λευκη γουνα και λευκα κεντηματα στη δεσποινα 25 ευρω.

Οχι μονο ηταν πανεμορφο, αλλα κρατησε και 3 χειμωνες.

Βλεπετε εμεις τα φοραμε πολυυυυ καιρο τα ρουχα μας, γιατι η δεσποινα μονο υψος παιρνει. Βαρος μηδεν:rolleyes:

Εγω παλι δεν τολμω να βγω εξω για φαγητο, παιρνω και ενα κιλο δωρο:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Κασσιανή χαλάρωσες λίγο? Φορτσάτη σε βλέπω σήμερα!

Καλε, μπαινει η γυναικα μια στο τοσο, τα γραφει ολα μαζεμενα γιατι εχει και δουλειες...τι ειναι υπαλληλος γραφειου σαν εμενα???

Καλα χθες επαθα πλακα στο μπενετον με ενα παλτουδακι ασπρο-ροζ χοντρο κιολας οτι πρεπει για τη μικρη, κουκλιστικο αλλα δεν ειχε νουμερα γμτ...

Ρε μηπως ειναι απο τα δοντια???Η δικια μου κλαψουριζει που και που,εσκασε κι ενα αποπ κατω και περιμενω και το αλλο να βγει.Εντωμεταξυ τοσο αργα που τα βγαζει θα κανουμε χροοοονια να κοιμηθουμε.Ακομα 7 εχει..

Μπορεί να είναι και δόντια, ξέρω κι εγώ. Εμείς έχουμε 9 προς το παρόν, αλλά ετοιμάζονται και άλλα σύντομα από ότι βλέπω!

Ω ρε τι έχουμε να τραβήξουμε ακόμα!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

mantinop[/b] εσυ ποσο τα πηρες τα πουλοβερακια του πιτσι?

Τα πουλοβεράκια που πήρα είναι μονόχρωμα με λαιμό V και 100% βαμβακερά, αν θυμάμαι καλά 12 ή 13 ευρώ το ένα κάνανε. Πήρα μέγεθος για 98 εκ γιατί μου φάνηκε ότι έχουν κάπως μικρή φόρμα .

Στα κοριτσίστικα είχε καταπληκτικά κομμάτια...αλλά εγώ τι να του πάρω? φούστα-μπλούζα:tongue::tongue::tongue:

Αγοράσαμε και ένα μπουφάν μπλε από το Prenatal πολύ ωραίο:D

Την προηγούμενη βδομάδα του είχα αγοράσει 2 τζην παντελονάκια, ένα μπλε και ένα μαύρο και 5 φόρμες (μπλούζα - παντελόνι) για μέσα στο σπίτι.

Καλημέρα κορίτσια.Σήμερα δεν έστειλα τη μικρή στον παιδικό γιατί όλο το βράδυ έβηχε.Της είχα δώσει κιέχθές αυτό το σιροπάκι με το μέλι το φυτικό που μας έχει δώσει ο γιατρός μας αλλά απ'ότι είδα δεν έκανε τίποτα.Σήμερα τον έπερνα τηλέφωνο να τον ρωτήσω τι άλλο θα μπορούσα να της δώσω για να σταματήσει ο βήχας αλλά δεν τον βρήκα,έτσι της έδωσα ενα σιρόπι το mucothiol που μου είχε δώσει κι'αυτό για ξερό βήχα πριν απο καιρό.Προς το παρόν το έχει πάρει μόνο μια φορά αλλά σταμάτησε ο βήχας,απο το πρωί δεν έχει βήξει ούτε μια φορά,θα συνεχίσω να της δώσω και το μεσημέρι και το βράδυ πάλι.Κατα τ'άλλα σήμερα είχα κανονίσει να πάω κομμωτήριο να χτενιστώ και να φτιάξω και λίγο τα νύχια μου αλλά το ακύρωσα.Πως γίνεται κάθε φορά που κανονίσω κάτι πάντα κάτι να τυχαίνει δεν ξέρω.

SI5Yp3.png

καλημερα κοριτσακια

δεν εχω νεα.....

Αχχχχχ δε σας εχω πει που να φτιαχνετε ψηφιακα αλμπουμ μεσω ιντερνετ?50 λιρες της το εφτιαξα εγω απο αγγλια!

για πες με ενδιαφερει:-P

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...