Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Είναι κ αυτός ένας τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου. Οπως σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα ❤️

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Χριστίνα δεν σε πάει σήμερα...ντύσου, στολίσου, πάρε μπράντυ και βγες έξω για καφέ:D...άμα είναι για να πιείς έναν καφέ να σκουπίσεις και να σφουγγαρίσεις το μισό σπίτι...δεν λέει:tongue::D:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Telika το γιατι δεν γραφω πια .. το περιγραφουν η ΤΑΡΑ και η ΞΑΝΘΗ με απολυτη ακριβεια... πανικος.....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Mantinop thanks για το link :):)

H Kαρολ έφαγε για πρώτη φορά φακές σήμερα...τρελλάθηκε από τη χαρά της!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πάντως, είναι πολύ ζηλιάρα, δεν υπάρχει περίπτωση να τρώμε και να μη θέλει κι' εκείνη το ίδιο!!! Αν της δώσουμε κάτι άλλο δεν το θέλει!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαριάννα υπομονή για λίγες μέρες!!! Μπορώ να φανταστώ την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι!!!:tongue::tongue::tongue:

Ξανθή πολλά περαστικά!!

Ειρηνούλα, πολλά περαστικά και στην πριγκίπισσα νο. 1!!! Πρόσεχε λίγο με το μωρό!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ωραιο παρτι βλεπω κανεται στο σπιτι να στηλω και τα δικα μου :tongue:

Στειλε και τα δικα σου και θα με ψαχνετε στις νευρολογικες κλινικες μετα!:tongue:

Να σας ρωτήσω κάτι....σας κοπανάνε? εμένα συνέχεια....μπουνιές, κλωτσιές, δαγκωσιές, κουτουλιές...και το αποκορύφωμα χτες το βράδυ που είχα ξαπλώσει στον καναπέ και έβλεπα το νησί....αρπάζει τις παντόφλες μου και άρχισε πάλι να με κοπανάει, μία σε κάθε χέρι και γκαπ γκουπ εμένα την καψερή:?

Όταν του λέω να σταματήσει γελάει και συνεχίζει:shock::shock::shock:

Κι εγω τρωω ξυλο... Αυτη η μικρη πολυ τσαμπουκαλου. Μολις της παρω κατι απ΄τα χερια με κοπαναει κι αρχιζει και πεταει κατω οτι βρει!:evil:

πηγα στον γιατρο με βρηκε κρυωμενη (σωπα καλε) μου εδωσε amboral και Zinadol

Αντιβιωση? Γιατι βρε παιδι μου? Προσεξε μη παθεις μυκητες τωρα...

Το τοστ το τρώει ολόκληρο; Γιατί για μας τοστ σημαίνει 1/4!

Οχι βεβαια! Λιγο τρωει.

Πηγα στο ΙΚΑ για την ενσταση. Εγω υπεβαλλα ενσταση για το Β΄επιπεδου, κι αυτοι κατεγραψαν ολες τις εξετασεις που ειχα παει να πληρωθω εκεινη την ημερα, με αποτελεσμα να διεκδικω τωρα 155 ευρω!:D

Θα μου απαντησουν με επιστολη σε ενα μηνα, αλλα μαλλον θα τα παρω, γιατι ηταν θετικο οτι οι περισσοτερες εξετασεις ειχαν γινει σε δημοσιο νοσοκομειο.

age.png age.png

Πηγα στο ΙΚΑ για την ενσταση. Εγω υπεβαλλα ενσταση για το Β΄επιπεδου, κι αυτοι κατεγραψαν ολες τις εξετασεις που ειχα παει να πληρωθω εκεινη την ημερα, με αποτελεσμα να διεκδικω τωρα 155 ευρω!:D

Θα μου απαντησουν με επιστολη σε ενα μηνα, αλλα μαλλον θα τα παρω, γιατι ηταν θετικο οτι οι περισσοτερες εξετασεις ειχαν γινει σε δημοσιο νοσοκομειο.

Πολύ ωραία!!! Και εγώ λέω ότι θα τα πάρεις!!!:):):):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Πολίνα κι εμείς φακές, τις τρώει ο μούργος. Βάζω και κάνα λαχανικό έξτρα και το γουρουνιάζει μια χαρά.

Μαριάννα πάλι καλά! Να τα χαλάσεις για τον εαυτό σου! Να πάρεις... εχμμμ.. μπύρες χαχαχα

WN6Op3.png

Πολίνα κι εμείς φακές, τις τρώει ο μούργος. Βάζω και κάνα λαχανικό έξτρα και το γουρουνιάζει μια χαρά.

Ρυζι να βαζεις, ειναι παρα πολυ θρεπτικος συνδυασμος. Οχι λαχανικα, γιατι μπορει να γινει βαρυ το φαγητο. Εχεις και ευερεθιστο εντερο...

Μαριάννα πάλι καλά! Να τα χαλάσεις για τον εαυτό σου! Να πάρεις... εχμμμ.. μπύρες χαχαχα

:tongue::tongue::tongue:

age.png age.png

Ρύζι ε; Δεν το σκέφτηκα... Ένα κολοκυθάκι, μισή πατάτα και καρότο είναι τα έξτρα που βάζω μέσα, μόνο για τον μικρό αυτά. Πολλά; Δεν τα τρώω εγώ. Εδώ καλά καλά δεν τρώω τις φακές (μου έμεινε από εγκυμοσύνη)...

WN6Op3.png

Οι φακές ή τα ρεβίθια με το ρύζι, εκτός από νόστιμα είναι ένα πιάτο με ιδιαίτερη διατροφική αξία λόγω του συνδυασμού οσπρίων με δημητριακά. Ο συνδυασμός αυτός δίνει πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, κάνοντας απαραίτητο το φαγητό αυτό σε ανθρώπους που δεν τρώνε κρέας ή/και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Οι πρωτεϊνες φυτικής προέλευσης, αν και προσφέρουν σε επαρκείς ποσότητες κάποια αμινοξέα, εμφανίζουν έλλειψη σε άλλα. Όταν λοιπόν συνδυαστούν οι φυτικές πρωτεϊνες με τον κατάλληλο τρόπο, τότε παρέχεται στον οργανισμό μια πλήρης και υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεϊνη σχεδόν εφάμιλλη του κρέατος.

age.png age.png

Διαφημίσεις

...μαλλον δεν μασ κολλησε η πεθερα...απλα απο τα νευρα μου με την ολη κατασταση το σκευτηκα!!!!!

τωρα χαμοσ..................πανικοσ καλυτερα!!!εχει η μικρη κολικουσ κ κλαιει εδω και ωρα...την σηκωνω τωρα!!!

επομενωσ ξανθη ,ταρα ειρηνακι να σκευτεστε οτι υπαρχει ακομα πιο πανικοσ απο οτι γινετε με τα δικα σασ ζουζουνια ...ετσι για να αισθανθειτε καλυτερα!

και λειπει κ ο αντρασ μου βαρδια!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Κάναμε το εμβόλιο της γρίπης (Μαριάννα το ξέρει ο παιδοντόκτορ ότι ο πιτσιποπάκος δεν πάει σε σταθμό αλλά επέμενε να το κάνει) και πήραμε και αίμα για γενικές εξετάσεις...τρελάθηκε στο κλάμα....τον ακούσατε?

Μετά πήγαμε για καφέ στην Αγίου Νικολάου, χαζέψαμε και συνεχίσαμε με ψώνια:D

Πρώτη φορά πήγα στο ζάρα και είδα τα παιδικά...πολύ καλά, πήραμε 2 πουλοβεράκια με V για να τα φοράμε με πουκαμισάκι από μέσα:D ένα μπλε (φυσικά:D) και ένα γκρι...γιατί είχαμε αγοράσει την προηγούμενη εβδομάδα και ένα μαύρο τζην παντελονάκι:D εκτός από το κλασσικό μπλε.

Καλημέρα όμορφες!!!

Τα χω παρμένα πάλι σήμερα....προχθές πήγα κ πήρα από το φαρμακείο αλουμινόνερο για να κάνω κομπρέσες στη μικρή που είχε πρηστεί το μπουτάκι της από το εμβόλιο...κ εχθές το βράδυ λέω για να δω τι πράμα είναι αυτό κ όπως διάβαζα τις οδηγίες πέφτει το μάτι μου στην ημερομηνία λήξης 8/10!:shock::shock::shock: Καλά φταίω κ εγώ που δεν το κοίταξα αλλά είναι 2,5 μήνες ρε γμτ δεν ήξερε αυτή που μου το πούλησε ότι το είχε καιρό κ μπορεί να είχε λήξει κ τηε ανέφερα ότι είναι για μωρό??? Φυσικά θα της το πάω σήμερα....:mad: Παίζει να πάθει κάτι η μικρή από αυτό???? Όποτε της βάζαμε πάντως κομπρέσα τσίριζε κ έκλαιγε με λυγμούς....:|

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!Εχω ξυπνησει απο τις 6 παρα σημερα λογω...Παναγιωτας!Ή έσκασε απο τη ζεστη (δεν εχει κρυο σημερα,ετσι?) αλλα υποψιαζομαι ενα κ...κούνουπο που σκοτωσα το πρωι..Εχουμε γεμισει κουνουπια γμτ και εχω και σιτες, τι σκατα, παραμονευουν πισω απο τη σιτα να μπουκαρουν στο σπιτι??

Αννα τι ειναι το αλουμινονερο και εχει και ημερομηνια ληξης??Μηπως ειναι ημερομηνια παραγωγης?Εγω παντως οσες φορες εχει κανει κανα μικρο καρουμπαλακι απο εμβολιο δεν το πειραζω και φευγει μονο του.

Τελικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι...σα νερό πάντως! :tongue::tongue::tongue: Δεν είναι ημερομηνία παραγωγής....αυτή είναι LOT εγώ είδα το EXP.... :evil:

Α κ το βάλαμε γιατί κουνήθηκε η Ζωή κ πρήστηκε πολύ το πόδι της κ μελάνιασε!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...