Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δεν εχεις υπνοσακο με ποδαρακια?
Χριστίνα νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα για υπνόσακο. Αυτός που έχεις δε είναι με τα ποδαράκια ξεχωριστά, σαν φόρμα δηλαδή, είναι εννιαίο το κάτω μέρος? Κι εγώ θα πάω να πάρω φέτος αλλά με πατζάκια κάτω! Είναι απαραίτητος!

Επίσης όταν διαβάζεις ένα βιβλίο...πάντα μετά το σήριαλ υστερεί. Η φαντασία μας τα πλάθει αλλιώς όλα. Ευτυχώς αυτό το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει! Θυμάμαι τα Ματωμένα Χώματα που είχα δει λίγο όταν παιζόταν το σήριαλ. Καμία σχέση όμως!!! Είχα δει 2-3 επεισόδια και το παράτησα. Δεν μου άρεσε καθόλου.

Αυτό ακριβώς, είναι σάκος, από το ΙΚΕΑ τον είχα πάρει. Ο δικός μου τσαντίζεται κι όλας με την πολλή ζέστη, δεν τον πιάνω πουθενά ρε γμτ!

Όσο για τα ματωμένα χώματα, κι εγώ μια από τα ίδια, βαρέθηκα στη συνέχεια να το παρακολουθήσω.

πάντων..κάναμε και το mmr και τώρα είμαι λίγο σε επιφυλακή..μας είπε ότι θα κάνει πυρετό σε καμιά βδομάδα αλλά για σπυράκια δεν είπε τίποτα...

Σκέφτομαι τώρα το αυγό να της το δίνω ξεχωριστά σαν σνακ αλλά πως να το φτιάξω??Με λίγο λαδάκι,ψωμάκι και ντοματούλα??Εσείς πως το δίνετε???

Κι εμένα ο ΙΚΑτζης όταν τον ρώτησα συγκεκριμένα για σπυριά (λες και το ΄ξερα!) είπε όχι, μόνο πυρετό στην 10η μέρα. Όσο για το αυγό, επειδή ο δικός μου δεν το πολυτρώει σκέτο, το πετάω στο φαί του κι ησυχάζω. Πάντως όπως το λες ακούγεται τέλειο. Η μαμά μου όταν (σπάνια) του το δίνει σκέτο, βάζει και μια στάλα λεμόνι. Δοκίμασε και λίγη ρίγανη μαζί με όλα αυτά που είπες.
* ΝΕΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! *.......

Τα έσβησα γιατί εμείς τα ξέρουμε όλα.

Ναι σαφώς χαχαχα

Κι εμένα μου έφεραν μπουφάν αμάνικο μπενετόν αλλά δεν υπήρχε ο κωδικός όπου πήγα να το αλλάξω και το κράτησα, αφού πέρασαν οι μέρες (λέτε να μην κοιτάξουν καρτελλάκι αν ξαναπροσπαθήσω αλλού; ).

Ρε κορίτσια... Ακούω το τι τρώνε τα δικά σας... Εμένα πίνει γάλα το πρωί (200-240) και μετά τρώει λίγο ψωμάκι με τυρί ή ένα κουλουράκι (όταν λέω λίγο και ένα, εννοώ ότι το περισσότερο το τρώει το πάτωμα). Στα φρούτα είμαστε οκ, τρώει 2-3 φρούτα με χυμό μισού πορτοκαλιού. Στο μεσημεριανό κάνα μπωλάκι 200γρ φαί, απόγευμα δεν πολυτρώει όμως. Μασουλάει λίγα κορν φλέικς (χωρίς γάλα) συνεταιρικά με το πάτωμα ή λίγο γιαούρτι. Και το βράδυ ψιλοαρνείται το φαί (χτες έφαγε 5 μακαρόνια). Αναγκάζομαι το βράδυ γύρω στη 1 να του δίνω γάλα. Παρ' όλα αυτά έχει φτάσει τα 10400, αλλά λίγο κοντός ίσως; 79 εκατοστά. Με τι μεγαλώνει; Του αρκούν δύο πλήρη γεύματα;;;

Αει στα κομμάτια, έμπαινα μέσα από μπαλκόνι, μου έπεσε η κούπα του καφέ, έκανα τα πάντα καφέ, μάζευα κομμάτια κούπας και δεν πρόλαβα και να τον πιω. Και μου τελείωσε κι ο καφές :evil:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό ακριβώς, είναι σάκος, από το ΙΚΕΑ τον είχα πάρει. Ο δικός μου τσαντίζεται κι όλας με την πολλή ζέστη, δεν τον πιάνω πουθενά ρε γμτ!

Όσο για τα ματωμένα χώματα, κι εγώ μια από τα ίδια, βαρέθηκα στη συνέχεια να το παρακολουθήσω.

Κι εμένα ο ΙΚΑτζης όταν τον ρώτησα συγκεκριμένα για σπυριά (λες και το ΄ξερα!) είπε όχι, μόνο πυρετό στην 10η μέρα. Όσο για το αυγό, επειδή ο δικός μου δεν το πολυτρώει σκέτο, το πετάω στο φαί του κι ησυχάζω. Πάντως όπως το λες ακούγεται τέλειο. Η μαμά μου όταν (σπάνια) του το δίνει σκέτο, βάζει και μια στάλα λεμόνι. Δοκίμασε και λίγη ρίγανη μαζί με όλα αυτά που είπες.

Ναι σαφώς χαχαχα

Κι εμένα μου έφεραν μπουφάν αμάνικο μπενετόν αλλά δεν υπήρχε ο κωδικός όπου πήγα να το αλλάξω και το κράτησα, αφού πέρασαν οι μέρες (λέτε να μην κοιτάξουν καρτελλάκι αν ξαναπροσπαθήσω αλλού; ).

Μου το εκαναν και μενα αυτο στα μπενετον και δεν μου αλλαζαν ενα τζην της μικρης και οταν ανεβηκα στον επανω οροφο, το ειδα και μου το αλλαξαν!

Ρε κορίτσια... Ακούω το τι τρώνε τα δικά σας... Εμένα πίνει γάλα το πρωί (200-240) και μετά τρώει λίγο ψωμάκι με τυρί ή ένα κουλουράκι (όταν λέω λίγο και ένα, εννοώ ότι το περισσότερο το τρώει το πάτωμα). Στα φρούτα είμαστε οκ, τρώει 2-3 φρούτα με χυμό μισού πορτοκαλιού. Στο μεσημεριανό κάνα μπωλάκι 200γρ φαί, απόγευμα δεν πολυτρώει όμως. Μασουλάει λίγα κορν φλέικς (χωρίς γάλα) συνεταιρικά με το πάτωμα ή λίγο γιαούρτι. Και το βράδυ ψιλοαρνείται το φαί (χτες έφαγε 5 μακαρόνια). Αναγκάζομαι το βράδυ γύρω στη 1 να του δίνω γάλα. Παρ' όλα αυτά έχει φτάσει τα 10400, αλλά λίγο κοντός ίσως; 79 εκατοστά. Με τι μεγαλώνει; Του αρκούν δύο πλήρη γεύματα;;;

Ασε μας μαρη, μια χαρα τρωει το παιδι!!!Κι εμεις 80 εκατοστα και 11150 αρχες του μηνα ειμασταν, ποσο θες να ειναι???

Αει στα κομμάτια, έμπαινα μέσα από μπαλκόνι, μου έπεσε η κούπα του καφέ, έκανα τα πάντα καφέ, μάζευα κομμάτια κούπας και δεν πρόλαβα και να τον πιω. Και μου τελείωσε κι ο καφές :evil:

Παλι σκ... τα εκανες?Καθαριζε τωρα!Καφε αυριο!

Πωπω βρε Ειρηνακι τι παθατε???Περαστικα στην αγγελικουλα και οσο μπορεις μακρια απο το μωρο.Γιατι τα εχεις στο ιδιο δωματιο?Δεν εχεις την αγγελικη στο δικο της και το μωρο στο δικο σου?

ναι βρε συ!!ετσι ακριβωσ τισ εχουμε...η αγγελικη στην κουνια τησ στο δωματιο τησ και η μικρη στην κουνια στο δικο μασ δωματιο....απλα χτεσ επειδη γινοταν ο χαμοσ πηραμε την αγγελικη μαζι μασ!!!

ξεχασα να πω του ντοκτορ που του τηλ,οτι χτεσ ετυχε να βαλουμε και το mmr...

τωρα ντρεπομαι να ξαναπαρω..

λετε αυτο να επιδεινωσε την κατασταση?τι να πω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Xριστινα εγω πηρα τους υπνοσακους απο το Λητω και ειναι σαν ολοσωμες φορμες. Εχω 2 για το καθε παιδι, γιατι αργουν πολυ να στεγνωσουν οταν τους πλενω. Η Μαριαλενα βεβαια βολευεται με τους παλιους του Αντωνη.

Σχετικα με το φαγητο. Η Μαριαλενα πινει 300ml γαλα πρωι βραδυ, φρουτο ή 300ml χυμο πορτοκαλι για δεκατιανο, φαγητο κανονικη μεριδα το μεσημερι, γιαουρτι ή φρυγανια με ταχινομελο ή τοστ το απογευμα, και ολο και κατι θα τσιμπολογησει απο μας το βραδυ. Παντως σιγουρα τρωει περισσοτερο απο τον Αντωνη!:tongue: Αυγο δυστυχως ουτε να το βλεπει, θα αρχισω να φτιαχνω ομελεττα νομιζω...

Η κατασταση ειναι δυσκολη στο σπιτι αυτες τις μερες που λειπει η γιαγια. Χθες βραδυ ικετευα τον Αντωνη να σταματησει να μιλαει!:shock: Ειχα τετοιο πονοκεφαλο και ζαλαδα, που δεν αντεχα αλλο να τον ακουω! Και μεσα σε αυτον τον πανικο βεβαια, να πρεπει να στρωσω, να φτιαξω ντουλαπες κλπ. Σημερα μου εφεραν τις μοκετες, εστρωσα τα μικρα κομματια, ενω τα μεγαλα θα τα αναλαβει ο μπαμπας. Αυτη τη στιγμη χοροπηδανε και σκαρφαλωνουν και τα δυο σε καναπε και τραπεζακι κανοντας γεφυρα απο το ενα επιπλο στο αλλο...:evil: Heeeeeeeeelp!!!:shock:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Xριστινα εγω πηρα τους υπνοσακους απο το Λητω και ειναι σαν ολοσωμες φορμες. Εχω 2 για το καθε παιδι, γιατι αργουν πολυ να στεγνωσουν οταν τους πλενω. Η Μαριαλενα βεβαια βολευεται με τους παλιους του Αντωνη.

Σχετικα με το φαγητο. Η Μαριαλενα πινει 300ml γαλα πρωι βραδυ, φρουτο ή 300ml χυμο πορτοκαλι για δεκατιανο, φαγητο κανονικη μεριδα το μεσημερι, γιαουρτι ή φρυγανια με ταχινομελο ή τοστ το απογευμα, και ολο και κατι θα τσιμπολογησει απο μας το βραδυ. Παντως σιγουρα τρωει περισσοτερο απο τον Αντωνη!:tongue: Αυγο δυστυχως ουτε να το βλεπει, θα αρχισω να φτιαχνω ομελεττα νομιζω...

Η κατασταση ειναι δυσκολη στο σπιτι αυτες τις μερες που λειπει η γιαγια. Χθες βραδυ ικετευα τον Αντωνη να σταματησει να μιλαει!:shock: Ειχα τετοιο πονοκεφαλο και ζαλαδα, που δεν αντεχα αλλο να τον ακουω! Και μεσα σε αυτον τον πανικο βεβαια, να πρεπει να στρωσω, να φτιαξω ντουλαπες κλπ. Σημερα μου εφεραν τις μοκετες, εστρωσα τα μικρα κομματια, ενω τα μεγαλα θα τα αναλαβει ο μπαμπας. Αυτη τη στιγμη χοροπηδανε και σκαρφαλωνουν και τα δυο σε καναπε και τραπεζακι κανοντας γεφυρα απο το ενα επιπλο στο αλλο...:evil: Heeeeeeeeelp!!!:shock:

ωραιο παρτι βλεπω κανεται στο σπιτι να στηλω και τα δικα μου :tongue:

Η κατασταση ειναι δυσκολη στο σπιτι αυτες τις μερες που λειπει η γιαγια. Χθες βραδυ ικετευα τον Αντωνη να σταματησει να μιλαει!:shock: Ειχα τετοιο πονοκεφαλο και ζαλαδα, που δεν αντεχα αλλο να τον ακουω! Και μεσα σε αυτον τον πανικο βεβαια, να πρεπει να στρωσω, να φτιαξω ντουλαπες κλπ. Σημερα μου εφεραν τις μοκετες, εστρωσα τα μικρα κομματια, ενω τα μεγαλα θα τα αναλαβει ο μπαμπας. Αυτη τη στιγμη χοροπηδανε και σκαρφαλωνουν και τα δυο σε καναπε και τραπεζακι κανοντας γεφυρα απο το ενα επιπλο στο αλλο...:evil: Heeeeeeeeelp!!!:shock:[/color][/size][/font]

Κι εγω ικετευα την Παναγιωτα να σταματησει την κλαψα...καθε βραδυ απο τις 9 και μετα κλαψουριζει, εχω και πονοκεφαλο απο τη δουλεια και δεν μπορω καθομου!Για γαλα καθιερωσαμε κι εμεις γυρω στα 280ml και καμια ωρα πριν τσιμπολογαει κι απο μας.Τοστ, μπανανες, ψωμια, τυρια, οτι μυρισει δεν μπορουμε να φαμε τιποτα πια...

συμπεθερα αστα ελα μια βολτα σε εμενα να δεις τι γινεται και αυτη η απιστευτη λογοδιαρροια απο τον Μαριο να μη σταματα ενα πραγμα , αφου εχτες του λεω μη μιλαε λιγο σε παρακαλω μονο 5 λεπτα και μου απαντα γιατι θα πεθανεις;:shock: του λεω ετσι οπως κανεις θα με πεθανεις και ο Μαριος λεει μμμ και τι με νοιαζει εμενα θα με παρει η γιαγια μου στην Αθηνα και θα παω στον ποδοτοπο οχι θα κατσει να σκασει:tongue:

και φυσικα χοροπηδανε απο τον εναν καναπε στον αλλο και φυσικα ο σπορος πεφτει συνεχεια αυτο το κεφαλι του ειναι ολο ενα καρουμπαλο:cry:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ξανθή περαστικά:D

Να σας ρωτήσω κάτι....σας κοπανάνε? εμένα συνέχεια....μπουνιές, κλωτσιές, δαγκωσιές, κουτουλιές...και το αποκορύφωμα χτες το βράδυ που είχα ξαπλώσει στον καναπέ και έβλεπα το νησί....αρπάζει τις παντόφλες μου και άρχισε πάλι να με κοπανάει, μία σε κάθε χέρι και γκαπ γκουπ εμένα την καψερή:?

Όταν του λέω να σταματήσει γελάει και συνεχίζει:shock::shock::shock:

Ξανθή περαστικά:D

Να σας ρωτήσω κάτι....σας κοπανάνε? εμένα συνέχεια....μπουνιές, κλωτσιές, δαγκωσιές, κουτουλιές...και το αποκορύφωμα χτες το βράδυ που είχα ξαπλώσει στον καναπέ και έβλεπα το νησί....αρπάζει τις παντόφλες μου και άρχισε πάλι να με κοπανάει, μία σε κάθε χέρι και γκαπ γκουπ εμένα την καψερή:?

Παω να την αλλαξω και σηκωνει ολο το σωμα απο τη μεση και κατω και με κλωτσαει και μετα δυο ποδια, σφαλιαρες συνεχεια στο κεφαλι, στις παντοφλες στα ποδια,προχθες κοντεψε να μου ανοιξει τη μυτη, με κοπανησε με το κινητο μου,ανεβαινει πανω μου να κανουμε ντε το αλογακι και μου παταει την κοιλια χοροπηδωντας, του πατερα της του εχει κατασκοτωσει τα απ'αυτα του μολις τον βλεπει ξαπλα παει και του τα χτυπαει και ο καημενος καθεται με τα χερια εκει σαν τερματοφυλακας....θες κι αλλα?Α!ολα αυτα συνοδευονται με κραυγες καρατε!!!άααααα ιάαααα!

Διαφημίσεις

α καλα οσο για το ξυλο μας εχουν σακατεψει και τα δυο ο μικρος μου εχει ηδη ανοιξει τη μυτη και εχτες πηγαινε απο μονος του και εριχνε κουτουλιες στον Μαριο και μετα εκανε πως εκλαιγε και μου εδειχνε τον Μαριο οτι και καλα τον χρτυπησε ο Μαριος , το ατιμο ειναι πανουργο, παει και βγαζει κουταλες απο τη κουζινα και κυνηγα τον Μαριο και του λεει ντα ντα

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Ο πιτσιποπάκος έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο κοπάνημα σ' εμένα:shock:

Ενώ καθόμαστε και εγώ και ο άντρας μου στους καναπέδες...γυαλίζει το μάτι του...αρχίζει να γελάει πονηρά...πέρνει φόρα και ορμάει πάνω μου και αρχίζει....:?:rolleyes::tongue::confused:

Ο άντρας μου χτες είπε ότι ζηλεύει:shock: θέλει κι αυτός λίγο ξύλο...:shock::shock::shock: δείχνει λέει το παιδί οικειότητα σ' εμένα με αυτόν τον τρόπο...πάμε καλά?:shock:

Στο μεταξύ πονάω παντού...:rolleyes:

Την Κυριακή το πρωί ανοίγει το βαγονέτο και βγάζει ένα βαρύ μπρίκι...τρέχει και αρχίζει να κοπανάει δυνατά το τζάμι στην μπακλονόπορτας της κουζίνας...ευτυχώς ήμουν λίγο πιο πέρα και τον πρόλαβα γρήγορα...θα το έσπαγε το τζάμι και κάνει και κρύο:rolleyes:

Παλι σκ... τα εκανες?Καθαριζε τωρα!Καφε αυριο!
Ε άμα σας πω ότι από δύο μισοτελειωμένα κουτιά κατάφερα να φτιάξω έναν δεύτερο, τον άφησα για λίγο μπαλκόνι να κάνω τζάμια και γύρισα κι είχε ανέβει η μια γάτα στο τραπέζι και τον έπινε; Έλεος αυτό το γατί, όλο καταχρήσεις κάνει! Πως δεν άναψε και κάνα τσιγαράκι απορώ!

Επίσης, σκούπιζα τα νερά στο μπαλκόνι, γλίστρησα και μου μπήκε η σκούπα στο μάτι :rolleyes:

Μέχρι να τελειώσω όλες τις ζημιές που έκανα, γυρνάω κουζίνα, όλο θρυψαλάκια κάτω! Τι έσπασε, ακόμα το ψάχνω!!!

χριστινα μην σκασ με το βαροσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ το αγγελικιδιον 25 του σεπτεμβρη ηταν 10.700.υψοσ ηταν 86.ειπαμε σκλεναρικοβα..

Πω ρε φίλε, σκάλα θα θέλουμε να ανεβαίνουμε μπας και κλέψουμε κάνα φιλάκι! Εμείς είμεθα κοντούληδες σαν τον μπόνο όμως, γεμάτοι άλλα χαρίσματα :twisted:
γιαουρτι ή φρυγανια με ταχινομελο ή τοστ το απογευμα
Το τοστ το τρώει ολόκληρο; Γιατί για μας τοστ σημαίνει 1/4!

Κοίτα, επειδή μας έχει σπάσει στο ξύλο, πλέον δεν του λέω όχι ή μη, αλλά "καλό καλόοοο" και του παίρνω το χεράκι και τον βάζω να με χαϊδεύει. Ε, το συνεχίζει λίγο και ξαναρχίζει το ξύλο. Που θα πάει, θα το μάθει!

Ειρήνη περαστικά στην Αγγελική. Κι εγώ νομίζω πως είναι δύσκολο να την είδε την μια μέρα η πεθ και την άλλη να εμφάνισε ίωση, κάνει 2-3 μέρες να εμφανίσει συμπτώματα. Αυτό καθόλου δεν μας αποθαρρύνει από το να τα ρίχνουμε όλα πάνω της :twisted:

Ξανθή περαστικά, όλα στο πόδι τα περνάμε μαμώτο! Κι εμένα η μέση δεν λέει να φτιάξει :|

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...