Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγώ αν κ το ήθελα πολύ δεν κατάφερα να δω το νησί με πήρε ο ύπνος 9:30 η ώρα που κοίμιζα τη μικρή κ ξύπνησα 11:10 και έβριζα τον άντρα μου που δεν αναρωτήθηκε τι κάνουμε τόση ώρα μέσα!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε δεν θα βάλει καμμιά επανάληψη το πρώτο επεισόδιο??!:evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε δεν θα βάλει καμμιά επανάληψη το πρώτο επεισόδιο??!:evil:

Το σαββατοκυριακο σιγουρα!

Εμεις το αβγο το τρωμε σφιχτο πλεον ολοκληρο με το ασπραδι και απλα πατημενο...και κανουμε και αμμμμμμμ!!!!Σκετο εννοειται, ουτε λαδια ουτε τιποτα η χοντρουλα!

Διαφημίσεις

2872033ouyj6jdvck.gif

Συμπεθερα αρρωστησες? Ασε τα παιδια στην πεθερα, φαε και καμια σουπιτσα και ξεκουρασου σημερα. Περαστικα!

καλα θα ηταν αλλα εχουμε αλλα τρεξιματα απο τη περασμενη τεταρτη επαθε εγκεφαλικο ο μαμα της πεθερας μου και ολο αυτο το διαστημα ηταν στο νοσοκομειο , τη κυριακη ηρθε η μαμαμ μου απο Αθηνα για να κρατησει το μικρο αλλα πρεπει σημερα να φυγει και δεν ξερω τι να κανω με το μικρο ειχα παρει αδεια την περασμενη εβδομαδα 2 ημερες ηρθε η γιαγια απο το νοσοκομειο εχτεςε αλλα ειπαν για 3-4 ημερες να μην ερθει σε επαφη με παιδια ,τωρα αν ζητησω παλι αδεια θα με παρουν με μισο ματι το ιδιο συμβαινει και με τον αντρα μου ,αστα :|

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

* ΝΕΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ! *

Απογευματινά μαθήματα. Έναρξη αυτόν τον μήνα!

Σημείωση: λόγω της πολυπλοκότητας και του επιπέδου δυσκολίας μαθημάτων, κάθε μάθημα θα δέχεται το πολύ οκτώ συμμετέχοντες.

Θέμα 1: Πώς να γεμίζετε παγοθήκες. Βήμα - βήμα με παρουσίαση slides.

Θέμα 2: Χαρτιά τουαλέτας: φυτρώνουν μόνα τους ή χρειάζονται αλλαγή; Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.

Θέμα 3: Διαφορές μεταξύ του καλαθιού για τα άπλυτα και του πατώματος. Φωτογραφίες και επεξηγηματικά γραφήματα.

Θέμα 4: Πιάτα και μαχαιροπήρουνα: μπορούν να σηκωθούν και να πετάξουν μόνα τους στον νεροχύτη; Παραδείγματα σε βίντεο.

Θέμα 5: Απώλεια ταυτότητας: όταν χάνεις το TVcontrol από το έτερό σου ήμισυ. Υποστηρικτική τηλεφωνική γραμμή και ψυχανάλυση.

Θέμα 6:Μαθαίνοντας πώς να βρίσκεις πράγματα, αρχίζοντας με το να ψάχνεις στο σωστό μέρος αντί να κάνεις το σπίτι άνω κάτω ενώ ουρλιάζεις. Ανοιχτή συζήτηση.

Θέμα 7: Υγεία: η αγορά λουλουδιών δεν είναι επώδυνη για την υγεία σας. Γραφικά και ηχητικά παραδείγματα..

Θέμα 8: Οι αληθινοί άντρες ζητάνε οδηγίες όταν χάνονται.. Αληθινές μαρτυρίες..

Θέμα 9: Είναι γενετικά δυνατόν να κάτσεις αμίλητος ενώ αυτή παρκάρει; Προσομοίωση οδήγησης.

Θέμα 10: Μάθημα ζωής: οι βασικές διαφορές ανάμεσα στη μητέρα και τη σύζυγο. Συζήτηση μέσω διαδικτύου και αυτοσχεδιασμοί.

Θέμα 11: Πώς να γίνεις η ιδανική παρέα για τα ψώνια. :( Ασκήσεις χαλάρωσης, διαλογισμού και τεχνικές αναπνοής.

Θέμα 12:Πώς να πολεμήσεις την εγκεφαλική ατροφία: να θυμάσαι γενέθλια, επετείους, άλλες σημαντικές ημερομηνίες και να τηλεφωνείς όταν πρόκειται να αργήσεις.

* ΝΕΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! *.......

Τα έσβησα γιατί εμείς τα ξέρουμε όλα.

_

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η αγγελικη ειναι κ επισημα αρρωστη....συναχι κ βηχασ!!!ο παιδοντοκτορ ειπε μακρυα απο το μωρο κ αν γινεται να παει να μεινει αλλου....(να γελασω εδω???)να την παω στη μαμα μου δεν γινεται,εφοσον εκεινη λειπει συνεχεια...κ ο μπαμπασ μου πια ποσο να την εχει???ηδη μου την εχει αρκετα!!

κοντευω να σκασω παλι..

μαριαννα μου , χτεσ το πρωι ειχε μονο ελαχιστη ,πολυ λιγη μυξουλα!!αλλα ρωτησα την παιδοντοκτορ του ικα και μου ειπε οτι δεν πειραζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι να πω!!

σημερα κοιμοταν η μια ,ξυπνουσε η αλλη!!!στο τελοσ πηραμε την αγγελικη στο κρεβατι μασ...αλλα απο την μια φοβαμαι μην κακομαθει κ θελει κ μετα ,απο την αλλη φοβαμαι μην κολλησει το μωρο εφοσον ειναι κ αυτο στο ιδιο δωματιο...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Μπιζελάκι εμάς μας είπε μελάτο να της το δίνουμε....:?

Κι εγω μελατο της το εδινα, ετσι μου ειχε πει ο γιατρος αλλα του εξηγησα τους λογους που προτιμω σφιχτο και συμφωνησε.

Διαφημίσεις

Πωπω βρε Ειρηνακι τι παθατε???Περαστικα στην αγγελικουλα και οσο μπορεις μακρια απο το μωρο.Γιατι τα εχεις στο ιδιο δωματιο?Δεν εχεις την αγγελικη στο δικο της και το μωρο στο δικο σου?

Του αγόρασα και ένα μπουφανάκι αμάνικο σε μπορντώ χρώμα αδιάβροχο και φουσκωτό αλλά τελικά παρόλο που είναι για 106εκ του πάει λίγο μικρό και θα το αλλάξω:shock: έχει να κάνει με την φόρμα των ρούχων...εμάς το μπόϊ μας είναι 83 αλλά το μπουφάν είναι μίζερο:shock:

Αυτο τωρα το ειδα, κι εμας μας εφερε ενα φουσκωτο μπουφαν Νο.82 απο το benetton η μητερα μου φουξια πολυ ωραιο αλλα δεν ξερω τι να κανω, στο σωμα της ειναι στενο ισα ισα και τα μανικια κρεμονται...Αν παχυνει θα της κανει?Αν το παρω μεγαλυτερο δε θα κρεμονται περισσοτερο τα χερια?Εν τω μεταξυ νομιζω οτι ετσι φουσκωτο που ειναι δε θα μπορει να ισορροπησει.Χθες της το φορεσα και επεσε εκει που περπατουσε.Τι να κανω ρε γμτ???

Να πάρεις τη μικρή μαζί και να πας να πάρεις κάποιο άλλο που της πηγαίνει και είναι άνετη μέσα σ' αυτό. Τα νούμερα στο μπένετον είναι πολύ έως πάρα πολύ μίζερα. Εμείς σ' αυτή τη μάρκα φοράμε πάνω από το 96 και μας πάνε ίσα-ίσα:D

Αυτο τωρα το ειδα, κι εμας μας εφερε ενα φουσκωτο μπουφαν Νο.82 απο το benetton η μητερα μου φουξια πολυ ωραιο αλλα δεν ξερω τι να κανω, στο σωμα της ειναι στενο ισα ισα και τα μανικια κρεμονται...Αν παχυνει θα της κανει?Αν το παρω μεγαλυτερο δε θα κρεμονται περισσοτερο τα χερια?Εν τω μεταξυ νομιζω οτι ετσι φουσκωτο που ειναι δε θα μπορει να ισορροπησει.Χθες της το φορεσα και επεσε εκει που περπατουσε.Τι να κανω ρε γμτ???

Απλά το αλλάζεις και πέρνεις κατι άλλο! Κρίμα να πάει χαμένο!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Να πάρεις τη μικρή μαζί και να πας να πάρεις κάποιο άλλο που της πηγαίνει και είναι άνετη μέσα σ' αυτό. Τα νούμερα στο μπένετον είναι πολύ έως πάρα πολύ μίζερα. Εμείς σ' αυτή τη μάρκα φοράμε πάνω από το 96 και μας πάνε ίσα-ίσα:D

Σκεφτομουν να παω μονη μου γιατι μ'αυτο τον καιρο που να την τρεχω τη μικρη..και δεν ξερω αν στα benetton στη γειτονια μου το εχουν το συγκεκριμενο αλλα εχεις δικιο,μαλλον θα τη βγαλω το απογευμα μια βολτα να δουμε..

Μαρια μπουφαν χρειαζομαστε.ειχε φερει αλλο ενα η πεθερα μου περυσι για φετος αλλα και τωρα μεγαλο ειναι και πολυ βαρυ για μωρο..κανει και 50 ευρω, θα δω τι θα κανω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...