Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Το απόγευμα έχουμε πάλι εμβόλιο....της γρίπης και θα κάνει και αιμοληψία για γενικές εξετάσεις.

Του αγόρασα και ένα μπουφανάκι αμάνικο σε μπορντώ χρώμα αδιάβροχο και φουσκωτό αλλά τελικά παρόλο που είναι για 106εκ του πάει λίγο μικρό και θα το αλλάξω:shock: έχει να κάνει με την φόρμα των ρούχων...εμάς το μπόϊ μας είναι 83 αλλά το μπουφάν είναι μίζερο:shock:

Όλο το βράδυ έβρεχε πολύ και ακόμα συνεχίζει...αυτός είναι καιρός για ζεστό καφεδάκι, τσιγαράκι:oops: και κουβεντούλα....ΟΧΙ για δουλειά σε απρόσωπα γραφεία που απαγορεύεται και το κάπνισμα:evil:

Ειρήνη...η πρώτη φορά είναι δύσκολη...μη σκας για τα παλιοσίδερα...αρκεί που δεν χτύπησε κανείς σας:D φιλιά στις μικρές:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμενα

Την εχω πατησει ασχημα , πονανε τα κοκαλα μου ανασαινω και ποναω αντε να ερθει ο γιατρος στη δουλεια να με δει λιγο ....

Εχουν σπασει και τα νευρα μου , ειμαι ενα μηνα χωρις τηλεφωνο και Internet Και ειμαι αναμεσα σε HOL και ΟΤΕ οπου ο ενας τα ριχνει στον αλλον και ακρη δεν εχουμε βρει

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

καλημέρα..κρυοοοοοοοοοοοοοοο..βροχηηηηηηηη.επιασε χειμωνας για τα καλα.εχτες εβγαλα και τα χειμωνιατικα.συμπέρασμα:ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ.ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.περσυ έλεγα αστο μωρέ αφου δεν δουλευω τώρα θα παρω απο του χρονου που θα έχω χάσει και τα κιλά...ελα να με δω τώρα...θελω ενα σωρο λεφτα:cry:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλημερα!!!I LOVE THIS WEATHER!!!!!Μ'αρεσει το κρυο, μ'αρεσει ο χειμωνας, στην Παναγιωτα βεβαια μαλλον οχι γιατι εχει κλειστει μεσα η καημενη...Χτες την εβαλα 10 και κατι για υπνο και εκατσα και ειδα το νησι!Τελεια σειρα!!!Καθε Δευτερα νωρις για νανι!!

Εγω εχω πολλααααα ρουχα λογω του οτι ο πατερας μου ειχε βιοτεχνια πλεκτων και τα επαιρνα στις μαυρες σακουλες τις τεραστιες χονδρικη απο τους πελατες του!Με τα παντελονια εχω προβλημα και παλευω να χασω και τα αλλα 4 κιλα μπας και μπω στα παλια μου ,μονο ενα μου κανει!

Xanthi δεν τα ηξερες για τη HOL, δε ρωταγες??

Mantinop το τραγουδακι το γνωριζω πολυυυ καλα, τι σας ελεγα για τη μαυροδαφνη στο καρναβαλι της Πατρας πριν 10 χρονια???

Καλημέρα κοριτσούδια!!!

Ειρήνη κ δεν την έδιωξες τη πεθερά κρυωμένη στο μωρό???Που πας κυρά μου??????:mad::mad::mad::mad:

Το κρύο που το βλέπεται ρε κορίτσια????Πέρα από τη βροχή εγώ ζεσταινόμουν σήμερα που βγήκα από το σπίτι! :confused::confused::confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Το κρύο που το βλέπεται ρε κορίτσια????Πέρα από τη βροχή εγώ ζεσταινόμουν σήμερα που βγήκα από το σπίτι! :confused::confused::confused:

Κοιτα, δεν εχει και παγωνια αλλα εγω εδω που ειμαι με 2 μπλουζες και κρυωωνωωωω!

Αλλο: η Παναγιωτα το πρωι φτερνιζοταν μαλλον επειδη ολη νυχτα εναι ξεσκεπαστη.Οποτε κλαψουριζει σηκωνομαι και τη σκεπαζω αλλα που θα παει αυτη η κατασταση?Θα κρυωσει γμτ και δεν ειναι νωρις για υπνοσακο?Σκεφτομαι τουλαχιστον να της φοραω καλτσακια τη νυχτα..

Καλημέρα!

Κατερίνα τέλειο το νησί, πολύ κλάμα :cry: ρε παιδί. Έχω γίνει υπερευαίσθητη! Δικιά μου είσαι κι εσύ με το Χειμώνα ε?

Άντε άλλη μια μέρα ίδια με τις άλλες ξεκινά.

Όντως κρύο δεν έχει απλά είναι ένας μουντός και βροχερός καιρός!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερούδια!

Κι εγώ αγαπώ καιρό, αρκεί να μην είσαι υποχρεωμένος να τρέχεις έξω για δουλειά. Μακάρι να ήμουν μικρή και να έκανα κοπάνα από το σχολείο να χουχούλιαζα, όλη μέρα τηλεόραση, βιβλιαράκια, χουζούρι και νάνι στο κρεββάτι και ζεστή σοκολάτα. Και ποπ κορν! Αχ πόσο μου λείπει η ανεμελιά που είχαμε στο δημοτικό!

Το νησί επειδή το διάβασα πρόσφατα, είναι αλλιώς στην φαντασία μου. Προσπαθώ να το δω ως ανεξάρτητη σειρά. Πολύ καλογυρισμένο, υπέροχη φωτογραφία και πολύ δυνατές ερμηνείες. Πάντως η φαντασία μου είναι καλύτερη ακόμα :D

Για τον υπνόσακο που είπε η Κατερίνα... πέρυσι δεν κατάφερα να τον βάλω καθόλου. Σκεφτόμουν να χρησιμοποιηθεί φέτος. Ομως ρε κορίτσια... αν σηκωθεί στην κούνια δεν κινδυνεύει να φάει τα μούτρα του; Τον φοβάμαι τελικά τον υπνόσακο, για πέρυσι που δεν περπάταγε ήταν καλός, φέτος μάλλον κακή ιδέα...

WN6Op3.png

αχ το θεμα τελικα ειναι του ΟΤΕ και οχι της HOL ηρθαν οι τεχνικοι στο σπιτι 2 φορες και τα βρηκαν ολα ενταξει το θεμα ειναι οτι το προβλημα βρισκεται στα καλωδια του ΟΤΕ που ερχονται στο κουτι μου κατι που το ειπε εμπιστευτικα ο προισταμενος του ΟΤΕ στον αντρα μου γιατι λεει μετα τα εργα που εκανε ο δημος εχει γινει βραχυκυκλωμα στις γραμμες αλλα που να βγαλεις ακρη μαζι τους:evil::evil:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

2872033ouyj6jdvck.gif

ελατε!!!!

θα σας περιμενουμε!!!!

θα παμε κοιλαδα που ειναι ολο δεντρα και πρασινο!!! εκει ζημιες δεν μπορουν να κανουν!!:tongue::tongue:

To ποταμακι υπαρχει ακομα?

....σημερα το καναμε το mmr ...

α και μεσα σε ολα η αγγελικη ειναι συναχωμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μυξουλεσ κ βηχασ...

Εκανε εμβολιο ενω ειναι αρρωστη?

να ρωτησω κατι?ηλθε χτεσ η πεθερα (μετα απο 2 εβδομαδεσ που δεν ειχε δει τισ μικρεσ...)και ηλθε με πονολαιμο κ μισοκλειστη φωνη,σβραχνη δηλαδη....υπαρχει περιπτωση λετε να μου την κολλησε αυτη???αν ναι θα τρελαθω!!!εμ δεν προσφερει καμια βοηθεια ,με επιβαρυνει κ εξτρα????????????????????????

εχω αρχισει τουσ ορουσ για την μυτη προσ το παρον...δεν νομιζω να χρειαζετε κατι αλλο ε?(π.χ μασκα κ εισπνοεσ οχι ε?)

Και να εκδηλωθηκε η ασθενεια μεσα σε 24 ωρες? Δε νομιζω βρε Ειρηνουλα. Δε χρειαζεται κατι αλλο εκτος απ΄τον ορο.

Το απόγευμα έχουμε πάλι εμβόλιο....της γρίπης και θα κάνει και αιμοληψία για γενικές εξετάσεις.

Αφου δεν παει παιδικο σταθμο γιατι θα κανει το εμβολιο της γριπης?

καλημερα και απο εμενα

Την εχω πατησει ασχημα , πονανε τα κοκαλα μου ανασαινω και ποναω αντε να ερθει ο γιατρος στη δουλεια να με δει λιγο ....

Συμπεθερα αρρωστησες? Ασε τα παιδια στην πεθερα, φαε και καμια σουπιτσα και ξεκουρασου σημερα. Περαστικα!

Ο Αντωνης χθες ειχε το δευτερο μαθημα στο κολυμβητηριο. Οπως εμαθα, ακουγε την εκπαιδευτρια, σταματησε να μιλαει ακαταπαυστα :tongue: και ηταν πολυ χαρουμενος οταν γυρισε. Ο μπαμπας του αντιθετως ηταν σε επιφυλακη, επειδη ηταν 5 παιδια στην πισινα και πιστευει οτι πρεπει να υπαρχουν 2-3 εκπαιδευτες για να τα βγαλουν περα αν συμβει κατι! Ετοιμος για βουτια δηλαδη καθε φορα...:mrgreen:

Την αλλη βδομαδα αρχιζουμε και μουσικοκινητικη αγωγη. Θα με φανε τα δρομολογια φετος. Γυμναστηριο και ωδειο στην Αγια Παρασκευη, κολυμβητηριο και Αγγλικα στην Παλληνη...:rolleyes:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Κοιτα, δεν εχει και παγωνια αλλα εγω εδω που ειμαι με 2 μπλουζες και κρυωωνωωωω!

Εχει υγρασια, συν οτι οταν καθεσαι σ΄ενα γραφειο ολη μερα, λογικο ειναι να κρυωνεις.

Αλλο: η Παναγιωτα το πρωι φτερνιζοταν μαλλον επειδη ολη νυχτα εναι ξεσκεπαστη.Οποτε κλαψουριζει σηκωνομαι και τη σκεπαζω αλλα που θα παει αυτη η κατασταση?Θα κρυωσει γμτ και δεν ειναι νωρις για υπνοσακο?Σκεφτομαι τουλαχιστον να της φοραω καλτσακια τη νυχτα..

Καθολου νωρις! Εγω εβαλα υπνοσακο και στα δυο απο το σκ που επεσε αποτομα η θερμοκρασια.

Καλημερούδια!

Για τον υπνόσακο που είπε η Κατερίνα... πέρυσι δεν κατάφερα να τον βάλω καθόλου. Σκεφτόμουν να χρησιμοποιηθεί φέτος. Ομως ρε κορίτσια... αν σηκωθεί στην κούνια δεν κινδυνεύει να φάει τα μούτρα του; Τον φοβάμαι τελικά τον υπνόσακο, για πέρυσι που δεν περπάταγε ήταν καλός, φέτος μάλλον κακή ιδέα...

Δεν εχεις υπνοσακο με ποδαρακια?

age.png age.png

Χριστίνα νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμα για υπνόσακο. Αυτός που έχεις δε είναι με τα ποδαράκια ξεχωριστά, σαν φόρμα δηλαδή, είναι εννιαίο το κάτω μέρος? Κι εγώ θα πάω να πάρω φέτος αλλά με πατζάκια κάτω! Είναι απαραίτητος!

Επίσης όταν διαβάζεις ένα βιβλίο...πάντα μετά το σήριαλ υστερεί. Η φαντασία μας τα πλάθει αλλιώς όλα. Ευτυχώς αυτό το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει! Θυμάμαι τα Ματωμένα Χώματα που είχα δει λίγο όταν παιζόταν το σήριαλ. Καμία σχέση όμως!!! Είχα δει 2-3 επεισόδια και το παράτησα. Δεν μου άρεσε καθόλου.

Μαριάννα χαρά στο κουράγιο σου με τόσα δρομολόγια!

n8m8p2.png

X9drp2.png

κοριτσακια να ρωτήσω μιας και λέτε για συνδεσεις ΟΤΕ και HOL.σκέφτομαι σήμερα να πάω να κάνω σύνδεση forthnet.τι λέτε;;αξίζει;;η ταχύτητα;;

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Zoumpoulia η forthnet ειναι η καλυτερη κατα τη γνωμη μου εχουμε εδω στη δουλεια και η ταχυτητα ειναι αψογη!Στο σπιτι εχουμε tellas αλλα ειναι λιγο πιο αργη.

Υπνοσακο εχω κι εγω με ποδαρακια αλλα σκεφτομαι να παρω και αυτον που ειναι σακουλα κατω γιατι φοβαμαι οτι τα ποδαρακια της με τα καλτσακια θα κρυωνουν.Τωρα που ειπε η Χριστινα ομως οτι μπορει να πεσει αν σηκωθει τη νυχτα, το σκεφτομαι!

Καλημέρα!!!

Έχω απλώσει από χτες το πρωί 1 πλυντήριο και ακόμα είναι σαν να τα έβγαλα μόλις από το πλυντήριο!!Τα έβαλα μέσα κι εγώ που έχω το κλιματιστικό μπας και στεγνώσουν...

Η μικρή έχει από προχτές το βράδυ μυξούλες και λίγο βηχαλάκι...προχτές ξυπνούσε συνέχεια και κάποια στιγμή κατά τις 5 την πήρα μαζί μας πάλι,και χτες το βράδυ την άφησα να κοιμηθεί μαζί μας γιατί ξυπνάει συνέχεια και ρουφάει την μυτούλα της η καημένη...Πήγαμε και παιδίατρο χτες και επιτέλους πήραμε μπρος...βάλαμε 380γρ.!!!!τώρα πλέον είμαστε 83 και 10.280!!!Θα μας γίνει μινιόν σαν εμένα,λέει η παιδίατρος,κι εμείς προσπαθούμε να την παχύνουμε....μου'ρθε να την πω,δλδ αν δεν τρώει 1000γρ./ημέρα αλλά 800γρ. θα πάθει κάτι τραγικό???τέλος πάντων..κάναμε και το mmr και τώρα είμαι λίγο σε επιφυλακή..μας είπε ότι θα κάνει πυρετό σε καμιά βδομάδα αλλά για σπυράκια δεν είπε τίποτα...

Σκέφτομαι τώρα το αυγό να της το δίνω ξεχωριστά σαν σνακ αλλά πως να το φτιάξω??Με λίγο λαδάκι,ψωμάκι και ντοματούλα??Εσείς πως το δίνετε???

Όσο για το "Νησί"....έχω το βιβλίο και όταν το πρωτοπήρα δεν μπορούσα να ξεκολλήσω!!!Την σειρά χτες λίγο την πρόλαβα,μου φάνηκε καλή,δεν τρελάθηκα κιόλας....και γενικά θεωρώ ότι όταν 1 βιβλίο γίνεται ταινία χάνει λίγο...

Το britax evolva 1-2-3 plus το πήραμε κι εμείς πριν από κανένα 3μηνό και είναι τέλειο...τώρα πιά η Ιωάννα κάθεται χωρίς να γκρινιάζει στο αυτοκίνητο και μάλιστα της αρέσει κιόλας....

Σας τα είπα όλα μαζεμένα γιατί δεν ξέρω πότε θα ξυπνήσει η μικρή και θα αρχίσει πάλι το τσίρκο Medrano!!Φιλιά!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...