Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μπονζούρια μαμαζελάκια :D

Ποιες κάνατε το mmr? Ξέρετε αν έχει στις παρενέργειες σπυράκια; Είναι 7η μέρα τώρα και από προχτές έχει μερικά σπυθούρια ο μπονο :roll:

Φυσικα και τα σπυρακια ειναι στις παρενεργειες.

Και ειναι και απο τις πιο ελαφριες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάνουμε κάτι για τα σπυριά ή φεύγουν μόνα τους;

Πολύ στενάχωρη η φάση της κυρίας που θέλει να χωρίσει. Τα ίδια της τα παιδιά να πετάνε τέτοια σκληρά λόγια; Καλύτερα να πέσεις με φόρα πάνω σε μαχαίρι από το να ακούσεις τέτοιες κουβέντες...

WN6Op3.png

Πόλα με το καλό ο γιόκας:D γιατί να είναι πολύ νωρίς? αμα το έβγαλε το τσουτσουνάκι...το έβγαλε:D

Ειναι πολυ νωρις γιατι σε αυτον τον μηνα την ιδια σχεδον εμφανιση με το τσουτσουνι εχει και η κλειτοριδα:tongue:

Πάντως σκεφτόμουν πόοοοοοοσα κοριτσίστικα ρούχα θα πάνε χαμένα!!!

Eσύ να τα φυλάξεις για το 2ο γιο!!!:P:p:p:p:p

απελπισια ποσα ρουχα παιρνεις οταν εχεις κοριτσι. εχω δωσει ποσα σε φτωχους (τα πιο δευτερα) και παλι μαζεψα 3 βαλιτσες με ρουχα που δεν της κανουν πια. και ειμαστε μολις 3,5 χρονων. απαραδεκτο!

Ναι, μάλλον το έβγαλε τελικά!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Περιμενε παντως ακομα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κάνουμε κάτι για τα σπυριά ή φεύγουν μόνα τους;

Πολύ στενάχωρη η φάση της κυρίας που θέλει να χωρίσει. Τα ίδια της τα παιδιά να πετάνε τέτοια σκληρά λόγια; Καλύτερα να πέσεις με φόρα πάνω σε μαχαίρι από το να ακούσεις τέτοιες κουβέντες...

Οχι δεν κανεις κατι για τα σπυρια.

Και το αστειο ειναι οτι περαν της φοβερης και αποκλειστικης ενασχολησης της μονο με τα παιδια της και το μεγαλωμα τους, ανεχοταν για ποσα χρονια την απαραδεκτη συμπεριφορα αυτουνου για να μη χωρισει και πληγωθουν τα παιδια της, τους χαλασει το σπιτι κλπ.

Και τωρα που μεγαλωσαν, να ακουει αυτα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Οχι δεν κανεις κατι για τα σπυρια.

Και το αστειο ειναι οτι περαν της φοβερης και αποκλειστικης ενασχολησης της μονο με τα παιδια της και το μεγαλωμα τους, ανεχοταν για ποσα χρονια την απαραδεκτη συμπεριφορα αυτουνου για να μη χωρισει και πληγωθουν τα παιδια της, τους χαλασει το σπιτι κλπ.

Και τωρα που μεγαλωσαν, να ακουει αυτα.

Αυτα ειναι τα ασχημα...ποιος ξερει τι εχουν ακουσει απο τον πατερα και τους λοιπους συγγενεις στο χωριο αυτα τα παιδια για τη μανα τους!

Διαφημίσεις

Ποιες κάνατε το mmr? Ξέρετε αν έχει στις παρενέργειες σπυράκια; Είναι 7η μέρα τώρα και από προχτές έχει μερικά σπυθούρια ο μπονο :roll:

εμεις το καναμε

σπυθουρακια στο προσωπο και στα ποδαρακια εχει αλλα ειναι πριν το εμβολιο:confused::confused:

εμας μας ειπε η γιατρος για εξανθηματα οπως της ιλαρας

παντως περασαν 2 βδομαδες και δεν ειχε καμια παρενεργεια :-D:-D

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Οποτε ερθουμε Κιλκις θα περασουμε κι απο σας να γνωριστουμε!Σε καμια αλανα γιατι ειπαμε, γκρεμιζουν δωματια.

Α!Απο προχθες ξεκινησαμε γιουρτακι.Καλα το παιδι μου τρωει τα παντα!Χθες επεσε μεσα στο πιατο με τις φακες!Αυτα τα νουνου,advance κλπ μικρα ειναι ρε γμτ και μετα της κανω και μισο τοστ, με τυρι μονο.

ελατε!!!!

θα σας περιμενουμε!!!!

θα παμε κοιλαδα που ειναι ολο δεντρα και πρασινο!!! εκει ζημιες δεν μπορουν να κανουν!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Σοφάκι για το κάπνισμα στη ταβέρνα που με ρώτησες δεν επιτρεπόταν μέσα...κάτσαμε 2,5 ώρες κ βγήκα για 2 τσιγάρα μάλλον γιἀυτό έπινα παραπάνω κ έδωσα ρεσιτάλ κ γέλαγε η παρέα μαζί μου!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω ρωτησα....το Δεσποινακι....τοσυμπεθερακι σου;);) γιου νοου??????

Συμπεθέρα απιστίες βλέπω! :P:p:p

οχι και απιστιες......

σου εγραψα Αννα δες τι καλος κουβαλητης θα ειναι ο γιος μου στην κορη σου :rolleyes::rolleyes:

(κατι επαθες σημερα ή ειναι η ιδεα μου????)

Ωχ μωρέ Δέσποινα έλα λαθάκι έκανα κ εγώ!!!! ;)

Όσο για τις απιστίες ξέρω εγώ τι λέω....μου τον παίνεψες τον κανακάρη σου κ μετά από λίγο κανονίζες συναντήσεις με την Κατερίνα! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ωχ μωρέ Δέσποινα έλα λαθάκι έκανα κ εγώ!!!! ;)

Όσο για τις απιστίες ξέρω εγώ τι λέω....μου τον παίνεψες τον κανακάρη σου κ μετά από λίγο κανονίζες συναντήσεις με την Κατερίνα! :P:p:p

φιλικα μωρε....8)8)8)8):cool:

....σημερα το καναμε το mmr ...

πηρα σημερα κοριτσια πρωι πρωι την αγγελικη και πηγαμε ικα για το mmr..

για να σκευτειτε σε τι φαση βρισκομαι απο αυπνια και ολα αυτα,ψιλοχτυπησα το αυτοκινητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πρωτη μου φορα χτυπαω αυτοκινητο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μαλιστα ειχα παρει τησ μητερασ μου ..!!!!!!!!!πηγαινα μια χαρα και και παρολα αυτα ακομα δεν μπορω να καταλαβω....ειχε ενα διπλοπαρκαρισμενο αυτοκινητο στα δεξια κ οπωσ πηγα να το προσπερασω χτυπησα τον καθρεφτη μου με αποτελεσμα να ραϊσει το κρυσταλο....μικρο το κακο!!!απλα νευριασα επειδη ηταν το πρωτο μου χτυπημα κ επειδη χωρισ να το καταλαβω την επαθα!!!!!!!!!!!!!!!!τεσπα!

α και μεσα σε ολα η αγγελικη ειναι συναχωμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μυξουλεσ κ βηχασ...

να ρωτησω κατι?ηλθε χτεσ η πεθερα (μετα απο 2 εβδομαδεσ που δεν ειχε δει τισ μικρεσ...)και ηλθε με πονολαιμο κ μισοκλειστη φωνη,σβραχνη δηλαδη....υπαρχει περιπτωση λετε να μου την κολλησε αυτη???αν ναι θα τρελαθω!!!εμ δεν προσφερει καμια βοηθεια ,με επιβαρυνει κ εξτρα????????????????????????

εχω αρχισει τουσ ορουσ για την μυτη προσ το παρον...δεν νομιζω να χρειαζετε κατι αλλο ε?(π.χ μασκα κ εισπνοεσ οχι ε?)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Μαντινόπη καλορίζικο το καθισματάκι...από που το πήρατε??? θέλουμε και εμείς ένα δεύτερο για το αυτοκίνητο του αντρα μου.

http://www.pramworld.co.uk/product/6524/Britax_Evolva_123_Plus_Car_Seat_Felix

αυτό ακριβώς πήρα από αυτό το κατάστημα και τα μεταφορικά ήταν 35 λίρες...μια χαρά τιμή:D έκανε ακριβώς μια βδομάδα να έρθει και φυσικά ήρθε στην πόρτα του σπιτιού μας;)

Εμείς το κάναμε πριν ακριβώς 2 βδομάδες...και ο πιτσιποπάκος έχει κάποια σπυράκια στην μουσούδα αλλά δεν παίρνω και όρκο ότι είναι από το εμβόλιο...υποψιάζομαι και τα κουνούπια:rolleyes:

Ειναι πολυ νωρις γιατι σε αυτον τον μηνα την ιδια σχεδον εμφανιση με το τσουτσουνι εχει και η κλειτοριδα:tongue:

Ο πιτσιποπάκος στην 13η εβδομάδα έβγαλε το εργαλείο:tongue: θυμήθηκα ένα πατρινό καρναβαλικό σατυρικό τραγούδι (δεν ξέρω αν το έχετε ποτέ ακούσει) που λέει...πεταξε έξω το έργαλείο...πάμε στην βίλα μου στο Ρίο...αμόρε μιο...:tongue::tongue::tongue::shock::oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...