Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κι εγώ κατέβασα χειμωνιάτικα και φέτος το έκανα σε χρόνο ρεκόρ (μισή ώρα)αφού τα περισσότερα τα έχω δώσει!:mrgreen: Να δω τι θα φοράμε τώρα. :tongue: Λίγα και καλά!!!

Ούτε εμένα κάθεται πολύ μέσα στο καρότσι του super market. Για 10 λεπτά το πολύ. Μετά θέλει να κατέβει!:?

Σήμερα δεν ξεκινάει ''το νησί''? Για να δούμε θα έχει κοιμηθεί η Αλεξάνδρα να το δω με ησυχία?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα πολυ ζουζουλιτσα ειναι η δικια σου

να την γνωρισω στον Νικολα μου, οι δυο τους σιγουρα μπορουν να γκρεμισουν το δωματιο!!!

Οποτε ερθουμε Κιλκις θα περασουμε κι απο σας να γνωριστουμε!Σε καμια αλανα γιατι ειπαμε, γκρεμιζουν δωματια.

Α!Απο προχθες ξεκινησαμε γιουρτακι.Καλα το παιδι μου τρωει τα παντα!Χθες επεσε μεσα στο πιατο με τις φακες!Αυτα τα νουνου,advance κλπ μικρα ειναι ρε γμτ και μετα της κανω και μισο τοστ, με τυρι μονο.

Κι εγώ κατέβασα χειμωνιάτικα και φέτος το έκανα σε χρόνο ρεκόρ (μισή ώρα)αφού τα περισσότερα τα έχω δώσει!:mrgreen: Να δω τι θα φοράμε τώρα. :tongue: Λίγα και καλά!!!

Ούτε εμένα κάθεται πολύ μέσα στο καρότσι του super market. Για 10 λεπτά το πολύ. Μετά θέλει να κατέβει!:?

Σήμερα δεν ξεκινάει ''το νησί''? Για να δούμε θα έχει κοιμηθεί η Αλεξάνδρα να το δω με ησυχία?

Προσπαθω καθε βραδυ να δω tv, δεν βλεπω καθολου πια, αλλα και με τη σκεψη οτι μπορει να ξυπνησει τη νυχτα (οπως εκανε και το σαββατο γκρρρρ) την πεφτω για υπνο αμεσως!Τι ωρα το εχει αυτο Μαρια?Βασικα τι ειναι το νησι??

Α!Βγαλαμε κι ενα ακομα δοντακι!!!!Γιάυτο εκλαιγε τη νυχτα μαλλον!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!

τελικα πολλα εξαρτωνται απο τον υπνο ..και κυριωσ η ψυχολογια μασ...ενα θα πω μονο (γιατι δεν θελω να σασ πριζω...μετα τα σκευτομαι κ νευριαζω με τον εαυτο μου που γκρινιαζω σε εσασ..:confused::rolleyes::roll:)μεχρι τισ 3 απο το απογευμα ειχαμε το παρτυ νουμ.1 με την μικρουλα και απο τισ 3 και μετα ξυπνησε η αγγελικη ,παρτυ νουμ.2 ...και να μην θελει να ξανακοιμηθει!!πρωτη φορα το εκανε αυτο...

μεχρι κ στο κρεβατι μασ την πηραμε αλλα δεν κοιμοταν ,καθοταν!!

οποτε καταλαβαινετε...

παλι απογοητευτηκα σημερα...

κοριτομανα τι κανεις?

πως τα πας με το θηλασμο?

κατεβηκε το γαλα?

φιλια στις ροζουλες σου!!!

μπα ακομα 10-20 βγαζω...παντωσ το μωρο το βαζω συνεχεια...οσο μπορω δηλαδη...

Πολα κι εμενα αγορι μου ειχαν πει στην αυχενικη αλλα στη β-επιπεδου μας βγηκε κοριτσι!Οτι και να ΄ναι γερο να ειναι!

Κοριτσια εγω παραλιγο να σαραντησω στο παιδων,ειχα βρει και παπα να μας διαβασει αλλα ευτυχως βγηκαμε παρασκευη και σαραντισαμε σαββατο.

Nadine ειδες που ανησυχουσες?Περπατησε το παιδι!Κυνηγα τωρα κι εσυ!!!!

Στεγνωτηριο δεν εχω, που να το βαλω, και πλυντηριο 45αρι χωραει μονο στο μπανιο μου,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο.

κατερινακι μου εισασταν πρωορακια?γιατι μεινατε τοσεσ ημερεσ?αχ βρε κοριτσακι τι θα τραβηξεσ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Συμπεθέρα απιστίες βλέπω! :P:p:p

Εγώ πάλι με ψιλή μακρυμάνικη είμαι κ τον κινέζο να φυσάει! Το μόνο που δεν μου λείπει είναι η ζέστη αφού κ να χιονίσει έξω το γραφείο μου είναι πάνω από το φούρνο που ψήνουν κ κάνει τρελή ζέστη! :P:p:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Καλά όσο για τον ύπνο έχεις δίκιο Ειρήνη μου...άντε υπομονή κι εσύ!

Κατερίνα το νησί είναι ένα σήριαλ (βιβλίο αρχικά) με τη Λέχου και τον Μάϊνα. Βασίζεται σε μια οικογένεια που η μητέρα είχε λέπρα και την εξορίσαν στη Σπιναλόγκα ένα νησί απέναντι από την Κρήτη. Πρέπει να είναι πολύ ωραίο, αλλά το ζήτημα είναι θα μπορέσω να το δω?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλά όσο για τον ύπνο έχεις δίκιο Ειρήνη μου...άντε υπομονή κι εσύ!

Κατερίνα το νησί είναι ένα σήριαλ (βιβλίο αρχικά) με τη Λέχου και τον Μάϊνα. Βασίζεται σε μια οικογένεια που η μητέρα είχε λέπρα και την εξορίσαν στη Σπιναλόγκα ένα νησί απέναντι από την Κρήτη. Πρέπει να είναι πολύ ωραίο, αλλά το ζήτημα είναι θα μπορέσω να το δω?

α το εχω δει σε διαφημιση αλλα νομιζα οτι ηταν ταινια.Ε αν ειναι γυρισμενο και στην πατριδα σιγουρα θα το δω..τι ωρα το βαζει και που???

Ειρηνη οχι και πρωορακια, εδω με προκληση τη βγαλαμε 39+6...απλα με τις αλλεργιες και το αιμα στα κακα τρεχαμε..

Γειά σας κορίτσια και πάλι:D

Θέλω και εγώ να στρώσω τα χαλιά το συντομότερο δυνατό αλλά πρέπει πρώτα να τηλεφωνήσω στο καθαριστήριο να τα στείλουν:rolleyes:

Παραλάβαμε και το καινούργιο κάθισμα αυτοκινήτου και είναι καταπληκτικό. Πήρα το Britax Evolva 123 plus σε μαύρο-γκρι χρώμα, επιτέλους δεν χρειάζεται πια ένα ολόκληρο δεκάλεπτο να τον βάλω και να το ασφαλίσω:cool:

Όσον αφορά τα στεγνωτήρια είναι πολύ ενεργοβόρες συσκευές, καθόλου φιλικές στο περιβάλλον και νομίζω ότι στην ηλιόλουστη Ελλάδα είναι περιττές. Επιπλέον τα ρούχα στο πλυντήριο γεμίζουν μικρόβια (ναι μην σας ακούγεται παράξενο) και χρειάζεται το σίδερο σε δυνατή θερμοκρασία για να τα απολυμάνει. Ιδιαίτερα πετσέτες, εσώρουχα, φανελάκια, παιδικά ρούχα, σεντόνια και άλλα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα πρέπει απαραίτητα να σιδερώνονται. Οπότε η λύση στεγνωτήριο = λιγότερο σιδέρωμα δεν είναι καθόλου υγειηνή ούτε για μας ούτε για την φύση γύρω μας:cool:

Διαφημίσεις

Εδώ είναι έτοιμος να βρέξει εδώ και ώρα, αλλά ακόμα τίποτα! Να δω πότε θα βάλω εκείνο το πλυντήριο που θέλω! Αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου δουλειά, αν και να είχα, δεν θα είχα όρεξη να την κάνω.:tongue: 2 ωρίτσες μείνανε!

Το Σάββατο είμαστε καλεσμένοι σε παιδικά γενέθλια. Βέβαια το κοριτσάκι είναι κατά πολύ μεγαλύτερό μας, αλλά δεν πειράζει.Νομίζω πάει τετάρτη ή πέμπτη δημοτικού, τι να της πάρω για δώρο? Η δικιά μου θα λυσσάξει με τόσα παιδάκια που θα δει γύρω της, θα τρελαθεί από τη χαρά της:-D

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλή εβδομάδα κορίτσια!!! Τέλειος καιρός εεεε???

Μαριάννα και εγώ κρύωνα πολύ το Σ/Κ. Πάντως, τώρα που το λες, και στον βαγγς νωρίς είχαμε δει το φύλο...Τέλος πάντων, γερό να είναι και να πάνε όλα καλά...

Μαντινόπη καλορίζικο το καθισματάκι...από που το πήρατε??? θέλουμε και εμείς ένα δεύτερο για το αυτοκίνητο του αντρα μου. Όσο για το στεγνωτήριο, είχα στη Σκωτία - απολύτως απαραίτητο εκεί - αλλά δε συγκρίνεται με τίποτσ η αισθηση του ρούχου που έχει στεγνώσει έξω...

Κασσιανή που είσαιιιιιιιιιιι?????

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Σοφάκι για το κάπνισμα στη ταβέρνα που με ρώτησες δεν επιτρεπόταν μέσα...κάτσαμε 2,5 ώρες κ βγήκα για 2 τσιγάρα μάλλον γιἀυτό έπινα παραπάνω κ έδωσα ρεσιτάλ κ γέλαγε η παρέα μαζί μου!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χριστίνα πάρε τον παιδίατρο κ ρώτα....εμένα μου είχε πει για σπυρακια πυρετο κ οτιδήποτε άλλο ασυνήθιστο;) δω να την πάρω....

Κ εμείς εμβόλιο σήμερα τη πήγε η μαμά μου κ ήταν πάλι στο μπούτι...δεν κατάφερε να τη κρατήσει καλά η μάνα μου κ κουνήθηκε την ώρα του εμβολίου κ τώρα έχει τουμπανιάσει το μπούτι της κ αρχίζει κ να μπλεδίζει....κομπρέσες με αλουμινόνερο μας είπαν συνέχεια! :?:-?:?

Εντωμεταξύ το κριθαράκι μας δεν λέει να φύγει κ σήμερα απελπίστηκα κ της έβαλα πριν λίγο το έλαιο που βγάζει το σκόρδο αν το πατήσεις που μου το είπαν πολλές γνωστές μου μανούλες σαν γιατροσόφι....ελπίζω να μην την κάνω χειρότερα μόνο....πάντως είμαι απογητευμένη γιατί δεν της το είχα ακουμπήσει κ τώρα που της έβαλα το σκόρδο είδα ότι είναι πολύ σκληρό κ συμπαγές!:cry::cry::cry:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γειά σας κορίτσια και πάλι:D

Θέλω και εγώ να στρώσω τα χαλιά το συντομότερο δυνατό αλλά πρέπει πρώτα να τηλεφωνήσω στο καθαριστήριο να τα στείλουν:rolleyes:

Παραλάβαμε και το καινούργιο κάθισμα αυτοκινήτου και είναι καταπληκτικό. Πήρα το Britax Evolva 123 plus σε μαύρο-γκρι χρώμα, επιτέλους δεν χρειάζεται πια ένα ολόκληρο δεκάλεπτο να τον βάλω και να το ασφαλίσω:cool:

Όσον αφορά τα στεγνωτήρια είναι πολύ ενεργοβόρες συσκευές, καθόλου φιλικές στο περιβάλλον και νομίζω ότι στην ηλιόλουστη Ελλάδα είναι περιττές. Επιπλέον τα ρούχα στο πλυντήριο γεμίζουν μικρόβια (ναι μην σας ακούγεται παράξενο) και χρειάζεται το σίδερο σε δυνατή θερμοκρασία για να τα απολυμάνει. Ιδιαίτερα πετσέτες, εσώρουχα, φανελάκια, παιδικά ρούχα, σεντόνια και άλλα που έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα πρέπει απαραίτητα να σιδερώνονται. Οπότε η λύση στεγνωτήριο = λιγότερο σιδέρωμα δεν είναι καθόλου υγειηνή ούτε για μας ούτε για την φύση γύρω μας:cool:

Το ιδιο ακριβως καθισμα εχουμε.

Αυτο το πηρα ον λαιν απο αγγλια και γλιτωσα 100 ευρω σε σχεση με της δεσποινας που ειχα παρει το ιδιο σε ροζ απο λητω.

Στεγνωτηριο στην ελλαδα?????

Επειδη το εχω χρησιμοποιησει πολυ στον καναδα και την αμερικη, θα σας πω οτι δεν ειναι και σωνει και καλα τοοοσο πρακτικο οσο μπορει να νομιζετε, καθως πρεπει να βαζεις λιγα λιγα ρουχα μεσα για να στεγνωσουν και τα ρουχα βγαινουν "ξερα" μετα και φυσικα θελουν και σιδερο γιατι απο το πλυσιμο, αλλα και απο το γυρω γυρω του στεγνωτηριου γινονται τσαλακα χαλια.

Και φυσικα χρειαζεται σιδερο για απολυμανση.

Πωλινα εδω ειμαι!!!!!

Εχω ψοφησει στη δουλεια.

Με πηρε τωρα μια για διαζυγιο μετα απο 27 χρονια γαμου.

Παντρευτηκε 18 χρονων, επελεξε να ζει σε ενα χωριο εξω απο την αθηνα για να αφιερωθει στο μεγαλωμα των 3 γιων της και να μεγαλωσουν τα παιδια σωστα σε ηρεμο και υγιες περιβαλλον μακρια απο το χαλι της αθηνας, οχι απλα δε μαζευε κρυφα απο τον ζαμπλουτο συζυγο χρηματα, αλλα οταν πουλησε και ενα ακινητο της, του εδωσε και τα λεφτα για να χτιστει το εν λογω σπιτι στο χωριο.

Αποτελεσμα?

Αφου μεγαλωσαν τα παιδια της και δεν τον αντεχει αλλο και θελει να χωρισει, της λεει επιλογη σου ειναι, παρε τα ρουχα σου και φυγε.

Που θα μεινεις, πως θα ζησεις, προβλημα σου.

Οταν λοιπον του μιλησα και του ειπα οτι η γυναικα το μονο που ζηταει ειναι η επικαρπια αυτου του σπιτιου που μεγαλωσε τα παιδια της, που συνεβαλε στη δημιουργια του, για να εχει τελος παντων κι εκεινη κατι και δε ζηταει τιποτα απο την επιχειρηση και την υπολοιπη περιουσια που δημιουργηθηκε κατα τη διαρκεια του γαμου, αυτος σφυριζε κλεφτικα.

Το τρομερο ομως δεν ειναι αυτο.

Το απαισιο ειναι οτι ακουστηκαν απο μεσα τα δυο μεγαλυτερα παιδια 27 και 25 ετων να λενε "μην τολμησει να ζητησει τιποτα απο την επιχειρηση ή τα σπιτια, θα μπλεξει μ' εμας.":confused:

Κοινως, αμα θελει να χωρισει, να παρει το βρακι της και να φυγει και σκασιλα μας που θα μεινει και πως θα ζει.

Στη μανα που τα μεγαλωσε, που επελεξε να ζει στο χωριο και οχι στο κολωνακι και την κηφιασια, οπως θα μπορουσε, για χαρη τους, που σε παρτυ την καλουσες και σου ελεγε "καθημερινη δεν μπορω, εχουν σχολειο τα παιδια".

Το κερατο μου, πολυ πικραθηκα ομως...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...