Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κρυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννακι τι ειπεσ?εκλαιγεσ?παλι καλα που βγηκεσ γιατι θα σου εφερνα την χαστουκιστρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω κ ευχομαι να περασατε πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα!!!!αντε και ο αγοραροσ με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολισ αρμεχτηκα..και παω μηπωσ προλαβω να κανω καμια ντουλαπα πριν ξυπνησουν οι μικρουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη κυριακη να εχετε ολεσ!!!!!!!!!!!!

κοριτομανα τι κανεις?

πως τα πας με το θηλασμο?

κατεβηκε το γαλα?

φιλια στις ροζουλες σου!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια.Καλή εβδομάδα.Πως περάσατε το ΣΚ?Εμείς ύσηχα,δεν πήγαμε πουθενά,μόνο το Σάββατο το απόγευμα μέχρι τα jumbo πήραμε της μικρής ενα καθισματάκι αυτά που τα βάζεις στην καρέκλα για να τρώει εκεί γιατί στο άλλο που μας είχαν κάνει δώρο που είναι το μεγάλο εκεί δεν καθόταν τελευταία με τίποτα.Να σας πω μου έπιανε και χώρο και έτσι το μαζέψαμε και πήγε κι'αυτό αποθήκη.Πόσα πράγματα έχει αυτή η αποθήκη δεν λέγεται.Ευτυχώς το καινούργιο το πήρε με καλό μάτι και ήθελε να τη βάζουμε εκεί και να κάθεται.Την Κυριακή την πήγα λίγο στον παιδότοπο να παίξει γιατί δεν καθόταν αλλο μέσα στο σπίτι και γυρίσαμε νωρίς για να κοιμηθεί γιατί σήμερα είχε σχολείο.Τώρα πάω να μαζέψω το βομβαρδισμένο σπίτι μας απο το σκ γιατί δεν σας λέω πως το έχει κάνει.Ευτυχώς που δεν ήρθε κανένας γιατί δεν θα είχε χόρο να περάσει απο τα παιχνίδια της.

SI5Yp3.png

1167550z2lysxd5rm.gif

πήγαμε στο ιατρείο, έκανα υπέρηχο και μου είπε 80% αγόρι!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Νωρίς δεν είναι ρε κορίτσια???

Tα αγορια φαινονται απο νωρις...!;) Αντε με το καλο και ο υιος νο2!:D

αλλα ακομη δεν εχουμε αναψει καλοριφερ

να ναι καλα το κλιματιστικο

που καιει ολη μερα!!

Πώς το αντεχετε βρε παιδι μου? Ξηραινει παρα πολυ την ατμοσφαιρα. Δεν το χρησιμοποιω ποτε το χειμωνα, και το καλοκαιρι με μετρο.

Εγω κρυωνα πολυ το σκ, αλλα φαινεται μονο εγω κρυωνα.:roll: Οι υπολοιποι της οικογενειας ηταν μια χαρα! Ηξερα οτι ο Αντωνης εχει μοιασει στο μπαμπα του και σπανια θα πει οτι κρυωνει, αλλα και η Μαριαλενα? Εμεινα η μονη κρυουλιαρα τελικα...!:tongue:

Κορίτσια, έχετε στεγνωτήριο στο σπίτι;

Σας έχει βολέψει;

Σκέφτομαι να αγοράσω, αλλά ο άντρας μου επιμένει πως είναι χαμένα λεφτά...!!

(Λες κι αυτός βάζει πλυντήρια κι αγχώνεται πότε θα στεγνώσουν τα ρούχα πάνω στο καλοριφέρ)

Δεν εχω, και το σκεφτομουν αυτες τις μερες. Να ξερεις ομως οτι καιει παρα παρα πολυ ρευμα. Σκεψου οτι το ζευγαρι που μενει απανω (ειμαστε σε διοροφο), λειπουν ολη μερα, ερχονται αργα το βραδυ, μαγειρευουν μονο σκ, και ομως οι λογαριασμοι της ΔΕΗ καποιες φορες ειναι μεγαλυτεροι απο τους δικους μας... Εχουν στεγνωτηριο.

Αναστασια, να χαιρεσαι τον Φιλιππο! Να΄ναι γερος και τυχερος! Ευχομαι να περασετε πολυ ομορφα στο παρτυ!:D

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια:D

TARA ευχαριστώ για τις ευχές:D...η γιορτή είναι στις 14/11 και πήγαμε να πάρουμε προσφορά για Σάββατο βράδυ 13/11 (δεν μπορώ τα τραπεζώματα κυριακή βράδυ:roll: και την άλλη μέρα να δουλεύω). Η τιμή ήταν λίγο τσιμπημένη αλλά αξίζει :D βέβαια πρέπει να συμφωνήσει και ο πεθερός γιατί θα την κάνουμε από κοινού...αλλά τον βλέπω θετικό:D

Σήμερα ο πιτσιποπάκος είναι στην πεθερά:D...είναι η βδομάδα της.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Στεγνωτήριο έχει η κουμπάρα μου κ το ρεύμα που πληρώνει είναι όντως πολύ αλλά την εξυπηρετεί...εγώ πάντως δεν είμαι διατεθειμένη να δίνω 20-30ευρώ κάθε μήνα στη Δεη για να στεγνώνω τα ρούχα...όποτε ανάβουν τα καλοριφέρ βάζω τη απλώστρα μπροστά κ μια χαρά στεγνώνουν! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια:D

TARA ευχαριστώ για τις ευχές:D...η γιορτή είναι στις 14/11 και πήγαμε να πάρουμε προσφορά για Σάββατο βράδυ 13/11 (δεν μπορώ τα τραπεζώματα κυριακή βράδυ:roll: και την άλλη μέρα να δουλεύω).

Mπραβο ρε! Καλα το θυμομουν οτι ειναι το Νοεμβρη. Ειδα σημερα στο ημερολογιο Φιλιππου του διακονου και μπερδευτηκα! Ειπες κι εσυ χθες για τη γιορτη και τα συνδυασα. Παλι καλα που με προλαβες και δεν πηρα τον ξαδελφο στην Ικαρια να του πω Χρονια Πολλα!:tongue:

age.png age.png

Καλημέρα και καλη εβδομάδα!

Το ΣΚ το περάσαμε ήσυχα στο σπίτι. Ο μπαμπάς μας δούλευε κι εχθές, ευτυχώς ως τη 1. Η μικρή βγήκε μόνο το Σάββατο με τις γιαγιάδες της, αφού εγώ είχα μέινει σπίτι για δουλειές!

Πωλινάκι άντε με το καλό ο 2ος γιός. Πάντως εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου για το φύλο. Είναι λίγο νωρίς. Κι εμένα για αγόρι μου είχαν πει και στον 5ο μήνα είδε ότι είναι κορίτσι :confused:

Τώρα για το στεγνωτηριο...μια χαρά λύση είναι, αλλά δεν έχω καθόλου χώρο κι εγώ! Εχθές ήθελα να βάλω πλύντήριο και τελικά δεν έβαλα γιατί ο καιρός ήταν χάλια και που θα στεγνώνανε? Ενώ αν το είχα!!!

Μάντινοπη μια χαρά η ιδέα σου για την γιορτή έξω! Ούτε φασαρία στο σπίτι ούτε τίποτα. Και μη νομίζεις τα έξοδα μία η άλλη έρχονται τελικά και έχεις φάει και τόση κούραση!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημερα!Καλη βδομαδα!Κρυο ε????Εγω παντως φοραω μπλουζα, λεπτο πουλοβερ, μποτες και κρυωνω!!!Προσπαθω να δσας διαβασω απο τις 9 αλλα ειχα τον αντρα μου εδω στη δουλεια να πινει καφε καθως αδειουχος αυτη τη βδομαδα.Πολυ κουραστικο σκ κοριτσια,εβγαλα τα χειμωνιατικα, η πλατη μου με πεθαινει, βγηκαμε μονο σαββατο πρωι στο καρφουρ ολοι μαζι οπου η Παναγιωτα μας εκανε ρεζιλι γιατι ηθελε να δοκιμασει ολα τα σαλαμακια που διαφημιζαν οι κοπελες μπροστα στους παγκους αλλαντικων και την κυνηγουσα να της παρω τις κουταλες και τα ξυλα κοπης που αρπαζε απο τα ραφια...κλαμααααα!!!

Χθες ειχαμε και 2 απροοπτα.Μια που πνιγηκε με ενα κομματι τυρι που της ειχα δωσει (ευτυχως το βγαλαμε) και μια που επεσε στο σαλονι στο μαρμαρο και εκτος απο το καρουμπαλο ανοιξε η μυτη της..τα χρειαστηκα, πηρα το γιατρο, ηθελα να την παω νοσοκομειο αλλα ευτυχως το αιμα σταματησε γρηγορα και αλωνιζε παλι μετα απο λιγο!

Πολα κι εμενα αγορι μου ειχαν πει στην αυχενικη αλλα στη β-επιπεδου μας βγηκε κοριτσι!Οτι και να ΄ναι γερο να ειναι!

Κοριτσια εγω παραλιγο να σαραντησω στο παιδων,ειχα βρει και παπα να μας διαβασει αλλα ευτυχως βγηκαμε παρασκευη και σαραντισαμε σαββατο.

Nadine ειδες που ανησυχουσες?Περπατησε το παιδι!Κυνηγα τωρα κι εσυ!!!!

Στεγνωτηριο δεν εχω, που να το βαλω, και πλυντηριο 45αρι χωραει μονο στο μπανιο μου,αλλα δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο.

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!!!

καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

τι κανετε?

εμεις ξυπνησαμε αργα

βασικα τις τελευταιες μερες κοιμαται στις 11 το βραδυ και ξυπναει 10 το πρωι:roll::roll:

και φυσικα κι εγω ξυπναω στις 10....αφου ειναι το ξυπνητηρακι μου:tongue::tongue:

Καλημερα!Καλη βδομαδα!Κρυο ε????Εγω παντως φοραω μπλουζα, λεπτο πουλοβερ, μποτες και κρυωνω!!!Προσπαθω να δσας διαβασω απο τις 9 αλλα ειχα τον αντρα μου εδω στη δουλεια να πινει καφε καθως αδιουχος αυτη τη βδομαδα.Πολυ κουραστικο σκ κοριτσια,εβγαλα τα χειμωνιατικα, η πλατη μου με πεθαινει, βγηκαμε μονο σαββατο πρωι στο καρφουρ ολοι μαζι οπου η Παναγιωτα μας εκανε ρεζιλι γιατι ηθελε να δοκιμασει ολα τα σαλαμακια που διαφημιζαν οι κοπελες μπροστα στους παγκους αλλαντικων και την κυνηγουσα να της παρω τις κουταλες και τα ξυλα κοπης που αρπαζε απο τα ραφια...κλαμααααα!!!

Χθες ειχαμε και 2 απροοπτα.Μια που πνιγηκε με ενα κομματι τυρι που της ειχα δωσει (ευτυχως το βγαλαμε) και μια που επεσε στο σαλονι στο μαρμαρο και εκτος απο το καρουμπαλο ανοιξε η μυτη της..τα χρειαστηκα, πηρα το γιατρο, ηθελα να την παω νοσοκομειο αλλα ευτυχως το αιμα σταματησε γρηγορα και αλωνιζε παλι μετα απο λιγο!

καλημερα Κατερινακι!!!

οταν πατε καρφουρ δεν την βαζεις πανω στο καροτσι?

αν την εχεις να περπαταει...ειναι ζορι!!

εμεις τον βαζουμε στο καροτσι και την τελευταια φορα που πηγαμε εβαζε κι αυτος πραγματα στο καροτσι...οτι εφτανε απο τα ραφια:tongue::tongue:

ακους Αννα!?!?!?! κουβαλητης θα ειναι ο γιος μου στην κορη σου:tongue:;)

καλημερα Κατερινακι!!!

οταν πατε καρφουρ δεν την βαζεις πανω στο καροτσι?

αν την εχεις να περπαταει...ειναι ζορι!!

εμεις τον βαζουμε στο καροτσι και την τελευταια φορα που πηγαμε εβαζε κι αυτος πραγματα στο καροτσι...οτι εφτανε απο τα ραφια:tongue::tongue:

ακους Αννα!?!?!?! κουβαλητης θα ειναι ο γιος μου στην κορη σου:tongue:;)

Ποση ωρα να κατσει η Παναγιωτα στο καροτσι?????Πηγαμε 12 και φυγαμε 2 παρα...

αυτο για το στεγνωτηριο δεν το σκεφτηκα για το ποσο ρευμα καταναλωνει...

αλλα μεχρι που να παρω.... ισως παραγουμε ενεργεια πχ φωτοβολταικα

κι ετσι να συμφερει καπως καλυτερα!!

Ποση ωρα να κατσει η Παναγιωτα στο καροτσι?????Πηγαμε 12 και φυγαμε 2 παρα...

ααα πολυ ζουζουλιτσα ειναι η δικια σου

να την γνωρισω στον Νικολα μου, οι δυο τους σιγουρα μπορουν να γκρεμισουν το δωματιο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...