Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια,

έχω να γράψω καιρό αλλα σας διαβάζω και βλέπω τα νέα σας πολύ τρέξιμο βρε κορίτσια μετά που σχολάω παίρνω τον μικρό μου απο την μαμά μου και κατεβαίνουμε στο σπίτι (ευτυχώς μένουμε πανω κάτω)και ξεκινάω να καθαρίσω να μαγειρέψω (μόνο για τον μικρό για εμάς μαγειρευει η μαμα μου μονο σαβ/κα μαγειρευω για εμας)να παίξουμε με τον μικρό να κανουμε μπανιο να φαμε και για ποτε περνάει η ώρα χαμπάρι δεν παίρνω,και τώρα που ξεκίνησα γενικές για να στρώσω χαλιά δεν προλαβαίνω ουτε στο τηλέφωνο να μιλήσω με καμια φίλη τεσπα αναψα καλοριφέρ απο προχθες πολύ κρυο.Περάσαμε και μια ιοσουλα αλλα τώρα ολα καλά.

Όσον αφορά το περπάτημα ,περπατάει μόνος αλλα όχι σταθερά και πολλές φορές ψάχνει για να πιάσει το χέρι μας δεν περπατάει ακομα καλα καλα μήπως αργήσαμε λίγο?έχει πέσει και κάποιες φορές μήπως φοβήθηκε?

Για τον υπνο που είπατε τον έβαλα απο 2 μηνών στο κρεβάτι του στο δωματιό του αλλα έχω και ένα μονο κρεβα΄τι και εκει κοιμόμουν για κανα τρίμηνο μετά όλα καλά κοιμόταν μόνος του και δεν ξυπνούσε τη νύχτα έχει καμια βδομάδα όμως που κάθε βράδυ θα ξυπνήσει μπορεί και 2-3 φορές και κοιμόμαστε αγκαλιά στο μονό κρεβάτι μετά τον ξαναβαζω στο κρεβάτι του και φευγω ελπίζω να μην αλλάξει συνήθειες το έχει κάνει και αρκετο καιρό πριν αλλα για 1-2 μέρες οχι βδομάδα.

Απο λεξούλες λέει αρκετά και προσπαθω συνέχεια να τον επαναλαμβάνω λέξεις και να εξηγω τα πάντα που κρατάμε που βλέπει που δίχνει.

Σύγνωμη αν σας κούρασα με το μεγάλο μήνυμα.

φιλάκια και καληνύχτα.

line_m121_beg_17_time_1246593600_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

έχω να γράψω καιρό αλλα σας διαβάζω και βλέπω τα νέα σας πολύ τρέξιμο βρε κορίτσια μετά που σχολάω παίρνω τον μικρό μου απο την μαμά μου και κατεβαίνουμε στο σπίτι (ευτυχώς μένουμε πανω κάτω)και ξεκινάω να καθαρίσω να μαγειρέψω (μόνο για τον μικρό για εμάς μαγειρευει η μαμα μου μονο σαβ/κα μαγειρευω για εμας)να παίξουμε με τον μικρό να κανουμε μπανιο να φαμε και για ποτε περνάει η ώρα χαμπάρι δεν παίρνω,και τώρα που ξεκίνησα γενικές για να στρώσω χαλιά δεν προλαβαίνω ουτε στο τηλέφωνο να μιλήσω με καμια φίλη τεσπα αναψα καλοριφέρ απο προχθες πολύ κρυο.Περάσαμε και μια ιοσουλα αλλα τώρα ολα καλά.

Όσον αφορά το περπάτημα ,περπατάει μόνος αλλα όχι σταθερά και πολλές φορές ψάχνει για να πιάσει το χέρι μας δεν περπατάει ακομα καλα καλα μήπως αργήσαμε λίγο?έχει πέσει και κάποιες φορές μήπως φοβήθηκε?

Για τον υπνο που είπατε τον έβαλα απο 2 μηνών στο κρεβάτι του στο δωματιό του αλλα έχω και ένα μονο κρεβα΄τι και εκει κοιμόμουν για κανα τρίμηνο μετά όλα καλά κοιμόταν μόνος του και δεν ξυπνούσε τη νύχτα έχει καμια βδομάδα όμως που κάθε βράδυ θα ξυπνήσει μπορεί και 2-3 φορές και κοιμόμαστε αγκαλιά στο μονό κρεβάτι μετά τον ξαναβαζω στο κρεβάτι του και φευγω ελπίζω να μην αλλάξει συνήθειες το έχει κάνει και αρκετο καιρό πριν αλλα για 1-2 μέρες οχι βδομάδα.

Απο λεξούλες λέει αρκετά και προσπαθω συνέχεια να τον επαναλαμβάνω λέξεις και να εξηγω τα πάντα που κρατάμε που βλέπει που δίχνει.

Σύγνωμη αν σας κούρασα με το μεγάλο μήνυμα.

φιλάκια και καληνύχτα.

καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κρυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννακι τι ειπεσ?εκλαιγεσ?παλι καλα που βγηκεσ γιατι θα σου εφερνα την χαστουκιστρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελπιζω κ ευχομαι να περασατε πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα!!!!αντε και ο αγοραροσ με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολισ αρμεχτηκα..και παω μηπωσ προλαβω να κανω καμια ντουλαπα πριν ξυπνησουν οι μικρουλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη κυριακη να εχετε ολεσ!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:D

Μόλις τελείωσα το σιδέρωμα...είχα ξεκινήσει από τις 8:30:???:

Σε λίγο θα πάμε σε ένα καταπληκτικό και παραμυθένιο ξύλινο κέντρο κοντά στο σπίτι μας για να ρωτήσουμε αν μπορούμε να κάνουμε την γιορτή του πιτσιποπάκου εκεί:D ήταν από τις πρώτες επιλογές και για τα βαπτίσια του γιατί έχει έναν ονειρεμένο κήπο αλλά δυστυχώς δεν χωρούσε πάνω από 120 άτομα (είχαμε 190 περίπου τότε).

Τώρα όμως για την γιορτή υπολογίζουμε περίπου 60 άτομα οπότε χωράμε:D

Είναι πολύς κόσμος για να κάνω τραπέζωμα στο σπίτι...και πάρα πολύ κούραση:|

Πάντως εγώ μάζευα τα ρούχα από την ντουλάπα σήμερα και έχω βάλει στην άκρη ;)

Φτου, πάλι έξω έπεσα ρε γμτ;

Πάντως σκεφτόμουν πόοοοοοοσα κοριτσίστικα ρούχα θα πάνε χαμένα!!!

Eσύ να τα φυλάξεις για το 2ο γιο!!!:P:p:p:p:p

Πόλα με το καλό ο γιόκας:D γιατί να είναι πολύ νωρίς? αμα το έβγαλε το τσουτσουνάκι...το έβγαλε:D

Ναι, μάλλον το έβγαλε τελικά!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Τελικά χθες περάσαμε άπαιχτα! Δεν πήγαμε εκεί που θέλαμε γιατί είχε βάπτιση κ ήταν κλεισμένο το μαγαζί αλλά βρήκαμε μια άλλη ταβερνούλα που κ πολύ ωραίο φαγητό είχε κ οικονομικά ήταν!;) Γελάσαμε απίστευτα με βλακείες που λέγαμε παρόλο που ήμασταν μόνο με τον κουνιάδο μου,την συννυφάδα και τον αδελφό μου μετά ήρθαμε σπίτι φάγαμε κ την τούρτα κ τέλος καλό όλα καλά!

Τώρα με πήρε ο πεθερός μου ενώ τα είχε κοπανήσει κ μου έλεγε πρώτη μου κ αγαπημένη μου νύφη άντε δεν θα έρθετε κ σας περιμένω τώρα ξεκινήστε κ διάφορα τέτοια αλλά εμείς θα πάμε το απόγευμα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κοριτσάκια μου όμορφα, καλημέρα....!!! :cool::cool:

Πόσο καιρό έχω να σας διαβάσω, ούτε που ξέρω....!!

Ίσα που μπαινω για απορίες..!!

Ειρηνάκι, υπομονή με το θηλασμό, αξίζει την ταλαιπωρία. Όσο αντέξεις, καλό είναι..!! :-D

Polinaki, συγχαρητήρια, άλλος ένας κούκλος στην οικογένεια....!! :-D

Νωρίς μου φάνηκε, βέβαια, για το φύλο...!! :rolleyes:

Ελπίζω όλες οι υπόλοιπες φιλενάδες να είστε καλά....!!

Εμείς μια χαρά, μετά από απανωτές ιώσεις, δόξα τω θεώ..!

Περπατάμε με βοήθεια, αλωνίζουμε για την ακρίβεια, τρώμε κανονικά -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων-, ομορφαίνουμε :mrgreen: και δε χορταίνουμε ο ένας τον άλλον..!! Φιλιά σε όλες και στα κουκλιά σας...!!! ;):-D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Κορίτσια, έχετε στεγνωτήριο στο σπίτι;

Σας έχει βολέψει;

Σκέφτομαι να αγοράσω, αλλά ο άντρας μου επιμένει πως είναι χαμένα λεφτά...!!

(Λες κι αυτός βάζει πλυντήρια κι αγχώνεται πότε θα στεγνώσουν τα ρούχα πάνω στο καλοριφέρ)

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια

Nadine και εγω σκεφτομαι πολύ σοβαρά για στεγνωτήριο εχει η κουμπάρα μου και εκτος οτι γλιτώνεις απλωμα μαζεμα πολλά ρούχα πετσετες πιο πολύ δεν θέλουν ουτε σιδερο.

φιλιά

καλημερα κοριτσια.υπεροχη μερα σημερα ετσι?{στη θεσσαλονικη εχει λιακαδα}εμεις εχουμε στεγνωτηριο και πιστεψτε με ειναι οτι καλυτερο!!!!!!!!εγω προσωπικα σωθηκα!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Κορίτσια, έχετε στεγνωτήριο στο σπίτι;

Σας έχει βολέψει;

Σκέφτομαι να αγοράσω, αλλά ο άντρας μου επιμένει πως είναι χαμένα λεφτά...!!

(Λες κι αυτός βάζει -πλυντήρια κι αγχώνεται πότε θα στεγνώσουν τα ρούχα πάνω στο καλοριφέρ)

γεια σου κοριτσακι!!!!!!!!!!!

αν εχεις που να το βαλεις να παρεις!!!!!!!!!!

ειδικα τωρα το χειμωνα ειναι προβλημα το που θα στεγνωσουν τα ρουχα:twisted:

εγω δεν εχω γιατι δεν εχω που να το βαλω..:?:?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!!!!

ομορφη μερα σημερα

αν και το πρωι ειχε ηλιο το κρυο ετσουζε...τωρα ειναι καλυτερα!!

σημερα πηγαμε για φαγητο στην μαμα μου

ειχαμε τραπεζι στην θεια μου που επιστρεφει στην Αυστραλια σε καμια βδομαδα και την αποχαιρετησαμε..

φυσικα ηταν εκει ολα τα ξαδερφακια κι εγινε χαμος....

ο δικος μου μολις ειδε τον ξαδερφο που ειναι μια ηλικια τρελαθηκε....τον αγκαλιαζε και τσιριζε απο την χαρα του!!

φυγαμε ομως νωρις γιατι ο συζηξ δουλευει νυχτα και επρεπε να κοιμηθει...

τωρα τα αγορια μου κοιμουνται...

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Τελικά χθες περάσαμε άπαιχτα! Δεν πήγαμε εκεί που θέλαμε γιατί είχε βάπτιση κ ήταν κλεισμένο το μαγαζί αλλά βρήκαμε μια άλλη ταβερνούλα που κ πολύ ωραίο φαγητό είχε κ οικονομικά ήταν!;) Γελάσαμε απίστευτα με βλακείες που λέγαμε παρόλο που ήμασταν μόνο με τον κουνιάδο μου,την συννυφάδα και τον αδελφό μου μετά ήρθαμε σπίτι φάγαμε κ την τούρτα κ τέλος καλό όλα καλά!

Τώρα με πήρε ο πεθερός μου ενώ τα είχε κοπανήσει κ μου έλεγε πρώτη μου κ αγαπημένη μου νύφη άντε δεν θα έρθετε κ σας περιμένω τώρα ξεκινήστε κ διάφορα τέτοια αλλά εμείς θα πάμε το απόγευμα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

α να ετσι!!!!!

παντα τετοια χαρουμενα να ακουμε κι οχι κλαματα...;);)

αληθεια με το τσιγαρο τι κανατε?

βγαινατε εξω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...