Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα,μανούλες!!!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη και πάνω απ'όλα λίγο περισσότερο από συνήθως ξεκούραστη!!!Και ο λόγος...η Ιωάννα επιτέλους κοιμήθηκε στο δωμάτιό της όλη νύχτα μόνη της!!!!!Γιούπι!!Τα καταφέραμε!!!Αλλά ας μην λέω μεγάλα λόγια,ακόμα δεν ξέρουμε πως θα είναι οι επόμενες νύχτες...Την κοιμήσαμε στο κρεβάτι μας και κατά τις 2 που κοιμήθηκε την πήγα στο δικό της και κοιμήθηκε μέχρι τις 7!!!Κάποια στιγμή γύρω στις 5 άκουσα να φτερνίζεται πήγα μέσα και ήταν ξεσκέπαστη η καημένη,την σκέπασα και όλα καλά...όταν ξαναξύπνησε στις 7 την πήρα στο κρεβάτι μας,ξανακοιμήθηκε και κατά τις 9 με ξύπνησε ο άντρας μου να την πάω μέσα...ε,μετά άρχισαν τα παρατράγουδα....σηκώθηκα στις 9,30 και άρχισε να ξυπνάει κι η μικρή...πήγα 5 φορές να την ξανακοιμίσω και τελικά αφού δεν κοιμόταν την σήκωσα,την άλλαξα,την τάισα και τώρα την ξαναπήρε ο ύπνος....Τουλάχιστον κοιμηθήκαμε,ρε παιδιά....μεγάλη υπόθεση ο ύπνος στο κρεβάτι σου χωρίς το παιδί ανάμεσά σας....ξαναθυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές!!!

Όσο για τον σαραντισμό,κι εγώ συμφωνώ με την Χριστίνα και την Μαριάννα....δεν το τήρησα και δεν θεωρώ ότι από αυτό κρίνεται η πίστη του καθενός...βέβαια είναι και θέμα του καθενός πως το βλέπει..εγώ πάντως από 20 ημερών έβγαινα με την μικρή κάθε βράδυ βόλτα για να πάρουμε τον μπαμπά μας από την δουλειά και να ξεσκάμε...όταν σαραντίσαμε πήγα πήρα την ευχή και όλα καλά.....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εδω η καλη αγελαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...αρμεγομαι οπωσ καταλαβαινετε...

το πρωι πηρα κ το αγγελικιδιον και πηγαμε σουπερ μαρκετ...

βασικα κι εγω ξερω κ εχω διαβασει οτι απλα οι 40 μερεσ ηταν κυριωσ στα παλια χρονια που οι γυναικεσ δουλευαν στα χωραφια ,τηρουσαν τισ 40 μονο κ μονο για να προφυλαχτουν...και για να μην τησ αναγκασουν να βγουν στα χωραφια πριν τισ 40..

αχ βρε αννουλα ,πολυ κριμα!!παντωσ κανε αυτο που σου ειπαν τα κοριτσια...μην καθεσαι και σκασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βρεσ λιγα ατομα(οχι κ απαραιτητο)ή την οικογενεια σου ,παρε κ τον στεφανο και βουρ για εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην τυχον και μπεισ αυριο κ μασ πεισ οτι δεν βγηκεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!θα φωναξω την χαστουκιστρα την τσιπουρα (του αλλου καφε)να ελθει προσ εσενα!!!!!!!ΘΑ ΒΓΕΙΣ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ε????????????????????????????????

(παντωσ πολυ στεναχωρεθηκα με τον ανθρωπο...κριμα βρε παιδι μου...)

ο πιτσι ολα τα λεφτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσακια.εμενα ευτυχως κοιμαται στο κρεβατακι του απο πολυ μικρος.βεβαια καποιες φορες ηθελε να κοιμηθει μαζι μας αλλα το εκοψε τελειος απο τη στιγμη που τον βαλαμε στο δωματιο του.οσο για τον 40σμο εγω ουτε καν μιση ευχη δεν πηρα,αφου τρεχαμε στο νοσοκομειο:(:(:(

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερα κι απο μενα. και μενα στο κρεβατι της παντα, και απο 15 ημερων στο δωματιο της.

Ευχη μιση δεν πηρα ουτε εγω ποτε, βγηκα απο μιας εβδομαδας μονη,, οχι για πολλα πολλα βεβαια, 15 ημερων με το μωρο (βεβαια ηταν αυγουστος μηνας, χειμωνα δεν θα το εκανα μαλλον) κοντινες βολτιτσες με το καροτσι, ισα για να ξελαμπικαρω, και απλα τη μερα που σαραντισε την πηγα στην εκκλησια για σαραντισμο, ετσι για το καλο.

Νομιζω οπως αισθανεται ο καθενας κανει. Τα αλλα ειναι απλα εθιμα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Μετά από ποτάμια δακρύων αποφάσισα να πάρω τη κατάσταση στα χέρια μου....για αρχή άλλαξα τη τούρτα κ την προσάρμοσα για πάρτη μου...μίλησαμε με τον κουνιάδο μου κ αυτοί είναι μέσα να βγούμε κ θα πάρω κ κανα δυο τηλ ακόμα να μαζευτούμε καλή παρεούλα! Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά...μαγαζί δεν έχω κλείσει ακόμα αλλά κάτι θα βρούμε δεν μπορεί.....αύριο μας έχει τραπέζι η πεθερά για να αποχαιρετήσουμε τη θεία του άντρα μου που φεύγουν για Βέλγιο...αυτό δεν ακυρώθηκε γιατί άραγε αφού είναι κ δικός της γαμπρός αυτός που μπήκε στο νοσοκομείο???! Η θεία του άντρα μου δεν ήθελε να γίνει τίποτα γι'αυτό κ ακύρωσε κ το αποψινό αλλά η πεθερά μου ήταν ανένδοτη ότι πρέπει η οικογένεια να μαζευτεί να την αποχαιρετήσει...αλλά της έχω έκπληξη...εμείς δεν θα πάμε για φαγητό αλλά το απόγευμα για έναν καφέ να αποχαιρετήσουμε τη θεία....;);););)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Aννούλα θα δεις...μια χαρά θα περάσετε.

Σας έχω νέα...Χθες πήγα για τον υπέρηχο άνω κοιλίας, "ευτυχώς" η πέτρα είναι μόνο μια, 1,5 εκατοστό και δεν υπάρχουν μικρές που θα μπορούσαν να φράξουν τους πόρους (έτσι λέει ο γιατρός). Πάντως, χρειάζεται λίγη προσοχή στη διατροφή. Εχω να σας πω ότι έπαθα πλάκα με το διαγνωστικό κέντρο. Ηταν σαν 6αστερο ξενοδοχείο κάπου στην Ταύλάνδη, εντελώς ζεν ατμόσφαιρα! ΤΕΛΕΙΟ!! Α, και επειδή είχα κάτι πονάκια πάλι, πήγαμε στο ιατρείο, έκανα υπέρηχο και μου είπε 80% αγόρι!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Νωρίς δεν είναι ρε κορίτσια???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!!!!! Φιλιά από την παγωμένη Θεσσαλονίκη:):):) Χαλάρωσαν πια τα πράγματα στο Συνέδριο και είπα να μπω να σας διαβάσω και να πω κι ένα γειά!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!!!!! Φιλιά από την παγωμένη Θεσσαλονίκη:):):) Χαλάρωσαν πια τα πράγματα στο Συνέδριο και είπα να μπω να σας διαβάσω και να πω κι ένα γειά!!!!

γεια σου και σενα κοριτσακι απο την παγωμενη Σερρες!:shock::shock: ειδες κρυο που κανει? νωρις νωρις φετος!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

γεια σε ολα τα κοριτσακια και μπεμπακια!!!

τι κανετε?

οπως ειπα και στην φιλη μαριλου κρυυυυοοοοο

μετα απο 3 μερες συνεχομενης βροχης εχει 2 μερες που το "δαγκωσαμε" κανονικα!!!!

σημερα βγηκαμε μια βολτιτσα και οταν περνουσαμε απο σκια τουρτουριζαμε..:?:-?:?

στον ηλιο κατι γινοταν!!!

αλλα ακομη δεν εχουμε αναψει καλοριφερ

να ναι καλα το κλιματιστικο

που καιει ολη μερα!!

και φυσικα με κουβερτες κανονικες σκεπαζομαστε εδω και καιρο

και τα φανελακια μας φοραμε και ολα τα χειμωνιατικα κανονικα;);)

Διαφημίσεις

αγορασα καινουργια χαλια!!!!!!!!

και ειναι πολυ ωραια και ειμαι πολυ χαρουμενη!!

ειναι τριχωτα και πολυ παχουλα!!

οταν τα στρωσαμε ο μικρος ξαπλωσε επανω τα χαιδευε και ελεγε "πω..πω.."

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Μετά από ποτάμια δακρύων αποφάσισα να πάρω τη κατάσταση στα χέρια μου....για αρχή άλλαξα τη τούρτα κ την προσάρμοσα για πάρτη μου...μίλησαμε με τον κουνιάδο μου κ αυτοί είναι μέσα να βγούμε κ θα πάρω κ κανα δυο τηλ ακόμα να μαζευτούμε καλή παρεούλα! Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά...μαγαζί δεν έχω κλείσει ακόμα αλλά κάτι θα βρούμε δεν μπορεί.....αύριο μας έχει τραπέζι η πεθερά για να αποχαιρετήσουμε τη θεία του άντρα μου που φεύγουν για Βέλγιο...αυτό δεν ακυρώθηκε γιατί άραγε αφού είναι κ δικός της γαμπρός αυτός που μπήκε στο νοσοκομείο???! Η θεία του άντρα μου δεν ήθελε να γίνει τίποτα γι'αυτό κ ακύρωσε κ το αποψινό αλλά η πεθερά μου ήταν ανένδοτη ότι πρέπει η οικογένεια να μαζευτεί να την αποχαιρετήσει...αλλά της έχω έκπληξη...εμείς δεν θα πάμε για φαγητό αλλά το απόγευμα για έναν καφέ να αποχαιρετήσουμε τη θεία....;);););)

μπραβο συμπεθερα μου ετσι σε θελω!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

να περασετε σουπερ αποψε!!!!!!!!!!!!!!

Aννούλα θα δεις...μια χαρά θα περάσετε.

Σας έχω νέα...Χθες πήγα για τον υπέρηχο άνω κοιλίας, "ευτυχώς" η πέτρα είναι μόνο μια, 1,5 εκατοστό και δεν υπάρχουν μικρές που θα μπορούσαν να φράξουν τους πόρους (έτσι λέει ο γιατρός). Πάντως, χρειάζεται λίγη προσοχή στη διατροφή. Εχω να σας πω ότι έπαθα πλάκα με το διαγνωστικό κέντρο. Ηταν σαν 6αστερο ξενοδοχείο κάπου στην Ταύλάνδη, εντελώς ζεν ατμόσφαιρα! ΤΕΛΕΙΟ!! Α, και επειδή είχα κάτι πονάκια πάλι, πήγαμε στο ιατρείο, έκανα υπέρηχο και μου είπε 80% αγόρι!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Νωρίς δεν είναι ρε κορίτσια???

πολυ καλα τα νεα σου!!!

ευχομαι ετσι με καλα νεα να συνεχισεις μεχρι το τελος!!!;)

στην εβδομαδα που εισαι τωρα κι εγω ειχα μαθει το φυλο του μωρου:tongue::tongue:

Καλημέρα κορίτσια:D

Smouts νομίζω ότι οι αλλαξιέρες είναι επικίνδυνες για παιδάκια στην ηλικία των δικών μας...καλύτερα να την αλλάζεις στο κρεβάτι σας. Περαστικά στην μικρή:D

Άννα μην στεναχωριέσαι...δεν πειράζει, τηλεφώνησε σε λίγους κολλητούς και πες ότι τους καλείς τελευταία ώρα γιατί δεν πρόλαβες να οργανωθείς καλύτερα:D Οι φίλοι δεν παρεξηγούν. Αλλιώς είπαμε και παλιότερα τον άντρα και ξενοδοχείο:tongue::D:oops:

Ειρήνη μικρή...εγώ ποτέ δεν κόλλησα στο 40ήμερο...έβγαινα όποτε χρειαζόταν για διάφορες δουλειές...είχα πάει σούπερ μάρκετ με τα ράμματα ακόμα:tongue: στον γιατρό πηγαίναμε συχνά τις πρώτες μέρες λόγω ίκτερου και λόγω μικρού βάρους...τι να έκανα? δεν μπορούσα να κάτσω σπίτι να το παίξω λεχώνα...άλλωστε όλα αυτά τα συμβατικά εμένα μου την δίνουν:rolleyes:

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα...βέβαια έχει ακόμα μυξούλες....

Χτες το μεσημέρι το ήσυχο μωράκι μου αποφάσισε να βουτήξει την sudocream (που την βρήκε?:confused:) και να τα κάνει ΟΛΑ χάλια...τα πειστήρια στο φατσοβιβλίο:tongue: Δεν μπορούσα να σταματήσω τα γέλια μου:shock:

Ότι του είχα αλλάξει σεντόνια, κουβέρτα και πυτζάμες:tongue: τώρα έχω βάλει ξανά πλυντήριο τα πειστήρια του εγκλήματος:shock:

πω πω manti ειδα τις φωτογραφιες.....αφου δεν εφαγε παλι καλα!!!

μα τι γλυκουλης που ειναι...!!! και τοσο ξανθος...

Καλημέρα κορίτσια.Η μικρή σηκώθηκε απο τις 6:30 σήμερα και μόλις πριν λίγο κοιμήθηκε.Τι να την κάνω όμως?Εχθές το βράδυ λόγω του οτι ήταν Παρασκευή και επειδή πήγαινε με το πρόγραμμα του παιδικού άρχισε να νυστάζει απο τις 7:30 αλλά την κρατήσαμε μέχρι τις 8 δεν πήγαινε άλλο ώσπου να κοιμηθεί.Δεν ήπιε και το γάλα της πάλι όλο και περίμενα οτι θα ξυπνήσει μες στο βράδυ για να φάει.Στις 6:30 της έδωσα γάλα αλλά που ύπνος.Την άφησα βέβαια στο κρεβάτι και αλώνιζε,τα παίταξε και όλα κάτω παπλώματα κουβέρτες μαξιλάρι και τελευταία φορά που πήγα της τα έβαλα όλα πάλι στο κραβάτι και την άφησα και κοιμήθηκε.Αυτό με τις Παρασκευές δεν ξέρω πως να ρυθμίσω για να μην μου ξυπνάει τα Σάβατα νωρίς.Κατα τ'άλλα πολύ κρύο σήμερα,νομίζω περισσότερο απο τις προηγούμενες μέρες.Και δεν έχουμε ανάχει ακόμα τα καλοριφέρ.Εχθές ανέβασα το μικρό καλοριφεράκι που βάζαμε και πέρσυ στο δωμάτιο της μικρής στα πολύ κρύα έτσι για να σπάσει την υγρασία και σήμερα θα της το βάλω.Εμείς ανάψαμε το a/c αν και δεν ήθελα με αυτά που άκουσα οτι η Δεή ανεβαίνει αλλά ο άντρας μου ήθελε να το ανάψουμε.

αφου ξυπναει τοσο νωρις που να αντεξει το βραδυ να κοιμηθει λιγο πιο αργα

αληθεια γιατι την στελνεις απο τις 7 το πρωι στον παιδικο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...