Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πιάσε κι ένα πιτόγυρο...:tongue::rolleyes::mrgreen:...μικρή μου:tongue:
Ιέφτασεεεεεεεεεϊ (το μικρή μου με έπεισε χαχα)
Συμφωνω. Μη μενουμε στους τυπους. Η λογικη του 40ημερου ειναι η εξης. Ειναι ακριβως ο χρονος που χρειαζεται η λεχωνα να αναρρωσει, καθως και ο χρονος περιπου που χρειαζεται να μπει σε ενα ρυθμο με το βρεφος.

Ναι, τελικά είπα πολλά, τα είπες συνοπτικά και σωστά. Εγώ πάλι παρακάλαγα να ήταν σπίτι ο μπόνο-μπραντ για να μείνω μέσα :mrgreen:
Δηλαδή τι έχουν τα 45 πατημένα; :mrgreen:

Θα σου απαντησω οταν φτασω, μετα απο πολααααααααααααααααααα χρονια!!!

Καλά κι εγώ έχω εχμμμμ 23 χρονάκια ακόμα, δεν το συζητώ!!!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κορίτσια... τι είναι αυτά τώρα; Και πέρυσι ρώταγες τα ίδια Ειρήνη και σου είπα την γνώμη μου. Δηλαδή λέτε ο Θεός να έδωσε οδηγίες στην εκκλησία να απαγορεύει στην λεχώνα να βγει πριν τις 40 μέρες ή να διαπραγματεύεται στις 20 μέρες; Δεν θέλω να προσβάλλω τα πιστεύω σας, κι εγώ έχω τα δικά μου σαφώς. Αλλά μου φαίνονται λίγο ο παλιακά όλα αυτά... Καλή χριστιανή είναι αυτή που θα βγει στις 40 μέρες και θα πάρει κι ευχή ή η αφοσιωμένη μάνα που δεν κάνει κακό σε κανέναν; Μήπως της πει ο Χριστούλης "έεεεεεειπ, που πας εσύ κυρά μου, δεν έκλεισες 40μερο έγκλειστη, τράβα πίσω στη γωνία σου!".

Κι εγώ ή το dwraki ή η Κατερίνα πχ, που έπρεπε να τρέχουμε στα νοσοκομεία και βγαίναμε νωρίτερα, είμαστε κακές χριστιανές;

Ειρήνη μου, βγες έξω κορίτσι μου, να σε δει λίγο ο ήλιος να φτιάξει η διάθεσή σου, να είσαι μια ήρεμη κι ευτυχισμένη μάνα. Και στις 40 μέρες πας στον παπά να σου δώσει την ευχή του. Σάμπως θα σε παρακολουθεί μήπως και βγήκες νωρίτερα; Ή έχει όρο μέσα στην ευχή να μην την παίρνουν όσες ξεμύτισαν πιο νωρίς; Άντε πουλάκι μου κάνε μια τσάρκα, να σου φύγει η μελαγχολία, να γυρίσεις ανανεωμένη σπιτάκι σου.

Ουφ, τα είπα και ηρέμησα :mrgreen:

το ξερω βρε χριστινακι!!κι εγω αυτησ τησ αποψησ ειμαι!!!!απλα ηθελα να δω μην κανω λαθοσ που θελω να βγενω...

αυτο το ερωτημα μου δημιουργηθηκε απλα επειδη προχτεσ τα κοριτσια συζητουσαν οσον αφορα ποια ειναι καλυτερη εποχη για να γεννησεισ κ συνεπωσ να σαραντησεισ....(θυμασαι?την προηγουμενη εβδομαδα το ελεγαν...) και μου δημιουργηθηκε το ερωτημα μην ειμαι λαθοσ...επειδη ελεγαν οτι γενησαν καλοκαιρι κ ξεκαλοκαιριασε μεχρι να βγουν....

κ περσυ εβγενα και φετοσ λεω οτι θα βγενω και πολυ απλα γυρω στισ 35 ημερεσ να παω για την ευχη...

(παντωσ περσυ δεν νομιζω να ρωτουσα παλι εγω...:rolleyes:)αφου οπωσ σου ειπα ειχα βγει καποιεσ φορεσ...

DnfMp3.pngqTarp3.png

το ξερω βρε χριστινακι!!κι εγω αυτησ τησ αποψησ ειμαι!!!!απλα ηθελα να δω μην κανω λαθοσ που θελω να βγενω...

αυτο το ερωτημα μου δημιουργηθηκε απλα επειδη προχτεσ τα κοριτσια συζητουσαν οσον αφορα ποια ειναι καλυτερη εποχη για να γεννησεισ κ συνεπωσ να σαραντησεισ....(θυμασαι?την προηγουμενη εβδομαδα το ελεγαν...) και μου δημιουργηθηκε το ερωτημα μην ειμαι λαθοσ...επειδη ελεγαν οτι γενησαν καλοκαιρι κ ξεκαλοκαιριασε μεχρι να βγουν....

κ περσυ εβγενα και φετοσ λεω οτι θα βγενω και πολυ απλα γυρω στισ 35 ημερεσ να παω για την ευχη...

(παντωσ περσυ δεν νομιζω να ρωτουσα παλι εγω...:rolleyes:)αφου οπωσ σου ειπα ειχα βγει καποιεσ φορεσ...

Λάθος κάνεις μόνο όταν καταπιέζεσαι φιλενάδα ;)

Πάντως την ευχή την πήρα κι εγώ και μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που βγήκαμε οικογενειακά με άντρα και παιδί και πήγαμε για καφέ. Έχω και φωτογραφίες, τοσοδούλης ήταν!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια τι έγινε? επανήλθα. ο μικρός μου συνεχίζει να ταλαιπωρείται με το σύγκαμα. πρέπει να πονάει πολύ , μας άκουσε όλο το τετράγωνο σήμερα. όλο για μπανάκι τρέχουμε, κρεμούλα και ξανά μπανάκι, κρεμούλα...τον καημενούλα. σε κάποια φάση ανοίξαμε το pampers για να πάρει αέρα και τον φυσούσαμε!ε, μας έπιασε νευρικό γέλιο. απελπισμένοι γονείς κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν το μωρό τους!

αυτό με τον σαραντισμό νομίζω είναι καλό να το τηρούμε σε σχέση με τους άλλους, όχι με την λεχώνα. να βγεις χωρίς να εκτεθείς σε πολύ κόσμο και μικρόβια και να μην παρελάσει από το σπίτι σου όλο το σόι!θυμάμαι στις σαράντα μέρες ένα απόγευμα με την ανηψιά μου να αλωνίζει και ένα βράδυ με τα πεθερικά που είχαν κατσικωθεί και βγάζαν φωτογραφίες με το μωρό κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ.όσο για να σου διαβάσει ο παπάς μια ευχή αυτό νομίζω μπορέι να γίνει οποιαδήποτε στιγμή.

και ένα ευχάριστο. μου τηλεφώνησαν οι θεσσαλονικές μαμάδες για μια συνάντηση σήμερα. δεν πήγα λόγω της αδιαθεσίας του μικρού αλλά ελπίζω την άλλη φορά να είμαι και να σας έχω και τα δικά μας νέα. άντε γιατί ζηλεύω.

HZBPp3.png

Για τη Σοφια δεν ξερω, η Σμουτς θα σκοτωνεται στη δουλεια, μπορει να εχει παθει και υπερκοπωση, η Μπετυ εχει 3 παιδια και η Κυριακη 4...

NOOOOO, I am alive.... Σήμερα λοιπόν, άφησα τις τύψεις μου στην άκρη, και πηγα το παιδί στη γιαγια και στον παππού, να το δουν κι αυτοι, να τους δει κι αυτο (εχει να τους δει απο τις διακοπες), και να ξεκουραστεί κι αυτο και να ξεκουραστω κι εγω, να παρω και κανα ταπερ, κι ετσι βολταρα μεσα στο κρυο. Καλεεεε, ξεπαγιασα, τι ηταν αυτο το σημερινό. Και φοραγα και μακρυμανικο και κασκολακι και παλι πουντιασα.

Αχ, κοριτσια, επαθα μια νειλα το πρωι που ηταν ολη δική μου. Η μικρή μου επεσε απο την αλαξιερα, και για καλη μου τύχη, ειχα ανοιχτο το μεσαιο συρταρι και μου επεσε μεσα στο συρταρι με το κεφάλι. Χτυπησε βεβαια και παλι στην ακρη του συρταρτιου και τωρα ειναι πρησμενο και μαυρο το σημειο κατω απο το ματι της και αναμεσα στα φρυδια υπαρχει μια ωραιοτατη γρατζουνια. Δεν έκλαψε πολύ απο το χτυπημα, περισσοτερο απ την τρομαρα της, και μετα εκλαιγε που της εβαζα παγο... κι εγω δεν μπορω να πω, ημουν ΄πολύ ψυχραιμη παρολο που χεστηκα πανω μου. πως εγινε ρε παιδια δεν το πηρα χαμπαρι, και να φανταστειτε οτι την ακουμπαγα και στο ποδι οσο ηταν πανω στην αλαξιερα γιατι ημουν σκυμμενη στο συρταρι για να της βγαλω ενα μπλουζακι να φορεσει.

Ειχε εντωμεταξυ μια μαυριλα στο μαγουλο απο την ιδια πλευρα με την μαυριλα στο ματι, απο χτες, γιατι την δαγκωσε ενα αγορακι στον παιδικο. Τι να σας πω, δεν βλεπετε το παιδι μου. Θα νομιζουν οτι το δερνω.

4Rnfp3.png

Γιώτα δυστυχώς με τα παιδιά το κακό δεν θέλει πολύ για να γίνει!Περαστικά....

Πως θα μπορούσε να κλείσει μία μέρα που άρχισε άσχημα???Ακόμα χειρότερα....Ακυρα τα τριπλά γενέθλια που σχεδιάσαμε για αύριο με τη θεία του άντρα μου....μπήκε ο γαμπρός της στην εντατική...έχει καρκίνο κ ανεβάζει κατα διαστήματα υψηλότατο πυρετό...είναι θέμα χρόνου βασικά να 'φύγει'....εγώ την τούρτα με τα τρία ονόματα θα τη βάλω στο πάτο μου γιατί σε φίλους που με ρώτησαν είπα ότι δεν θα κάνω τίποτα κ τώρα δεν μπορώ να τους πάρω να τους πω ααα μου ρθε να σας βγάλω έξω ούτε ξέρω αν μπορούν να σβηστούν τα άλλα 2 ονόματα αφού η τούρτα θα έχει στηθεί ήδη!:cry::cry::cry::cry: Με έχουν πάρει ήδη πόσες φορές τα κλάματα όχι γιατί δεν θα σβήσω κεράκια αλλά περίμενα να περάσω καλά με καλή παρέα κ για άλλη μία φορά κάτι στράβωσε όπως κάθε φορά που κανονίζουμε να πάμε κάπου το τελευταίο καιρό......:cry::cry::cry:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Η μικρή σηκώθηκε απο τις 6:30 σήμερα και μόλις πριν λίγο κοιμήθηκε.Τι να την κάνω όμως?Εχθές το βράδυ λόγω του οτι ήταν Παρασκευή και επειδή πήγαινε με το πρόγραμμα του παιδικού άρχισε να νυστάζει απο τις 7:30 αλλά την κρατήσαμε μέχρι τις 8 δεν πήγαινε άλλο ώσπου να κοιμηθεί.Δεν ήπιε και το γάλα της πάλι όλο και περίμενα οτι θα ξυπνήσει μες στο βράδυ για να φάει.Στις 6:30 της έδωσα γάλα αλλά που ύπνος.Την άφησα βέβαια στο κρεβάτι και αλώνιζε,τα παίταξε και όλα κάτω παπλώματα κουβέρτες μαξιλάρι και τελευταία φορά που πήγα της τα έβαλα όλα πάλι στο κραβάτι και την άφησα και κοιμήθηκε.Αυτό με τις Παρασκευές δεν ξέρω πως να ρυθμίσω για να μην μου ξυπνάει τα Σάβατα νωρίς.Κατα τ'άλλα πολύ κρύο σήμερα,νομίζω περισσότερο απο τις προηγούμενες μέρες.Και δεν έχουμε ανάχει ακόμα τα καλοριφέρ.Εχθές ανέβασα το μικρό καλοριφεράκι που βάζαμε και πέρσυ στο δωμάτιο της μικρής στα πολύ κρύα έτσι για να σπάσει την υγρασία και σήμερα θα της το βάλω.Εμείς ανάψαμε το a/c αν και δεν ήθελα με αυτά που άκουσα οτι η Δεή ανεβαίνει αλλά ο άντρας μου ήθελε να το ανάψουμε.

SI5Yp3.png

Γιώτα δυστυχώς με τα παιδιά το κακό δεν θέλει πολύ για να γίνει!Περαστικά....

Πως θα μπορούσε να κλείσει μία μέρα που άρχισε άσχημα???Ακόμα χειρότερα....Ακυρα τα τριπλά γενέθλια που σχεδιάσαμε για αύριο με τη θεία του άντρα μου....μπήκε ο γαμπρός της στην εντατική...έχει καρκίνο κ ανεβάζει κατα διαστήματα υψηλότατο πυρετό...είναι θέμα χρόνου βασικά να 'φύγει'....εγώ την τούρτα με τα τρία ονόματα θα τη βάλω στο πάτο μου γιατί σε φίλους που με ρώτησαν είπα ότι δεν θα κάνω τίποτα κ τώρα δεν μπορώ να τους πάρω να τους πω ααα μου ρθε να σας βγάλω έξω ούτε ξέρω αν μπορούν να σβηστούν τα άλλα 2 ονόματα αφού η τούρτα θα έχει στηθεί ήδη!:cry::cry::cry::cry: Με έχουν πάρει ήδη πόσες φορές τα κλάματα όχι γιατί δεν θα σβήσω κεράκια αλλά περίμενα να περάσω καλά με καλή παρέα κ για άλλη μία φορά κάτι στράβωσε όπως κάθε φορά που κανονίζουμε να πάμε κάπου το τελευταίο καιρό......:cry::cry::cry:

Αννα σε καταλαβαίνω.Είναι σπάσιμο να έχεις κανονίσει κάτι και να το περιμένεις με λαχτάρα και τελευταία στιγμή να στραβώνει όμως η ζωή έχει και απρόβλεπτα τι να κάνεις?Μην χαλάς τη διάθεση σου όμως,γιατί δεν κανονίζεις να σβήσεις την τουρτίτσα σου με τον άντρας σου και να καλέσεις την οικογένεια σου ή κάποιους φίλους στους οποίους δεν το είχες πει και θα δεις θα περάσετε ωραία.Καλή διάθεση να υπάρχει.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! άχου Αννούλα μου, τι κρίμα. κι εμένα θα με πείραζε. γιατί δεν αφήνεις τουλάχιστον την μικρή στους δικούς σου για να βγείτε με την παρέα σας και σβήσε ένα κεράκι σ'ένα παστάκι. ή και με τον άντρα σου μόνο, να το γλεντήσετε. μη σε παίρνει από κάτω. όσο για την τούρτα, στείλτην σε εμένα!ξεκίνησα πάλι με διαιτολόγο και μ'έχει κόψει η μαύρη πείνα. θα την τιμήσω δεόντως. έλα Αννα, γρήγορα, πάμε στο σχέδιο βήτα, μην το αφήνεις.........

εγώ η μαμά-ζόμπι έχω ξυπνήσει από τις 5. ο μικρός δεν ήθελε γάλα πριν κοιμηθεί και φυσικά ξύπνησε επειδή πείνασε. εκτός από γάλα ήθελε και <<τάκι>>(μπισκοτάκι) και μετά ενεργήθηκε κιόλας. άντε τρέξιμο για μπανάκι λόγω συγκάματος, μέχρι να τον ξανακοιμήσω πήγε εξίμιση. και τώρα ξύπνησα γιατί ως κακίστρο που είμαι κανόνισα να βάψω στο κομμωτήριο μαλλί στις 9(!!!!!) για να μην πάω στην πεθερά.τόσο στραβωμένη είμαι.σας αφήνω ,πάω να βαφτώ.φιλάκια.

HZBPp3.png

Αχ, κοριτσια, επαθα μια νειλα το πρωι που ηταν ολη δική μου. Η μικρή μου επεσε απο την αλαξιερα, και για καλη μου τύχη, ειχα ανοιχτο το μεσαιο συρταρι και μου επεσε μεσα στο συρταρι με το κεφάλι. Χτυπησε βεβαια και παλι στην ακρη του συρταρτιου και τωρα ειναι πρησμενο και μαυρο το σημειο κατω απο το ματι της και αναμεσα στα φρυδια υπαρχει μια ωραιοτατη γρατζουνια. Δεν έκλαψε πολύ απο το χτυπημα, περισσοτερο απ την τρομαρα της, και μετα εκλαιγε που της εβαζα παγο... κι εγω δεν μπορω να πω, ημουν ΄πολύ ψυχραιμη παρολο που χεστηκα πανω μου. πως εγινε ρε παιδια δεν το πηρα χαμπαρι, και να φανταστειτε οτι την ακουμπαγα και στο ποδι οσο ηταν πανω στην αλαξιερα γιατι ημουν σκυμμενη στο συρταρι για να της βγαλω ενα μπλουζακι να φορεσει.

Ειχε εντωμεταξυ μια μαυριλα στο μαγουλο απο την ιδια πλευρα με την μαυριλα στο ματι, απο χτες, γιατι την δαγκωσε ενα αγορακι στον παιδικο. Τι να σας πω, δεν βλεπετε το παιδι μου. Θα νομιζουν οτι το δερνω.

ωχ,περαστικά. από τέτοια άλλο τίποτα. ο δικός μου στον ίσιο δρόμο πεφτει, έτσι χωρίς λόγο.εκεί που περπατάτε ξαφνικά το πάει τροχαδάκι και πάνε τα ποδαράκια χιαστί!πρέπει να συνηθίσουμε, γερά να 'ναι και μικροατυχηματάκια θα έχουμε.

HZBPp3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Smouts νομίζω ότι οι αλλαξιέρες είναι επικίνδυνες για παιδάκια στην ηλικία των δικών μας...καλύτερα να την αλλάζεις στο κρεβάτι σας. Περαστικά στην μικρή:D

Άννα μην στεναχωριέσαι...δεν πειράζει, τηλεφώνησε σε λίγους κολλητούς και πες ότι τους καλείς τελευταία ώρα γιατί δεν πρόλαβες να οργανωθείς καλύτερα:D Οι φίλοι δεν παρεξηγούν. Αλλιώς είπαμε και παλιότερα τον άντρα και ξενοδοχείο:tongue::D:oops:

Ειρήνη μικρή...εγώ ποτέ δεν κόλλησα στο 40ήμερο...έβγαινα όποτε χρειαζόταν για διάφορες δουλειές...είχα πάει σούπερ μάρκετ με τα ράμματα ακόμα:tongue: στον γιατρό πηγαίναμε συχνά τις πρώτες μέρες λόγω ίκτερου και λόγω μικρού βάρους...τι να έκανα? δεν μπορούσα να κάτσω σπίτι να το παίξω λεχώνα...άλλωστε όλα αυτά τα συμβατικά εμένα μου την δίνουν:rolleyes:

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα...βέβαια έχει ακόμα μυξούλες....

Χτες το μεσημέρι το ήσυχο μωράκι μου αποφάσισε να βουτήξει την sudocream (που την βρήκε?:confused:) και να τα κάνει ΟΛΑ χάλια...τα πειστήρια στο φατσοβιβλίο:tongue: Δεν μπορούσα να σταματήσω τα γέλια μου:shock:

Ότι του είχα αλλάξει σεντόνια, κουβέρτα και πυτζάμες:tongue: τώρα έχω βάλει ξανά πλυντήριο τα πειστήρια του εγκλήματος:shock:

Καλημερα!!!

smouts χαιρομαι που εισαι ζωντανη!!!Καλα ρε παιδια, ακομα στην αλλαξιερα τα αλλαζετε???Δεν ειναι λιγο μεγαλα πια?

Εγω μπαινω και απο το σπιτι πια καθως μεταφεραμε τον η/υ στο δωματιο μας.Η Παναγιωτα κοιμαται, αφου της τραγουδησα ολη τη μαρινελα κι αλεξιου αλλα ειχε ξυπνησει στις 8 και δε θα αντεχε μεχρι το μεσημερι.Δεν προλαβαινω να σας διαβασω τωρα, παω να την ξυπνησω για φρουτοκρεμα και μετα θα παμε σουπερ μαρκετ οικογενειακως.Φιλια!

Χτες το μεσημέρι το ήσυχο μωράκι μου αποφάσισε να βουτήξει την sudocream (που την βρήκε?:confused:) και να τα κάνει ΟΛΑ χάλια...τα πειστήρια στο φατσοβιβλίο:tongue: Δεν μπορούσα να σταματήσω τα γέλια μου:shock:

Στη sudocream εχουμε κι εμεις αδυναμια αλλα περισσοτερο στο κονσιλερ της μαμας που το εφαγε ολο το καλοκαιρι και με τα υπολλειματα εβαψε το σεντονι της!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...