Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κατερίνα δεν έχεις άδικο! Κι εγώ δεν έχω που να την αφήσω. Κι η μάνα μου κουράζετε. Δεν μπορώ να της την αφήνω και απογεύματα! Θέλω όμως! Οκ ξαναμιλάμε γι'αυτό! Πάντως θα ήταν ωραία και θα είμασταν και παρεούλα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερίνα δεν έχεις άδικο! Κι εγώ δεν έχω που να την αφήσω. Κι η μάνα μου κουράζετε. Δεν μπορώ να της την αφήνω και απογεύματα! Θέλω όμως! Οκ ξαναμιλάμε γι'αυτό! Πάντως θα ήταν ωραία και θα είμασταν και παρεούλα!

Θα παρω τηλ τον ξαδερφο μου τωρα, περιμενε!

Βρε χαζο, ο γυμναστης χαλια ειναι (ουπς...) και παντρεμενος με παιδια (πηρε μια μαθητρια του) η γυμναστικη του ειναι τελεια!

Μαρια Χριστινα και οποια αλλη θελει, καμια βολτα το σκ με τα μικρα?

Ναι χάλια είναι, άσε Άννα δεν....

Κατερίνα για που λες? Σκεφτόμασταν αύριο να βγούμε με τον άντρα μου. Για Κυριακή όμως δεν υπάρχει πρόβλημα. Μόνο που αν είναι έτσι ο καιρός κρύος πρέπει να βρούμε κάπου μέσα ε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ναι χάλια είναι, άσε Άννα δεν....

Κατερίνα για που λες? Σκεφτόμασταν αύριο να βγούμε με τον άντρα μου. Για Κυριακή όμως δεν υπάρχει πρόβλημα. Μόνο που αν είναι έτσι ο καιρός κρύος πρέπει να βρούμε κάπου μέσα ε?

Και συμπληρωνω οτι ειναι και 45 πατημενα...Δεν ξερω, οπου σας βολευει, γαι εξω καλυτερα σε κανα παρκο να τρεξουν να κουραστουν!!!Αν ειναι ο καιρος καλος φυσικα γιατι ακουσα για βροχες

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τι κανει τελικα ο υπνοσ στον ανθρωπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ θυμαστε που ημουν στισ μαυρεσ μου...εντελωσ αυπνη..

σημερα δοξα τω θεω αν και ξυπνησε 2 φορεσ απο 1 ωρα την καθε μια ξανακοιμοταν ησυχα και ετσι καταφερα να κοιμηθω και εγω λιγο!!!!

αλλα μου εκανε εντυπωση και δεν ξερω πωσ να τησ το αλλαξω....το βραδυ ανα 4ωρο και λιγοτερο ηταν πανω!!και μετα ,αφου φαγαμε στισ 4-4.30 το πρωι δεν ξυπνουσε...!!την ξυπνησα εγω στισ 9.30 με τα χιλια ζορια...κ σκευτομουν μηπωσ το θεωρει βραδυ κ κοιμαται παραπανω?να ηταν τυχαιο...?τεσπα..μην ζαλιζω κ εσασ..;)

..ίσως γι'αυτό νοιώθω τόσο άσχημα μετά τη κρίση...τώρα έχω ρίγος κ μια ζαλάδα αλλά έτσι είμαι μετά από κάθε κρίση σχεδόν όλη μέρα....να πάω να δω ψυχολόγο για το άγχος μου μου είχε πει ο πνευμονολόγος μου....:rolleyes:

αχ βρε αννακι μου πρεπει να το κοιταξεισ οπωσ σου ειπαν και οι κοπελεσ!!μην αμελεισ τετοια πραγματα!!

Κ εμείς χθες χειμωνιάτικα βάλαμε...έβγαλε απότομα κρύο ρε παιδιά από τη μια μέρα στην άλλη χειμωνιάτικα....κ το πρωί που ερχόμουν για δουλειά το δάγκωσα(αυτό που δεν έχω) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κι εμεισ χτεσ με χειμωνιατικεσ πυτζαμεσ κοιμηθηκαμε...ενω προχτεσ φορουσα ενα εντελωσ καλοκαιρινο νυχτικακι..

Που είσαι βρε Χριστίνα να μιλήσουμε κι εμείς για γαρδούμπες?:tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

Α να γελάσετε ο άντρας μου είπε σήμερα ότι έπαθα κρίση πανικού λόγω έλλειψης σεξ! Εγώ φταίω που είχα από 23/9 μέχρι χθες περίοδο?:oops::oops::oops:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

α οσο για σαραντησμο ,στην ενορια μου δεν δινει μιση ευχη ο παππασ..

εχτοσ αυτο μου ειπαν οτι εαν παρω την μιση ,,μετα δεν σαραντιζεισ κ παλι!!αυτη ηταν μονο δηλαδη...:confused:

ετσι σκευτομουν να βγενω αν χρειαστει κατι και γυρω στισ 34-35 μερεσ που πεφτει κυριακη να παω να παρω κανονικο σαραντησμο!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κατερίνα είναι πολύ αργά όντως! Κι εμείς 10 κοιμόμαστε συνήθως. Πρέπει λοιπόν να το πάρω απόφαση και να συνεχίσω να τρώω... λουκουμάδες!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ειρήνη περίεργο που δεν δίνει μισή ευχή. Στη θέση σου θα έβγαινα έστω λίγο για τίποτα ψώνια, ξέρεις super market κ.τ.λ. Ανάλογα πως νιώθεις βέβαια!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ειρήνη περίεργο που δεν δίνει μισή ευχή. Στη θέση σου θα έβγαινα έστω λίγο για τίποτα ψώνια, ξέρεις super market κ.τ.λ. Ανάλογα πως νιώθεις βέβαια!

μια φορα σουπερ μαρκετ εχω παει και αλλη μια φορα πηγα μιση ωρα για ενα καφεδακι ...ηταν τισ πρωτεσ ημερεσ ,την προηγουμενη δηλαδη εβδομαδα που δεν με χωρουσε το σπιτι αν θυμαστε!!!!:rolleyes:ευτυχωσ ομωσ κοπασε η επιλοχειοσ γιατι δεν θα παλευοταν αλλο!!!!!τωρα ειμαι ακριβωσ μια εβδομαδα μεσα κ δεν με πειραζει....αν εξαιραισουμε που κατεβαινω κατω στουσ γονεισ μου...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο???Με μπέρδεψες Μαριάννα...τώρα είναι ελάχιστα κόκκινα αλλά θα φύγει όπως φεύγει κ τις άλλες φορές...:?
Μην επαφίεσαι σε δικές σου διαπιστώσεις, άντε σε γιατρό.

Μαριάννα, προφανώς και μου μέτρησαν την πίεση του ματιού και με βρήκαν οκ. Την αρτηριακή εγώ είπα γιατί δεν μου μέτραγαν τα όργια, αφού ήταν φως φανάρι από όσα τους είπα ότι πρέπει να ήταν αυξημένη (άσε που έπαιρνα και πρεπάρ εκείνες τις μέρες, ήταν μετά την αμνιο). Τεσπά, η Άννα προφανώς πρέπει να τσεκάρει και έναν οφθαλμίατρο να αποκλείσει ότι έχει άλλο πρόβλημα (που αμφιβάλλω να έχει κάτι, κι εγώ γι'αυτό είχα πάει στα επείγοντα αλλά ήμουν οκ από οφθαλμιατρικής άποψης). Άγχος είναι. Καλά θα κάνεις να ξεκινήσεις έναν ψυχολόγο σύντομα, θα σε βοηθήσει. Εμένα μετριάστηκε το άγχος και τα συμπτώματα του Σύνδρομου ευερέθιστου εντέρου!

Δίδυμος ρε παιδιά δεν επικοινωνούμε να δω με τη κόρη μου πως θα τα πάω! :tongue::tongue::tongue::tongue:
Δεν έχεις καταλάβει ήδη πως θα τα πηγαίνετε; Θα σε πατάει!
Που είσαι βρε Χριστίνα να μιλήσουμε κι εμείς για γαρδούμπες?:tongue:
Μιλάμε, έχω σκυλοβαρεθεί τους κοιλιακούς, τους ραχιαίους, τους διαδρόμους και τα ποδήλατα! Μόνο στο kick boxing που είπε η Κατερίνα λίγο χάρηκα, γιατί το έχω απωθημένο χρόνια (θέλω πολύ να δείρω φαίνεται!). Πιάσε ρε Μαντινοπάκι μια ποικιλία και κάνα ουζάκι κι έλα να την αράξουμε να κάνουμε και το τσιγαράκι μας, να τις βλέπουμε να κωλοχτυπιούνται στον τάπητα :cool:
Μαρια Χριστινα και οποια αλλη θελει, καμια βολτα το σκ με τα μικρα?
Κυριακή έχω γάμο, μόνο αύριο ίιιισως είμαι κενή το απόγευμα αλλά νομίζω θα είναι χάλιας ο καιρός, να μιλήσουμε;
Και συμπληρωνω οτι ειναι και 45 πατημενα...
Δηλαδή τι έχουν τα 45 πατημένα; :mrgreen:
α οσο για σαραντησμο ,στην ενορια μου δεν δινει μιση ευχη ο παππασ..

εχτοσ αυτο μου ειπαν οτι εαν παρω την μιση ,,μετα δεν σαραντιζεισ κ παλι!!αυτη ηταν μονο δηλαδη...:confused:

ετσι σκευτομουν να βγενω αν χρειαστει κατι και γυρω στισ 34-35 μερεσ που πεφτει κυριακη να παω να παρω κανονικο σαραντησμο!!

Ρε κορίτσια... τι είναι αυτά τώρα; Και πέρυσι ρώταγες τα ίδια Ειρήνη και σου είπα την γνώμη μου. Δηλαδή λέτε ο Θεός να έδωσε οδηγίες στην εκκλησία να απαγορεύει στην λεχώνα να βγει πριν τις 40 μέρες ή να διαπραγματεύεται στις 20 μέρες; Δεν θέλω να προσβάλλω τα πιστεύω σας, κι εγώ έχω τα δικά μου σαφώς. Αλλά μου φαίνονται λίγο ο παλιακά όλα αυτά... Καλή χριστιανή είναι αυτή που θα βγει στις 40 μέρες και θα πάρει κι ευχή ή η αφοσιωμένη μάνα που δεν κάνει κακό σε κανέναν; Μήπως της πει ο Χριστούλης "έεεεεεειπ, που πας εσύ κυρά μου, δεν έκλεισες 40μερο έγκλειστη, τράβα πίσω στη γωνία σου!".

Κι εγώ ή το dwraki ή η Κατερίνα πχ, που έπρεπε να τρέχουμε στα νοσοκομεία και βγαίναμε νωρίτερα, είμαστε κακές χριστιανές;

Ειρήνη μου, βγες έξω κορίτσι μου, να σε δει λίγο ο ήλιος να φτιάξει η διάθεσή σου, να είσαι μια ήρεμη κι ευτυχισμένη μάνα. Και στις 40 μέρες πας στον παπά να σου δώσει την ευχή του. Σάμπως θα σε παρακολουθεί μήπως και βγήκες νωρίτερα; Ή έχει όρο μέσα στην ευχή να μην την παίρνουν όσες ξεμύτισαν πιο νωρίς; Άντε πουλάκι μου κάνε μια τσάρκα, να σου φύγει η μελαγχολία, να γυρίσεις ανανεωμένη σπιτάκι σου.

Ουφ, τα είπα και ηρέμησα :mrgreen:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Μιλάμε, έχω σκυλοβαρεθεί τους κοιλιακούς, τους ραχιαίους, τους διαδρόμους και τα ποδήλατα! Μόνο στο kick boxing που είπε η Κατερίνα λίγο χάρηκα, γιατί το έχω απωθημένο χρόνια (θέλω πολύ να δείρω φαίνεται!). Πιάσε ρε Μαντινοπάκι μια ποικιλία και κάνα ουζάκι κι έλα να την αράξουμε να κάνουμε και το τσιγαράκι μας, να τις βλέπουμε να κωλοχτυπιούνται στον τάπητα :cool:

Αντί για ούζο πιάσε μια παγωμένη μπυρίτσα για μένα...:tongue:

Πάντως σήμερα τι να σας πω....ρίξατε το επίπεδο της ομάδας...στα τάρταρα:tongue:

Πιάσε κι ένα πιτόγυρο...:tongue::rolleyes::mrgreen:...μικρή μου:tongue:

Ρε κορίτσια... τι είναι αυτά τώρα; Και πέρυσι ρώταγες τα ίδια Ειρήνη και σου είπα την γνώμη μου. Δηλαδή λέτε ο Θεός να έδωσε οδηγίες στην εκκλησία να απαγορεύει στην λεχώνα να βγει πριν τις 40 μέρες ή να διαπραγματεύεται στις 20 μέρες; Δεν θέλω να προσβάλλω τα πιστεύω σας, κι εγώ έχω τα δικά μου σαφώς. Αλλά μου φαίνονται λίγο ο παλιακά όλα αυτά... Καλή χριστιανή είναι αυτή που θα βγει στις 40 μέρες και θα πάρει κι ευχή ή η αφοσιωμένη μάνα που δεν κάνει κακό σε κανέναν; Μήπως της πει ο Χριστούλης "έεεεεεειπ, που πας εσύ κυρά μου, δεν έκλεισες 40μερο έγκλειστη, τράβα πίσω στη γωνία σου!".

Κι εγώ ή το dwraki ή η Κατερίνα πχ, που έπρεπε να τρέχουμε στα νοσοκομεία και βγαίναμε νωρίτερα, είμαστε κακές χριστιανές;

Ειρήνη μου, βγες έξω κορίτσι μου, να σε δει λίγο ο ήλιος να φτιάξει η διάθεσή σου, να είσαι μια ήρεμη κι ευτυχισμένη μάνα. Και στις 40 μέρες πας στον παπά να σου δώσει την ευχή του. Σάμπως θα σε παρακολουθεί μήπως και βγήκες νωρίτερα; Ή έχει όρο μέσα στην ευχή να μην την παίρνουν όσες ξεμύτισαν πιο νωρίς; Άντε πουλάκι μου κάνε μια τσάρκα, να σου φύγει η μελαγχολία, να γυρίσεις ανανεωμένη σπιτάκι σου.

Ουφ, τα είπα και ηρέμησα :mrgreen:

Συμφωνω. Μη μενουμε στους τυπους. Η λογικη του 40ημερου ειναι η εξης. Ειναι ακριβως ο χρονος που χρειαζεται η λεχωνα να αναρρωσει, καθως και ο χρονος περιπου που χρειαζεται να μπει σε ενα ρυθμο με το βρεφος. Ειναι δηλαδη περιοδος αναρρωσης και προσαρμογης. Εγω πραγματικα τοσο χρονο χρειαστηκα και με τα δυο μου παιδια. Ακομη και τα λοχεια 40 μερες μου κρατησαν. Απλα στη Μαριαλενα, λογω αιμοληψιων για το θυρεοειδη αλλα και λογω ζεστης, βγηκαμε νωριτερα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...