Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω δεν κανω διαδρομο γιατι ζαλιζομαι. Κανω 45 λεπτα ποδηλατο για αεροβια ασκηση. Μαζι με τη διατροφη, ειδα εκπληκτικα αποτελεσματα.

Κανεις αεροβια γιάυτο!Το ειπα, θεωρω οτι ειναι οτι καλυτερο η αεροβια και μη νομιζεις, και χωρις ασκησεις το σωμα σφιγγει με την αεροβια και το διαδρομο.Εγω χτυπιομουν χροοοονια με κοιλιακους, ειχα φτασει 56 κιλα για το υψος μου ημουν πολυ αδυνατη, τα μαγουλα ειχαν μπει μεσα αλλα η κοιλια κοιλια..Πρε dvd tae-bo κι αρχισε τα κλωτσομπουνιδια (που λεει κι ο ξαδερφος απο την κρητη) να δεις αποτελεσμα!!!!

1 ΠΡΟΣ 2!ΔΛΔ μισους ραχιαιους απο τους κοιλιακους που εχεις κανει αλλα παλι πρεπει να σου δειξει αλλιως μπορεις να τραυματισεις τη μεση σου!

Μπορει και να΄ναι ετσι. Δεν ξερω με σιγουρια γιατι δεν κανω ραχιαιους!:tongue:

Εκανα στην αρχη στο μηχανημα, και με επιανε η μεση μου. Οταν τους σταματησα περασε η μεση! Τωρα κανω 200 κοιλιακους (120 ανω, 80 κατω), και ο γυμναστης μου φωναζει οτι πρεπει να κανω ραχιαιους στο στρωματακι οπωσδηποτε. Συμφωνω μαζι του αλλα ολο αναβαλλω να ξεκινησω! Μπορει να βοηθαει οτι εχασα πολλα κιλα, παντως δεν ποναει η μεση μου τωρα.

age.png age.png

Πλάκα πλάκα μήπως με τα εφτά που πήρα από την πώληση του διαδρόμου να πάρω ένα ποδήλατο???!!!Πιο μικρό χώρο καταλαμβάνει αλλά αυτή τη φορά πρέπει να σκεφτώ καλά που θα το βάλω πριν το πάρω!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αναστασία :tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάντως πραγματικά αν βρεις την αδυναμία σου τι τρως κ παχαίνεις μπορείς κ εύκολα να χάσεις κιλά...εγώ παλιότερα δεν έτρωγα φαγητό για να τρώω γλυκά με αποτέλεσμα να παίρνω περισσότερες θερμίδες απ΄'ότι να έτρωγα 2 σουβλάκια που θα με πιάναν κιόλας κ δεν θα πείναγα πάλι μετά από λίγο....βέβαια έχω κ χαμηλό γενικά ζάχαρο ίσος γι'αυτό θέλω να τρώω γλυκά αλλά πίνω ένα χυμό κ μου περνάει! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Α να γελάσετε ο άντρας μου είπε σήμερα ότι έπαθα κρίση πανικού λόγω έλλειψης σεξ! Εγώ φταίω που είχα από 23/9 μέχρι χθες περίοδο?:oops::oops::oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εκανα στην αρχη στο μηχανημα, και με επιανε η μεση μου. Οταν τους σταματησα περασε η μεση! Τωρα κανω 200 κοιλιακους (120 ανω, 80 κατω), και ο γυμναστης μου φωναζει οτι πρεπει να κανω ραχιαιους στο στρωματακι οπωσδηποτε. Συμφωνω μαζι του αλλα ολο αναβαλλω να ξεκινησω! Μπορει να βοηθαει οτι εχασα πολλα κιλα, παντως δεν ποναει η μεση μου τωρα.

Καλα, γιατι εγω τους εκανα???Πρεπει να της πουμε να κανει ομως!Αχ, κοριτσια με βαλατε στο τρυπακι και θα ξαναρχισω γυμναστηριο!Θα πω στη μανα μου να καθεται παραπανω κανα δυο φορες τη βδομαδα να ξεκινησω!Δε μπορω, τρελαινομαι για γυμναστικη!

Μαρια το γυμναστηριο που λεω οτι πηγαινα στα κατω πατησια με τον τελειο γυμναστη ειναι κοντα σου, στη στρατηγου δαγκλη.

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο βαρετοί, αλλά απαραίτητοι ρε γμτ. Μήπως να κάνεις στο στρώμα όπως σου είπε ? Δοκίμασέ το μήπως έτσι δεν σε πιάσει η μέση. Βάλε τα χέρια πιασμένα και τεντωμένα πίσω και όχι στο κεφάλι, μήπως είναι καλύτερα.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλα, γιατι εγω τους εκανα???Πρεπει να της πουμε να κανει ομως!Αχ, κοριτσια με βαλατε στο τρυπακι και θα ξαναρχισω γυμναστηριο!Θα πω στη μανα μου να καθεται παραπανω κανα δυο φορες τη βδομαδα να ξεκινησω!Δε μπορω, τρελαινομαι για γυμναστικη!

Μαρια το γυμναστηριο που λεω οτι πηγαινα στα κατω πατησια με τον τελειο γυμναστη ειναι κοντα σου, στη στρατηγου δαγκλη.

Κατάλαβα ποιο είναι ;) Ο γυμναστής είναι ένας ψηλός και καραφλοξυρισμένος που κοροϊδεύει τη γιόγκα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Α να γελάσετε ο άντρας μου είπε σήμερα ότι έπαθα κρίση πανικού λόγω έλλειψης σεξ! Εγώ φταίω που είχα από 23/9 μέχρι χθες περίοδο?:oops::oops::oops:

Εγω τον εχω σε αποσταση λογω κατασκηνωσης πεθερας στο σαλονι...απο σημερα που φευγει βλεπουμε,αλλα θελω να κοιμαμαι, μονο στη σκεψη οτι η Παναγιωτα μπορει να ξυπνησει στις 4-5 τη νυχτα πεφτω ξερη.Καλα αυτο με την περιοδο που το πας?10 μερες ειχα!

Κατάλαβα ποιο είναι ;) Ο γυμναστής είναι ένας ψηλός και καραφλοξυρισμένος που κοροϊδεύσει τη γιόγκα?

χαχαχαχαχα....ναι, ειναι και φιλος μου στο face!ειναι προπονητης kick boxing και κανει τελειως διαφορετικο tae-bo απο τους αλλους, μην το γελας κι εγω μετα τη γυμναστικη μαζι του κοροιδευω οτιδηποτε αλλο!Α!Ξυρισμενος δεν ξερω αν ειναι ή ειναι από φυσικού του η καραφλα!

Διαφημίσεις

Ωχ κι εσύ? Κι εγώ από 25/9 έως και χθες. Πολυκυστικές κι εσύ? ΤΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ!:?:twisted:

n8m8p2.png

X9drp2.png

χαχαχαχαχα....ναι, ειναι και φιλος μου στο face!ειναι προπονητης kick boxing και κανει τελειως διαφορετικο tae-bo απο τους αλλους, μην το γελας κι εγω μετα τη γυμναστικη μαζι του κοροιδευω οτιδηποτε αλλο!Α!Ξυρισμενος δεν ξερω αν ειναι ή ειναι από φυσικού του η καραφλα!

I know...είναι πολύ καλός, έτυχε και έκανα μια δυο φορές μαζί του. Θα ξαναρχίσεις? Άντε άμα είναι να το σκεφτω κι εγώ.

n8m8p2.png

X9drp2.png

I know...είναι πολύ καλός, έτυχε και έκανα μια δυο φορές μαζί του. Θα ξαναρχίσεις? Άντε άμα είναι να το σκεφτω κι εγώ.

Δεν ξερω, το σκεφτομαι, 2 φορες την εβδομαδα μ'αυτον ειναι υπεραρκετες!μακαρι ρε γμτ να προλαβαινα,θα ρωτησω τις ωρες κανει τον ξαδερφο μου που παει ακομα και βλεπουμε.Να συνεννοηθω με κωστα και μανα μου.Αλλα του παιδιου του λειπω ρε γμτ, να λειπω και απογευματα, αυτο σκεφτομαι, ολο μαμα μαμα ειναι και ΄μ'αγκαλιαζει...

Κι εγω πολυκυστικες αλλα απλες, χωρις συνδρομο.

Ωχ κι εσύ? Κι εγώ από 25/9 έως και χθες. Πολυκυστικές κι εσύ? ΤΙ ΣΠΑΣΤΙΚΟ!:?:twisted:

Μικροκυστικές αλλά έχουν παρόμοια συμπτώματα...εγώ αυτό το χω ξαναπάθει άλλη μία φορά πριν μείνω έγκυος κ τώρα τελευταία ήταν σταθερότατη η περίοδός μου δεν ξέρω γιατί στράβωσε έτσι τώρα! :rolleyes: Πολύ πίκρα πάντως τόσες μέρες....

Ε παντρεμένες γυναίκες λέτε για τον γυμναστή φτου σας!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ε παντρεμένες γυναίκες λέτε για τον γυμναστή φτου σας!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βρε χαζο, ο γυμναστης χαλια ειναι (ουπς...) και παντρεμενος με παιδια (πηρε μια μαθητρια του) η γυμναστικη του ειναι τελεια!

Μαρια Χριστινα και οποια αλλη θελει, καμια βολτα το σκ με τα μικρα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...