Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγώ ξέρεις πότε το έπαθα; Στην εγκυμοσύνη. Μετά από μια βραδιά που την πέρασα στην τουαλέτα ξερνόντας διαρκώς και με ένταση, την άλλη μέρα με πόναγε το μάτι μου κι ήταν τελείως κόκκινη το λευκό του μέσα, σα να έσταζε αίμα. Μάλλον από την πίεση και την ένταση έσπασε κάποια φλεβίτσα. Πήγα νοσοκομείο οφθαλμολόγο αλλά δεν μου βρήκαν τίποτα. Τώρα που το σκέφτομαι... μια πίεση δεν ήξεραν να μου πάρουν;;;

Προφανως θα σου μετρησαν την πιεση του ματιου. Ειναι τελειως διαφορετικο. Εγω ρωτησα την Αννα για την αρτηριακη πιεση, αλλα αφου ειναι υποτασικη, μαλλον θα πρεπει να κανει μια επισκεψη σε οφθαλμιατρο.

Γιατί ρε συ τόσος πανικός; Δουλειά έχετε, υγιείς είστε, οι δικοί σας είναι καλά και το κυριότερο, το παιδί σας μια χαρά. Η ξαδέρφη μου που το έχει μικρό παιδί στο νοσοκομείο και κάνει χημειοθεραπείες τι να κάνει, να πάρει φόρα να πηδήξει από το παράθυρο; Σύνελθε και δες πόσα χειρότερα υπάρχουν και να ευχαριστείς την τύχη σου που στάθηκε τόσο καλή μαζί σου και έχεις μια ευτυχισμένη ζωή με μια καλή οικογένεια. Όλα τα άλλα είναι απλά μαλακίες για να γεμίζουμε τον ελεύθερο χρόνο μας (τα λέω να τα ακούω κι εγώ... μη νομίζεις, είμαι χειρότερη).

Συμφωνω, συμφωνω, συμφωνω!

Εμενα ο αντρας μου δεν πλενει λεει το χαλι της τραπεζαριας ουτε τα πατακια και δεν ξερω τι να κανω..Αν το στειλω καθαριστηριο θα τσακωθουμε..Θελω να βγαλω και τα χειμωνιατικα τωρα το σκ αλλα πως θα το κανω με τη μικρη στα ποδια μου γμτ??

Κατερινα εγω τα στελνω εξω για καθαρισμα και φυλαγμα, και πλενω μονο τα χαλια του δωματιου μου που ειναι πολυ καλη ποιοτητα. Ειναι γειτονας αυτος που εχει την επιχειρηση και μου ερχεται πολυ οικονομικα. Το ειχες στρωμενο το σπιτι το καλοκαιρι?

Χθες εφτιαξα τα ρουχα του Αντωνη. Οση ωρα ασχολιουμουν, η Μαριαλενα ειχε κανει τα παντα λιμπα. Της εβαλα τα Ζουζουνια καποια στιγμη και ψιλοηρεμησα.

Να ρωτήσω κάτι άλλο...μάλλον η Μαριάννα μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό...χθες αφού η μικρή έπαιζε στο δωμάτιό της ξεκίνησα να κάνω μερικές ασκήσεις σαν αυτές που κάναμε στο σχολείο κ κοιλιακούς καμιά ώρα σύνολο θα με βοηθήσουν άραγε σε τίποτα ή τζάμπα κόπος????:oops:

Γενικα ειμαι κατα της γυμναστικης στο σπιτι γιατι μπορει να παθεις ζημια απο λαθος κινηση. Χρειαζεται καλο ζεσταμα και διατασεις στο τελος. Αν ξερεις τι κανεις και το κανεις συστηματικα, θα εχεις αποτελεσμα. Αν δεν εχεις γυμναστει εδω και χρονια ομως, καλυτερα παρε ενα dvd γυμναστικης. Θα σε βοηθησει πολυ.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο???Με μπέρδεψες Μαριάννα...τώρα είναι ελάχιστα κόκκινα αλλά θα φύγει όπως φεύγει κ τις άλλες φορές...:?

Όσο για τη γυμναστική επειδή ο αδελφός μου είχε τελειώσει κάποια ιδιωτική σχολή για γυμναστής μου έχει δείξει παλιότερα πως να τις κάνω αυτές τις ασκήσεις(τις έκανα μετά το διάδρομο) τώρα βέβαια που το σκέφτομαι χθες για ζέσταμα έκανα κατευθείαν κοιλιακούς! :rolleyes: Πρέπει να τον βάλω να μου βγάλει πρόγραμμα...απλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτές οι ασκήσεις βοηθάνε στο να χάσεις κιλά πιο γρήγορα ή απλά είναι για συντήρηση καλή φυσικής κατάστασης! :? Για να πάω γυμναστήριο είναι αδύνατον μην αρχίσω πάλι με τη πεθερά! :twisted::twisted::twisted::twisted:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Το ειχες στρωμενο το σπιτι το καλοκαιρι?

Οχι καλε! Απο το Μαιο που τα βγαλαμε λεει οτι θα τα πλυνει!Ευτυχως επλυνε του μωρου (μ'ενα απορρυπαντικο που βρωμαει...) και του σαλονιου.

Γενικα ειμαι κατα της γυμναστικης στο σπιτι γιατι μπορει να παθεις ζημια απο λαθος κινηση. Χρειαζεται καλο ζεσταμα και διατασεις στο τελος. Αν ξερεις τι κανεις και το κανεις συστηματικα, θα εχεις αποτελεσμα. Αν δεν εχεις γυμναστει εδω και χρονια ομως, καλυτερα παρε ενα dvd γυμναστικης. Θα σε βοηθησει πολυ.

Συμφωνω.Εγω εκανα στο σπιτι αλλα συγκεκριμενο προγραμμα του γυμναστηριου που πηγαινα.Τωρα θελω εν αποδηλατο εστω στο σπιτι αλλα ο αντρας μου δεν θελει..Εχω γραφτει και στο γυμναστηριο της γειτονιας μου απο το Φλεβαρη αλλα δεν προλαβαινω να παω.Μπορεις να παιρνεις τη μικρη με το καροτσι και να περπατας καμια ωρα εξω?Ειναι οτι καλυτερο σε συνδυασμο με διατροφη και αν εχεις και καμια ανηφορα οπως εγω για το σπιτι μου ν'ανεβαινεις με το καροτσι εισαι μια χαρα!

Κοριτσια εμεις στο αλσος βεικου εχουμε και δωρεαν υπαιθριο γυμναστηριο!!Τωρα βεβαια παει κι η κουτσι μαρια που λενε!Η καλυτερη γυμναστικη για μενα ειναι η αεροβια και αν βρεις και κανα δασκαλο σαν αυτον που ειχα εγω στο tae-bo στα κατω πατησια και πλ.αττικης παλια...!!!ο ανθρωπος σε λιωνει χωρις πλακα!

Να ρωτήσω κάτι άλλο...μάλλον η Μαριάννα μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό...χθες αφού η μικρή έπαιζε στο δωμάτιό της ξεκίνησα να κάνω μερικές ασκήσεις σαν αυτές που κάναμε στο σχολείο κ κοιλιακούς καμιά ώρα σύνολο θα με βοηθήσουν άραγε σε τίποτα ή τζάμπα κόπος????:oops:

Άννα φυσικά και βοηθάνε αλλά με κάποιες πρϋποθέσεις. Πρέπει να προσέχεις, πριν ξεκινήσεις να κάνεις κοιλιακούς, ραχιαίους κ.α. να έχεις κάνει λίγο ζέσταμα. επί τόπου πηδηματάκια, λίγο τρέξιμο (θα μου πεις που, μέσα στο σπίτι?:mrgreen: δύσκολο, πάρε ένα σκοινάκι ή έστω κι επί τόπου!) Μετά κάνεις λίγο στρετσιν, κοινώς τεντώματα, να ανοίξουν οι μύες. Πάντως ποτέ μη κάνεις το λάθος να στρωθείς στα καλά του καθουμένου και να κάνεις κοιλιακούς. Το πιο πιθανό είναι να τραυματιστείς και να πιαστείς! Το σώμα μας είναι μια μηχανή που θέλει κι αυτή το ζέσταμά της πριν ξεκινήσουμε τη διαδρομή! Μετά μπορείς να κάνεις τις ασκησούλες σου που ξέρεις από το σχολείο. Ξεκινάς με λίγους και κάθε μέρα αυξάνεις μέχρι να φτάσεις σε κάποιο επίπεδο της προκοπής. Να θυμάσαι ότι όσους κοιλιακούς έχεις κάνει, τόσοι πρέπει να είναι και οι ραχιαίοι! Στο τέλος πάλι πολύ καλό τέντωμα (αποθεραπεία!)- βοηθάει στο να μην πιαστείς άσχημα και δεν μπορείς να σηκωθείς :mrgreen: Η αποθεραπεία με απαλές κινήσεις σου δίνει αίσθηση χαλάρωσης! Αυτά τα ολίγα. Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο! Αν θες οτιδήποτε ρώτα με. Δεν είμαι ειδικός αλλά μετά από κάμποσα χρόνια που γυμναζόμουν, προ εγκυμοσύνης, ε κάτι μου έχει μείνει!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Τώρα με το φατσάκι ήταν σαν να ακούω το αδελφό μου....τι είναι το στρέτσιν καλή μου??? Αυτό θα ρώταγα κ τον αδελφό μου κ θα άρχιζε να μου πει πρώτα όλη τη θεωρία που ξέρει κ στο τέλος να μου δείξει την άσκηση(δεν θέλω να μάθω τι κάνει αλλά να μάθω την άσκηση σε άνθρωπε του λέω) μέχρι βιβλία μου έδωσε....ρε κάλε-καλέ μου στη βράση κολάει το σίδερο τώρα που έχω όρεξη δείξε μου 5 ασκήσεις να κάνω γιατί μέχρι να διαβάσω το βιβλίο κουράστηκα κιόλας!!! Δίδυμος ρε παιδιά δεν επικοινωνούμε να δω με τη κόρη μου πως θα τα πάω! :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πάω στον οφθαλμίατρο???Με μπέρδεψες Μαριάννα...τώρα είναι ελάχιστα κόκκινα αλλά θα φύγει όπως φεύγει κ τις άλλες φορές...:?

Ναι, οπως διαβασα, δεν εχει καμια σχεση με τα δικα σου συμπτωματα.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=146759

Απλα καλο θα ειναι αν σου ξανασυμβει να μετρησεις την αρτηριακη σου πιεση εκεινη την ωρα, ετσι για να εχεις μια ιδεα.

Όσο για τη γυμναστική επειδή ο αδελφός μου είχε τελειώσει κάποια ιδιωτική σχολή για γυμναστής μου έχει δείξει παλιότερα πως να τις κάνω αυτές τις ασκήσεις(τις έκανα μετά το διάδρομο) τώρα βέβαια που το σκέφτομαι χθες για ζέσταμα έκανα κατευθείαν κοιλιακούς! :rolleyes: Πρέπει να τον βάλω να μου βγάλει πρόγραμμα...απλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτές οι ασκήσεις βοηθάνε στο να χάσεις κιλά πιο γρήγορα ή απλά είναι για συντήρηση καλή φυσικής κατάστασης! :? Για να πάω γυμναστήριο είναι αδύνατον μην αρχίσω πάλι με τη πεθερά! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Μια χαρα! Ο αδελφος σου θα σου βγαλει προγραμμα τοτε! Οι ασκησεις αυτες ειναι για συσφιξη. Τα κιλα και το λιπος χανονται με την αεροβια ασκηση.

Να θυμάσαι ότι όσους κοιλιακούς έχεις κάνει, τόσοι πρέπει να είναι και οι ραχιαίοι!

Δεν ισχυει αυτο. Οι ραχιαιοι πρεπει να ειναι περιπου σε ποσοστο 1 προς 4 με τους κοιλιακους. Δε θυμαμαι ακριβως, αλλα ο αδερφος της θα ξερει.

age.png age.png

Δεν ισχυει αυτο. Οι ραχιαιοι πρεπει να ειναι περιπου σε ποσοστο 1 προς 4 με τους κοιλιακους. Δε θυμαμαι ακριβως, αλλα ο αδερφος της θα ξερει.

1 ΠΡΟΣ 2!ΔΛΔ μισους ραχιαιους απο τους κοιλιακους που εχεις κανει αλλα παλι πρεπει να σου δειξει αλλιως μπορεις να τραυματισεις τη μεση σου!

Τώρα με το φατσάκι ήταν σαν να ακούω το αδελφό μου....τι είναι το στρέτσιν καλή μου??? Αυτό θα ρώταγα κ τον αδελφό μου κ θα άρχιζε να μου πει πρώτα όλη τη θεωρία που ξέρει κ στο τέλος να μου δείξει την άσκηση(δεν θέλω να μάθω τι κάνει αλλά να μάθω την άσκηση σε άνθρωπε του λέω) μέχρι βιβλία μου έδωσε....ρε κάλε-καλέ μου στη βράση κολάει το σίδερο τώρα που έχω όρεξη δείξε μου 5 ασκήσεις να κάνω γιατί μέχρι να διαβάσω το βιβλίο κουράστηκα κιόλας!!! Δίδυμος ρε παιδιά δεν επικοινωνούμε να δω με τη κόρη μου πως θα τα πάω! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Αφού το διευκρινίζω ρε παιδί ...''κάνεις λίγο στρετσιν, κοινώς τεντώματα''

Μην είσαι αρνητική :tongue::mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Μαριάννα η πίεση του ματιού μου από τον βυθό που είχα κάνει στη εγκυμοσύνη ήταν μια χαρά ....τέλοσπάντων θα πω του άντρα μου να μου πάρει κ ένα πιεσόμετρο δώρο για τα γενέθλιά μου! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατερίνα αυτό με το διάδρομο είναι μύθος θεωρώ....εγώ στη παρούσα φάση έχω λιγότερη κοιλιά από πριν μείνω έγκυος που πάλευα με τον διάδρομο κ δεν έχανα αφού δεν είχα αλλάξει τίποτα στη διατροφή μου....αν κάνεις σωστή διατροφή χάνεις από όλο το σώμα λίπος κ με κοιλιακούς σφίγγεις για να μην υπάρχει χαλάρωση....δεν θέλω να γίνω μοντέλο απλά όταν φτάσω στο επιθυμητό βάρος δεν θέλω να κρέμονται κρέατα κ νομίζω αφού έχασα τόσα κιλά τώρα είναι μια καλή εποχή να ξεκινήσω να γυμνάζομαι που δεν μου κρέμεται ακόμα τίποτα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αφού το διευκρινίζω ρε παιδί ...''κάνεις λίγο στρετσιν, κοινώς τεντώματα''

Μην είσαι αρνητική :tongue::mrgreen:

Τεντώματα εννοείς όπως αυτό που κάνουμε μετά τον ύπνο????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Παντως μην απαταστε, η κοιλια φευγει μονο με διατροφη και διαδρομο, δυστυχως!

Εγω δεν κανω διαδρομο γιατι ζαλιζομαι. Κανω 45 λεπτα ποδηλατο για αεροβια ασκηση. Μαζι με τη διατροφη, ειδα εκπληκτικα αποτελεσματα.

age.png age.png

1 ΠΡΟΣ 2!ΔΛΔ μισους ραχιαιους απο τους κοιλιακους που εχεις κανει αλλα παλι πρεπει να σου δειξει αλλιως μπορεις να τραυματισεις τη μεση σου!

Ναι τώρα που το λες έχεις δίκιο, είναι λιγότεροι από τους κοιλιακούς. Εγώ τους έκανα πάντα ίσους. Δική μου τακτική, μην την υιοθετήσουν και άλλοι!;) Έχω κόλλημα με την πλάτη (εξού και οι ραχιαίοι), ώμους και πόδια!

Ρε Άννα αφού ο αδερφός σου ασχολείται το παιδί γιατί δεν του λες να σου δείξει και όχι να σου πει?

Καλά κάτσε τώρα να φάω το λουκουμά μου ;):mrgreen:... που μου έφερε ένας συνάδελφος και τα λέμε...:tongue::oops:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...