Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος χτες το απόγευμα στην πλατεία ήθελε να παίξει μπάλα με τα παιδάκια:tongue:...νομίζει ότι είναι μεγάλος:tongue::mrgreen:

Ειρήνη εμείς είχαμε 2 νονούς ζευγάρι και αγοράσαμε λευκόχρυσο μανικετόκουμπα για το νονό και κρεμαστό με καρδιά λευκόχρυσο μαζί με την αλυσίδα για την νονά περίπου 450 και τα δύο.

Ειρήνη μικρή...ώσπου να μπείτε σε πρόγραμμα και να βρείτε τους ρυθμούς σας θα ταλαιπωρηθείς λίγο...μετά θα χαλαρώσεις:-D τι κάνουν οι μικρές?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια!τί κάνετε?καλά εδώ, χειμώνιασε για τα καλά! μιλάμε για πολύ κρύο!σήμερα θα είμαι όλη μέρα με το μικρό μου αγοράκι. πολύ μου έλειψε!κι αυτός έκανε κάτι χαρές χθες που τον πήραμε. πολλά φιλιά σε όλες!

HZBPp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά η μέρα μου....ξύπνησα με κρίση πανικού αφού μέσα στον ύπνο μου σκεφτόμουν πράγματα που έχω να κάνω κ αγχώθηκα...πρέπει να έφτασα πολύ κοντά στο εγκεφαλικό αφού νόμιζα ότι θα εκραγεί το κεφάλι μου κ όταν κοιτάχτηκα στον καθρέπτη αφού συνήλθα κάπως τα μάτια μου είχαν τόσο αίμα μέσα που ήμουν σαν βρυκόλακας κ ακόμα δεν έχουν συνέλθει τελείως....:evil:

Έρχομαι μετά στη δουλειά κ μαθαίνω ότι ο γιος του αφεντικού μου έκοψε το δάχτυλό του στη μηχανή του καφέ,είχε βουλώσει κ αφηρημένος έβαλε το χέρι μέσα όπως λειτουργούσε να την ξεβουλώσει....ευτυχώς τη γλύτωσε μόνο με ένα μίνι χειρουργείο με τοπική νάρκωση....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!

Υπομονή με τις 2 πριγκήπισες Ειρήνη. Ξέρω ότι τα λόγια δεν επαρκούν για παρηγοριά στο ζόρι που τραβάς. Πες ότι είσαι σε μια δύσκολη αποστολή που πρέπει να βγάλεις εις πέρας.Μετά θα έχει και επιβράβευση όμως...ε?Τα δύο κοριτσάκια σου που θα σε λατρεύουν!:D

Σον νονό μας εμείς δώσαμε λεφτά (500 €), μιας και είναι κολλητός μας και μας έχει παντρέψει κιόλας! Όλα αυτά τα χρόνια του έχουμε κάνει άπειρα δώρα και δεν ξέραμε τι να του πάρουμε πια. Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης μεταξύ μας. Εσύ Ειρήνη τι σκέφτεσαι να δωρήσεις?

Όντως κρύο σήμερα ε? Νωρίς μας ήρθε φέτος.

n8m8p2.png

X9drp2.png

1336342cvqis32oq9.jpg

Κουριτσια SOS τι δωρα πειρατε στους νονους νονες και τι υψος τιμης?

Οτι μου ζητησε. Μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη. Γυρω στα 150 ευρω κοστισε. Προσφερθηκα να παρω και εκτυπωτη αλλα δεν ηθελε. Ειχε φερει γυρω στα 10 ατομα στο τραπεζι και δεν ηθελε να επιβαρυνθουμε περισσοτερο οικονομικα.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά η μέρα μου....ξύπνησα με κρίση πανικού αφού μέσα στον ύπνο μου σκεφτόμουν πράγματα που έχω να κάνω κ αγχώθηκα...πρέπει να έφτασα πολύ κοντά στο εγκεφαλικό αφού νόμιζα ότι θα εκραγεί το κεφάλι μου κ όταν κοιτάχτηκα στον καθρέπτη αφού συνήλθα κάπως τα μάτια μου είχαν τόσο αίμα μέσα που ήμουν σαν βρυκόλακας κ ακόμα δεν έχουν συνέλθει τελείως....:evil:

Μετρησες την πιεση σου?

Έρχομαι μετά στη δουλειά κ μαθαίνω ότι ο γιος του αφεντικού μου έκοψε το δάχτυλό του στη μηχανή του καφέ,είχε βουλώσει κ αφηρημένος έβαλε το χέρι μέσα όπως λειτουργούσε να την ξεβουλώσει....ευτυχώς τη γλύτωσε μόνο με ένα μίνι χειρουργείο με τοπική νάρκωση....:?

Παλι καλα που του΄μεινε το δαχτυλο...:|

age.png age.png

Διαφημίσεις

όταν κοιτάχτηκα στον καθρέπτη αφού συνήλθα κάπως τα μάτια μου είχαν τόσο αίμα μέσα που ήμουν σαν βρυκόλακας κ ακόμα δεν έχουν συνέλθει τελείως....:evil:

Ετσι ακριβως ηταν τα ματια μου τον πρωτο καιρο με τη μικρη απο την αϋπνία ,πρεπει να με φοβοταν το παιδι γι'αυτο εκλαιγε..

Καλημερα!!

Ειρηνακι θα στρωσει η μικρη σου, εμας ως δια μαγειας απο την ωρα που γυρισαμε απο την εκκλησια για σαραντισμο ηρεμησε απιστευτα (ξανακυλισε αργοτερα βεβαια) κι αρχισε να θηλαζει και πιο αραια!Μισο σαραντισμο δεν ειχα παρει, που να παω με τη μικρη στο στηθος συνεχεια?Ασε που εγω εβγαινα ετσι κι αλλιως για να παω να τη δω στη ΜΕΝΝ, μετα νοσοκομεια κλπ..Οποτε εβγαινα γεμιζα και σπυρια απο το αγχος..Αν θες να βγεις, βγες.Ξεκολλα το μυαλο σου απο το "πρεπει" και πηγαινε μια βολτα!

IRENE77 εμεις πηραμε στον κουμπαρο μας για τη βαφτιση της μικρης ενα play station 300 ευρω (καταλαβαινεις τη σοβαροτητα του ατομου-φιλος του αντρα μου δεν ειναι?), εμας οταν βαφτισαμε τον Ιουνιο μας πηραν ενα mediaplay νομιζω γιατον αντρα μου κι εμενα ενα τελειο ρολοι DNKY.Γυρω στα 200-250 το κοβω σε τιμη.Στο γαμο μας ειχαμε παρει στον ενα κουμπαρο μια καμερα και στον αλλο ενα ρολοι-300 ευρω το καθενα.Βεβαια παντα τους λες τι σκεφτεσαι για δωρο η τους ρωτας τι θελουν.

τωρα οσο για το πως τον ντυνω το βραδυ.......μαλλον ειμαι υπερβολικη γιατι του φοραω χειμερηνες πυζαμουλες,χωρις φανελακι κ τον σκεπαζω με κουβερτουλα......υπερβαλω?????????QUOTE]

Δεν ξερω αν μενεις Αθηνα και τι καιρο εχει σε σας, εγω παντως σκεπαζομαι με χοντρο κουβερλι απο προχθες οποτε και το μωρο εννοειται με χειμερινες πυτζαμες και κουβερτουλα!

Κοριτσια χθες επιτελους βγαλαμε τον η/υ απο το δωματιο της μικρης, το μεταφεραμε στο δικο μας και το δωματιο και το δωματιο της εγινε κουκλι!!!

Μαριάννα όχι γιατί ένα από τα πράγματα που ξεχνάω συνέχεια είναι να πάρω ένα πιεσόμετρο μόνο γι'αυτές τις φάσεις αφού γενικά είμαι υποτασική....ίσως γι'αυτό νοιώθω τόσο άσχημα μετά τη κρίση...τώρα έχω ρίγος κ μια ζαλάδα αλλά έτσι είμαι μετά από κάθε κρίση σχεδόν όλη μέρα....να πάω να δω ψυχολόγο για το άγχος μου μου είχε πει ο πνευμονολόγος μου....:rolleyes:

Κατερίνα πίστεψέ με κ εγώ έχω κάνει κόκκινο μάτι μετά από άυπνες τελείως νύχτες....αυτό το πράγμα είναι τόσο κόκκινο-τελείως κόκκινο που νομίζεις ότι θα αιμορραγήσει το μάτι....εγώ πάντως τρόμαξα πραγματικά αυτή τη φορά κ ο άντρας μου το ίδιο! :?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κ εμείς χθες χειμωνιάτικα βάλαμε...έβγαλε απότομα κρύο ρε παιδιά από τη μια μέρα στην άλλη χειμωνιάτικα....κ το πρωί που ερχόμουν για δουλειά το δάγκωσα(αυτό που δεν έχω) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δεν ξερω αν μενεις Αθηνα και τι καιρο εχει σε σας, εγω παντως σκεπαζομαι με χοντρο κουβερλι απο προχθες οποτε και το μωρο εννοειται με χειμερινες πυτζαμες και κουβερτουλα!

Aπο χθες επεσε πολυ η θερμοκρασια. 16 βαθμους εχουμε σημερα! Κι εγω κανονισα να μου φερουν τις μοκετες την Τριτη να στρωσουμε.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εγώ ξέρεις πότε το έπαθα; Στην εγκυμοσύνη. Μετά από μια βραδιά που την πέρασα στην τουαλέτα ξερνόντας διαρκώς και με ένταση, την άλλη μέρα με πόναγε το μάτι μου κι ήταν τελείως κόκκινη το λευκό του μέσα, σα να έσταζε αίμα. Μάλλον από την πίεση και την ένταση έσπασε κάποια φλεβίτσα. Πήγα νοσοκομείο οφθαλμολόγο αλλά δεν μου βρήκαν τίποτα. Τώρα που το σκέφτομαι... μια πίεση δεν ήξεραν να μου πάρουν;;;

Γιατί ρε συ τόσος πανικός; Δουλειά έχετε, υγιείς είστε, οι δικοί σας είναι καλά και το κυριότερο, το παιδί σας μια χαρά. Η ξαδέρφη μου που το έχει μικρό παιδί στο νοσοκομείο και κάνει χημειοθεραπείες τι να κάνει, να πάρει φόρα να πηδήξει από το παράθυρο; Σύνελθε και δες πόσα χειρότερα υπάρχουν και να ευχαριστείς την τύχη σου που στάθηκε τόσο καλή μαζί σου και έχεις μια ευτυχισμένη ζωή με μια καλή οικογένεια. Όλα τα άλλα είναι απλά μαλακίες για να γεμίζουμε τον ελεύθερο χρόνο μας (τα λέω να τα ακούω κι εγώ... μη νομίζεις, είμαι χειρότερη).

Αλλάζω θέμα: Ειρήνη συμπεθέρα, στην Μπάρμπι πήρα ένα ρολόι Guess που είχε βάλει στο μάτι (200 ευρώ) και στην άλλη νονά λευκόχρυσο μενταγιόν πεταλουδίτσα με άκουα μαρίν και την μωβ πέτρα (πως την λένε; ) και ένα μπριγιαντάκι στη μέση, ίδια τιμή με το ρολόι.

WN6Op3.png

Εμενα ο αντρας μου δεν πλενει λεει το χαλι της τραπεζαριας ουτε τα πατακια και δεν ξερω τι να κανω..Αν το στειλω καθαριστηριο θα τσακωθουμε..Θελω να βγαλω και τα χειμωνιατικα τωρα το σκ αλλα πως θα το κανω με τη μικρη στα ποδια μου γμτ??

Χριστίνα ωραία τα λες αλλά εμένα το άγχος είναι στο χαρακτήρα μου...δεν αγχώνομαι για κάτι συγκεκριμένο αλλά για όλα....τα πάντα τα κάνω με άγχος μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα έχω εκτελέσει τις υποχρεώσεις μιας μέρας κ θα έχω 5 λεπτά ηρεμίας μέχρι να κοιμηθώ....γι'αυτό κ τις κρίσεις τις παθαίνω στο ξύπνημα αφού ξέρω τι με περιμένει....καλά έναν ψυχολόγο πρέπει να τον δω κάποια στιγμή γιατί όλο αυτό το άγχος μπορεί να με χτυπήσει κ κάπου αλλού αργότερα δεν είναι καλό αλλά όλο το αναβάλω λες κ θα πάω σε παπά να εξομολογηθώ! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Να ρωτήσω κάτι άλλο...μάλλον η Μαριάννα μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό...χθες αφού η μικρή έπαιζε στο δωμάτιό της ξεκίνησα να κάνω μερικές ασκήσεις σαν αυτές που κάναμε στο σχολείο κ κοιλιακούς καμιά ώρα σύνολο θα με βοηθήσουν άραγε σε τίποτα ή τζάμπα κόπος????:oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Να ρωτήσω κάτι άλλο...μάλλον η Μαριάννα μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό...χθες αφού η μικρή έπαιζε στο δωμάτιό της ξεκίνησα να κάνω μερικές ασκήσεις σαν αυτές που κάναμε στο σχολείο κ κοιλιακούς καμιά ώρα σύνολο θα με βοηθήσουν άραγε σε τίποτα ή τζάμπα κόπος????:oops:

Κανε ασκησουλες δεν κανουν κακο, αλλα η αληθεια ειναι οτι ολο το σωμα και ιδιαιτερα αν θες να χασεις κοιλια το μονο που βοηθαει ειναι το τρεξιμο..

Επισης μπορεις να παρεις δυο βαρακια για τα ποδια και να τα φορας μεσα στο σπιτι!

Άννα και ο πιτσιποπάκος σαν μαϊμουδάκι προσπαθεί απ' έξω να σκαρφαλώσει μέσα στο πάρκο....όταν όμως τον πιάνω στον αέρα και τον βάζω μέσα...σκούζει και θέλει να βγει:shock:

Επίσης δεν τολμά κανείς να μιλήσει σε τηλέφωνο...τα αρπάζει. Δεν μπορούμε να πάμε τουαλέτα...κοπανάει την πόρτα κλαίγοντας. δεν μπορούμε να δούμε τηλεόραση..αρπάζει τα τηλεκοντρόλ και αλλάζει κανάλια. Δεν μπορώ πια να κάτσω στο γραφείο να σερφάρω με το λαπτοπ...πατάει τα κουμπιά και η οθόνη χορεύει...και άλλα πολλά. Κοπανάει τα ντουλάπια και ανοιγοκλείνει τις ντουλάπες...λίγα τα ψωμιά τους:rolleyes:

Νομίζω ότι έχει εξελιχτεί σε τερατάκι....και συνέχεια γελάω...στο τέλος θα με καβαλήσει...το ξέρω:roll: αλλά δεν μπορώ να είμαι αυστηρή...μου φαίνεται πολύ αστείο να έχω ένα ανθρωπάκι και να αλωνίζει το σπίτι:mrgreen::roll:...μισή μπουκιά άνθρωπος και τα κάνει όλα μπάχαλο....και πολλές φορές αλωνίζει κλάνοντας:lol::lol::lol:

καλημερα εχω πεσει κατω απο τα γελια:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...