Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλά τώρα έχω φτάσει Ζαγοροχώρια, Πήλιο και δε συμμαζεύται! Γι'αυτό σας λέω ο Χειμώνας είναι υπέροχη εποχή, αν μπορείς βέβαια να ζήσεις έτσι...με τα τζάκια σου, τα κρασάκια σου κ.τ.λ. Όχι εδώ όμως Αθήνα. Μακριά από Αθήνα. Εδώ όλες οι εποχές χάνουν την αξία τους.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ναι Ειρήνη μου,θωμαϊτσα τη λένε αλλά γιορτάζει την Κυριακή του Θωμά μετά το Πάσχα.

Τι κάνουν τα κοριτσάκια σου?

μια χαρα δημητρουλα..προ ολιγων λεπτων κλαιγαμε και οι 3 μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::confused:ο αντρασ μου μασ κοιτουσε...

η αγγελικη ειχε την γκρινια τησ,η μικρη δεν ξερω τι εχει κ εγω επειδη δεν μπορουσα να την ηρεμησω....

αχ βρε κοριτσια ειμαι ξυπνη απο τισ 2 τα ξημερωματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα αντλω και μολισ αντλησω ολο κ καποια θα σηκωθει!:rolleyes:

δεν ξερω ωρεσ ωρεσ νιωθω οτι δεν εχω ουτε κουραγια ουτε δυναμη και ειμαστε μολισ 17 ημερων...

δεν μπορω να καταλαβω τι την πιανει ειδικα τα βραδυα....:rolleyes:!!!!!!!!!!

να μην σασ σχολιασω για τισ απειρεσ τυψεισ απεναντι στην αγγελικουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και να σασ ρωτησω και κατι αλλο,διοτι περσυ ημουν απο τισ πρωτεσ που γεννησα και συνεπωσ σαραντησα και πιο γρηγορα...

εσεισ σαραντησατε κανονικα??δηλαδη νταν στισ 40 μερεσ????????

προχτεσ λεγατε περι χειμωνα κ σαραντισματοσ κ κλεισιματοσ στο σπιτι....δεν βγενατε καθολου?

στισ αρχεσ αν θυμαστε σασ ελεγα οτι δεν μπορουσα να μεινω κτλ...ευτυχωσ μου περασε τωρα!!

παω ...η μικρη παλι.............................................

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κοριτσια.τον μικρο τον γεννησα στις 11/06/09 ενω ηταν να γεννηθει 11/08/09!!!!μεγαλο ζορι η εντατικη κ η θερμοκ.ακους ενα σορο δυσαρεστα κ λιγα ειναι τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!ευτυχως πηγαν ολα καλα και τον πηραμε στο σπιτακι μας 2,830 αφου γεννηθηκε μολις 1,630 κ 42 εκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντως ο δικος μου ειναι σχετικα ησυχος,αν λαβετε υποψιν οτι ακομα δεν περπαταει μονος του{λογο προωροτητας ισως}και ετσι μπορω κ τον ελεγχω ακομα.παντως οταν θελει κατι σηκωνει επανασταση μεχρι να γινει το δικο του!{ασε που θελει συνεχως να τον κραταω να περπαταει}τωρα οσο για το πως τον ντυνω το βραδυ.......μαλλον ειμαι υπερβολικη γιατι του φοραω χειμερηνες πυζαμουλες,χωρις φανελακι κ τον σκεπαζω με κουβερτουλα......υπερβαλω?????????σορρυ για το μεγαλο μου μνμ:wink::wink::wink:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Ειρηνουλα υπομονη. Ειναι παρα πολυ δυσκολα με 2 μωρα, αλλα οσο μεγαλωνει η μπεμπα θα καλυτερευει η κατασταση. Ειναι βρεφος, ακομη δεν εχετε μπει σε προγραμμα. Πιστευω μετα το 3μηνο θα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα.

Στον Αντωνη ειχα παρει μιση ευχη στο 20ημερο και ειχα βγει. Παιζει ρολο ομως οτι γεννηθηκε χειμωνα, και δε μου΄κανε αισθηση για εξω. Στη Μαριαλενα το προβλημα μου ηταν οτι πονουσα απο την καισαρικη. Οταν ενιωσα πιο δυνατη, μετα τις 2-3 εβδομαδες, βγαιναμε οικογενειακως.

age.png age.png

μαριαννα μου...αχ κι εγω περιμενα τουλαχιστον οταν θα σαραντησει μηπωσ κ στρωσει....αλλα δικιο εχεισ μετα το 3μηνο στρωνουν καπωσ!!!!!!!

στην μαριαλενα πηρεσ κ παλι μιση ευχη???ειπα να παρω μια κ καλη ολοκληρη την ευχη αν οχι στισ 40 ,γυρω στισ 35 ημερεσ!!!

ωστοσω εχω βγει καποιεσ φορεσ εξω...βεβαια τωρα εχω να βγω μια εβδομαδα...στην αρχη χρειαστηκε να βγω...

αλλα κ τωρα την επομενη εβδομαδα εχουν μαζευτει αρκετεσ δουλιτσεσ..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Κ εγώ είχα πάρει μισή ευχή στις 20 μέρες για να βγω να πάω για δουλειά κ την επόμενη που ξεκίνησα να πάω συνάντησα κ το παπά κ του εξηγούσα τη κατάσταση γιατί έπρεπε να πάω 2-3 μέρες να κλείσω τον φπα!:shock::shock::shock:

Τέλειωσα τις δουλειές μου κ περιμένω να ξυπνήσει το μπουμπούκι μου να παίξουμε μόνες μας όλο το απόγευμα αφού ο μπαμπάς μας θα ρθει στις 9....:?

Αύριο όμως έχω εγώ ρεπό από τη μικρή κ θα πάω για ψώνια το απόγευμα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Eγώ θα πάω με τον γιατρό μου για τον υπέρηχο ανω κοιλίας στις 12.30 και μετά σκεφτόμουν να πάω να αγοράσω ρούχα για την κάρολ (δεν έχει τίποτα) και καμμια φόρμα για τον βαγγς. Αννουλα τι θέλεις να ψωνίσεις??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κουριτσια SOS τι δωρα πειρατε στους νονους νονες και τι υψος τιμης?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Πολίνα για μένα θα πάω να ψωνίσω κ ένα δωρο για τον θείο του άντρα μου!Παρεπιπτόντως πήρα ψιλο πρόστυχη τουρτίτσα για να σβήσουμε κ οι 3 μαζί κεράκια το Σάββατο!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη εμείς πήραμε μια μικρή τηλεόραση που ήθελε η νονά 250 ευρώ.;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...