Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ο ουρολόγος; 

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχω εκνευριστει με τον τηλεθεατη, ειχαμε παρει το ρημαδοπαριζακι, και το cd τα δυο video που εχει παιζουν μονο στο pc και αυτα ειναι με διακοπες κακιστη ποιοτητα... και τα τραγουδια μονο στο playstation (το ραδιοφωνο μας το βαλαμε στο παταρι δε χωρουσε) και πειρα τηλ να μου το αντικαταστησουν και εστειλαν νεο με μια απ τα ιδια ..... γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Κορίτσια καλημέρα,

Σας έχασα αλλά διαβάζω τα νέα σας. Τα περάσατε καλά στην συνάντηση Νοεμβρίου.

Εμείς λείπαμε στα Γιάννενα και στην Κέρκυρα αυτές τις μέρες αλλά πολύ θα ήθελα να τα πούμε από κοντά στην συνάντηση του Δεκεμβρίου.

Στην Κέρκυρα με όλες τις γνωστές μου που μίλησα τα παιδιά τους ή τα παιδιά γνωστών τους περάσανε την νέα γρίπη. Προσοχή μεγάλη στα μπεμπάκια μας.

Άννα τέλεια τα βαφτιστικά σας, να την χαίρεστε και να έχει μια «Χρυσή Ζωή» μπροστά της.

Κας καλοτάξιδο το νέο αμάξι σας.

Nadine η βάπτισή σας είναι, και ας είναι μεσημέρι καλά έκανες και πήρες κάτι πιο επίσημο βάλε φωτογραφία για να δούμε.

Κορίτσια εγώ γιατί δεν έχω emotions??

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Ράνια, πριν υποβάλλεις την απάντησή σου, πάτα επεξεργαστής κειμένου και θα σου βγάλει...!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

εχω εκνευριστει με τον τηλεθεατη, ειχαμε παρει το ρημαδοπαριζακι, και το cd τα δυο video που εχει παιζουν μονο στο pc και αυτα ειναι με διακοπες κακιστη ποιοτητα... και τα τραγουδια μονο στο playstation (το ραδιοφωνο μας το βαλαμε στο παταρι δε χωρουσε) και πειρα τηλ να μου το αντικαταστησουν και εστειλαν νεο με μια απ τα ιδια ..... γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Στο dvd το οικιακό πάντως εμένα μου παίζει audio (μόνο τα βιντεάκια δεν παίζει)

Κορίτσια εγώ γιατί δεν έχω emotions??
Ολες έχουμε emotions :tongue: Emoticons εννοείς; Μην γράφεις στο "Γρήγορη Απάντηση", πάτα το κουμπί Απάντηση σε μπλε πλαίσιο κάτω από την τελευταία απάντηση και θα έχεις κι απ'αυτά

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Ράνια, πριν υποβάλλεις την απάντησή σου, πάτα επεξεργαστής κειμένου και θα σου βγάλει...!
Στο dvd το οικιακό πάντως εμένα μου παίζει audio (μόνο τα βιντεάκια δεν παίζει)

Ολες έχουμε emotions :tongue: Emoticons εννοείς; Μην γράφεις στο "Γρήγορη Απάντηση", πάτα το κουμπί Απάντηση σε μπλε πλαίσιο κάτω από την τελευταία απάντηση και θα έχεις κι απ'αυτά

Δυστυχώς κορίτσια,

δεν απαντώ από την γρήγορή απάντηση και πατάω επεξεργαστή κειμένου πριν την απάντηση μου αλλά μου βγάζει εικονίδια μηνύματος τα οποία όταν τα πατάω πάνε μόνο στον τίτλο του μηνύματος μου (όπως τώρα)

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Εδω ο κοσμος χανεται, εδω πνιγομαστε, η σαπουνοπερα με μαρανε...:tongue:
Πας καλά παιδί μου ή να φωνάξω τον ντόκτορα;
Δυστυχώς κορίτσια,

δεν απαντώ από την γρήγορή απάντηση και πατάω επεξεργαστή κειμένου πριν την απάντηση μου αλλά μου βγάζει εικονίδια μηνύματος τα οποία όταν τα πατάω πάνε μόνο στον τίτλο του μηνύματος μου (όπως τώρα)

Όταν είσαι στην επεξεργασία της απάντησης τα βλέπεις στα δεξιά σου;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια πρωτη φορα στη ζωη μου νιωθω τετοια κουραση!!! :(

παω αυριο να προμηθευτω βιταμινουλες παλι αν και δε βλεπω να κανουν δουλεια!

λετε ν΄αρχισω να τρωω τις duracell ??? :lol:

Nadine, μια χαρα ειναι τα προσκλητηρια 1 μηνα πριν... οσο για το φορεμα... βαλε καμια φωτο να το δουμε...:)

παω στο μπαλκονι να πιω λιγο καφεδακι και να κανω ενα τσιγαρακι γιατι μου κλεινουν τα ματια!!!!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιτα στον πίνακα ελέγχου σου μήπως θέλει καμιά ρύθμιση για να τα ενεργοποίησεις!

Λιζάκι που είσαι εσύ;

ασε Χριστινακι μου...

τρεχω και δε φτανω εδω και αρκετες μερες!

φορτωθηκα πολυ δουλεια για το σπιτι και ειμαι καπου αναμεσα σε υπολογιστη, ταισμα-ξεσκατισμα-παιχνιδια, κατσαρολες και λοιπα κουζινικα... μια ομορφια δηλαδη!!!!!!!!

το τσιγαρο δεν το εκανα τελικα...

εχει τοσο αερα στο μπαλκονι που δεν μπορεις να μεινεις ουτε λεπτο εξω!! :mad:

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

709638l34rcvnx1o.gif

Γεια σας αγαπημένα μου κορίτσια!

Αφού δεν προλαβαίνω να σας λέω τα νέα μου θα σας στέλνω τουλάχιστον καρτούλες για να ξέρετε ότι δεν σας ξεχνώ!

Πότε έφθασε και ο Δεκέμβρης με τις γιορτές!!! Έχω χάσει πλέον την αίσθηση του χρόνου, των εποχών, της ημέρας και της νύχτας ...και πού είσαι ακόμη, καθώς όσο μεγαλώνουν αυξάνονται και οι μέριμνες.

Ο μικρούλης όσο μεγαλώνει ζωηρεύει και ζητάει πολλά, δηλαδή τα πάντα. Λυπάμαι την κόρη μου γιατί την έχω πλέον παραμελήσει αφού όταν ασχοληθώ έστω και λίγο μαζί της κάνει σαν το διψασμένο ελαφάκι...

Καλό μεσημέρι!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...