Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Καλημέρα κορίτσια.  Μίλησα τώρα με τον γιατρό μου και επειδή έχουμε μόνο μια άριστη βλαστοκυστη μου είπε αν θέλω να κάνω άλλον έναν μήνα διέγερση ή να μεταφέρω αυτό που έχουμε. Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κορίτσια πολύ γέλασα με τις απαντήσεις σας.Αυτό το να μην βάλω όνομα που θα είναι το μοναδικό πολύ πλάκα.Αλλά δεν θέλω να το αφήσω έτσι μη λένε και τίποτα απο το σταθμό.Αυτό με το παλιό ύφασμα και να το ράψω έτσι Χριστίνα καλή ιδέα.Αν δεν βρώ να μου τα φτιάξουν κάπου πιο ωραία σε κανα μαγαζί αυτό θα κάνω γιατί θέλω και αρκετά,σκεφτηκα να της βάλω και στα σκουφάκια και τα κασκόλ.

SI5Yp3.png

Αχ κορίτσια πολύ γέλασα με τις απαντήσεις σας.Αυτό το να μην βάλω όνομα που θα είναι το μοναδικό πολύ πλάκα.Αλλά δεν θέλω να το αφήσω έτσι μη λένε και τίποτα απο το σταθμό.Αυτό με το παλιό ύφασμα και να το ράψω έτσι Χριστίνα καλή ιδέα.Αν δεν βρώ να μου τα φτιάξουν κάπου πιο ωραία σε κανα μαγαζί αυτό θα κάνω γιατί θέλω και αρκετά,σκεφτηκα να της βάλω και στα σκουφάκια και τα κασκόλ.

Κριμα που εχει κλεισει τη βιοτεχνια ο πατερας μου, θα σου εκανε κατι σχεδιακα, μονογραμματα στα ρουχα μουρλια...αλλα ας οψονται οι κινεζοι!

Τι γιαουρτακι δινετε οσες δινετε?Απο αυριο θα ξεκινησουμε κι εμεις και δεν εχω ιδεα..

Προβειο βιολογικο της ΕΒΟΛ.

Επισης, θελει να μου φαει το φαι μου...

Κι εμενα...:roll:

Ανεπρόκοπες :cool:

Συμφωνω!:mrgreen:

age.png age.png

Διαφημίσεις

δημητρουλα..ισωσ κανω κ λαθοσ...

θωμαιτσα δεν λενε την μικρουλα σου??τα μπερδεψα??

αν ναι , γιορταζατε χτεσ???

Ναι Ειρήνη μου,θωμαϊτσα τη λένε αλλά γιορτάζει την Κυριακή του Θωμά μετά το Πάσχα.

Τι κάνουν τα κοριτσάκια σου?

SI5Yp3.png

Tara αν δεν πας στην επιτροπη, θεωρειται οτι παραιτεισαι απο την ενσταση. Δεν το συνιστω.

Ο μονος αλλος που μπορει να σε εκπροσωπησει θεωρω οτι ειναι δικηγορος, ισως και λογιστης. Πρεπει να το ξεκαθαρισεις αυτο ρωτωντας τους.

Και για αναβολη πρεπει να στειλεις καποιον να τη ζητησει, δεν παιρνεις αναβολη απο το τηλεφωνο.

Ευχαριστως να σε εξυπηρετουσα και να πηγαινα εγω να σε εκπροσωπησω, αλλα δυστυχως με τα νεα φορολογικα μετρα, για να παω πρεπει να κοψω προεισπραξη και να σε χρεωσω σχετικα +φπα κλπ και δε νομιζω οτι συμφερει:tongue:

Εγω λεω να κρατησει καποιος τα παιδια, ακομα και ο φωτης πχ και να πας γιατι ειναι κριμα να τα χασεις.

yey2p2.png BN4cp2.png

Tara αν δεν πας στην επιτροπη, θεωρειται οτι παραιτεισαι απο την ενσταση. Δεν το συνιστω.

Ο μονος αλλος που μπορει να σε εκπροσωπησει θεωρω οτι ειναι δικηγορος, ισως και λογιστης. Πρεπει να το ξεκαθαρισεις αυτο ρωτωντας τους.

Και για αναβολη πρεπει να στειλεις καποιον να τη ζητησει, δεν παιρνεις αναβολη απο το τηλεφωνο.

Ευχαριστως να σε εξυπηρετουσα και να πηγαινα εγω να σε εκπροσωπησω, αλλα δυστυχως με τα νεα φορολογικα μετρα, για να παω πρεπει να κοψω προεισπραξη και να σε χρεωσω σχετικα +φπα κλπ και δε νομιζω οτι συμφερει:tongue:

Εγω λεω να κρατησει καποιος τα παιδια, ακομα και ο φωτης πχ και να πας γιατι ειναι κριμα να τα χασεις.

Σε ευχαριστω βρε Κασσιανη μου! Μαλλον θα πεταχτει ο Φωτης να κρατησει τα παιδια για λιγο και να ξαναφυγει.

age.png age.png

Αναστασἰα σα να μιλάς για τη Ζωή όλα αυτά τα κάνει κ η δικιά μου! Εμείς τις ασφάλειες τις καταργήσαμε είδα κ έπαθα να βγάλω τις κόλες από τα συρτάρια γιατί πολλά απλά έμαθε πως να τις ανοίγει κ έχω βρει τώρα την υγειά μου με τα πολύ χοντρά τα λάστιχα!!!!!:wink:

Demykoo σε μαγαζί με κεντήματα κτλ θα βρεις κ γράμματα που κολάνε με το σίδερο πάνω στο ύφασμα!;)

Κοιμήθηκε το πουλάκι μου κ έχω ένα σωρό δουλειές αλλά βαριέμαι με αυτό το καιρό....να ακούω μουσική κ να ταξιδεύω σε χιονισμένα τοπία θέλω...μπορω????:tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κοιμήθηκε το πουλάκι μου κ έχω ένα σωρό δουλειές αλλά βαριέμαι με αυτό το καιρό....να ακούω μουσική κ να ταξιδεύω σε χιονισμένα τοπία θέλω...μπορω????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Να υποθεσω οτι κοιτας το χιονι μεσα απο σαλε διπλα στο τζακι και πινεις ζεστο καφε?????

Ωχ, τι λεω τωρα...για Πήλιο καμία???

Διαφημίσεις

Να υποθεσω οτι κοιτας το χιονι μεσα απο σαλε διπλα στο τζακι και πινεις ζεστο καφε?????

Ωχ, τι λεω τωρα...για Πήλιο καμία???

Εγώ αλλά μόλις ρίξει χιονι!!!! Αααααααχ κ να πίνεις μια μαυροδάφνη θα έλεγα εγώ κ να σκάνε τα ξύλα πωπω ωραία φαντασίωση ε???:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εγώ αλλά μόλις ρίξει χιονι!!!! Αααααααχ κ να πίνεις μια μαυροδάφνη θα έλεγα εγώ κ να σκάνε τα ξύλα πωπω ωραία φαντασίωση ε???:tongue::tongue::tongue:

Α, δικια μου εισαι εσυ!Δεν εχω καλυτερο, εγω και η γιαγια μου στο χωριο!

Α, δικια μου εισαι εσυ!Δεν εχω καλυτερο, εγω και η γιαγια μου στο χωριο!

Η ΓΙΑΓΙΑ??????????:shock::shock::shock::shock:? Καλά Μαυροδάφνη και Μοασχάτο Λήμνου δεν μπορώ να σταματήσω να πίνω με αυτά τα 2 κ φυσικά μετά έχω κ όλα τα αναμενόμενα επακόλουθα! :lol::lol::lol::lol::lol:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Η ΓΙΑΓΙΑ??????????:shock::shock::shock::shock:? Καλά Μαυροδάφνη και Μοασχάτο Λήμνου δεν μπορώ να σταματήσω να πίνω με αυτά τα 2 κ φυσικά μετά έχω κ όλα τα αναμενόμενα επακόλουθα! :lol::lol::lol::lol::lol:

Η γιαγια ναι , η αγαπημενη μου γιαγιακα με τα μαυρα, τις μακριες πλεξουδες και το μαυρο μαντηλι στο κεφαλι!!!!Απο αυτη τα εχω παρει ολα!

Καλα επρεπε να με δεις πριν 10... χρονια στο καρναβαλι της Πατρας...

Η γιαγια ναι , η αγαπημενη μου γιαγιακα με τα μαυρα, τις μακριες πλεξουδες και το μαυρο μαντηλι στο κεφαλι!!!!Απο αυτη τα εχω παρει ολα!

Καλα επρεπε να με δεις πριν 10... χρονια στο καρναβαλι της Πατρας...

Εσένα ή τη γιαγιά????Υπό την επήρεια μαυροδάφνης????:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...