Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μηπως τα ντυνετε λιγο βαρια τα μωρα για υπνο βρε κοριτσια? Εγω της φοραω καλοκαιρινες πυτζαμουλες και τη σκεπαζω με ανοιξιατικη κουβερτουλα. Και το παραθυρο οπωσδηποτε μισανοιχτο. Δεν ξυπναει τη νυχτα...

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγώ σκέφτομαι να στρώσω αλλά πρώτα πρέπει να βγάλω τα χειμωνιάτικα και για να το κάνω πρέπει να πάρω μια συρταριέρα γιατι τα ρούχα μας δεν χωράνε πλέον μαζί με της μικρής..(ένα δωμάτιο έχει το σπίτι).:roll:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Ταρα εγω σκεπαζομαι με κουβερλι...Εχει κρυο τη νυχτα τωρα πια.Οκ, χθες της εβαλα διπλη την κουβερτα και πηγα μετα απο λιγο να τη δω, ειχε ιδρωσει και της την εβαλα μονη.

Εγώ της βάζω πυζαμούλες χειμερινές αλλά είναι λεπτές , χωρίς φανελάκι και κάλτσες. Η δικιά μου είναι ίδια ο πατέρας της. Ζεσταίνεται πολύ! Από πάνω ένα σεντονάκι αλλά ποτέ δεν είναι πάνω της αφού ξεσκεπάζετε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ασχετο, χθες πηγαμε ΙΚΕΑ και πηραμε ενα γραφειακι να βγαλουμε τον η/υ επιτελους απο το παιδικο δωματιο, τωρα αν θα χωραμε στο δικος μας δεν ξερω με το γραφειο μεσα αλλα εδω που τα λεμε, μονο για υπνο παμε εκει.Ετσι θα μπορω να μπαινω και απο το σπιτι να σας διαβαζω!

Διαφημίσεις

Τι γιαουρτακι δινετε οσες δινετε?Απο αυριο θα ξεκινησουμε κι εμεις και δεν εχω ιδεα..

της δίνω απο τον 8ο γιαυρτάκι και της αρέσει πολύ-μπορεί να φάει ανετα 2 κεσεδάκια.της δίνω ή το advanse ή το noulak με γεύση μπισκότο πάντα.:D:D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Εγώ την έχω με κοντομάνικα τη δικιά μου κ το βράδυ τη σκεπάζω με ελαφρυά κουβέρτα αλλά ξεσκέπαστη είναι μονίμως...φυσικά χαλιά δεν έχω στρώσει ακόμα...τέλος του μήνα κ αν κρυώσει πολύ ο καιρός νωρίτερα θα στρώσω το δωμάτιο της μικρής κ τη κρεβατοκάμαρά μου!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

ξερω ξερω το παρακανα με τις ερωτησεις?

2-3 τελευταιες..

γκρεις ανατομυ??????

γιατι απολυθηκε η Ιζυ? ηταν εγκυος? λογικα εφυγε απο την σειρα ε??

Απολυθηκε γιατι το νοσοκομειο συγχωνευθηκε με ενα αλλο και επρεπε να γινουν περικοπες και λογω ασθενειας και λαθων που ειχε κανει στο παρελθον ηταν για απολυση.

Γιαουρτι εγω δινω μονο κανονικο, οχι αυτα τα δηθεν παιδικα, ειναι επιδορπια.

Η αυχενικη και η παπει ειναι μεν στατιστικες, αλλα δεν ειναι και ντιπ αχρηστες.

Δεν ειναι μονο για τα συνδρομα, ειναι και για αλλα πραγματα.

Πχ μια αυξημενη αυχενικη μπορει να υποκρυπτει καρδιολογικο προβλημα, που ακομα και τροφοβλαστη να κανεις, δε θα φανει βεβαια.

Το οτι μια κοπελα εχει πολυ καλο αποτελεσμα πχ 1:30.000 και παλι δε σημαινει οτι ειναι τελειως ασφαλης, αφου και παλι υπαρχει μια πιθανοτητα για συνδρομο. Ειναι να μη σου κληρωσει κιολας...

Για εμενα η μονη λυση ειναι η εξης.

Αυχενικη σε μεγαλο υπερηχο απο αυτους που κανουν και το β επιπεδου, ωστε να φανει και ανατομικα πολυ καλα το μωρο και επι τοπου ληψη τροφοβλαστης, ωστε να δεις τον καρυοτυπο.

Χαλια δεν εχουμε στρωσει ακομη, μια κρυωνουμε μια ζεσταινομαστε.

Πρεπει ομως να φτιαξω παλι τα παταρια και για να κατεβασω χειμωνιατικα και για να στειλω ολα τα παιδικα ρουχα και παιχνιδια στην αποθηκη μας στη χαλκιδα.

Χτες ψοφησα φυσικα ολη μερα. Στον παιδικο μου τα ειπαν πολυ καλα για τη δεσποινα και ολα καλα και με τον μικρο, αλλα μετα που πηγαμε να βγουμε το βραδυ, την επιασε μια απιστευτη υστερια και δε με αφηνε να φυγω.

Βγηκαμε τελικα, πηγαμε για φαγητο και σημερα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.

Και θελουνε να τους παω και στα μπουζουκια εδω περα:rolleyes:

Για τιποτα δεν ειμαι...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος κοιμάται με φορμάκι ολόσωμο μακρύ μανίκι και παντελόνι και από μέσα φορμάκι κοντομάνικο. Την πικέ κουβερτούλα δεν κρατάει ούτε δευτερόλεπτο.

Χτες που ήμουν όλη μέρα σπίτι μου άλλαξε τα φώτα...είναι πολύ ζωηρός:tongue: έπεσα για ύπνο στις 10:30 ξερή...αυτός ακόμα χοροπήδαγε με τον μπαμπά του:mrgreen:

Τα δικά σας είναι απαιτητικά? θέλει όλα τα επικίνδυνα αντικείμενα (που τα ξετρυπώνει?) και όταν του τα παίρνω πέφτει γονατιστός στο πάτωμα και κοπανάει το κεφάλι του κλαίγοντας και ουρλιάζοντας:shock::roll: λυπάμαι το κακόμοιρο το μάρμαρο:tongue:

Ο πιτσιποπάκος κοιμάται με φορμάκι ολόσωμο μακρύ μανίκι και παντελόνι και από μέσα φορμάκι κοντομάνικο. Την πικέ κουβερτούλα δεν κρατάει ούτε δευτερόλεπτο.

Χτες που ήμουν όλη μέρα σπίτι μου άλλαξε τα φώτα...είναι πολύ ζωηρός:tongue: έπεσα για ύπνο στις 10:30 ξερή...αυτός ακόμα χοροπήδαγε με τον μπαμπά του:mrgreen:

Τα δικά σας είναι απαιτητικά? θέλει όλα τα επικίνδυνα αντικείμενα (που τα ξετρυπώνει?) και όταν του τα παίρνω πέφτει γονατιστός στο πάτωμα και κοπανάει το κεφάλι του κλαίγοντας και ουρλιάζοντας:shock::roll: λυπάμαι το κακόμοιρο το μάρμαρο:tongue:

Μονο απαιτητικος?

Ευγενικα μου ειπαν απο το σταθμο οτι "εχει πολυ εντονη προσωπικοτητα":rolleyes:

Τι να πουνε οι ανθρωποι...

yey2p2.png BN4cp2.png

ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ????Το δαχτυλο στην πριζα συνεχεια κι εγω να την τραβαω και να της λεω οχι,τα ντουλαπια της κουζινας τα τραβαει με μανια (τα εχω ασφαλισει) και δεν ανοιγουν και κλαιει, θελει να μου βγαλει μεχρι και το σουτιεν, τα γυαλια κοκ!Καλα, τα κερια στο σαλονι και τον ασυρματο τα παιρνει και τρεχει...

Όλα έτσι κάνουν! Εμένα όταν θέλει κάτι κάνει το κεφαλάκι πίσω το κουνάει πέρα δώθε και κάνει πως κλαίει - χωρίς δάκρυ βέβαια!:mrgreen:

Τώρα τελευταία έχει ηρεμήσει όμως αρκετά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...