Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αφου μιλαει μονη της, γιατι δεν την αφηνεις στο κρεβατι της?

Αυτο κανω αλλα δεν μπορω να κοιμηθω γιατι φωναζει μαμα, νταντα κλπ...παω καθε τοσο και της λεω κανε νανι,προσπαθω να τη νανουρισω...τι να κανω πια τα'χω παιξει, αν της δωσω γαλα δεν ξερω αν θα το πιει, αφου ετσι κι αλλιως μεχρι να μπει το μπουκαλι στο στομα εχουμε θεμα (κλαμα κλπ), επισης θα μου χαλασει το προγραμμα (προγραμμα η Παναγιωτα...τελος παντων), απλα ειχε κοιμηθει 2,5 ωρες το μεσημερι και το απογευμα δε βγαινει πια καθε μερα οπως το καλοκαιρι και δεν κουραζεται αρκετα, πιστευω αυτο φταιει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

Δωράκι καλως ήρθες στην παρέα μας!

Κατερίνα αρχίσαμε πάλι? Άντε υπομονή.

Μαριάννα η πρώτη φορά στα αγγλικά είναι τέλεια! Θυμάμαι τον εαυτό μου πόσο είχα ενθουσιαστεί! Μετά όμως δεν ξέρω τι έπαθα. Από κάποια τάξη και μετά τα παράτησα. Το Lower το πήρα μεγάλη, σε ταχύρυθμα πλέον μαθήματα, θα ήμουν 24:rolleyes: Άντε καλή αρχή!

Lisa δεν ξέρεις πόσο καταλαβαίνω τη φίλη σου που μπαίνει πάλι σε αυτή την περιπέτεια! Μπράβο της πάντως. Εγώ το σκέφτομαι πολύ ακόμα, είναι μεγάλο ζόρι! Μακάρι να μη χρειαστεί και να έρθουν όλα με φυσικό τρόπο! Μακάρι να το αποφύγω!!!

Νατάσα πολύ καλα θα κάνεις και θα βγεις τελικά! Άντε καλά να περάσετε! Ευτυχώς ακόμα δεν έχει τόσο κρύο για καλοριφέρ!:mrgreen: :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αυτο κανω αλλα δεν μπορω να κοιμηθω γιατι φωναζει μαμα, νταντα κλπ...παω καθε τοσο και της λεω κανε νανι,προσπαθω να τη νανουρισω...τι να κανω πια τα'χω παιξει, αν της δωσω γαλα δεν ξερω αν θα το πιει, αφου ετσι κι αλλιως μεχρι να μπει το μπουκαλι στο στομα εχουμε θεμα (κλαμα κλπ), επισης θα μου χαλασει το προγραμμα (προγραμμα η Παναγιωτα...τελος παντων), απλα ειχε κοιμηθει 2,5 ωρες το μεσημερι και το απογευμα δε βγαινει πια καθε μερα οπως το καλοκαιρι και δεν κουραζεται αρκετα, πιστευω αυτο φταιει.

Εγώ αυτό ακριβώς έκανα εχθές! Την ''ξεβίδωσα'' μιλάμε. Πάιξαμε μέχρι τελικής πτώσεως! Στο τέλος δεν μπορούσε να κρατήσει τα ματάκια της ανοιχτά! Βέβαια κατά τις 2 την είχα πάλι στο κρεβάτι μου, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Κοιμήθηκε πάντως! Και από τις δουλειές που έλεγα...μόνο σκούπισμα - σφουγγάρισμα έκανα!:rolleyes: Δεν γίνονται όλα βλέπετε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αν δεν της δωσεις σημασια? Μηπως βαρεθει και κοιμηθει?

age.png age.png

Αν δεν της δωσεις σημασια? Μηπως βαρεθει και κοιμηθει?

Αν δεν περασει ενα διωρο οχι.Και μετα το διωρο συνηθως εχει παει 6:30 οποτε την ταιζω.Αποψε την κοιμησε η πεθερα μου στις 6:30 οποτε την ταισα αργοτερα.

Διαφημίσεις

καλημέρα.υπνος;;;πονεμένη ιστορία..και εμένα σηκώνετε την νύχτα αλλά με το που θα την βάλω στο κρεβάτι μου ξερή...πριν καν την ακουμπήσω:rolleyes:μάλλον θα περάσει καιρός για να κοιμάτε μόνη.:roll:τεσπα τουλάχιστον δεν με κουράζει έστω και έτσι...κάποια στιγμή θα την παρακαλάω να κοιμηθούμε λίγο αγκαλίτσα και θα με διώχνει:roll::mrgreen:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλημέρα!!!

Αχ..αυτά τα παιδιά....πότε επιτέλους θα κοιμηθούν σερί ένα βράδυ????

Εμείς ακόμα κοιμόμαστε στο δωμάτιο της μικρής κι έχουμε πιαστεί απ'όλες τις μεριές!!!Τί να σου κάνει η κουβέρτα και το πάπλωμα όταν δεν έχεις το στρωματάκι σου και το κρεβατάκι σου!!!!!Η Ιωάννα εξακολουθεί να ξυπνάει μια φορά το βράδυ,προχτές κοιμήθηκε 1,20 και ξύπνησε πάλι κατά τις 5,30 την πήρα μαζί μου και με πήρε ο ύπνος,στις 8 που ξύπνησε ο Κώστας να πάει για δουλειά την έβαλα πάλι στο κρεβάτι της....χτες το βράδυ κοιμήθηκε 1 παρά δέκα (ρεκόρ!!!) και ξαναξύπνησε κατά τις 4-5 δεν θυμάμαι...λέω το σαββ/ριακό να μεταφερθούμε πάλι στο κρεβάτι μας και η μικρή μόνη της στο δωμάτιό της...ελπίζω να πιάσει.....πάντως κι εμένα αν ξυπνάει το βράδυ της δίνω νεράκι και ξαναπέφτει τούβλο στο κρεβάτι...το βράδυ τουλάχιστον πίνει πολύ νερό!!Εν τω μεταξύ την είχα σκεπασμένη με σεντονάκι και πικέ κουβερτούλα και κατάλαβα το 1ο βράδυ ότι κρύωνε...είχε κρύα χεράκια και ποδαράκια και από χτες της έστρωσα σεντονάκι και ένα ζεστό κουβερλί που είναι φλις από μέσα....ζεστάθηκε το κοκκαλάκι της!!και της φοράω και φανελάκι μέσα από το πυτζαμάκι!Δλδ τον χειμώνα τί θα φοράει??Γούνα???!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημέρα.υπνος;;;πονεμένη ιστορία..και εμένα σηκώνετε την νύχτα αλλά με το που θα την βάλω στο κρεβάτι μου ξερή...πριν καν την ακουμπήσω:rolleyes:μάλλον θα περάσει καιρός για να κοιμάτε μόνη.:roll:τεσπα τουλάχιστον δεν με κουράζει έστω και έτσι...κάποια στιγμή θα την παρακαλάω να κοιμηθούμε λίγο αγκαλίτσα και θα με διώχνει:roll::mrgreen:

Πες το ψέμματα! Αλλά τώρα τι κάνουμε που έχω σκευρώσει, δεν χωράμε στο κρεβάτι και πολύ πλέον!Μεγαλώσανε τα φατσάκια μας?!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

και της φοράω και φανελάκι μέσα από το πυτζαμάκι!Δλδ τον χειμώνα τί θα φοράει??Γούνα???!!!!

χαχαχαχα γουνα ε?υπνοσακο το χειμωνα να ειμαστε σιγουρες!Εγω της φοραω φανελακι, αμκρυμανικη πυτζαμα και κατω μακρια, χθες την κοιμησα χωρις καλτσες και σκεφτομουν να παρω μια κουβερτουλα ακρυλικη χοντρουλα για την κουνια (εχω μια αλλα ειναι 1χ1 κριμα, τσαμπα πηγε η κουβερτα) τωρα σκεφτομουν να παρω μια ιδια 1,10x1,40 αλλα οπου και να ρωτησα εχουν γυρω στα 50 ευρω και σκεφτηκα οτι θα ειναι μονο για κανα χρονο και παλι θα ξεσκεπαζεται, οποτε επλυνα μια δικη μας φλις του καναπε λεπτη,μονή, της τη βαζω διπλή με σεντονάκι και ουτε ξεσκεπαζεται και ζεστη ειναι!!

Κορίτσια...της Αθήνας...στρώσατε χαλιά ή ακόμα?

Εγω εστρωσα στο δωματιο της μικρης και λεω να στρωσω και στο σαλονι γιατι το μαρμαρο ειναι πολυ παγωμενο αλλα ο αντρουλης μου που τσιγκουνευεται να τα στειλουμε καθαριστηριο εχει πλυνει μονο το ενα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...