Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

οποτε μπαινω να διαβασω κατι γινεται καιδε διαβαζω και δε γραφω... προλαβα να γραψω εστω αυτο...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Σας διαβάζω στα πεταχτά αλλά αδυνατώ να γράψω καθώς το πρωί δεν είμαι στο σπίτι κι όταν επιστρέφω δεν ξέρω τί να πρωτοπροφθάσω, κουζίνα, διάβασμα Σοφίας, το απόγευμα μπαλέτα, ωδεία, χορωδίες, το βράδυ παραμύθια, νανουρίσματα...Αφού κοιμηθούν θα έλεγε κανείς ότι πια έχω το χρόνο μου, αμ δε, πέφτουν οι ασφάλειες και δε μπορώ καν να σκεφτώ. Κάθε μέρα που ξημερώνει λέω ότι θα κάνω ένα καλύτερο πρόγραμμα, ειδικά ότι μόλις κοιμηθούν το βράδυ θα προγραμματίσω τα πάντα για την επόμενη, φαγητό, ρούχα,τακτοποίημα σπιτιού, αλλά μέχρι τώρα δεν το έχω ακόμη καταφέρει.

Ο μικρός διψάει για έξοδο αλλά φοβάμαι ακόμη να τον αφήνω με την κοπέλα που τον προσέχει, τόσα συμβαίνουν.

Έχει πλάκα να διαβάζεις ένα πρωτάκι βέβαια είναι και ένα είδος καταπίεσης, όμορφα γράμματα, πάνω στη γραμμή, όχι μουτζούρες, τέρμα η ξεγνοιασιά κι η αναρχία της έκφρασης!

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Kαι εγώ πιστεύω ότι η αυχενική και κυρίως το papp A είναι εντελώς χαζές εξετάσεις, αλλά τις έκανα να πάρω μια πρώτη ιδέα. Χριστίνα συμφωνώ απόλυτα για την άμνιο και θα κάνω οπωσδήποτε...μια θεία του δημήτρη έκανε δύο υγειέστατα παιδιά και το τρίτο είχε down...δεν είμαι υπεράνω, δε το διακινδυνεύω με τίποτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Την Παρασκευή θα πάω με το γιατρό μου για τον υπέρηχο ανω κοιλίας (αυτός ο ανθρωπος έρχεται μαζί μου σε κάθε εξωτερική εξέταση :):):)) Με το ταμείο, όλα ΟΚ, ησύχασα για 20 μέρες, μετά βλέπουμε :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαντινόπη τέλειες οι συνταγές σου...εγώ βαριέμαι να κάνω το ο,τιδήποτε!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αννούλα, εύχομαι να περάσει γρήγορα το κριθαράκι σας και να μη χρειαστεί κάτι περαιτέρω!!!

οντως , η αυχενικη διαφανεια και το papp-a ειναι καθαρα στατιστικες εξετασεις και οχι διαγνωστικες!

μια κοπελα στο διπλανο δωματιο, 23 χρονων, και ενω της βγηκαν ολες οι εξετασεις αψογες... γεννησε τελικα παιδακι με συνδρομο!!!

εγω στη θεση σου θα εκανα ληψη τροφοβλαστη που γινεται πολυ νωριτερα δηλαδη στην 11-13 εβδομαδα και οχι αμνιο που γινεται σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη!!! :D

αν ποτε αποφασισω για 4ο παιδακι, δεν θα μπω καν στη διαδικασια της αυχενικης... θα κανω αμεσως ληψη τροφοβλαστης!!

ο μικρος εδω και λιγες μερες ειναι μεσα στη γκρινια!

εχει βγαλει και σπυρακια τα οποια ειναι παρενεργεια του εμβολιου της ανεμοβλογιας και τα οποια εμφανιζοντε 1 - 2 εβδομαδες μετα το εμβολιο!!! :(

7hWqp3.png

γεια σας κοριτσια.ειμαι κι εγω μανουλα ενως ζουζουνιου 15 μηνων.βεβαια τον γεννησα πρωορα στην 32η εβδομαδα και καναμε 2 μηνες ακριβως να τον παρουμε μαζι μας στο σπιτι.εγω δεν εργαζομαι κ ετσι του αφιερωνω ολο μου τον χρονο,αν εξαιρεσω το χρονο που μου τρωνε οι δουλειες του σπιτιου.....αυτα!!!!να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημέρα κορίτσια.dwraki καλώς ήρθες στην παρέα μας και να χαίρεσαι το αγοράκι σου.

Θα με τρελλάνει η κόρη μου τελείως.Θυμάστε που σας έλεγα οτι άρχισε να ξυπνάει τα 2-3 τελευταία βράδια και κοιμάται μόνο αν της φτιάξω γάλα που σημαίνει οτι πεινάει.Εχθές το βράδυ δεν ήπιε γάλα οταν πήγα να πάρω το μπιμπερό απο το κρεβάτι είχε πιέι μόνο 30 γρ και της είχα φτιάξει και 270 απο 240 που πίνει κανονικά μήπως αυτό το λίγο παραπάνω την έπιανε.Και εκεί που περίμενα να μου ξυπνήσει στα σίγουρα εχθές κάποια στιγμή αφού δεν είχε πιεί καθόλου γάλα κοιμήθηκε σερί και ξύπνησε κανονικά το πρωί.Τι να πώ?Μπορεί και τελικά να ήταν τυχαίο το οτι ξύπναγε γιατί εμένα κοιμάτι σερί απο πολύ μικρή.Μακάρι να ήταν κάτι παροδικό.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μπετούλα πολύχρονη κ από δω! Ήρωας!!!:tongue:

Dwraki καλως ήρθες να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Από τις 6 σηκώθηκα σήμερα να βάλω φάρμακο στη μάτι της μικρής κ ακόμα δεν τα έχω καταφέρει μόλις πάω να της ανοίξω το μάτι αντιδράει κουνόντας το κεφάλι δεξια αριστερά!

Πίνω ήσυχη το καφεδάκι μου κ θα ξαναπροσπαθήσω σε λίγο! :rolleyes:

Demykoo δοκίμασες τα προηγούμενα βράδια να της δώσεις νεράκι???Μήπως δίψαγε κ δεν πείναγε???Εγώ πάντως μόνο αμα τη δω να κάθεται κανα δίωρο ξύπνια κ να μην ηρεμεί της φτιάχνω γάλα....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημέρα! καλημέρα!

τί κάνετε? εγώ κρύωσα πάλι και το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το μπούκωμα!ευτυχώς αύριο δεν δουλεύω και θα είμαι με το μικρό μου όλη μέρα.

κι εμείς μόνο γυάλινα μπουκάλια έχουμε για το γαλατάκι του μικρού, για τις οσμές και τα μικρόβια νομίζω είναι καλύτερα.

μίλησα χθες και με την κοπέλα που είχαμε γεννήσει μαζί και μου είπε οτι ξαναμπήκε σε διαδικασία εξωσωματικής. καλά, τί να πω? ηρωίδα. από όσα μου έχει πει οτι περνάει είναι πολύ ζόρι.μόνο οι ορμόνες που παίρνει κατά καιρούς τα τελευταία 5 χρόνια φθάνουν.......μακάρι να πάνε όλα καλά....

θα βγω το σάββατο με τον σύζυγο, έχετε δίκιο αλλά όχι βράδυ. θα της το αφήσουμε πρωί για να πάμε για καφε, ταβερνούλα και απογευματινό ύπνο. η πεθερά μου από τσιγγουνιά ένα χειμώνα δεν άναψε καλοριφέρ( είχε λέει εξάψεις από την κλιμακτήριο) και θα μου το παγώσει το μωρό. στα πολλά κρύα καθόντουσαν όλοι γύρω από το τζάκι και τα δωμάτια ήταν πάγος!!!ξέρω ξέρω είμαι κακός άνθρωπος αλλά...μ'αρέσει!!!

HZBPp3.png

[quote=anna_ath;605163

Demykoo δοκίμασες τα προηγούμενα βράδια να της δώσεις νεράκι???Μήπως δίψαγε κ δεν πείναγε???Εγώ πάντως μόνο αμα τη δω να κάθεται κανα δίωρο ξύπνια κ να μην ηρεμεί της φτιάχνω γάλα....

άσχετο, αλλά τώρα που το είδα θυμήθηκα τον γιαννάκη μου. προχθές η μαμά μου του έδωσε μια γαβάθα κρέμα στις 9 (είναι πολύ του φαγητού) και μετά φυσικά ο μικρός ούτε να κοιμηθεί μπορούσε, ούτε να πιεί γάλα. άδικα πάλευε η μαμά μου με τα μπιμπέρό. το μωρό ήθελε ......cocacola. μήπως κι εσείς demykoo παραφάγατε?

HZBPp3.png

Αννα όχι νεράκι δεν της έδωσα,την είδα που ξύπνησε και θυμήθηκα που μου είχε πει και ο γιατρός οτι μπορεί να αρχίσει να ξυπνάει σε αυτήν την ηλικία και της έδωσα απ'έυθειας γάλα.Να σου πω άλλες φορές της φτιάχνω και χαμομήλι και πίνει και με αυτό το κόλπο μου έχει κοιμηθεί.

Νατάσσα εχθές απο τις 4 που ήρθε απο το σχολείο έφαγε 1 μπανάνα γιατί φαγητό δεν ήθελε μετά μια κρεμούλα και αργότερα λίγο τσουρεκάκι.Δεν θα έλεγα οτι είχε παραφάει γιατί σου λέω δεν μου έφαγε φαγητό αλλά καλά ήταν κι'αυτά που έφαγε και όλα αυτά μέχρι τις 7 που κοιμήθηκε.

SI5Yp3.png

Σήμερα έχουμε κολυμβητήριο και περιμένω πως και πως να πάμε μιας και ξεκίνησε το πρόγραμμα απο την Δευτέρα αλλά εμείς δεν πήγαμε λόγω του οτι ήταν ψιλοκρυωμένη το ΣΚ και την κράτησα και τη Δευτέρα,σήμερα όμως θα πάμε δεν γίνεται άλλο.Εχει να κάνει μπάνιο απο τον Αύγουστο.2 μήνες.Θέλω να δω πως θα της φανεί.Εγώ είμαι λίγο κρυωμένη ακόμα αλλά θα την πάω.Δεν θέλω να χάνει τα μπάνια της.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Dwraki κλωσορισες και να χαιρεσαι το μικρουλη σου!Ποτε γεννησες?Θα περασατε πολλα κι εσεις με θερμοκοιτιδες κλπ..να ειστε καλα!

Κοριτσια δεν ξερω τι λετε εσεις για τον υπνο, η δικια μου σημερα παλι ξυπνησε απο τις 4:30 και μεχρι τις 6:30 καναμε αγωνα με την πεθερα μου να την ξανακοιμησουμε..7 τη σηκωσα για το γαλα της.Οτι και να γινει πριν τις 6:30 δεν την ταιζω!Της εδωσα νερο, την αλλαξα, την πηρα αγκαλια την παρακαλουσα να κοιμηθει γιατι τη μαμα θα την απολυσουν στο τελος και δε θα εχει να φαει...τιποτα.Εχω απογοητευτει!

Καλημερα!!Dwraki κλωσορισες και να χαιρεσαι το μικρουλη σου!Ποτε γεννησες?Θα περασατε πολλα κι εσεις με θερμοκοιτιδες κλπ..να ειστε καλα!

Κοριτσια δεν ξερω τι λετε εσεις για τον υπνο, η δικια μου σημερα παλι ξυπνησε απο τις 4:30 και μεχρι τις 6:30 καναμε αγωνα με την πεθερα μου να την ξανακοιμησουμε..7 τη σηκωσα για το γαλα της.Οτι και να γινει πριν τις 6:30 δεν την ταιζω!Της εδωσα νερο, την αλλαξα, την πηρα αγκαλια την παρακαλουσα να κοιμηθει γιατι τη μαμα θα την απολυσουν στο τελος και δε θα εχει να φαει...τιποτα.Εχω απογοητευτει!

Κατερίνα γιατί δεν της δίνεις γάλα αφού βλέπεις οτι δεν ξανακοιμάται?

SI5Yp3.png

2900873lpwwial80g.gif

οποτε μπαινω να διαβασω κατι γινεται καιδε διαβαζω και δε γραφω... προλαβα να γραψω εστω αυτο...

Mηπως να σε βαλουμε κι εσενα να γραφεις τελειες να ξερουμε οτι εισαι καλα?:lol:

Καλησπέρα! Σας διαβάζω στα πεταχτά αλλά αδυνατώ να γράψω καθώς το πρωί δεν είμαι στο σπίτι κι όταν επιστρέφω δεν ξέρω τί να πρωτοπροφθάσω, κουζίνα, διάβασμα Σοφίας, το απόγευμα μπαλέτα, ωδεία, χορωδίες, το βράδυ παραμύθια, νανουρίσματα...Αφού κοιμηθούν θα έλεγε κανείς ότι πια έχω το χρόνο μου, αμ δε, πέφτουν οι ασφάλειες και δε μπορώ καν να σκεφτώ. Κάθε μέρα που ξημερώνει λέω ότι θα κάνω ένα καλύτερο πρόγραμμα, ειδικά ότι μόλις κοιμηθούν το βράδυ θα προγραμματίσω τα πάντα για την επόμενη, φαγητό, ρούχα,τακτοποίημα σπιτιού, αλλά μέχρι τώρα δεν το έχω ακόμη καταφέρει.

Ο μικρός διψάει για έξοδο αλλά φοβάμαι ακόμη να τον αφήνω με την κοπέλα που τον προσέχει, τόσα συμβαίνουν.

Έχει πλάκα να διαβάζεις ένα πρωτάκι βέβαια είναι και ένα είδος καταπίεσης, όμορφα γράμματα, πάνω στη γραμμή, όχι μουτζούρες, τέρμα η ξεγνοιασιά κι η αναρχία της έκφρασης!

Καλο κουραγιο Ελενη! Που θα παει, θα μπειτε σε ενα ρυθμο σιγα σιγα. Εχετε κι εσεις πολλες δραστηριοτητες εξω ε?

γεια σας κοριτσια.ειμαι κι εγω μανουλα ενως ζουζουνιου 15 μηνων.βεβαια τον γεννησα πρωορα στην 32η εβδομαδα και καναμε 2 μηνες ακριβως να τον παρουμε μαζι μας στο σπιτι.εγω δεν εργαζομαι κ ετσι του αφιερωνω ολο μου τον χρονο,αν εξαιρεσω το χρονο που μου τρωνε οι δουλειες του σπιτιου.....αυτα!!!!να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!!!!!!

Καλως ηρθες!

Από τις 6 σηκώθηκα σήμερα να βάλω φάρμακο στη μάτι της μικρής κ ακόμα δεν τα έχω καταφέρει μόλις πάω να της ανοίξω το μάτι αντιδράει κουνόντας το κεφάλι δεξια αριστερά!

Αυτο ειναι το κακο σ΄αυτη την ηλικια, σου βγαινει η ψυχη για να κανεις μια θεραπεια.

Παντως, χαρα στην υπομονη σου Κατερινα που κρατηθηκες και δεν της εδωσες γαλα!

Ο Αντωνης αρχισε Αγγλικα χθες και ειχε πολυ πλακα! Βγηκε ολο χαρα εξω με ενα φωσφοριζε σακιδιο ισα με το μισο του μποι, και μου λεει: Mαμα, hello! Zωγραφισαν, τραγουδησαν, επαιξαν, του αρεσε πολυ. Εχει και παρεα τον Δημητρακη τον φιλο του (Ειρηνη Χιωτισσα, ειναι ο γιος της Ελενης απο το καφε σας!).

age.png age.png

Γιατι τρωει καλα τη μερα, δε θελω να μαθει να τρωει και τη νυχτα, αλλωστε δεν κλαιει, δε ζηταει κατι, απλα μιλαει μονη της..

Αφου μιλαει μονη της, γιατι δεν την αφηνεις στο κρεβατι της?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...