Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αναστασία σε ευχαριστώ πολύ! Το σταθερό είναι του Παίδων?Εκεί κλείνω ραντεβού??

Καλά Φατσάκι μαζί σου κ εγώ...θα ήθελα να έχω έστω μια ώρα της ημέρας που να τα έχω όλα κομπλέ κ να πω τώρα χαλαρώνω....αν είναι ήσυχη η μικρή κάνω καμμιά δουλειά κ παράλληλα της εξηγώ τι κάνω για να μην τη πιάσει γκρίνια:rolleyes: Αν δεν κάθεται ήσυχη κάθομαι κ υποτίθεται παίζω μαζί της ενώ στο μυαλό μου προσπαθώ να προγραμματίσω τις υποχρεώσεις που έχω!:?

Ελεγα του άντρα μου ότι θα ήθελα να είχα μια γυναίκα για άλλαγμα,ταίσμα,μπάνιο(γιατί αυτά μου τρώνε τη μισή μέρα)της μικρής να έχω χρόνο να κάνω τις δουλειές μου κ τις 2 ώρες πχ που θα κάθομαι μαζί της να απολαμβάνω κ εγώ το παιχνίδι κ να μην σκοτίζομαι με άλλα θέματα!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω θα πω την αληθεια, δεν κανω σχεδον τιποτα μεσα στη βδομαδα, παιζω με την Παναγιωτα και την παω βολτα σχεδον καθε απογευμα.Ευτυχως η μητερα μου που ειναι ολη μερα σπιτι με το μωρο μαγειρευει, σιδερωνει, σκουπιζει καο μονο το σκ κανω δουλειες.Απλα ειναι τοση η κουραση μου, ο πονοκεφαλος απο τη δουλεια, που βαριεμαι και με το παιδι να ασχοληθω και μπανιο να κανω...

Koριτσια ειχα κανει ενσταση στο ΙΚΑ για να παρω τα χρηματα για το Β΄επιπεδου και μου εστειλαν χαρτι οτι θα εκδικασθει η υποθεση την αλλη βδομαδα. Την εβδομαδα δηλαδη που θα λειπει η μανα μου και στις 3 το μεσημερι! Φυσικα μου ειναι αδυνατον να παω. Εχει καμια σας αναλογη εμπειρια? Πρεπει να ειμαι οπωσδηποτε παρουσα?

age.png age.png

Koριτσια ειχα κανει ενσταση στο ΙΚΑ για να παρω τα χρηματα για το Β΄επιπεδου και μου εστειλαν χαρτι οτι θα εκδικασθει η υποθεση την αλλη βδομαδα. Την εβδομαδα δηλαδη που θα λειπει η μανα μου και στις 3 το μεσημερι! Φυσικα μου ειναι αδυνατον να παω. Εχει καμια σας αναλογη εμπειρια? Πρεπει να ειμαι οπωσδηποτε παρουσα?

Πήγαινε στο Ίκα κ πες να σου το αλλάξουν γιατί από όσο ξέρω αν δεν παραστείς παραιτήσε της ένστασης έτσι τουλάχιστον είχα ακούσει να λένε όταν είχα πάει για την ένσταση για την καισαρική!:roll:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αναβολη δεν παιζει?Απ'οτι ξερω παντως αν δε μπορεις να παρασταθεις μπορεις να καταθεσεις καποιο υπομνημα.Κας τα φωτα σου!

Διαφημίσεις

Καλε τι παθατε????Τσακωνεστε ποια ειναι η μεγαλυτερη???Εγω παντως εκλεισα τα 28 και αγχωνομαι για το ποτε θα κανω 2ο παιδι, προλαβαινω?
Oχι, έχεις μόνο την εξής επιλογή: υιοθετείς το δικό μου :mrgreen:
Εχει προβλημα η οθονη σου, οπως εχεις κι εσυ! Χρειαζεσαι γενικη επισκευη, βγαινεις εξω και πινεις αναψυκτικο με μια σταγονα αλκοολ για να μη σε πιασει το στομαχι, η μεση κλπ κλπ κλπ, και μετα μας λες οτι δεν περνας κριση ηλικιας?:twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Προσέχω για να έχω ρε, δεν είμαι ρέκλα σα μερικές μερικές :rolleyes:
κοριτσια εχω κουπονια noulac

τα θελει καμια να τα στειλω?

Κι εγώ 3 κουπόνια του ενός ευρΟΥ για τζόνσον, λήγουν τέλος μήνα! Συμμετοχές;
Δεν ξέρω τι λέτε για τις ηλικίες εγώ μια χαρά αισθάνομαι...βέβαια με πιάνει συχνά η μέση μου...το δεξί μου χέρι έχει κουλαθεί...ο αριστερός μου ώμος είναι για πέταμα...το ζάχαρο καλά κρατεί...κατά τα άλλα νιώθω εικοσάρα:tongue:
Να ρε Μαριάννα, τσίμπα αυτήν εδώ, άσε με ήσυχη εμένα! Μια μεσούλα έχω μόνο... οκ και γόνατα... και στομάχι. Αυτά. Α και έντερο. Αυτά :lol:

Νατάσσα συμφωνώ με τις προλαλήσασες. Εγώ ήμουν σούπερ σπασίκλω παλιότερα με το θέμα παιδιού όπως έχω ξαναπεί. ΟΚ μια μέρα μου έσκασε φλασιά απλά, τον άφησα να τον ταίσει η πεθερά, να τον αλλάξει κλπ. Και τι έγινε αν δεν το κάνει όπως εσύ; Δεν θα πάθει τίποτα για μια μέρα. Κι όπως λέει κι η Βλαχοπούλου-Μαριάννα-Μια τρελλή τρελλή σαραντάρα, άστη να νομίζει ότι βοηθάει, so what? Κάνε δουλειά σου εσύ!

WN6Op3.png

Θα παρω αυριο τηλεφωνο. Μετα απο 1,5 χρονο τωρα το θυμηθηκαν, και τη μοναδικη εβδομαδα του χρονου που δεν εχω βοηθεια. Θα παρω και τον ανιψιο μου μηπως μπορει να ερθει να κρατησει τα παιδια, ελπιζω να μην εχει μαθημα στη σχολη εκεινη την ωρα.

age.png age.png

Προσέχω για να έχω ρε, δεν είμαι ρέκλα σα μερικές μερικές :rolleyes:

Να εχεις τι? Το στομαχι και το εντερο? Αυτα τα΄χεις ηδη!!!:lol:

Να ρε Μαριάννα, τσίμπα αυτήν εδώ, άσε με ήσυχη εμένα! Μια μεσούλα έχω μόνο... οκ και γόνατα... και στομάχι. Αυτά. Α και έντερο. Αυτά :lol:

Η αληθεια ειναι οτι με εβαλε σε πειρασμο για πειραγμα η Αναστασια!:mrgreen: Γενικο ρεκτιφιε χρειαζεστε νομιζω!!!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Άννα, το σταθερό είναι του παίδων...εκεί πάρε πρώτα για ραντεβού.

Χριστίνα, το αριστερό γόνατο το έχω καταστρέψει από τα 19 μου (3 εγχειρήσεις):mrgreen: ξέχασα να το αναφέρω γιατί πια δεν το θυμάμαι...ζω με το πρόβλημα:D

Ο πιτσιποπάκος κοιμάται από τις 1 και δεν έχει φάει ακόμα το μεσημεριανό ψαράκι του:tongue: πάλι χάλια το κάναμε το πρόγραμμα:roll:

Τελικά βρέχει και εδώ...πάει το καλοκαιράκι...:mad:

Η αληθεια ειναι οτι με εβαλε σε πειρασμο για πειραγμα η Αναστασια!:mrgreen: Γενικο ρεκτιφιε χρειαζεστε νομιζω!!!:tongue:

Να θέλαμε μόνο ρεκτιφιέ καλό θα ήτανε....φοβάμαι ότι χρειάζομαι ολική μεταμόσχευση:tongue:...και μυαλού γιατί πλησιάζει και το αλτσχάϊμερ:tongue::tongue::D:roll:

και η βροχη καλα κρατει......

μουχλιασαμε με τοση υγρασια:evil::evil::evil:

θα προτιμουσα το κρυο...

τα μαθατε για την πιπιλα της chicco? αυτη που ειναι ολο καουτσουκ?

μια παρτιδα ειναι σε ελεγχο γιατι παρατηρηθηκε να εχει καποιες ουσιες παραπανω που κανουν κακο στα νεφρα του μωρου

δινει και καποιους κωδικους

εμεις την ειχαμε αυτη την πιπιλα εδω και καιρο ομως εχω βρει της κικο με την ιδια θηλη αλλα δεν ειναι ολη καουτσουκ

ελπιζω να μην εχουν προβλημα και αυτες...:?:???::?

του δινω nuk πιπιλα και την φτυνει

και ανατριχιαζει:roll::roll:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

βρε κουριτσια

με τα mothercare τι γινεται????:confused::confused:

το Αγγλικο επισημα ποια δεν στελνει Ελλαδα και νομιζω σε καμια αλλη χωρα?αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με;)

αλλα με αυτα στην Ελλαδα?

θα βγαλουν ποτε καταλογο χειμερινο???? μπαινω στο σαιτ και εχουν ακομη τον καλοκαιρινο:evil:

στο καταστημα δεν μπορω να παω γιατι ειναι εξω απο τη Σερρες...

θελω μπυτζαμακια καλτσακια φανελακια και ολα τα -ακια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ξερω ξερω το παρακανα με τις ερωτησεις?

2-3 τελευταιες..

γκρεις ανατομυ??????

γιατι απολυθηκε η Ιζυ? ηταν εγκυος? λογικα εφυγε απο την σειρα ε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...