Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια και... μεγαλοκοπέλες :mrgreen: Τι σας έπιασε σήμερα με τις ηλικίες?:lol: Σήμερα έχει γενέθλια η αδερφή μου και επίσης κλείνει τα 40 :roll: Δεν φαίνεται ούτε για 35 όμως! Αυτό μετράει...τι νιώθεις όχι πόσο είσαι!

Εχθές κοιμηθήκε η μικρή στις 12 :? Ρε τι παιδί είναι αυτό?Μες τη γκρίνια ήταν και κοιμήθηκε με κλάμα :roll:

Νατάσσα μάλλον θα πρέπει να βγεις με τον άντρα σου το Σάββατο. Για να το ζητήσει από την μάνα του, πάει να πει ότι το έχει ανάγκη κι αυτός να βγει μαζί σου λίγο.

Εγώ με τον δικό μου πάλι τις τελευταίες μέρες έχουμε χαθεί τελείως. Κάθε μέρα γυρνάει 9 το βράδυ.Δεν βρισκόμαστε!:( Έχει πέσει πολύ δουλειά. Μου κακοφαίνεται και δεν ξέρω πόσο αντοχή έχω! Θα δείξει...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!!!!!!

απο εχθες το απογευμα δεν σταματησε να βρεχει:(:(:(μελαγχολικος καιρος...

ουτε για ψωμι δεν μπορουμε να κατεβουμε....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλημερα!!!!!!!!!!

απο εχθες το απογευμα δεν σταματησε να βρεχει:(:(:(μελαγχολικος καιρος...

ουτε για ψωμι δεν μπορουμε να κατεβουμε....

Εμένα πάλι μου αρέσει αυτός ο καιρός. Πάντα μου άρεσε και ο Χειμώνας και η βροχούλα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

τι επαθα χθες???

εδωσα γαλα στον μικρο να πιει και δινει μια το μπουκαλι πεφτει κατω και σπαει......

τωρα?

δεν ειχα αλλο γαλα...

εβρεχε και δεν μπορουσα να παω στο φαρμακειο

θα εφερνε γαλα ο αντρας μου που σχολουσε στις 12 απο την δουλεια

του δωσα το μπουκαλακι με το νερακι και ευτυχως ξεγελαστηκε με εκεινο...

οταν ηρθε ο αντρας μου λεω να του κανω ενα γαλατακι μην κοιμηθει νιστικος

και τελικα δεν το ηπιε

αδικα τον ξυπνησα και ειχε ορεξη για παιχνιδι και οχι για γαλατακι:roll::roll::roll:

αλλα ευτυχως μεσα σε κανα μισαωρο ξανακοιμηθηκε

και το ερωτημα ειναι

σε συτη την φαση μπιμπερο γυαλινα ή πλαστικα?:roll:

ξερω οτι τα πλαστικα δεν ειναι υγιεινα αλλα και τα γυαλινα σπανε και τωρα που πινουν το γαλατακι μονα τους δεν ειναι επικυνδυνο?

τι να κανουμε? τι μπουκαλια??????

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:D

Προσπαθώ να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω με τον πιτσιποπάκο μεσ' τα πόδια μου και γίνεται χαμός.

Ανακάλυψε το κουμπί που ανοίγει και κλείνει η ηλεκτρική σκούπα και συνέχεια το πατάει:tongue: τον βάζω στο πάρκο και κλαίει...ΧΑΜΟΣ...βέβαια εμένα η φάση μου φαίνεται πολύ αστεία και με πονάει η κοιλιά μου από τα γέλια:tongue: τελικά μαζί σκουπίσαμε και σφουγγαρίσαμε κουζίνα και σαλοτραπεζαρία...σε λίγο ακολουθούν οι κρεβατοκάμαρες:tongue:

Θέλω να του μαγειρέψω και το ψάρι για το μεσημεριανό του...

Δεν ξέρω τι λέτε για τις ηλικίες εγώ μια χαρά αισθάνομαι...βέβαια με πιάνει συχνά η μέση μου...το δεξί μου χέρι έχει κουλαθεί...ο αριστερός μου ώμος είναι για πέταμα...το ζάχαρο καλά κρατεί...κατά τα άλλα νιώθω εικοσάρα:tongue:

Εδώ δεν βρέχει...έχει φοβερή λιακάδα:D και πολύ ζέστη...

Βατραχακι αν πινει μονος του καλυτερα πλαστικα!Εγω χρησιμοποιω ποτε πλαστικο ποτε γυαλινο αλλα αν της το δωσω να πιει μονη της θα το χυσει ολο στο πατωμα...

Τα κουπονια θα στα ζητουσα αλλα πιστευω οτι το ποσο της εκπτωσης θα ειναι μικρο για να πληρωσουμε ταχυδομεια κλπ..και μαλλον δε θα ισχευει για συσκευασιες των 8 που παιρνω εγω.

Καλημέρα πιπινάκια!!! :tongue::tongue::tongue:

Έχω πολύ δουλειά σήμερα εδώ...είπα να ασχοληθώ με τους τιμοκαταλόγους κ γίνεται ένα χάος αλλού πουλάμε με κέρδος -10% κ αλλού με +60%! :shock::shock::shock: Προσπαθώ να τα ισιώσω κάπως....

Η μικρή κάπως καλύτερα μου φάνηκε σήμερα το μάτι της...να δούμε έχουμε μέλλον ακόμα με την αντιβίωση....;)

Εγώ δίνω σε γυάλινο τα πλαστικά τα πήρα γιατί ένα διάστημα ήθελε να πίνει μόνη της γάλα αλλά τώρα θέλει πάλι να την ταίζω εγώ οπότε δεν έχει νόημα να της δώσω σε πλαστικό...:wink:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Kαι εγώ πιστεύω ότι η αυχενική και κυρίως το papp A είναι εντελώς χαζές εξετάσεις, αλλά τις έκανα να πάρω μια πρώτη ιδέα. Χριστίνα συμφωνώ απόλυτα για την άμνιο και θα κάνω οπωσδήποτε...μια θεία του δημήτρη έκανε δύο υγειέστατα παιδιά και το τρίτο είχε down...δεν είμαι υπεράνω, δε το διακινδυνεύω με τίποτα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Την Παρασκευή θα πάω με το γιατρό μου για τον υπέρηχο ανω κοιλίας (αυτός ο ανθρωπος έρχεται μαζί μου σε κάθε εξωτερική εξέταση :):):)) Με το ταμείο, όλα ΟΚ, ησύχασα για 20 μέρες, μετά βλέπουμε :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαντινόπη τέλειες οι συνταγές σου...εγώ βαριέμαι να κάνω το ο,τιδήποτε!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αννούλα, εύχομαι να περάσει γρήγορα το κριθαράκι σας και να μη χρειαστεί κάτι περαιτέρω!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Που είστε ρε παιδιά...όλες δουλειά έχετε? Είναι η μέρα σήμερα γμτ! Έχω χαθεί μέσα στη χαρτούρα σήμερα και έχω μιλήσει σε 300 τηλέφωνα! Βέβαια το θετικό είναι ότι έτσι ξεχνιέμαι και περνάει η μέρα πιο γρήγορα.

Καμιά φορά σκέφτομαι ότι κυνηγάμε τη μέρα να περάσει και έτσι περνάει ο καιρός και μεγαλώνουμε και δεν το πέρνουμε και χαμπάρι. Το κακό όμως είναι ότι δεν έχουμε ζήσει και τίποτα που να θυμόμαστε με αγάπη μετά από χρόνια :rolleyes::( Ζούμε για να δουλεύουμε δηλαδή! Το θεωρώ κατάντια αλλά δεν έχω βρει τρόπο να το αλλάξω. Αμα το βρω θα το και σε σας :mrgreen:

Με έπιασε το φιλοσοφικό μου τώρα :rolleyes::):tongue::idea:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Που είστε ρε παιδιά...όλες δουλειά έχετε? Είναι η μέρα σήμερα γμτ! Έχω χαθεί μέσα στη χαρτούρα σήμερα και έχω μιλήσει σε 300 τηλέφωνα! Βέβαια το θετικό είναι ότι έτσι ξεχνιέμαι και περνάει η μέρα πιο γρήγορα.

Καμιά φορά σκέφτομαι ότι κυνηγάμε τη μέρα να περάσει και έτσι περνάει ο καιρός και μεγαλώνουμε και δεν το πέρνουμε και χαμπάρι. Το κακό όμως είναι ότι δεν έχουμε ζήσει και τίποτα που να θυμόμαστε με αγάπη μετά από χρόνια :rolleyes::( Ζούμε για να δουλεύουμε δηλαδή! Το θεωρώ κατάντια αλλά δεν έχω βρει τρόπο να το αλλάξω. Αμα το βρω θα το και σε σας :mrgreen:

Με έπιασε το φιλοσοφικό μου τώρα :rolleyes::):tongue::idea:

Εγω εχω βαλει λιγη χαρτουρα δεξια στο ενα γραφειο, λιγη αριστερα στο αλλο και καθομαι στη μεση!!! Παντως κι εγω τα ιδια σκεφτομαι και περισσοτερο ποσο θα ηθελα απλα να μπορω να κατσω σπιτι με το παιδι.

Εγω εχω βαλει λιγη χαρτουρα δεξια στο ενα γραφειο, λιγη αριστερα στο αλλο και καθομαι στη μεση!!! Παντως κι εγω τα ιδια σκεφτομαι και περισσοτερο ποσο θα ηθελα απλα να μπορω να κατσω σπιτι με το παιδι.

Ναι είναι κι αυτό ένα θέμα. Όταν πάω σπίτι δεν είμαι και στα καλύτερά μου για να παίξω μαζί του. Εκτός αυτού έχω και το σπίτι, το οποίο τώρα τελευταία το έχω παραμελήσει! Δεν μπορώ να ασχολήθώ ταυτόχρονα και με τα δύο! Νομίζω ότι λίγο πολύ όλες κάπως έτσι είμαστε, άλλες τα καταφέρνουν καλύτερα άλλες χειρότερα! Δύσκολη υπόθεση η εργαζόμενη μητέρα!

Τώρα σκέφτομαι ότι θα πάω σπίτι σε λίγο και το σπίτι θέλει σκούπισμα-σφουγγάρισμα, οι ντουλάπες φτιάξιμο και το μπάνιο σαπούνισμα και έχω και 1 πλυντήριο για σίδερο. Για πείτε μου πότε θα τα κάνω που η Αλεξάνδρα δεν κάθεται και θέλει παιχνιδάκια το μωράκι μου! Αααχ κι έχω και τον σύζηγο ο οποίος θα έρθει αργά θα φάει, θα κάνει μπάνιο, θα δει τηλεόραση και νάνι!

Δεν με πειράζει να ασχοληθώ εγώ με το μωρό αλλά τα υπόλοιπα ποιος θα τα κάνει? Ο αέρας? :confused::rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...