Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ευχαριστω! Το ευχαριστο ειναι οτι δεν ειδαν πολυποδες, εξωτερικους τουλαχιστον. Εκλεισα ραντεβου για υπερηχογραφημα γεν.οργανων και ψηλαφιση μαστου.

Πολύ καλό αποτέλεσμα:D και η επόμενη εξέταση μια χαρά θα βγει...μην ανησυχείς:D

Αγαπημένη, προ 30 ετών που τα έκανα, ναι, είναι αρχαία ελληνική ιστορία, εσύ τι κουνιέσαι μωρή βλαχοπούλου σαραντάρα; Αυτά όσον αφορά τα παιδιά. Για σας θα είμαι πάντα η μικρή κι άμαθη φίλη σας :lol:

πρόσεχε τι λες για τις σαραντάρες γιατί τα πιάνω τα 40 λίαν συντόμως....:rolleyes:

Σήμερα θα πάω για αυχενική διαφάνεια...έχω λίγο άγχος (τι περίεργο :tongue::tongue:) γιατί προχθες που τη μέτρησε ο γιατρος μου ήταν 2, που δεν είναι και πολύ καλό...Τέλος πάντων, θα σας πω το βράδυ.

Πόλα το 2 μια χαρά είναι, άλλωστε το ανώτατο όριο (χωρίς να σημαίνει και κάτι ανησυχητικό οπωσδήποτε είναι το 2,5):D

Μια χαρά αποτελέσματα θα έχεις:D

οταν βαζετε ορο στην μυτουλα καθονται τα παιδακια σας?

το δικο μου το ζουζουλακι με τιποτα....

για να του ρουφηξω τις μυξες δε......χαλασμος

κλαιει και αλλες τοσες μυξες ερχονται:(:(

Αν κάθετε? μας ακούει όλη η Πάτρα και παλεύουμε κανα μισάωρο δύο άτομα μαζί του:rolleyes:...το ίδιο και για το κολλύριο και για το άλλαγμα της πάνας...ΧΑΜΟΣ:mrgreen:

Ο πιτσιποπάκος είναι τώρα στην πλατεία με τον πατέρα του και κάνει κούνιες. Τον ακούω που γελάει χαρούμενος:-D

Με την ανιψιά τα περνάει μια χαρά, το μεσημέρι που έφυγε το κορίτσι έκλαιγε ένα ολόκληρο τέταρτο:roll: όμως αύριο η κοπέλα δεν μπορεί οπότε αναγκαστικά πήρα άδεια από την δουλειά. Έχω να κάνω και πάρα πολλές δουλειές στο σπίτι και να μαγειρέψω...:rolleyes:

Σας αφήνω πάω για μαγειρική...το μενού σήμερα το βράδυ έχει γαρίδες σαγανάκι (σε μικρή και χαριτωμένη γάστρα) και ρυζότο με σαφράν.

Φιλιά σε όλες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χριστινακι κανατε κ εσεισ το mmr e???αχ με εχει πιασει ενα αγχοσ δεν λεγετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οχι μονο για τισ μακροχρονιεσ παρενεργειεσ αλλα κ τωρα για τον πυρετο....κ ετσι ολο κ τησ το αναβαλω!!!!!!!!

εν τω μεταξυ ηταν να μασ το βαλει ο παιδιατροσ που θα ερχοταν και για την μικρουλα αλλα πηγαμε να το γραψουμε στο ικα κ δεν γραφοταν...πρεπει να την παω να το κανει εκει....ετσι μια κ δεν εχω το ραντεβου με τον δικο μου γιατρο κ θα παω οποτε θελω εγω ικα συνεχεια το αναβαλλω....

DnfMp3.pngqTarp3.png

ακυρη η βολτα μας.....βρεχει

θα μας φερει ο μπαμπακας μας ορο για την μυτουλα

και ελπιζω το βραδυ να κοιμηθει.....μην εχουμε και παλι ξενυχτη...

και τωρα??????

σιδερο time:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μονόλογοι μιας τρελλαμένης μάνας; :lol:
πρόσεχε τι λες για τις σαραντάρες γιατί τα πιάνω τα 40 λίαν συντόμως....:rolleyes:
Κι ακολουθώ εγώ κοπελιά :mrgreen:

Φέρε τώρα τις γαρίδες και το ριζότο μην πλακωθούμε! Σταμάτα να μας γράφεις τι τρώτε, ζηλεύουμε!

Ειρήνη ελπίζω να μη μας κάνει ζημιά το μμρ, κι εγώ το φοβάμαι... Άντε ας κλείσω το κομμωτήριο, καληνύχτα

WN6Op3.png

Κι ακολουθώ εγώ κοπελιά :mrgreen:

Oχι, εγώ έχω σειρά για τα 40!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν, η αυχενική βγήκε 1,82 mm, ρινικό οστό ορατό και περιμένω και το papp A. Προέκυψε κάτι άλλο όμως, το οποίο έχει να κάνει μάλλον με την πέτρα (ή πέτρες???) στη χολή. Θα πάω την Παρασκευή για υπέρηχο ανω κοιλίας να δούμε...Ισως από αυτό με πιάνει ο φοβερός πόνος στο διάφραγμα κάποιες νύχτες και δεν μπορώ να κοιμηθώ :(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Λοιπόν, η αυχενική βγήκε 1,82 mm, ρινικό οστό ορατό και περιμένω και το papp A. Προέκυψε κάτι άλλο όμως, το οποίο έχει να κάνει μάλλον με την πέτρα (ή πέτρες???) στη χολή. Θα πάω την Παρασκευή για υπέρηχο ανω κοιλίας να δούμε...Ισως από αυτό με πιάνει ο φοβερός πόνος στο διάφραγμα κάποιες νύχτες και δεν μπορώ να κοιμηθώ :(:(

Ελπίζω να μην έχεις στη κατάστασή σου αλλά αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαι μιας κ είχα πέτρες περίπου 8 χρόνια,έχω περάσει πολλούς κολικούς και έχω κάνει χολοκυστεκτομή κ γενικά το χω ξεσκονίσει το θέμα !:wink:

Αναστασία έλεος πια με τα φαγητά σου....άνοιξε ένα μαγαζί να ερχόμαστε για συναντήσεις!:twisted::twisted::twisted::twisted:

Μόλις έβαλα σταγόνα της μικρής στον ύπνο της κ δεν πήρε χαμπάρι αυτές μόνο αν μας σώσουν κ φύγει το κριθαράκι γιατί όταν είναι ξύπνια δεν μένει φάρμακο στο μάτι από το δάκρυ! Τώρα πάλι στις 4...πάω να ξεραθώ!:evil:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα, εμαθα κατι χρησιμο στην βιοιατρικη και σκεφτηκα οτι ισως καποιες να σας ενδιαφερει

εαν ο παιδιατρος του ΙΚΑ σας γραψει αιματολογικες εξετασεις καθε 1η του μηνος δεν πληρωνεται τιοτα αρκει να πατε νωρις το πρωι σε καποιο καταστημα τις βιοιατρικης

BdN1p3.png

Καλημέρα κορίτσια.Πάλι πρωινή καθ'ότι έφυγε η μπουμπού για σχολείο και δεν με παίρνει ο ύπνος.Είναι 2 βράδια τώρα που ξυπνάει τη νύχτα και κοιμάται μόνο με γάλα.Μου το είχε πει και ο παιδίατρος στο τελευταίο ραντεβού πριν 1 μήνα περίπου οτι τα μωρά σε αυτή την ηλικία εκεί γύρω στους 16-18 μήνες μπορεί να ξυπνούν τη νύχτα επειδή πεινάνε και να της έδινα άλλο ενα γεύμα το βράδυ πριν το γάλα για να χορταίνει αλλά το ωράριο της δεν βγαίνει για άλλο γεύμα γιατί κοιμάται κατά τις 8,οπότε δεν υπάρχει χρόνος.Δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό το θέμα αν συνεχίσει να ξυπνάει τη νύχτα.Σκέφτηκα να της αυξήσω λίγο τη δόση απο το γάλα και αντι 240που πίνει και το πίνει όλο κάθε φορά να της φτιάχνω παραπάνω.Κατα τα 'άλλα κι'εμενα δεν κάθεται με τον ορό να της βάλω ειδικότερα τώρα που ήταν μπουκωμένη,μόνο σήμερα το πρωί που της έβαλα που της έχει φύγει η καταρροή είδα οτι κάθησε λίγο πιο ύσηχα.Σας αφήνω προς το παρόν να αρχίσω να κάνω καμιά δουλειά τώρα που είναι νωρίς γιατί μετά μου περνάει η μέρα και τρέχω και να μαγειρέψω για τη μικρή που έρχεται πεινασμένη το μεσημέρι.

SI5Yp3.png

1711902rmha64xbwx.jpg

Αγαπημένη, προ 30 ετών που τα έκανα, ναι, είναι αρχαία ελληνική ιστορία, εσύ τι κουνιέσαι μωρή βλαχοπούλου σαραντάρα; Αυτά όσον αφορά τα παιδιά. Για σας θα είμαι πάντα η μικρή κι άμαθη φίλη σας :lol:

Mικρη και αμαθη γριουλα, η διαφορα μας ειναι οτι εμενα δε με πιανει κριση ηλικιας γιατι δε νιωθω αρχαια ελληνικη ιστορια!!!;):tongue::mrgreen:

Εσυ μη μιλας, ανανεωνονται τα κυτταρα σου με την εγκυμοσυνη!!!

Στην αυχενικη μη δωσεις σημασια, οτι και να βγει. Ειναι καθαρα στατιστικη εξεταση, και αυξανουν τα ποσοστα με βαση την ηλικια, οποτε καταλαβαινεις... Στη Μαριαλενα ειχε βγει χαλια, με πιθανοτητες για συνδρομο 1:27!!!

Το θεμα ειναι η χολη, και θα φανει απο το υπερηχογραφημα. Μην ανησυχεις ομως, φιλη επαθε ειλεο εντερου στον 8ο μηνα της εγκυμοσυνης, και πηγαν ολα καλα. Αντιμετωπιζονται αυτες οι καταστασεις.

Καλημέρα κορίτσια.Πάλι πρωινή καθ'ότι έφυγε η μπουμπού για σχολείο και δεν με παίρνει ο ύπνος.Είναι 2 βράδια τώρα που ξυπνάει τη νύχτα και κοιμάται μόνο με γάλα.Μου το είχε πει και ο παιδίατρος στο τελευταίο ραντεβού πριν 1 μήνα περίπου οτι τα μωρά σε αυτή την ηλικία εκεί γύρω στους 16-18 μήνες μπορεί να ξυπνούν τη νύχτα επειδή πεινάνε και να της έδινα άλλο ενα γεύμα το βράδυ πριν το γάλα για να χορταίνει αλλά το ωράριο της δεν βγαίνει για άλλο γεύμα γιατί κοιμάται κατά τις 8,οπότε δεν υπάρχει χρόνος.Δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό το θέμα αν συνεχίσει να ξυπνάει τη νύχτα.Σκέφτηκα να της αυξήσω λίγο τη δόση απο το γάλα και αντι 240που πίνει και το πίνει όλο κάθε φορά να της φτιάχνω παραπάνω.

Πειναει γιατι κοιμαται πολυ νωρις, αλλα ξυπναει και πολυ νωρις. Γιατι δε βγαινει αλλο γευμα? Ενα σνακ εστω? Γεμιζε της παντως το μπιμπερο μεχρι πανω, ειναι γυρω στα 300ml.

age.png age.png

καλησπερα, εμαθα κατι χρησιμο στην βιοιατρικη και σκεφτηκα οτι ισως καποιες να σας ενδιαφερει

εαν ο παιδιατρος του ΙΚΑ σας γραψει αιματολογικες εξετασεις καθε 1η του μηνος δεν πληρωνεται τιοτα αρκει να πατε νωρις το πρωι σε καποιο καταστημα τις βιοιατρικης

Ενδιαφέρον, ευχαριστούμε.
Μου το είχε πει και ο παιδίατρος στο τελευταίο ραντεβού πριν 1 μήνα περίπου οτι τα μωρά σε αυτή την ηλικία εκεί γύρω στους 16-18 μήνες μπορεί να ξυπνούν τη νύχτα επειδή πεινάνε και να της έδινα άλλο ενα γεύμα το βράδυ πριν το γάλα για να χορταίνει αλλά το ωράριο της δεν βγαίνει για άλλο γεύμα γιατί κοιμάται κατά τις 8,οπότε δεν υπάρχει χρόνος.
Δεν είναι ανάγκη να είναι αυστηρά κάθε 3 ώρες το φαί, εγώ δεν το τηρώ επακριβώς.

Πάντως το γάλα κι εμείς το γεμίζουμε ως πάνω το πρωί.

Δυστυχώς σήμερα του έβαλε σε ένα παλιό γυάλινο ο άντρας μου που είχε θηλή για μικρά μωράκια. Ρούφαγε ρούφαγε αλλά δεν κατέβαινε. Στο τέλος το κατάλαβε, το έβαλε σε άλλο μπιμπερό αλλά ο μικρός βαρέθηκε και δεν το πίνει τώρα, προσπαθώ μια ώρα με χίλια κόλπα :evil:

Mικρη και αμαθη γριουλα, η διαφορα μας ειναι οτι εμενα δε με πιανει κριση ηλικιας γιατι δε νιωθω αρχαια ελληνικη ιστορια!!!;):tongue::mrgreen:
Γιατί ρε χατζηχαμένο, πότε με έπιασε εμένα κρίση ηλικίας; :mad: Μόνη σου τα λες, μόνη σου τα θυμάσαι μου φαίνεται! Πφφφφφφ με βρήκατε μικρή κι άμαθη και με παρενοχλείτε!

Επίσης θα σε καρφώσω με αναφορά, μου έχεις ξεχειλώσει την οθόνη με τα τίκερ σου :twisted:

Πολίνα θα συμφωνήσω για την αυχενική διαφάνεια. Το δε pappA ακόμα πιο μαμακία νομίζω. Εμένα με επηρρέασε η αγχωμένη τότε συμπεθέρα και πήγα μόνη μου και το έκανα κι όταν το είπα του γιατρού λέει "μα δεν είπα να το κάνεις γιατί είναι ψιλοάχρηστο". Τεσπα, η πιο σοβαρή κατ' εμέ εξέταση που έκανα ήταν η αμνιο. Και χαίρομαι που την έκανα τελικά!

Όσο για την χολή, λες να είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις και πόνους ή άσχετο; (καλά ντε μη βαράς!)

Εδώ και μια ώρα έχω δει όοοοοολα τα παιδικά της ελληνικής τηλεόρασης, βαρέθηκα! Και το γάλα ακόμα στο μπιμπερό :mad:

WN6Op3.png

καλημέρα κορίτσια!τί κάνετε? χθες τελείωσα το σίδερο στις 10.30 και κοιμήθηκα κατευθείαν! να'ναι καλά η μαμά μου που έχει τον μικρό. ήδη νιώθω πιο ξεκούραστη. ο γιαννάκης μου περνάει και πολύ ωραία εκεί, με την ανηψιά και τον μπαμπά μου. όλο παίζει!και τρώει φυσικά γιατί η μαμά μου έχει ένα θέμα με το φαγητό.

εγώ δεν είμαι πολύ στα καλά μου. έχω πολλά νεύρα και άγχος για όλα. τον άντρα μου τον βλέπω σαν κόκκινο πανί. τόσο χάλια. και την πεθερά μετά το τελευταίο με τα μπουζούκια δεν θέλω ούτε να την δω. πώς να το μετριάσω, δεν ξέρω. έχω χάσει τη μπάλα...ο άντρας μου (φαντάζομαι έπειτα από τρελές διαπραγματεύσεις) της ζήτησει να κρατήσει το σάβββατο τον μικρό για να βγούμε, αλλά δεν θέλω. δεν της έχω εμπιστοσύνη και ούτε θέλω πια να μένει με την εντύπωση οτι βοηθάει κιόλας. βέβαια μια βόλτα θα μας κανει καλό, αλλά.......

τεσπα, σας ζαλίζω. κάτι άλλο. ξέρετε μήπως πια εμβόλια γίνονται στην ηλικία που είναι τα παιδάκια μας? εμείς κάναμε ένα οτν Σεπτέμβρη και μου είπαν και έκλεισα ραντεβού για την άλλη εβδομάδα. αλλά δε βγάζω τα γράμματα. έχω μπερδευτει.

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

μαριαννάκι, καλά αποτελέσματα!

pola, μες στο άγχος είσαι βρε!χαλάρωσε λίγο. είναι ωραία περίοδος αυτή της εγκυμοσύνης, απόλαυσε την .........

κι εμένα ο μικρός μου συγκάηκε από την διάρροια αλλά έφυγε αμέσως με fusocort, αν το γράφω καλά. ο γιατρός είπε οτι η sudocream είναι πολύ δυνατη, οχι για κάθε αλλαγή πάνας και πήρα proderm.

mantinop, σε ζηλεύω. πρέπει να είσαι φοβερή μαγείρισσα. εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν έχω δοκιμάσει να κάνω τέτοια φαγητά.μπράβο!!!!ο master chef του forum!

HZBPp3.png

1711902rmha64xbwx.jpg

αρά σας τρώω όλες εγώ που νιώθω σαρανταπεντε πατημένα!

HZBPp3.png

Καλημερα!!!!Εχω κοιμηθει 8ωρο και ειμαι ξεκουραστη!!

Καλε τι παθατε????Τσακωνεστε ποια ειναι η μεγαλυτερη???Εγω παντως εκλεισα τα 28 και αγχωνομαι για το ποτε θα κανω 2ο παιδι, προλαβαινω?

Λοιπον, τις τελευταιες μερες εφαρμοζω νεο συστημα στη μικρη, τη σηκωνω στις 7-7:30 και της δινω το γαλα της και αν δε θελει κακα, ξανακοιμαται.Χθες ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 10 και σημερα μεχρι τις 9..(παλι ο αντρας μου θα την ξυπνησε, καθεται στο μπαλκονι και πινει καφε με το ραδιοφωνο ανοιχτο...)

Παιδια εγω την Παναγιωτα την ταιζω μετα τις 3,5 ωρες αλλα τσιμπολογαει ολο το απογευμα γμτ, οτι βλεπει μεχρι και τη χωριατικη το θελει...

Απο κρεμες το απογευμα τι δινετε?Εγω πηρα μια μπισκοτοκρεμα και μια ανθος αραβοσιτου.Τωρα σκεφτομαι καμια με δημητριακα, δεν ξερω τωρα ξεκινησαμε κανονικες κρεμες και ειμαι λιγο ασχετη..Απο Παρασκευη θα αρχισουμε γιαουρτακι!

ΠΟΛΑ πετρες στο νεφρο ειχε και η μητερα μου και ελπιζω να μην εχεις κατι τετοιο.Οσο για το PAP-A λεφτα να υπαρχουν να τα δινουμε σε βλακειες...Εγω ποτε δεν καταλαβα τι παραπανω βλεπουν αυτοι οι ειδικοι υποερηχοι απο τους απλους που κανουμε στο γιατρο μας καθε μηνα...

Demykou κι εγω καπου το διαβασα αυτο οτι τα μωρα στους 18 μηνες αρχιζουν να ξυπνανε τη νυχτα λογω πεινας, δεν της δινεις λιγο τυρακι εστω καμια ωρα πριν το γαλα και να αυξησεις και την ποσοτητα του γαλακτος?Η Παναγιωτα στα καλα της πινει 270.

Δεν είναι ανάγκη να είναι αυστηρά κάθε 3 ώρες το φαί, εγώ δεν το τηρώ επακριβώς.

Oυτε κι εγω. Εχουν μεγαλωσει τωρα, δεν ειναι μωρακια πια.

Γιατί ρε χατζηχαμένο, πότε με έπιασε εμένα κρίση ηλικίας; :mad: Μόνη σου τα λες, μόνη σου τα θυμάσαι μου φαίνεται! Πφφφφφφ με βρήκατε μικρή κι άμαθη και με παρενοχλείτε!

Επίσης θα σε καρφώσω με αναφορά, μου έχεις ξεχειλώσει την οθόνη με τα τίκερ σου :twisted:

Εχει προβλημα η οθονη σου, οπως εχεις κι εσυ! Χρειαζεσαι γενικη επισκευη, βγαινεις εξω και πινεις αναψυκτικο με μια σταγονα αλκοολ για να μη σε πιασει το στομαχι, η μεση κλπ κλπ κλπ, και μετα μας λες οτι δεν περνας κριση ηλικιας?:twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγώ δεν είμαι πολύ στα καλά μου. έχω πολλά νεύρα και άγχος για όλα. τον άντρα μου τον βλέπω σαν κόκκινο πανί. τόσο χάλια. και την πεθερά μετά το τελευταίο με τα μπουζούκια δεν θέλω ούτε να την δω. πώς να το μετριάσω, δεν ξέρω. έχω χάσει τη μπάλα...ο άντρας μου (φαντάζομαι έπειτα από τρελές διαπραγματεύσεις) της ζήτησει να κρατήσει το σάβββατο τον μικρό για να βγούμε, αλλά δεν θέλω. δεν της έχω εμπιστοσύνη και ούτε θέλω πια να μένει με την εντύπωση οτι βοηθάει κιόλας. βέβαια μια βόλτα θα μας κανει καλό, αλλά.......

Νομιζω Νατασσουλα, πως πρεπει να δωσεις προτεραιοτητα στη σχεση με τον αντρα σου αυτη την εποχη. Ουτε το παιδι θα παθει τιποτα για ενα βραδυ, ουτε η πεθερα, και ας εχει οποια εντυπωση θελει. Τι ειναι πιο σημαντικο, για σκεψου!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...