Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα με είχαν στείλει μια χρονιά στίβο και μια ενόργανη. Χμμμμ το 1800 όλα αυτά που ήμουν εγώ παιδί...

Επιτελους το παραδεχτηκες!!!:lol::lol::lol:

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα αποτελεσματα μαριαννα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω! Το ευχαριστο ειναι οτι δεν ειδαν πολυποδες, εξωτερικους τουλαχιστον. Εκλεισα ραντεβου για υπερηχογραφημα γεν.οργανων και ψηλαφιση μαστου.

Χτες τηγάνιζα μελιτζάνες για να φτιάξω μουσακά...

Αυτο το κοριτσι συνεχεια μαγειρευει, και φτιαχνει και καταπληκτικα φαγητα! Μια μεριδα στην Παιανια παρακαλω!!!

λοιπον μαθημα δευτερο με τον Μαριο πες Μαριε ενα ζωο που να ξεκινα απο Π ...ο Μαριος ολο χαρα φωναζει το "ΠΑΝΑΚΟΝΤΑ":mrgreen::mrgreen:

ωχ να δω πως θα βγει η χρονια :rolleyes: επισης απο εχτες που ειπε και το θεικο να θες να λεω λεξεις να με πληρωνεις8-)8-)8-):cool:

:lol::lol::lol:

age.png age.png

Επιτελους το παραδεχτηκες!!!:lol::lol::lol:
Αγαπημένη, προ 30 ετών που τα έκανα, ναι, είναι αρχαία ελληνική ιστορία, εσύ τι κουνιέσαι μωρή βλαχοπούλου σαραντάρα; Αυτά όσον αφορά τα παιδιά. Για σας θα είμαι πάντα η μικρή κι άμαθη φίλη σας :lol:
Αμεεεεεε ανακατευουμε αδειες κατσαρολες με κουταλι!!!!!
Αέρα κοπανιστό δηλαδή θα τρώμε;

WN6Op3.png

Α δεν σας είπα... Έκανε το mmr σήμερα ο ποκοπίκος...

Τον ζύγισε κι όλας, 10500! Τρέμετε ζυγαριές!

Πάω να τον μετρήσω σε ύψος τώρα, είμαι περίεργη να δω πόσο ψηλός είναι ο κοντοπιθαράκος μου :mrgreen:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα εμένα αν τύχει κ έρθει κανένα τιμολόγιο εκτός τριμήνου μου χει πει να το περνάω πχ.αντί 30/6....30/7.... πέρνα το καθαρό όσο αναγράφει κ βρες το φπα X 23% κ αν στο βρουν θα τους πεις δε φτάνει που σας εδωσα παραπάνω φπα θα μου βάλετε κ χέρι??! :tongue::tongue::tongue:

Από καρορθώματα....η δικιά μου τη βλέπω για καθαρίστρια...της δίνω χαρτί,βετεξ κ ότι της λέω το καθαρίζει!

Αγαπημένη μας συνήθεια να φοράμε τις παντόφλες του μπαμπα νο46 κ να περπατάμε λέγοντας τα τα τα τα με ρυθμό που δεν μπορώ να σας μεταφέρω!:mrgreen:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριάννα πολύ ευχάριστο, μακάρι όλα να είναι καλά! Κι η αδερφή μου θα πάει για την ίδια δουλειά (υπερηχογράφημα) γιατί κάτι της βρίσκουν. Κύστη μάλλον και έχει αγχωθεί. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν είναι κακοήθεια,έκανε pap. Πριν μείνω έγκυος είχα κάνει κι εγώ μια μικροεπεμβασούλα και αφαίρεσα μια. Δεν ήταν τίποτα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

γεια σας κοριτσια!

διαβαζω τα κατορθωματα των μικρων και γελαω τοση ωρα!

απο νοικοκυροσυνη οπως βλεπω, ολα μια χαρα τα πανε!!!

ο δικος μου κραταει ενα μωρομαντηλο και "ξεσκονιζει" ολα τα επιπλα!!!

στο μεταξυ ειναι σκουρα, και οπου περναει με το μωρομαντηλο αφηνει λεκεδες και φαινονται μια αηδια!!! :lol:

σημερα πηγαμε στη λαικη... σταματησα μονο σε δυο παγκους για φρουτα και λαχανικα και φυγαμε για το σπιτι!

στο γυρισμο, καποιοι περαστικοι τον κοιτουσαν ετσι που ηταν στο καροτσι και γελουσαν!!

απορησα και εγω γιατι γελανε και πηγα μπροστα να δω τι εχει το παιδι και γελανε...

ο κυριος ειχε βουτηξει απο καποιο παγκο ενα τεραστιο αγγουρι, το κρατουσε καλα καλα και γελαγε!!!! :lol::lol:

θα λεγανε, τι μουρλη μανα ειναι αυτη που εδωσε στο μωρο, το αγγουρι για να παιξει!!!!!!!!!!!! :lol:

απορησα και

7hWqp3.png

γεια σας κοριτσια!

διαβαζω τα κατορθωματα των μικρων και γελαω τοση ωρα!

απο νοικοκυροσυνη οπως βλεπω, ολα μια χαρα τα πανε!!!

ο δικος μου κραταει ενα μωρομαντηλο και "ξεσκονιζει" ολα τα επιπλα!!!

στο μεταξυ ειναι σκουρα, και οπου περναει με το μωρομαντηλο αφηνει λεκεδες και φαινονται μια αηδια!!! :lol:

σημερα πηγαμε στη λαικη... σταματησα μονο σε δυο παγκους για φρουτα και λαχανικα και φυγαμε για το σπιτι!

στο γυρισμο, καποιοι περαστικοι τον κοιτουσαν ετσι που ηταν στο καροτσι και γελουσαν!!

απορησα και εγω γιατι γελανε και πηγα μπροστα να δω τι εχει το παιδι και γελανε...

ο κυριος ειχε βουτηξει απο καποιο παγκο ενα τεραστιο αγγουρι, το κρατουσε καλα καλα και γελαγε!!!! :lol::lol:

θα λεγανε, τι μουρλη μανα ειναι αυτη που εδωσε στο μωρο, το αγγουρι για να παιξει!!!!!!!!!!!! :lol:

απορησα και

:lol::lol::lol::lol: Έτσι οι δικιές μας νοικοκυρές κι ο δικός σου ... κουβαλητής!!! Βγήκε για ψώνια το παιδί, ε να μη πάρει το κάτιτίς του?:lol: :lol::mrgreen: Με χέρια άδεια να γυρνούσε σπίτι?

n8m8p2.png

X9drp2.png

:lol::lol::lol::lol: Έτσι οι δικιές μας νοικοκυρές κι ο δικός σου ... κουβαλητής!!! Βγήκε για ψώνια το παιδί, ε να μη πάρει το κάτιτίς του?:lol: :lol::mrgreen: Με χέρια άδεια να γυρνούσε σπίτι?

:lol::lol::lol: ναι σωστα!!!

παλι καλα που δε βουτηξε καμια τσιπουρα απο τον παγκο του ψαρα!!!! :lol:

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Εγώ πάλι δε θα μιλήσω για τις αταξίες της κάρολ...δεν ξέρω από που ν' αρχίσω και που να τελειώσω...:rolleyes::rolleyes:είναι απίστευτη!!!! Καμμία σχέση με τον βαγγελάκο στην ηλικία της!!!

Μαριάννα μπράβο για τα αποτέλέσματα...και τα υπόλοιπα θα είναι άριστα!!!

Σήμερα θα πάω για αυχενική διαφάνεια...έχω λίγο άγχος (τι περίεργο :tongue::tongue:) γιατί προχθες που τη μέτρησε ο γιατρος μου ήταν 2, που δεν είναι και πολύ καλό...Τέλος πάντων, θα σας πω το βράδυ.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

λοιπον μαθημα δευτερο με τον Μαριο πες Μαριε ενα ζωο που να ξεκινα απο Π ...ο Μαριος ολο χαρα φωναζει το "ΠΑΝΑΚΟΝΤΑ":mrgreen::mrgreen:

ωχ να δω πως θα βγει η χρονια :rolleyes: επισης απο εχτες που ειπε και το θεικο να θες να λεω λεξεις να με πληρωνεις8-)8-)8-):cool:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:απαιχτοσ ο μαριοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα που εχουμε και το Μαριο να ψοφαμε στα γελια:lol::lol::lol:

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτο το κανουν και τα δικα μου νουμερα.

Αμα κλαψει το ενα, τα μπηγει και το αλλο και μετα κοιτιουνται και κλαινε πιο δυνατα και οσο κοιτιουνται κλαινε, μεχρι που σκανε στα γελια:rolleyes:

Αχ για σκευτειτε αυτο ακριβωσ να το κανουν ενα 16 μηνων (σαν τα δικα σασ)και αλλο ενα 2 εβδομαδων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τησ τρελησ μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριαννα ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι μια χαρα θα ειναι το μπεμπακι!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

:roll:γεια σας κοριτσακια!!!

αχχχχχ χαλια ειμαι

μας επιασε συναχι.....και τον μικρουλη μου...

χθες μου κανε κατι κολπα...

ουτε οταν ηταν μωρακι δεν εκανα τετοιο ξενυχτι

ξυπνησε κατα τη 1 γιατι μπουκωσε

τον εβαλα ορο οσο μπορεσα τραβηξα τις μυξες και μια χαρα

ξεμπουκωσε

αλλα ελα που εχασε τον υπνο του....

εκανε την νυχτα μερα και ηθελε παιχνιδι

στις 4.30 το πρωι τον πηρε ο υπνος:evil::?

τωρα ειμαι κομματια ουτε για μεσημερι δεν μπορεσα να κοιμηθω...

και πρεπει να παμε στο φαρμακειο για ορο και γαλα...αλλα δεν εχω το κουραγιο να ετοιμαστω

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

οταν βαζετε ορο στην μυτουλα καθονται τα παιδακια σας?

το δικο μου το ζουζουλακι με τιποτα....

για να του ρουφηξω τις μυξες δε......χαλασμος

κλαιει και αλλες τοσες μυξες ερχονται:(:(

ακυρη η βολτα μας.....βρεχει

θα μας φερει ο μπαμπακας μας ορο για την μυτουλα

και ελπιζω το βραδυ να κοιμηθει.....μην εχουμε και παλι ξενυχτη...

και τωρα??????

σιδερο time:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...