Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Σήμερα λέω, αν δεν προκύψει τίποτα, να βγω για ψώνια. Για ρούχα κυρίως.Τα περισσότερα από πέρυσι τα έχω πετάξει :rolleyes: Δεν μου άρεσε τίποτα και δεν μου κάνανε κιόλας! Να δω που θα βρω τώρα λεφτά για άλλα.:confused:

Aσε εμενα που δε μου κανουν τι να πω??Σημερα λεω να φαω μονο μια σαλατα μπας και επισπευσω τα πραγματα...Λεφτα μονο για ρουχα των παιδιων πια, δυστυχως.Κι ερχονται κι αλλες περικοπες σε μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Χριστίνα σωστή η ιδέα για το ξεβράκωμα αλλά....αλλά ο πιτσιποπάκος κάποτε είχε κατουρήσει το σύμπαν:tongue: μέσα σε ένα τέταρτο:D

Κι εγω αυτο ηθελα να πω...εγω μολις της βγαζω την πανα της λεω: σε παρακαλω, μην κατουρησεις!!!!και τ'αμολαει!

Κασιανη εχεις πμ.

Κ εγώ μια από τα ίδια με τα ρούχα...κ έχω κ λεφτά διαθέσιμα αλλά δεν έχω ούτε κάποιον να κρατήσει τη μικρή ούτε παρέα να πάω...τώρα τη Παρασκευή είπε ο άντρας μου θα κρατήσει τη μικρή να πάω να πάρω ένα δώρο που θέλω κ μάλλον θα κάνω μια βόλτα μόνη μου προς τα H&M που είναι κοντά στο σημείο που θα πάω για το δώρο! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λετε να γεννησω σημερισ???χε χε!!!ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ...ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!:roll::roll::tongue::tongue:

Ειρήνη εγώ της έτριβα ελαφρά τη πλάτη όσο την είχα στον ώμο κ την χτύπαγα ελαφρά!

αυτο κανω κι εγω εωσ τωρα αλλα δυσκολευεται...οχι παντα αλλα συνηθωσ στα τελευταια..

θα δοκιμασω και το αυτακι...για να δουμε!!

βρε αννακι μου τι να πω!!!ευχομαι να περασει πολυ πολυ συντομα και να μην χρειαστει καμια επεμβασουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνάκι αν και καθυστερημένη η απάντησή μου κι εγώ θήλασα αποκλειστικά μέχρι που το γοργονίδιο το έκοψε στους 11 μήνες και θα συμφωνήσω απόλυτα με την Κασσιανή, η παραγωγή που είχα με το θήλαστρο δε συγκρινόταν σε καμία περίπτωση με το πόσο έτρωγε το παιδί από το στήθος. Υπομονή κι επιμονή. Η Αγγελικούλα πώς τα πάει με τη ροζουλίτσα, τη συνήθισε καθόλου?!?!?!

Ουφ, μέρες είχα να γράψω και μ' έπιασε η πολυλογία, άντε τα κεφάλια μέσα πάλι........

σευχαριστω μαριλουκακι!!να σασ πω εχω ηδη αρχισει να το ελλατωνω το θηλαστρο...ε αντλω κανενα μισαωρο-ωρα για 20 μλ!!!

η αγγελικουλα ολο και καλυτερα με την αδελφη τησ!!το απογευμα συνηθωσ γινεται ενασ χαμοσ που η μικρη μενει περισσοτερο ξυπνη ,ειναι και οι ωρεσ που λωλενεται η αγγελικη και δεν ξερουμε ποια απο τισ 2 να κουμανταρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα εχω ραντεβου για τεστ παπ στον Αγιο Σαββα. Εχω μια ψιλοαγωνια για τον αν εχουν βγει παλι πολυποδες στον τραχηλο. Ειδωμεν!

καλα αποτελεσματα μαριαννα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!

Μαριάννα,μόλις διάβασα τί πάθατε μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο!!!Εγώ θα είχα σαλτάρει...ευτυχώς είναι καλά το κορίτσι σου και δεν έπεσε!!!

Ειρηνούλα,εγώ για να ρευτεί πολλές φορές την έβαζα μπρούμυτα στα γόνατά μου με το στήθος της λίγο πιό έξω και της έτριβα την πλατούλα...όταν πιέζεται λίγο το διάφραγμα ρεύονται πιό εύκολα...και επίσης να ξέρεις ότι τα μωρά που θηλάζουν δεν ρεύονται πάντα γιατί δεν καταπίνουν μεγάλη ποσότητα αέρα...η Ιωάννα από τις 20 φορές που θήλαζε,θυμάμαι,ρευόταν τις 10...κι όταν δεν έβγαζε αέρα την έβαζα στο πόρτ μπεμπέ στο πλάι πάντα και το έβαζα λίγο σε ανάκλιση για να μην είναι τελείως οριζόντια....αυτά,ελπίζω να βοήθησα....

Εμείς,κορίτσια μου,επιτέλους χτες την κοιμήσαμε στο δωμάτιό της!!Στρώσαμε κάτω σαν να είμασταν εκδρομή,αποκοιμήθηκε όπως πάντα ανάμεσά μας και μετά την έβαλα στο κρεβάτι της...μια φορά ξύπνησε και την πήρα μαζί μου και μετά την ξαναέβαλα και τέλος....ελπίζω να τα καταφέρουμε και σε καμιά βδομάδα να κοιμόμαστε ο καθένας στο κρεβάτι του!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Φθινοπωρινή μέρα σήμερα! Καλημέρα :)

Demykou θα συμφωνήσω με τη Χριστίνα, άστη χωρίς πάνα να αερίζετε! Νομίζω είναι ότι το καλύτερο.

Άννα περαστικά με το ματάκι σας. Περίεργα πράγματα ρε γμτ στα μωρά. Δεν μπορούν να πιάνουν εμάς και όχι αυτά τα καημενούλια?

Εχθές βγήκαμε στις 8 το βράδυ (Νυχτώνει νωρίς πλέον ε? Το μόνο που δεν μου αρέσει το Χειμώνα) με την Αλεξάνδρα γιατί ήθελε ντε και καλά να βγει έξω. Πήγαινε στην εξώπορτα και προσπαθούσε να κατεβάσει το χερούλι. Ευτυχώς δεν το φτάνει ακόμα! Δεν μπορούσα να την κρατήσω με τίποτα μέσα. Την έντυσα καλά και βγήκαμε. Το τι χαρά έκανε με κάτι παιδάκια στην πλατεία δε λέγεται!!!

Σήμερα λέω, αν δεν προκύψει τίποτα, να βγω για ψώνια. Για ρούχα κυρίως.Τα περισσότερα από πέρυσι τα έχω πετάξει :rolleyes: Δεν μου άρεσε τίποτα και δεν μου κάνανε κιόλας! Να δω που θα βρω τώρα λεφτά για άλλα.:confused:

Λιγο τον απασχολησε τον ντρουλη οτι δεν φτανει το χερουλι.

Κουβαλησε το μουσικο τραπεζακι φισερ πραις, σκαρφαλωσε και ανοιξε μια χαρα το χερουλι:rolleyes:

Ειλικρινα δεν ξερω απο που να φυλαχτω με αυτο το παιδι. Απο τη μια γελαμε, απο την αλλη πραγματικα τρεμω...

Εσυ με τα ψωνια βαλτη εισαι????

Σου λεω ειμαι για αποτοξινωση...

Παντως χτες φορουσα ενα σακακι με τζιν παντελονι και μου λεει ο αντρας μου "καλε τι ωραιο ντυσιμο ειναι αυτο? και τελευταια λεξη της μοδας το σακακι. ψωνισαμε παλι?"

Ναι του λεω, το ψωνισα πριν απο 16 περιπου χρονια:cool:

Ειναι μακρυ, αντρικο στυλ που ηταν εντελως εκτος μοδας τα τελευταια χρονια και τωρα ειναι το πιο μοδατο.

Γι αυτο και δεν πεταω τιποτα. Και η μοδα ξαναρχεται και τα μεταποιεις και τα αλλαζεις.

Τωρα εχω ενα πολυ ωραιο μουτον παλτο που ομως μου ειναι τεραστιο πια (δοξα τω Θεω:D). Θα το παω και θα του κοψω τα μανικια που πλεουν και θα το κανω σα μακρυ γιλεκο που επισης ειναι πολυ μοδα.

Η κριση θελει λυσεις κοριτσια.

Και τα παιδια δε χρειαζονται τοσα ρουχα οσο πιστευουμε οταν ειναι το πρωτο μα παιδακι.

Ειναι βεβαια και ο ενθουσιασμος στη μεση, αλλα λυπαμαι τοσο πολυ που αποθηκευω ρουχα της δεσποινας πανεμορφα και αθικτα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Εμενα η δεσποινα δε ρευτηκε ποτε και ο μικρος σπανια.

Μαριαννα αυτο ειναι που τρεμω με τα δυο παιδια, οτι θα κοιταξω το ενα και θα μου φυγει το αλλο.

Φυσικα το επαθα στο Βολο, στην παραλια, κυριακη βραδυ οπου γινοταν το ελα να δεις και εχασα τη δεσποινα, γιατι κοιταξα τον μικρο και η μεγαλη εξαφανιστηκε γιατι μπερδευτηκε το παιδακι.

Μπροστα στα ματια μου.

Ενα σας λεω παντως, οταν και εαν σας συμβει, ελεξτε τα επικινδυνα σημεια (πχ θαλασσα) και φωναξτε δυνατα προς καθε κατευθυνση το ονομα του παιδιου. Η μονη λυση. Ακομα ανατριχιαζω που το θυμαμαι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ειρηνη μου ουτε η Παναγιωτα ρευοταν τους πρωτους μηνες, μαλλον γι'αυτο και μολις την ξαπλωνα ξυπναγε και ουρλιαζε...Αργοτερα βρηκα ενα κολπο, την ξαπλωνα λιγο μπρουμυτα στην παλαμη μου και με το αλλο χερι της χτυπαγα την πλατη.

Διαφημίσεις

Ο πιτσιποπάκος άνοιξε ένα απόγευμα την εξώπορτα και άρχισε να πηγαίνει προς τις σκάλες:mrgreen:

Απλά σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών του και κρεμάστηκε από το χερούλι:confused:

Είμασταν μπροστά και εγώ και ο άντρας μου και παρακολουθούσαμε γιατί δεν πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρει:tongue:

Φυσικά από τότε κλειδώνω την πόρτα...

Μια αγαπημένη σκανδαλιά του πιτσιποπάκου είναι να παίζει ντραμς κοπανόντας τις κουτάλες στο καλάθι για τα χαρτιά στην τουαλέτα:shock::shock::shock:

Χτες τηγάνιζα μελιτζάνες για να φτιάξω μουσακά...ο μικρός τριγυρνούσε στο σπίτι...σε κάποια στιγμή σταματάω να τον ακούω και τον φωνάζω να έλθει στην κουζίνα....τον ακούω να έρχετε γελώντας και τρέχοντας ενθουσιασμένος...και σκάει μύτη κρατώντας το χαρτί υγείας...είχε ξεδιπλώσει το ρολό από το μπάνιο μέχρι την κουζίνα...και φυσικά είχε τρελαθεί από την χαρά του:tongue::roll::lol:

Α δε σας ειπα τι επαθα σημερα,ανοιγω χθες ενα νουλακ και το βαζω στο ψυγειο με καπακι κανονικα να το εχω ετοιμο για το πρωι.Παω να το ριξω στο μπιμπερο το πρωι και αντι για γαλα επεφγτε κατι σαν αρμη.Παιδια, ειχε γινει τυρι, θα παρω τηλ στη νουνου μολις μπορεσω.Ελπιζω η πεθερα μου να μην το πεταξε

Μια αγαπημένη σκανδαλιά του πιτσιποπάκου είναι να παίζει ντραμς κοπανόντας τις κουτάλες στο καλάθι για τα χαρτιά στην τουαλέτα:shock::shock::shock:

Χτες τηγάνιζα μελιτζάνες για να φτιάξω μουσακά...ο μικρός τριγυρνούσε στο σπίτι...σε κάποια στιγμή σταματάω να τον ακούω και τον φωνάζω να έλθει στην κουζίνα....τον ακούω να έρχετε γελώντας και τρέχοντας ενθουσιασμένος...και σκάει μύτη κρατώντας το χαρτί υγείας...είχε ξεδιπλώσει το ρολό από το μπάνιο μέχρι την κουζίνα...και φυσικά είχε τρελαθεί από την χαρά του:tongue::roll::lol:

Εμένα λύσσα να δει τι έχει μέσα το καλάθι στο μπάνιο (του έχω πει ότι είναι σκατόχαρτα, γιατί δεν το καταλαβαίνει; :cool: ). Οσο για το χαρτί υγείας, είναι από τα αγαπημένα του... σνακ! Καθώς και το αλουμινόχαρτο, αν πέσει κατά λάθος στα χέρια του :mrgreen:

Μπιζέλι καλή επιτυχία. Εμάς ήδη 3 μέρες πάει στο κρεββάτι του κοιμισμένος. Κατά τις 6 σήμερα νιαούριζε αλλά γενικά έχω ξαναβρεί τη βολή μου!

Όσο για το χερούλι της πόρτας που λέτε, πάντα κλειδωμένα, είναι επικίνδυνα διαολάκια τα μικρά μας!

WN6Op3.png

Μη μιλατε για υπνο, σκεφτομαι πλεον να την κοιμιζω απο τις 8, αφου ξυπναει που ξυπναει στις 5 τα χαραματα λογω του πατερα της τουλαχιστον να ειναι χορτασμενη απο υπνο.

Η Παναγιωτα παλι εχει θεμα με τις παντοφλες....τρελαινεται να τις κουβαλαει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...