Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αχ βρε Μαριάννα τι να πω????Φαντάζομαι τη ταραχή σου....όσο κ να προσέχουμε πάντα κάτι μας ξεφέυγει...πάλι καλά που κρατήθηκε το μωρό κ δεν έπαθε τίποτα δεν θέλω να φανταστώ το χειρότερο σενάριο! Ανάψτε κ ένα κεράκι....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμενα και καλη εβδομαδα

Συμπεθερα πολυ ωραια τα τικερακια σου

Ευχαριστω!

Το Σαβ/κο μας ακουσε ολη η γειτονια διοτι τη Παρασκευή μας καλεσαν στο σχολειο και μας ειπαν οτι τα παιδια πρεπει να μαθουν την αλφαβητα και να βρισκουν λεξεις απο το καθε γραμμα...... αλλα οχι ομως να την μαθουν σαν αλφα-βητα-γαμα αλλα α, βου,γου , δου

ξεκιναμε λοιπον με τον Μαριο τον παρακατω διαλογο

Ε- πες Μαριε μια λεξη απο Α

Μ- Α

Ε-λεξη Μαριε οχι να μου πεις το γραμμα

Μ-δεν μπορω να σκεφτομαι -κουραζομαι

Ε- Αννα μαριε οπως η ξαδελφη σου

Μ- να πω εγω τη Γωγω!!!!!!

Ε- απο Α ξεκιναει το Γωγω;

Μ- ε πες μου το Γου να πω εγω Γωγω!!!:mrgreen::mrgreen:

φτανουμε στο Σ και ξεκινανω να του περιεγραφω τη λεξη που σκεφτομαι μηπως και τη βρει του λεω

ειναι μικρα, μαυρα και οταν βρεχει ερχονται στο μπαλκονι μας και εγω τι σιχαινομαι τι ειναι; απαντηση Μαριου......τα σκ@τ@ γιατι ρε Μαριε εχουμε τετοια στο μπαλκονι μας και μου απαντα δεν ειπες οτι ειναι μικρα και μαυρα:confused::confused:

Απαιχτος!

Μπραβο, πολυ καλη λυση.

Παντως το σκ εχει καταντησει να ειναι οι πιο δυσκολες μερες της εβδομαδας για μενα.

Ο αντρας μου δουλευει περισσοτερες ωρες, κοιμαται σχεδον συνεχεια (και παλι λιγο του ειναι του ανθρωπου) και εγω ειμαι απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ συνεχεια στο τρεξιμο.

Πολυ μαγειρεμα, παααρα πολυ σιδερο και συνεχεια με τα παιδια γιατι κοιμουνται και διαφορετικες ωρες για μεσημερι.

Τωρα περιγραφεις τις 10 ημερες που θα ζησω την επομενη βδομαδα που φευγει η γιαγια διακοπες...!:|

Παντως ευτυχως που με φωτισε και πηρα αυτο το συστημα σιδερωματος.

Μεσα σε ενα απογευμα σιδερωσα 6 πλυντηρια μεσα στα οποια και 10 πουκαμισα...

Με το κανονικο σιδερο ηθελα κατι μερες....

Κι εμενα με εχει σωσει.

αχχ κοριτσια δεν ξερω για σας

αλλα εδω ο καιρος "εσφιξε"....

κανει κρυοοοοοοο

σημερα θα στρωσω και τα χαλια γιατι τα πατωματα ειναι....κρυα!!!

Εδω εχει πολλη ζεστη. Στο παρκο ειμασταν με καπελα, ειχε πολυ δυνατο ηλιο, και εγω γυρισα ιδρωμενη, και ας φορουσα αμανικη μπλουζα.

α μαρή τα σκουλικια ειναι, εχουμε κατι καταραμενα που ειναι η εποχη τους τωρα και τα βλαπω παντου αλλα του εβαλα αυτη τη λεξη γιατι το εχουμε συζητησει πολλες φορες και πιστευα οτι θα το βρει:rolleyes:

Τι μου θυμισες... Καποτε εμενα στην Καντζα, και ενα βροχερο βραδυ βλεπουμε σκουληκια μεσα στο σπιτι. Βγαινουμε εξω και τι να δουμε? Εκατονταδες σκουληκια να ανεβαινουν στους τοιχους!!!:shock: Απο κατω εμεναν οι σπιτονυκοκυραιοι, οι οποιοι ειχαν βγει και τα εκαιγαν με ενα φλογοβολο!!! Μπλιαχ!!!

Σημερα ξεκιναει και ο Αντωνης κολυμβητηριο. Ελπιζω να του αρεσει...

age.png age.png

Πω ρε Μαριάννα μου, πόσα μάτια να έχουμε πια? Έκλαιγε μετά το παιδί ή ήταν ήρεμο? Φαντάζομαι πόσα χρόνια έχασες από τη ζωή σου! Έτσι κι εγώ εχθές που χτύπησε. Ούτε δευτερόλεπτο δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω τους. Μη το σκέφτεσαι άλλο τώρα, πάει και πέρασε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

tara αφοσιωθηκες στα δελφινια?????αφου ειστε καλα, μη μιλας καθολου!

υγ:λιγο τρομακτικα τα τικερακια σου, τι σ'επιασε????

Τσακωνομουν με τον Αντωνη ο οποιος εχει γινει πολυ παραξενος τελευταια και αντιδραστικος επισης, και τη Μαριαλενα την ειχε η μαμα μου ορθια μπροστα στα ποδια της. Δεν ειδα καθολου τι εγινε. Το σιγουρο ειναι οτι δεν ειχαμε προσεξει οτι υπαρχει κενο αναμεσα στα σκαλια. Προφανως την αφησε η μανα μου και καθησε η μικρη κατω, αλλα και παλι δε μπορω να καταλαβω πως στο καλο χωθηκε στο κενο. Δε βγαινει δηλαδη, οσο και να το σκεφτω.

Μου αρεσουν αυτα τα τικερακια περισσοτερο απο τα μπεμπε!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Πω ρε Μαριάννα μου, πόσα μάτια να έχουμε πια? Έκλαιγε μετά το παιδί ή ήταν ήρεμο? Φαντάζομαι πόσα χρόνια έχασες από τη ζωή σου!

Αυτη μια χαρα ηταν, εγω ειχα μεινει στηλη αλατος...

age.png age.png

αμαν βρε Μαριαννα!!!!!!!!

μονο που το διαβασα μου κοπηκαν τα ποδια!!!!!!!!!!

δοξα τω Θεω... ολα καλα!!!!!! Μπρρρρρ Παναγιτσα μου!!!!!!!

τα πιο περιεργα συμβαινουν στα μωρα... πραγματα, που ουτε καν περνανε απο το μυαλο μας!!!!

μου θυμησες το δευτεορ μου το γιο, που οταν ηταν 3 χρονων, ειχαμε παει σ΄ενα τσιρκο στη Λουτσα...

εκει που τσακωνομουν με τον μεγαλο το γιο επειδη ηθελε ντε καλα και σωνει να του αγορασω κοκα κολα... βλεπω κατω στο τσιρκο γινοταν ενας πανικος!!!

ο μικρος ειχε φυγει και ειχε μπει μεσα στο χωρο οπου σε λιγα δευτερολεπτα θα εβγαινε ενας ιπποποταμος και το καθυστερησανε εξαιτιας του!!!!!!!!!

φωναζανε ποιανου ειναι το παιδι!!!

περιτο να σας πω... οτι περα του οτι ανοιξε η γη να με καταπιει... μου κοπηκαν και τα ποδια!!!!!!

7hWqp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριαννα φανταζομαι τι θα περασεσ!!!!μεγαλη τρομαρα βρε παιδι μου...

πωσ κ η λιζα με τον ιπποποταμο????

βρε κοριτσια θυμαμαι περσυ που ειχαμε τα μπεμπουλινια μα κ καποια στιγμη σχολιαζαμε πωσ αργουν να ρευτουν!!!!!θυμαμαι που καποιεσ ειχατε αναφερει κολπακια για πιο γρηγορο ρεψιμο...θυματε καμια???

...συγκεκριμενα μου φαινεται οτι η αννα ειχε πει κατι...

ψαχνω κ στα 2 σαιτ αλλα τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδικα το βραδυ καποιεσ φορεσ ,μπορει να κανουμε 1 ωρα για φαγητο-αλλαγμα κ αλλη 1 για το ρεψιμο!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριαννα φανταζομαι τι θα περασεσ!!!!μεγαλη τρομαρα βρε παιδι μου...

πωσ κ η λιζα με τον ιπποποταμο????

βρε κοριτσια θυμαμαι περσυ που ειχαμε τα μπεμπουλινια μα κ καποια στιγμη σχολιαζαμε πωσ αργουν να ρευτουν!!!!!θυμαμαι που καποιεσ ειχατε αναφερει κολπακια για πιο γρηγορο ρεψιμο...θυματε καμια???

...συγκεκριμενα μου φαινεται οτι η αννα ειχε πει κατι...

ψαχνω κ στα 2 σαιτ αλλα τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειδικα το βραδυ καποιεσ φορεσ ,μπορει να κανουμε 1 ωρα για φαγητο-αλλαγμα κ αλλη 1 για το ρεψιμο!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρήνη εγώ εκτός απο το χτύπημα στην πλάτη ξέρω να σου πω οτι τρίβεις λίγο το αυτάκι του μωρού και μπορεί να ρευτεί.Δεν γνωρίζω κάτι άλλο.

SI5Yp3.png

Παω να φαω λιγη σοκολατα να συνελθω και επανερχομαι...!
Tι λίγη σοκολάτα, όλο τον παυλίδη θα μασούλαγα εγώ. Και που να το πεις του φίλου μου, άστο! Κι εμένα μου έλεγε σήμερα ο άντρας μου γιατί δεν πήγα μόνη μου. Που να το 'ξερα ότι πήγες να ερχόμουν!
Μερικές φορές μπορεί να έχει ρευτεί αθόρυβα κι εσύ να περιμένεις. Ο γιατρός μας είχε πει ότι στο μισάωρο (αν θυμάμαι καλά) αν δεν ρευτεί, τον ξαπλώνεις στο πλάι και τον αφήνεις.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη εγώ της έτριβα ελαφρά τη πλάτη όσο την είχα στον ώμο κ την χτύπαγα ελαφρά!

Τα νέα από τον οφθαλμίατρο δεν είναι καλά,συνεχίζουμε άλλες 10 μέρες αντιβίωση σταγόνες στο μάτι της μικρής ανα 4ωρο κ χλιαρές κομπρέσες μισή ώρα πριν για να ανοίγουν οι πόροι....κ αν δεν υποχωρήσει κ πάλι....που είναι μεγάλη η πιθανότητα να μην υποχωρήσει γιατί ήδη είναι πολλές οι μέρες που το έχει θα το αφήσουμε έτσι κ κάποια στιγμή αργότερα για αισθητικούς λόγους θα κάνουμε επέμβαση με μέθη ώστε να το καθαρίσουν....αν βεβαια χειροτερέψει κ μεγαλώσει επειδή μπορεί να της κάνει ζημιά στην όραση θα το ανοίξουμε άμμεσα! :(:(:(:(:(:(:(:(:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα.Πρωινή-πρωινή σήμερα.Εστειλα τη μικρή σχολείο και φυσικά ξαγρύπνησα και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ.

Αννα τι έπαθε μωρέ το κοριτσάκι στα καλά καθούμενα......Φαντάζομαι την αγωνία σας τώρα μέχρι να φύγει.Ευχομαι να μην χρειαστεί επέμβαση και να θεραπευθεί με την αλοιφή που σου έδωσε ο γιατρός.

Εμένα κορίτσια απο χθές η μικρή έχει κοκκινήσει η περιοχή ανάμεσα στα γεννητικά της όργανα αλλά μέσα,ανάμεσα στα χείλη.Της βάλαμε αλοιφή χθές αλλά δεν ξέρω και πάλι αν έκανε και σήμερα το πρωί πάλι της έβαλα αλλά ήταν πάλι κόκκινο πολύ σαν να έχει συγκαεί.Δεν ξέρω όμως το σύγκαμα μπορεί να είναι και εκεί?Λέω να πάρω και το γιατρό πιο μετά τηλέφωνο να δω τι θα μου πει γιατί τη μικρή μάλλον την τσούζει κιόλας γιατί δεν με αφήνει καθόλου να της ανοίξω τα χείλη να δώ και να της βάλω αλοιφή.

SI5Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Ήρθα με τις κότες στο γραφείο σήμερα, καθότι τελευταία μέρα πριν το Συνέδριο και πρέπει να πακετάρω με τη συνάδελφο που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη τα πάντα, να κλείσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες και αύριο 8 το πρωί, βουρ για Θεσσαλονίκη..... επιστροφή όταν με το καλό τελειώσουμε την Κυριακή το απόγευμα, άρα 5 μέρες χωρίς Βασίλη και γοργονίδιο:(:(:(:(

Αννούλα τι ήταν κι αυτό στα καλά καθούμενα!??!?!?! Ελπίζω να υποχωρήσει και να μη χρειαστεί να πάρετε πιο δραστικά μέτρα

Demykou ρώτα το γιατρό καλού κακού να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Μαριάννα τι ήταν κι αυτό!?!?!!?!?!? Ακροβάτης η συνονόματη.... Πω, πω φαντάζομαι λαχτάρα που πήρες!!!! Με το κολυμβητήριο ο Αντώνης πώς τα πήγε πρώτη μέρα?

Πωλινάκι κοίτα να χαλαρώσεις λίγο, ξεκουράσου τώρα που σιγούρεψες την αναρρωτική και μετά βλέπεις. Και τα πονάκια φυσιολογικά είναι, σταμάτα να γεμίζεις το κεφάλι σου με αρνητικές σκέψεις!!!!

Ειρηνάκι αν και καθυστερημένη η απάντησή μου κι εγώ θήλασα αποκλειστικά μέχρι που το γοργονίδιο το έκοψε στους 11 μήνες και θα συμφωνήσω απόλυτα με την Κασσιανή, η παραγωγή που είχα με το θήλαστρο δε συγκρινόταν σε καμία περίπτωση με το πόσο έτρωγε το παιδί από το στήθος. Υπομονή κι επιμονή. Η Αγγελικούλα πώς τα πάει με τη ροζουλίτσα, τη συνήθισε καθόλου?!?!?!

Ουφ, μέρες είχα να γράψω και μ' έπιασε η πολυλογία, άντε τα κεφάλια μέσα πάλι........

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

TARA απίστευτο το "κατόρθωμα" της μικρής...βρε παιδί μου όσο και να τα προσέχεις συνέχεια το κακό δεν αργεί να γίνει.

Ο πιτσιποπάκος από χτες θέλει να ανεβαίνει σε ένα μεγάλο ταμπουρέ που έχω στο σαλόνι και να χοροπηδάει όρθιος:mrgreen: όταν τον κρατάω και πάω να τον κατεβάσω τσαντίζεται:tongue: νομίζει ότι είναι ο σούπερμαν?και θα πετάξει?:tongue:

Άννα σε ενδιαφέρει να σου στείλω το τηλέφωνο στο παίδων Πεντέλης που είχα πάει τον πιτσιποπάκο? οι γιατροί μου φάνηκαν εξαιρετικοί και πολύ έμπειροι.

2779043k1xddwwp4p.gif

Tι λίγη σοκολάτα, όλο τον παυλίδη θα μασούλαγα εγώ. Και που να το πεις του φίλου μου, άστο! Κι εμένα μου έλεγε σήμερα ο άντρας μου γιατί δεν πήγα μόνη μου. Που να το 'ξερα ότι πήγες να ερχόμουν!

Κι εγω νομιζα οτι θελατε να πατε οικογενειακως, γι αυτο δεν ειπα τιποτα.

Αυτο που σκεφτομουν παντως χθες βραδυ, ειναι το πώς καταφερε και κρατηθηκε το θηριο! Ειναι πολυ δυνατη τελικα! Μηπως να την παω ενοργανη?:mrgreen: Οταν το ειπα στο Φωτη, κι αυτος δε μπορουσε να καταλαβει πως χωθηκε ετσι ωστε να κρεμαστει! Κι εκανε και μπλακ χιουμορ: Γι αυτο φαινεται ψηλοτερη τωρα?:shock::lol:

Τα νέα από τον οφθαλμίατρο δεν είναι καλά,συνεχίζουμε άλλες 10 μέρες αντιβίωση σταγόνες στο μάτι της μικρής ανα 4ωρο κ χλιαρές κομπρέσες μισή ώρα πριν για να ανοίγουν οι πόροι....κ αν δεν υποχωρήσει κ πάλι....που είναι μεγάλη η πιθανότητα να μην υποχωρήσει γιατί ήδη είναι πολλές οι μέρες που το έχει θα το αφήσουμε έτσι κ κάποια στιγμή αργότερα για αισθητικούς λόγους θα κάνουμε επέμβαση με μέθη ώστε να το καθαρίσουν....αν βεβαια χειροτερέψει κ μεγαλώσει επειδή μπορεί να της κάνει ζημιά στην όραση θα το ανοίξουμε άμμεσα! :(:(:(:(:(:(:(:(:(

Αν ειναι δυνατον! Θα συμφωνησω με την Αναστασια να παρεις και δευτερη γνωμη.

Καλημέρα κορίτσια!!!! Ήρθα με τις κότες στο γραφείο σήμερα, καθότι τελευταία μέρα πριν το Συνέδριο και πρέπει να πακετάρω με τη συνάδελφο που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη τα πάντα, να κλείσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες και αύριο 8 το πρωί, βουρ για Θεσσαλονίκη..... επιστροφή όταν με το καλό τελειώσουμε την Κυριακή το απόγευμα, άρα 5 μέρες χωρίς Βασίλη και γοργονίδιο:(:(:(:(

Αντε καλο κουραγιο...

Μαριάννα τι ήταν κι αυτό!?!?!!?!?!? Ακροβάτης η συνονόματη.... Πω, πω φαντάζομαι λαχτάρα που πήρες!!!! Με το κολυμβητήριο ο Αντώνης πώς τα πήγε πρώτη μέρα?

Μια χαρα τα πηγε ο Αντωνης! Εκανε μια βουτια βεβαια γιατι δεν ακουγε τις οδηγιες της δασκαλας, ο μπαμπας του τα ειδε ολα για λιγα δευτερολεπτα, αλλα ολα καλα τελικα. Ηρθε ενθουσιασμενος στο σπιτι.

Σημερα εχω ραντεβου για τεστ παπ στον Αγιο Σαββα. Εχω μια ψιλοαγωνια για τον αν εχουν βγει παλι πολυποδες στον τραχηλο. Ειδωμεν!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...