Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!!:D:D

Αννούλα χρόνια σου πολλά και καλά, γεμάτα υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!:):)

Ξεκίνησε και επισήμως η αναρρωτική μου άδεια σήμερα!!! Αύριο, θα στείλω κάποιον (???) στο ταμείο και έχω ησυχάσει για 25 ημέρες. Μέτα βλέπουμε πάλι!!! Απλά, ρε γμτ, πονάω αρκετά και ανησυχώ μη συμβεί κάτι...:(:(:(

Ξανθή και εγώ, σ%α σκέφτηκα!!!! Ο Μάριος είναι Α-Π-Α-Ι-Χ-Τ-Ο-Σ!!!!!

Το αλλό κουλό δεν σας το είπα...η αδερφή μου είναι καθηγήτρια γερμανικών, και πιο συγκεκριμένα προετοιμαζει για το γυμνάσιο τς γερμανικής σχολής. Αντί λοιπόν να πει να έρχεται σπίτι να κάνει μάθημα στον βαγγς, με ρωτάει χθες αν θα πάει στο φροντιστήριο γιατί έχει μείνει μόνο μια θέση....Το φροντιστήριο κοστίζει 1000 ευρω και θα έχει αυτήν για δασκάλα!!!! ΕΛΕΟΣ!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Kαλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!!:D:D

Το αλλό κουλό δεν σας το είπα...η αδερφή μου είναι καθηγήτρια γερμανικών, και πιο συγκεκριμένα προετοιμαζει για το γυμνάσιο τς γερμανικής σχολής. Αντί λοιπόν να πει να έρχεται σπίτι να κάνει μάθημα στον βαγγς, με ρωτάει χθες αν θα πάει στο φροντιστήριο γιατί έχει μείνει μόνο μια θέση....Το φροντιστήριο κοστίζει 1000 ευρω και θα έχει αυτήν για δασκάλα!!!! ΕΛΕΟΣ!!!

:shock: εντελως κουφο

κοιταξε να ηρεμησεις λιγο , δεν σας κανει καλο

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

ο,τι καταφερεις Ειρηνη.

Απλα στο ειπα γιατι 8 αντλησεις την ημερα ειναι μεγαλη ταλαιπωρια.

το ξερω..ταλαιπωρια μεγαλη...

να πω την αληθεια ομωσ οι 8 δεν μου βγενουν με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!προσπαθω ομωσ και βαζω το μωρο αρκετα..

Παντως Ειρηνη μου να σου πω την αληθεια 200 ευρω ειχα δωσει σε θηλαστρα και μια φορα καταφερα να βγαλω ποσοτητα της προκοπης...

κ τελικα θηλαζεσ αποκλειστικα αν θυμαμαι ε??

Ειρηνακι αυτο με τις σκαλες εγινε τωρα τον Αυγουστο

περυσι επεσε απο το καροτσι δεν ηταν δεμενος και κουρδουκυλησε κατω απο το αμαξι

ο αντρας μου συρθηκε κατω απο το αυτοκινητο για να τον παρει

και ηταν μονο 3 μηνων ψυχουλα... πραγματικα μας φυλαξε ο Θεος

και σιγουρα τα παιδακια παντα εχουν εναν αγγελο που τα φυλαει

αμαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φανταζομαι την τρομαρα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρια την τελευταια βδομαδα εχω χτυπησει ΤΑ γερμανικα!Σαββατο νυχτα 4:30-6:00...ετσι για να μη νιωθεις μοναξια!Ευτυχως ομως στο κρεβατι μου δεν εχει κοιμηθει ποτε!Θελει το δικο της!

στειλτην στειλτην!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτισια...

εδω και μερες δεν καταφερα να γραψω... πνιγομαι!!!!

Αννα... πολυχρονη και απο δω!!! Οτι επιθυμεις κοριτσακι!!!!!!!

Nadinaki... και εγω απο το flycarpet αγορασα... ειναι πολυ καλο!!!!!!!!!

Pola... κατσε να ηρεμησεις τωρα γιατι περα απο τη δουλεια, απ΄οτι διαβαζω, εχεις πολλες αρνητικες σκεψεις και φοβιες με την εγκυμοσυνη και ολο αυτο μονο καλο δεν σου κανει!!!!!

Ξανθη μου... να ΄σαι καλα!!!!!!!!! τουλαχιστον με τις ατακες του Μαριου γελαω λιγο και ξεχνιεμαι!!!!!!

ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ!!! ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!!!!!!

Εγω κοριτσια, περναω μεγαλο ΠΑΚΕΤΟ!!!!!!!!!

Τα δυο μεγαλα στην εφηβεια πλεον (η πιο απαισια περιοδος), να προσπαθω να τους φερω βολτα γιατι εχουν βγαλει αρκετες περιεργες συμπεριφορες και αντιδρασεις... και απο την αλλη, να προσπαθω οσος χρονος μου απομενει, να φερω βολτα το μωρο, το σπιτι, λιγο τη δουλεια... :mad:

φφφφφφφφ!!!!!!!!!!

απο αναπτυξη ο "μικρουλης" μια χαρα τα παει...

ειναι 13,500 και 86 ποντους υψος... (2 χρονων ενα πραμα)

τρωει τα παντα, δεν εχω κανενα προβλημα στο φαγητο ή στον υπνο... το μονο ειναι που εχει γκρινα αυτες τις μερες γιατι σκανε οι τραπεζιτες, και εχει βγαλει σπυρακια (παρενεργεια του εμβολιου ανεμοβλογιας)

7hWqp3.png

Ειρηνακι... υπομονη τωρα με δυο μωρακια! γιατι και η Αγγελικουλα ενα μωρακι ειναι ακομα!!!

Οσο για τη μπεμπα, καλα σου ειπε η Κασσιανη νομιζω, βαζε την περισσοτερο στο στηθος παρα την αντληση με το θηλαστρο!!

Μια χαρα θα εισαι σε λιγο καιρο, μαζι με τις δυο κουκλιτσες σου... :)

εγω δυστυχως στο τριτο δεν θηλασα, γιατι με δυο αλλα αγορια στην εφηβεια, ηταν λιγο δυσκολο να κυκλοφορω με το βυζι εξω... οποτε εχω σχεδον ξεχασει τι εστι θηλασμος!!

7hWqp3.png

Ξεκίνησε και επισήμως η αναρρωτική μου άδεια σήμερα!!! Αύριο, θα στείλω κάποιον (???) στο ταμείο και έχω ησυχάσει για 25 ημέρες. Μέτα βλέπουμε πάλι!!! Απλά, ρε γμτ, πονάω αρκετά και ανησυχώ μη συμβεί κάτι...:(:(:(

Οσον αφορά στο πρώτο, λύσσαξες! Εντάξει, πονάς. Να σκέφτεσαι όμως θετικά! Ο γιατρός τι λέει για τους πόνους;;

Όσο για την αδερφή σου... μου θυμίζει την αδερφή του μπαμπά μου και νονά μου-καθηγήτρια ιταλικών. Δευτέρα δημοτικού πήγαινα στην ελληνοϊταλική σχολή. Δύο γλώσσες, μαθήματα και μουσική, μου έπεσαν ξαφνικά πολλά. Μια φορά τόλμησε η μαμά μου (που δεν ήξερε ιταλικά) να την πάρει για να ρωτήσω μια λεξούλα και αντί να πει να έρχεται μια φορά τον μήνα έστω, να βοηθάει, με κατσάδιασε γιατί δεν ήξερα την λέξη!!!

Εγω κοριτσια, περναω μεγαλο ΠΑΚΕΤΟ!!!!!!!!!

Τα δυο μεγαλα στην εφηβεια πλεον (η πιο απαισια περιοδος), να προσπαθω να τους φερω βολτα γιατι εχουν βγαλει αρκετες περιεργες συμπεριφορες και αντιδρασεις... και απο την αλλη, να προσπαθω οσος χρονος μου απομενει, να φερω βολτα το μωρο, το σπιτι, λιγο τη δουλεια... :mad:

φφφφφφφφ!!!!!!!!!!

Και νόμιζα ότι διάβαζα το Βατράχι και λέω "πως και δεν μας είχε πει τόσο καιρό ότι έχει και 2 μεγαλύτερα στην εφηβεία" :rolleyes:

Πήγα κι ήρθα στο μολ και δουλειά δεν έκανα, δεν είχαν το ανταλλακτικό που ήθελα. Τσάμπα ο κόπος και το πάρκιν :evil:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Ουφ...το απόγευμα θα παμε τη μικρή στον οφθαλμίατρο-χειρούργο να δει το κριθαράκι της....δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα γιατί δεν δείχνει να υποχωρεί θα δω τι θα μας πει αυτός κ ίσος την πάω κ στο Παίδων αλλά πρέπει να κλείσω ραντεβου εκεί...:rolleyes: Βέβαια η γιατρός μου είπε κ ο οφαλμίατρος μεγάλων το ίδιο είναι κ θα κρίνει αυτός αν πρέπει να τη δει παιδό-οφθαλμίατρος-χειρόυργος!:roll:

Ευχαριστώ κ πάλι κορίτσια για τις ευχές σας! :)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ουφ...το απόγευμα θα παμε τη μικρή στον οφθαλμίατρο-χειρούργο να δει το κριθαράκι της....δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα γιατί δεν δείχνει να υποχωρεί θα δω τι θα μας πει αυτός κ ίσος την πάω κ στο Παίδων αλλά πρέπει να κλείσω ραντεβου εκεί...:rolleyes: Βέβαια η γιατρός μου είπε κ ο οφαλμίατρος μεγάλων το ίδιο είναι κ θα κρίνει αυτός αν πρέπει να τη δει παιδό-οφθαλμίατρος-χειρόυργος!:roll:

Ευχαριστώ κ πάλι κορίτσια για τις ευχές σας! :)

Ναι μωρε και της δικιας μου το ματακι με τα δακρυα και τις τσιμπλες ετυχε να ειναι ενας οφθαλμιατρος στον παιδιατρο μας τοτε (φοβοταν και να την πιασει ο καημενος νεογεννητο οπως ηταν) και μας εδωσε λυση.Το ιδιο ειναι. Ευχομαι να ειναι περαστικο!

Οσον αφορά στο πρώτο, λύσσαξες! Εντάξει, πονάς. Να σκέφτεσαι όμως θετικά! Ο γιατρός τι λέει για τους πόνους;;

Και νόμιζα ότι διάβαζα το Βατράχι και λέω "πως και δεν μας είχε πει τόσο καιρό ότι έχει και 2 μεγαλύτερα στην εφηβεία" :rolleyes:

Πήγα κι ήρθα στο μολ και δουλειά δεν έκανα, δεν είχαν το ανταλλακτικό που ήθελα. Τσάμπα ο κόπος και το πάρκιν :evil:

:shock::shock::shock::shock::shock::cool::cool::cool::cool:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Aν σας πω τι σοκ επαθα σημερα, και που να τολμησω να το πω στον αντρα μου!

Πηγαμε στο αττικο ζωολογικο παρκο μαζι με τη γιαγια. Ηταν πολυ ωραια, δε γινοταν πανικος, πηγαμε και στο δελφιναριο να ξαναδουμε την παρασταση. Οπως καθομασταν στις κερκιδες και ασχολιομουν με τις παραξενιες του Αντωνη, χανω το μωρο απ΄τα ματια μου, και τη βλεπω...ανατριχιαζω ακομη που το θυμαμαι... Ειχε γλιστρησει στο κενο που εχουν οι κερκιδες αναμεσα στα σκαλια, και ειχε πιαστει με τα χερια της και κρεμοταν τρομαγμενη!:shock: Αστραπιαια την αρπαξα απ΄τα χερια και τη σηκωσα στον αερα, μετα μου ειχαν κοπει τα γονατα. Το παιδι κρεμοταν απο υψος περιπου 2,5-3 μετρων... Θα πρεπει ν΄αναψω λαμπαδα ισα με το μποι μου νομιζω...

Παω να φαω λιγη σοκολατα να συνελθω και επανερχομαι...!

age.png age.png

Aν σας πω τι σοκ επαθα σημερα, και που να τολμησω να το πω στον αντρα μου!

Πηγαμε στο αττικο ζωολογικο παρκο μαζι με τη γιαγια. Ηταν πολυ ωραια, δε γινοταν πανικος, πηγαμε και στο δελφιναριο να ξαναδουμε την παρασταση. Οπως καθομασταν στις κερκιδες και ασχολιομουν με τις παραξενιες του Αντωνη, χανω το μωρο απ΄τα ματια μου, και τη βλεπω...ανατριχιαζω ακομη που το θυμαμαι... Ειχε γλιστρησει στο κενο που εχουν οι κερκιδες αναμεσα στα σκαλια, και ειχε πιαστει με τα χερια της και κρεμοταν τρομαγμενη!:shock: Αστραπιαια την αρπαξα απ΄τα χερια και τη σηκωσα στον αερα, μετα μου ειχαν κοπει τα γονατα. Το παιδι κρεμοταν απο υψος περιπου 2,5-3 μετρων... Θα πρεπει ν΄αναψω λαμπαδα ισα με το μποι μου νομιζω...

Παω να φαω λιγη σοκολατα να συνελθω και επανερχομαι...!

Αχ Παναγία μου!!!!!! Ανατρίχιασα κι' εγω...Τί ήταν αυτό???? 'Αγιο είχατε...Πήγαινε ν' ανάψεις κανενα κεράκι...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...