Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια! ευχομαι να ειστε ολες καλα και ακομα καλυτερα τα παιδια μας

θα ηθελα να σας ρωτησω κατι, με εστειλε ο παιδιατρος να κανω αιματολογικες εξετασεις του γιου μου και 2 φορες σε ιδιωτικο εχουν βρει πως ο μικρος εχει θυροειδη και οταν πηγα σε παιδοενδοκρινολογο μου ειπε οτι εμπιστοσυνη εχει μονο στο παιδων και απο το χωραιμειο του Αγια Σοφια, τα αποτελεσματα βγηκαν φυσιολογικα

Εχετε ακουσει κατι παρομοιο; Δεν ξερω τι να πιστεψω

θα ηθελα και το link για το facebook

πολλα φιλια και τωρα που ηρεμισα λιγο, ελπιζω να ερθω σε καποια συναντηση σας

BdN1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια! βλέπω το σ-κο το καφέ δεν έχει και πολύ κόσμο. ο μικρός μου κοιμάται οπότε είπα να φλυαρύσω.

χθες μας είχε τραπέζι ο πατέρας μου, έψησε έξω και το βραδάκι βγήκα με την αδερφή μου μια βόλτα και δυο ξαδερφουλες μου για ένα ποτό και πέρασα πολύ ωραία. με τον άντρα μου δε μπορώ να πω οτι είμαστε και στα πολύ καλά μας. με το παραμικρό μαλώνουμε. μέσα στην εβδομάδα του είπα τι με στεναχωρεί, να βγαίνουμε σαν ζευγάρι, να με βοηθάει στο σπίτι και τέτοια και φάνηκε να συμφωνεί. χθες όμως με μια μικρή αφορμή άρχισε να φωνάζει οτι τον καταπιέζω και κάτι άλλα κουλά που ούτε φανταζόμουν οτι τα σκεφτόταν.το μόνο που τον ευχαριστεί και ασχολείται είναι το σπίτι που ετοιμάζουμε κοντά στους γονείς μου. τί να πω? ελπίζω να βρούμε μια άκρη σύντομα γιατί δεν την παλεύω να συνεχίσω έτσι..........

ο μικρός μου χθες έκανε λίγο διάρροια, κατάλοιπο της ίωσης που πέρασε είπε ο γιατρός και συγκάηκε(έτσι γράφεται?) απ'αυτό. μέχρι και πληγούλα έκανε, πολύ στεναχωρέθηκα. τώρα συχνά μπανάκια και ειδική κρέμα. να δούμε τώρα που θα ξυπνήσει πως θα είναι. ευτυχώς δεν διαμαρτύρεται και δεν χαλάει η διάθεση του.

κατά τ'άλλα καλά.το μόνο που με προβληματίζει είναι που όταν πίνει το γάλα του δεν θέλει με τίποτα να κρατάει το μπιμπερό, θέλει να του το δίνω εγώ. γιατί? πώς να τον πείσω?

όσο για την ανάπτυξη, πράγματι ποτέ δεν ξέρεις, είναι θέμα γονιδιακό.εγώ είμαι 1,70, ο σύζυγος ψηλός, ο πατέρας μου και η πεθερά μου ψηλοί και η μητέρα μου και ο πεθερός μου κοντοί. βγάλε συμπέρασμα δηλαδή που θα μοιάξει ο γιάνννης! θα δείξει....

HZBPp3.png

θα ηθελα να σας ρωτησω κατι, με εστειλε ο παιδιατρος να κανω αιματολογικες εξετασεις του γιου μου και 2 φορες σε ιδιωτικο εχουν βρει πως ο μικρος εχει θυροειδη και οταν πηγα σε παιδοενδοκρινολογο μου ειπε οτι εμπιστοσυνη εχει μονο στο παιδων και απο το χωραιμειο του Αγια Σοφια, τα αποτελεσματα βγηκαν φυσιολογικα

γεια σου κορίτσι.ναι, θέλουν προσοχή οι εξετάσεις. βρες κάποιο ιδιωτικό εμπιστοσύνης, ισως κάποιο που συνεργάζεται ο γιατρός σου ή εμπιστεύσου το δημόσιο. εγώ είχα πρόβλημα με την ομάδα αίματος μου. μου την έβγαζαν διαφορετική σε ιδωτικό και δημόσιο.

HZBPp3.png

61933ui6pxrellb.gif

Κατα τ' άλλα είμαι ένα μάτσο χάλια....χθες έκλαιγα από την ώρα που γύρισα μέχρι το βράδυ...κορίτσια, η τράπεζα παίρνει την εκδίκησή της επειδή πήρα ανευ αποδοχών άδεια για να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου...με θέλουν για teller (ταμείο) - η χειρότερη θέση στην τράπεζα - και ως συνέπεια είναι δύσκολο να πάρω το μειωμένο το μεσημέρι που γυρίζει ο βαγγέλης από το σχολείο...:twisted::twisted::twisted: Μετά από 10 χρόνια, με 2 παιδιά, με master και επάρκεια σε 2 γλώσσες με βάζουν ταμείο...εσείς τι καταλαβαίνετε??? Εννοείται ότι δεν ξαναπάω...Ελπίζω μόνο να μην πάθουμε κάτι από το άγχος και τη στενοχώρια!!!

Στην Ελλαδα η μητροτητα τιμωρειται! Το καταλαβα κι εγω παρα πολυ καλα!:evil:

καλησπέρα κοριτσάκια...μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί βλέπω..

Μαριάννα πάρε κι εσύ τα παιδιά και ελάτε...έχω άδεια άλλη μια βδομάδα οπότε θα τα καταφέρουμε με 3 παιδιά..χιχιχιχ;όσο για τον γιατρό Δευτέρα πρωί θα πάω...αυτά που έχω βγάλει με θυμίζουν αυτά ΄που έβγαζα όταν καθάριζα από το εξωμήτριο από την παλινδρόμηση..θα δούμε την Δευτέρα

Μου προτεινε η μαμα μου να την ακολουθησω με τα παιδια, αλλα λεω αστην να ξεσκασει λιγο! Να γυρισει ανανεωμενη!;)

Περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο σημερα.

Θα συμφωνησω με τον γιατρο σου. Κι εμεις εκει πηγαινουμε για τον υποθυρεοειδισμο της Μαριαλενας. Την παρακολουθουν στο Ινστιτουτο υγειας του παιδιου στο Αγια Σοφια και στο Χωραιμειο την εξεταζουν οι ενδοκρινολογοι.

age.png age.png

κατά τ'άλλα καλά.το μόνο που με προβληματίζει είναι που όταν πίνει το γάλα του δεν θέλει με τίποτα να κρατάει το μπιμπερό, θέλει να του το δίνω εγώ. γιατί? πώς να τον πείσω?

Ελα ρε Νατασσουλα που προβληματιζεσαι γι αυτο το πραγμα! Ουτε η δικια μου θελει να κραταει το μπιμπερο! Και ο Αντωνης αργησε πολυ να το κοψει. Και τι εγινε? Μωρα ειναι ακομα! Θελουν αγκαλιτσα και τη μαμα για να πιουν το γαλα τους!

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα

εχω προβλημα με τον Μαριο ...δεν τρωει τιποτα στο προνηπιο ολα τα ταπερακια τα επιστρεφει πισω σχεδον γεματα:( στο σπιτι δεν τρωει τιποτα πρεπει να τον απειλω για να φαει και ετσι το φαγητο εχει καταντησει να γινεται δυσαρεστο και για εκεινον αλλα και για εμενα που μονιμως ειμαι η κακια, ελεγα δεν μπορει στο σχολειο θα βρεθει με παιδακια ετσι θα αρχισει να τρωει αλλα αυτος τιποτα η δασκαλα του ολο αυτο λεει μολις με βλεπει ο Μαριος δεν εφαγε και ευτυχως που την ξερω μενουμε κοντα ο γιος της κανει παρεα με τον Μαριο και καθεται η γυναικα και τον ταιζει αλλα αυτος μετα απο 3-4 πιρουνιες της λεει δεν μπορω αλλο θα κανω εμετο:confused:

Ασε που βλεπει φαγητα που εχουν τα αλλα παιδια και τα ζηταει και καθομαι και του τα φτιαχνω , ηρθε εχτες και μου λεει να κανεις ρυζι με γιαουρτι :shock: του το εκανα μπιφτεκι με ρυζι και ενα γιαουρτι μαζι να δω αν θα το φαει αλλιως θα του το φορεσω καπελο

Μου ειπε και ο αντρας μου οτι πρεπει να τον παμε και για εξετασεις στο Χωρεμειο πωπω πως να το κανω θα μας ακουσουν οοοολοι:oops::oops:

Θα ελεγα (αν και ξερω πως ειναι δυσκολο) να μην ανησυχεις τοσο.

Και η δικια μου ετσι αδυνατη ειναι, αλλα δεν το θεωρει προβλημα ο γιατρος της.

Σε αυτην την ηλικια παντως ειναι συνηθισμενο να κανουν τετοια κολπα.

Επιπλεον οσο βλεπει οτι τον κυνηγας και ασχολεισαι με το φαγητο του, τοσο στο κανει επιτηδες.

Προσπαθησε να αδιαφορησεις τελειως. Πες του αυτο ειναι το φαγητο και αμα θελεις φαε. Μην αλλαξεις ομως σταση μετα. Να καταλαβει οτι δεν μπορει να σε "εκβιαζει" με το φαγητο.

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κασσιανη μου ειπε για το θηλαστρο και τισ 8 αντλησεισ γιατι δεν εχω γαλα απο οτι βλεπω κ καταλαβαινω!!!!!!!!!!!!

σκεψου οτι με το ζορι εγβαζα 40 και τωρα μολισ 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα μου ειπε οτι με το θηλαστρο θα αυξηθει η παραγωγη μου...

σημερα μου ειπε και για ταμπλετεσ μαγιασ να δουμε μηπωσ υπαρξει βελτιωση...

Το γαλα που βγαινει με το θηλαστρο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο της παραγωγης σου.

Υπαρχουν απειρες γυναικες που θηλαζουν αψογα τα μωρα τους και με το θηλαστρο δε βγαζουν τιποτα.

Εγω θα ελεγα να βαζεις το μωρο στο στηθος συνεχεια.

Koρίτσια μου καλημέρα!!!

Κατα τ' άλλα είμαι ένα μάτσο χάλια....χθες έκλαιγα από την ώρα που γύρισα μέχρι το βράδυ...κορίτσια, η τράπεζα παίρνει την εκδίκησή της επειδή πήρα ανευ αποδοχών άδεια για να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου...με θέλουν για teller (ταμείο) - η χειρότερη θέση στην τράπεζα - και ως συνέπεια είναι δύσκολο να πάρω το μειωμένο το μεσημέρι που γυρίζει ο βαγγέλης από το σχολείο...:twisted::twisted::twisted: Μετά από 10 χρόνια, με 2 παιδιά, με master και επάρκεια σε 2 γλώσσες με βάζουν ταμείο...εσείς τι καταλαβαίνετε??? Εννοείται ότι δεν ξαναπάω...Ελπίζω μόνο να μην πάθουμε κάτι από το άγχος και τη στενοχώρια!!!

Καλό Σ/Κ να έχουμε!!!:):)

Καταλαβαινουμε οτι απλα σε εκδικουνται για την αδεια.

Δυστυχως δεν ξερω καμμια γυναικα στον ιδιωτικο τομεα ειδικα που να γυρισε στη δουλεια της απο αδεια λοχειας η μητροτητας και να τα βρηκε ολα ιδια.

Ολες χειροτερα τα βρισκουμε.

Οι 45αρες ατεκνες του γραφειου μου φευγουν στις 3 γιατι απλα ειναι το ωραριο μας.

Εγω που φευγω στις 3 με κοιτανε με μισο ματι και λενε "εχει τα παιδια"...:rolleyes:

Μην σκασεις κιολας...:tongue:

θα ηθελα και το link για το facebook

πολλα φιλια και τωρα που ηρεμισα λιγο, ελπιζω να ερθω σε καποια συναντηση σας

Με το θυρεοειδη ειναι συνηθισμενο να βγαινουν οι εξετασεις αντιφατικες οταν τα πραγματα ειναι οριακα.

Δεν αμφιβαλω καθολου οτι στο δημοσιο ειναι καλυτερα, αλλα θα ελεγα να μην αγνοησεις τελειως τις τιμες των ιδιωτικων, γιατι μπορει να σημαινει οτι το παιδι ειναι στα ορια και θελει σε καθε περιπτωση παρακολουθηση.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Τι κάνετε?

Εμείς είμαστε οικογενειακώς λίγο κρυωμένοι.Η μικρούλα μου ήρθε την Παρασκευή απο τον παιδικό και έτρεχε η μυτούλα της.Την κράτησα μέσα Σ/Κ και ευτυχώς δεν έκανε πυρετό ΄μόνο μυξούλες είχε αρκετές και της έβαζα συνέχεια ορό που παρεπιπτώντος δεν κάθεται καθόλου να της βάλω όρο ενω παλιά καθόταν.Βέβαια όταν είσαι μπουκομένος το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να σου πειράζουν τη μύτη αλλά δεν γίνεται αλλιώς.Είναι μικρά και δεν ξέρουν να φυσάνε τη μύτη τους οπότε πρέπει αναγκαστικά να το κάνουμε αυτό.Ειχε και λίγο βηχαλάκι αυτές τις μέρες αλλά μάλλον είναι απο τις μυξούλες που κατεβαίνουν γιατί όταν βήχει ακούω τα φλεματάκια που έχει μέσα αλλά δεν τα βγάζει.Εσείς τι κάνετε όταν είναι έτσι,βάζετε κάτι άλλο για να φύγουν?Εγώ την ψιλοάρπαξα και απο το Σάββατο με πόναγε πολύ ο λαιμός μου,ακολούθησε και ο άντρας μου και την βγάζαμε με τσάγια.Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα και η μικρή καλά αλλά δεν την έστειλα σχολειό,την κράτησα αλλη μια μερα προληπτικά και αύριο κανονικά θα τη στείλω αφού δεν έχει τίποτα.Το μόνο που σήμερα είχαμε το 1ο μάθημα στο κολυμβητήριο αλλα δεν θα πάμε.Δεν πειράζει την Πέμπτη πάλι.

SI5Yp3.png

Kαλημέρα :(

Ακόμα και να γράψω δεν μπορώ σήμερα :roll:Κοινώς τα έχω παίξει...παρεπιπτώντος δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμα από όσα έχετε γράψει το ΣΚ...μετά θα τα δω! Δεν πήγα πουθενά. Το Σάββατο ο άντρας μου δούλευε ως τις 9 το βράδυ. Ολη τη μέρα με το μωρό στο σπίτι ήμουν. Από δουλειές έκανα τα βασικά, αλλά κι αυτά με το παιδί κουραστικά είναι. Δεν μου έφταναν αυτά, είχα και επισκέψεις το βράδυ στις 8:00-10:30 τον πεθερό με ένα ξάδερφο του άντρα μου. Το σπίτι πάλι μπάχαλο...ποτήρια, πιάτα και το πάτωμα αφήστε καλύτερα!:( Το μωρό κοιμηθηκε κατά τις 11:30 και φυσικά στο κρεβάτι μου. Όλο το βράδυ δεν έκλεισα μάτι γιατί όλο στριφογύριζε.

Εχθές από το πρώι τρέχω να λουστώ γιατί το Σάββατο γιοκ.Μετά πήγαμε πεθερά για φαγητό η οποία όμως δεν μου είχε πει ότι θα καλέσει και την ανηψιά της με 3 παιδιά παρακαλώ. Το κακό όμως δεν είναι αυτό. Το κακό είναι ότι η ανηψιά δεν σηκώνετε να κάνει τίποτα για να βοηθήσει κι έτσι άντε πάλι ο βλάκας (εγώ δηλαδη) να στρώσει και να μαζέψει τραπέζι για 14 άτομα!

Γύρισα σπίτι στις 4 και το κορυφαίο...ο άντρας μου μου ανακοινώνει ότι θα βγει για καφέ με τον αδερφό και ξάδερφό του :? Εγώ πάλι μέσα. Την έπεσα με το μωρό για ύπνο και ξύπνησα 7 το απόγευμα.΄

Κατά τις 8 που έπλενα κάτι πιατάκια ακούω κλάμα στα καλά του καθουμένου. Η μικρή κάπου σκόνταψε και είχε ματώσει το χειλάκι της. Μου κόπηκε η ανάσα όταν είδα το άιμα. Ευτυχώς σταμάτησε αμέσως. Το βράδυ κοιμήθηκε στις 11 και ξύπνησε πάλι στις 12 για να έρθει στο κρεβάτι μου. Σήμερα ξύπνησε από τις 5. Κι εγώ μαζί φυσικά!!! Έλεος ρε παιδιά...

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κι απο μας!!!

αλλο ενα σκ περασε.....

το σαββατο εστειλα τον πιτσιρικα στο χωριο στην μαμα μου και ξεκινησα γενικη

τα σηκωσα ολα μεσα στο σπιτι....

ξεπατωθηκα αλλα εκανα καλη δουλιτσα!!!:rolleyes::rolleyes:

μου εμειναν κατι λιγα αλλα γινονται και μαζι με τον μικρο!!

μετα ειχα το κουραγιο και βγηκα κι εξω αφου οι γονεις μου ηθελαν τον μικρο να κοιμηθει εκει!!!!

και την Κυριακη 8 το πρωι εγερτηριο και βουρ στο χωριο να παρουμε το αγορακι μας και να παμε στη εκκλησια

περυσι 3 Οκτωβριου ο Θεος φυλαξε το μωρακι μας και απο ενα σοβαρο πεσιμο δεν επαθε τιποτα κι ετσι φετος το λιγοτερο που μπορουσαμε να κανουμε ειναι να παμε οικογειακος στην εκκλησια

κοινωνησε ο μικρος εγω μονο νηστεψα

και ειπαμε ενα μεγαλο ευχαριστω(οπως καθε μερα) που τον εχουμε γερο και τριγυρναει στα ποδια μας!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Αννουλα μας!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να τα εκατοστησεις με υγεια και ευτυχια

να χαιρεσαι την Ζωουλα σου και τον αντρα σου

σου ευχομαι τα καλυτερα και με πολλα πολλα παιδακια!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρα κορίτσια:D

Βρήκα επιτέλους νταντά και είμαι πολύ χαρούμενη:D μια ανιψιά του άντρα μου, 20 χρονών, την οποία ο πιτσιποπάκος αγαπάει πολύ:D

Μένει πολύ κοντά μας και δυστυχώς είναι άνεργη...όταν της το προτείναμε ενθουσιάστηκε:D τον αγαπάει τον μικρό ξαδελφό της πολύ και πάντα ξόδευε χρόνο μαζί του. Την Παρασκευή να σκευτήτε που πήγα να τον πάρω από την πεθερά έκλαιγε γιατί έφευγε από την ανιψιά που ήταν και αυτή στην βεράντα μαζί τους:D

Το κορίτσι ήταν μπροστά μου κάθε μέρα και εμένα μόλις χτες το απόγευμα μου ήρθε η επιφώτηση;)

Κατά τα άλλα ο μικρός καλά είναι μόνο που συνεχίζει τοπ μπούκωμα και η καταρροή σε μικρότερο βέβαια βαθμό.

καλημερα και απο εμενα και καλη εβδομαδα

Συμπεθερα πολυ ωραια τα τικερακια σου

Το Σαβ/κο μας ακουσε ολη η γειτονια διοτι τη Παρασκευή μας καλεσαν στο σχολειο και μας ειπαν οτι τα παιδια πρεπει να μαθουν την αλφαβητα και να βρισκουν λεξεις απο το καθε γραμμα...... αλλα οχι ομως να την μαθουν σαν αλφα-βητα-γαμα αλλα α, βου,γου , δου

ξεκιναμε λοιπον με τον Μαριο τον παρακατω διαλογο

Ε- πες Μαριε μια λεξη απο Α

Μ- Α

Ε-λεξη Μαριε οχι να μου πεις το γραμμα

Μ-δεν μπορω να σκεφτομαι -κουραζομαι

Ε- Αννα μαριε οπως η ξαδελφη σου

Μ- να πω εγω τη Γωγω!!!!!!

Ε- απο Α ξεκιναει το Γωγω;

Μ- ε πες μου το Γου να πω εγω Γωγω!!!:mrgreen::mrgreen:

φτανουμε στο Σ και ξεκινανω να του περιεγραφω τη λεξη που σκεφτομαι μηπως και τη βρει του λεω

ειναι μικρα, μαυρα και οταν βρεχει ερχονται στο μπαλκονι μας και εγω τι σιχαινομαι τι ειναι; απαντηση Μαριου......τα σκ@τ@ γιατι ρε Μαριε εχουμε τετοια στο μπαλκονι μας και μου απαντα δεν ειπες οτι ειναι μικρα και μαυρα:confused::confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κορίτσια:D

Βρήκα επιτέλους νταντά και είμαι πολύ χαρούμενη:D μια ανιψιά του άντρα μου, 20 χρονών, την οποία ο πιτσιποπάκος αγαπάει πολύ:D

Μένει πολύ κοντά μας και δυστυχώς είναι άνεργη...όταν της το προτείναμε ενθουσιάστηκε:D τον αγαπάει τον μικρό ξαδελφό της πολύ και πάντα ξόδευε χρόνο μαζί του. Την Παρασκευή να σκευτήτε που πήγα να τον πάρω από την πεθερά έκλαιγε γιατί έφευγε από την ανιψιά που ήταν και αυτή στην βεράντα μαζί τους:D

Το κορίτσι ήταν μπροστά μου κάθε μέρα και εμένα μόλις χτες το απόγευμα μου ήρθε η επιφώτηση;)

Κατά τα άλλα ο μικρός καλά είναι μόνο που συνεχίζει τοπ μπούκωμα και η καταρροή σε μικρότερο βέβαια βαθμό.

Μπραβο, πολυ καλη λυση.

Παντως το σκ εχει καταντησει να ειναι οι πιο δυσκολες μερες της εβδομαδας για μενα.

Ο αντρας μου δουλευει περισσοτερες ωρες, κοιμαται σχεδον συνεχεια (και παλι λιγο του ειναι του ανθρωπου) και εγω ειμαι απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ συνεχεια στο τρεξιμο.

Πολυ μαγειρεμα, παααρα πολυ σιδερο και συνεχεια με τα παιδια γιατι κοιμουνται και διαφορετικες ωρες για μεσημερι.

Παντως ευτυχως που με φωτισε και πηρα αυτο το συστημα σιδερωματος.

Μεσα σε ενα απογευμα σιδερωσα 6 πλυντηρια μεσα στα οποια και 10 πουκαμισα...

Με το κανονικο σιδερο ηθελα κατι μερες....

Την τεταρτη τωρα πρεπει να γυρισω σπιτι μετα απο ενα πολυ δυσκολο δικαστηριο, να θηλασω, να παω μπαλετο, να παω σε συγκεντρωση γονεων στο σχολειο και μετα εξω για φαγητο με τον συζυγο:rolleyes: για να μην εχει κι αυτος παραπονο οτι δεν βγαινει ποτε:tongue:

Κοινως θα ξεκινησω στις 7.30 πμ και ποιος ξερει ποτε θα ξαπλωσω στο κρεβατακι μου...

Μαλλον πρεπει να ειδοποιησω οτι την πεμπτη δε θα μπορω να παρω τα ποδια μου...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...