Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

χριστινιω να σε ρωτησω????ειχεσ πει οτι επαιρνεσ κ εσυ μαγια μπυρασ...θυμασαι στισ ποσεσ μερεσ στο κατεβασε??????????????γιατι δεν βλεπω φωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μονο που ενω μου ειχαν κοπει τα λοχεια ,χτεσ βραδυ παλι ποταμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουτε τισ πρωτεσ ημερεσ ετσι!!!!!!!!!να φταιει η μαγια αναρρωτιεμαι....???:confused::confused::confused:

Δε νομίζω γιατί κι εμένα μου συνέβη κι ήταν πριν την μαγιά. Οσο για το γάλα, σε 2-3 μέρες είδα μια ψιλοβελτίωση αλλά μη φανταστείς και τίποτα φοβερό. Πόσες κάψουλες παίρνεις;

εν τω μεταξυ το κοψιμο του γαλακτοσ εαν δεν ειναι ψυχολογικο κ λογω κουρασησ απο οτι μου ειπε κ η κοπελα κατα πασα πιθανοτητα ειναι απο κατι χαπια που μου εδωσε το ντοκτορι για να κανω πονουσ κ στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!το γραφουν κ στισ παρενεγειεσ τουσ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:παλι μακακια μου κανε!!!!

Παίζει να είναι κι αυτό, παίζει και το ψυχολογικό. Μην αγχώνεσαι, όσο βγάζεις καλό είναι. Φύλαγέ το στο ψυγείο όλης της μέρας και φτιάχνε ένα γεύμα από το δικό σου, να το πίνει με το μπιμπερό. Επειδή είχα λίγο, κι εγώ έτσι έκανα

τωρα παλι αντλω εδω κ ποση ωρα κ ουτε 5 μλ δεν εβγαλα!!!!!!!!!α μην νομιζετε οτι εχω χρονο κ σασ γραφω εδω συχνα...απλα τισ περισσοτερεσ φορεσ που αντλω ερχομαι στο δωματιο του υπολογιστη κ γραφω συγχρονωσ...;)

Χαχαχα κι εγώ το ίδιο έκανα :mrgreen:

Το καμάρι μου σήμερα ντύθηκε γκομενάκος και πήγαμε στο υπαίθριο παζάρι του φιλοζωικού, όπου είχαν και ντιτζει. Μόλις πλησιάσαμε, πήγε μπροστά στους πάγκους κι άρχισε τον χορό. Μόλις πήρε το μάτι του κάτι κοπελίτσες, τις πλησίασε και τους άρχισε καμάκι (δεν ξέρω πως την έχει δει, κουνάει το κεφάλι του μπροστά, σα να λέει ναι, αυτό είναι το καμάκι του... ή όπως χορεύαμε στα 80ς στις ντίσκο!). Εννοείται το γιαούρτι του το έφαγαν τα σκυλιά, ούτε να το φτύσει ο νέος. Κατόπιν πήγε στους πάγκους με τα βιβλία, έκατσε κάτω δίπλα σ'ενα καφασάκι και διάβαζε μπεστ σέλλερ το παιδί! Κουράστηκε και κοιμήθηκε (για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά) νηστικός. Γιατί δεν τρώει ο τσίρος;;;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κοριτσάκια...μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί βλέπω..

Μαριάννα πάρε κι εσύ τα παιδιά και ελάτε...έχω άδεια άλλη μια βδομάδα οπότε θα τα καταφέρουμε με 3 παιδιά..χιχιχιχ;όσο για τον γιατρό Δευτέρα πρωί θα πάω...αυτά που έχω βγάλει με θυμίζουν αυτά ΄που έβγαζα όταν καθάριζα από το εξωμήτριο από την παλινδρόμηση..θα δούμε την Δευτέρα

Πώλα μου τι να πω...αυτά που σε κάνουν να τα βρουν μπροστά τους,άστο καλό πια!!!

Άννα ο πεθερός πολύ πλάκα 'εχει...'ιδια με πέρσι αλλά πάλι καλά που σε βρήκε μια χαρά!!!

εγώ κορίτσια ρεβύθια δεν τρώω καθόλου,μπλιαχ.

όσο για τα εμβόλια που λέγατε εμείς όλα στα μπουτάκια,το προηγούμενο που δεν θυμάμαι ποιο κάναμε ήταν στο χέρι..τώρα σειρά έχει το mmr

αύριο φεύγουμε Αλεξανδρούπολη πάλι γμτ..μελαγχολώ και πάλι που το σκέφτομαι,τέσπα..να μην σας ζαλίζω

όσο για τις πεθερές και τους γονείς που μας αμφισβητούν ή κάνουν ότι να είναι με τσατίζουν πολύ...εγώ έχω καραμαλώσει με τον μπαμπά μου...ώρες ώρες σαν την πεθερά μου πετάει ατάκες και κάνει μαμακίες...αχ!!!!

Ειρήνη μου άλλαξε τα τικεράκια σου γλυκιά μου,όσο για τα χάπια μπύρας εγώ τα έπαιρνα 8 χάπια 3 φορές την μέρα,απλά θέλει και ερέθισμα να βάζεις το μωρό στο στήθος..σε εμένα το θήλαστρο δεν είχε βγάλει σταγόνα και δεν το χρησιμοποίησα και με είχε βάλει η μαία να με δείξει...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια !!!

Σήμερα ήταν εξαντλητική η μέρα μου....ο άντρας μου είχε πάρει τη μικρή κ γυρνάγανε κ εγώ φασίνα μέχρι τελικής πτώσεως γιατί αύριο κ μάλλον κ τη Δευτέρα θα φιλοξένήσω την σούπερ θεία του άντρα μου!;) Εφτιαξα κ μία τάρτα με μαρμελάδα φράουλα κ μια σοκολατόπιτα θεική με φουντούκι μέσα κ περιμένω να τα τσακίσουμε αύριο...προς τιμήν των 21(επιτέλους ξεκόλησα μετά από 3 περίπου μήνες στο 20)κιλών που έχασα...κ θα συνεχίσω κ με τα υπόλοιπα μετά από αυτό το διάλειμα! :P:p:p:p

Εντωμεταξύ μετά από 12 ημέρες καφέ υγρών που είχα από χθες έχω αίμα κ πολύ μάλιστα αλλά είναι λίγο περίεργο ρε γμτ....κάτι δε μου πάει καλά...θα δω πως θα πάει μέχρι τη Δευτέρα κ αν είναι θα πάρω το γιατρό....θα πέσω κάτω στο τέλος με τόσες μέρες διαρροή!:rolleyes:

Σήμερα πήγαμε κ στο γενέθλιο πάρτυ του ανηψιού μου κ η μικρή ξεσάλωσε να τρέχει πίσω από τα μεγαλύτερα παιδάκια! Είδα κ τον άλλο μου ανηψιό που δεν είχα δει από όταν γεννήθηκε γιατί πάνω που 40αντησε η ξαδέλφη μου πέθανε η πεθερά της κ δεν δεχόντουσαν κόσμο κ ένα σοκ το έπαθα με τον μικρό....εκτός του ότι έχει τεράστιο θα έλεγα κεφάλι κ πολύ μεγάλα μάτια σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά....είναι 5,5 μηνών 10 κιλά!!!! Ελπίζω να είναι καλά το παιδάκι κ γερό σε όλη του τη ζωή αλλά δεν ξέρω στεναχωρήθηκα έμοιαζε κάπως....δεν θέλω να επεκταθώ!:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

χριστινιω να σε ρωτησω????ειχεσ πει οτι επαιρνεσ κ εσυ μαγια μπυρασ...θυμασαι στισ ποσεσ μερεσ στο κατεβασε??????????????γιατι δεν βλεπω φωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μονο που ενω μου ειχαν κοπει τα λοχεια ,χτεσ βραδυ παλι ποταμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουτε τισ πρωτεσ ημερεσ ετσι!!!!!!!!!να φταιει η μαγια αναρρωτιεμαι....???:confused::confused::confused:

εν τω μεταξυ το κοψιμο του γαλακτοσ εαν δεν ειναι ψυχολογικο κ λογω κουρασησ απο οτι μου ειπε κ η κοπελα κατα πασα πιθανοτητα ειναι απο κατι χαπια που μου εδωσε το ντοκτορι για να κανω πονουσ κ στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!το γραφουν κ στισ παρενεγειεσ τουσ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:παλι μακακια μου κανε!!!!

τωρα παλι αντλω εδω κ ποση ωρα κ ουτε 5 μλ δεν εβγαλα!!!!!!!!!α μην νομιζετε οτι εχω χρονο κ σασ γραφω εδω συχνα...απλα τισ περισσοτερεσ φορεσ που αντλω ερχομαι στο δωματιο του υπολογιστη κ γραφω συγχρονωσ...;)

κοριτσάκι στο parents έχει θέμα για τον θηλασμό. κάπου διάβασα οτι το γάλα επανέρχεται με συνεχείς αντλήσεις αλλά θέλει πολύ υπομονή. αν έχεις το κουράγιο να προσπαθήσεις δες εκεί.

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

Οχι Γιώτα μου, δεν έχω πει τίποτα ακόμη...Τη Δευτέρα το πρωί, θα πάω στο Μητέρα, στο γιατρό μου, να μου γράψει 20 ημέρες αναρρωτική, και μετά στο ταμείο για την έγκριση.

Είμαι καλύτερα κάπως σήμερα, αλλά θα ηρεμήσω όταν τακτοποιηθεί το όλο θέμα!

αντε βρε τους @#$$%%^^&&*&***(* παλιο $%%^^&&

να υποθέσω οτι την απόφαση να αλλάξεις θέση την πήρε άντρας? έχω φίλη που δουλεύει σε τράπεζα και πάλευε με εξωσωματικές μέχρι να αποκτήσει παιδάκι και της είχαν κάνει τη ζωή δύσκολη. αλλά δε μασάει.κοίτα το συμφέρον σου και γράψτους.

HZBPp3.png

494780gdvypci0fv.jpg

Καλημερα!

Συμπεθερα, και ο Αντωνης εχει γινει πολυ παραξενος. Τρωει ελαχιστα πραγματα, αρνειται να δοκιμασει, και ειναι ικανος να μεινει ολη μερα νηστικος αν δεν εχει το φαγητο που θελει. Τωρα αρνειται να πλυνει τα δοντια του γιατι δεν του αρεσει η γευση της οδοντοκρεμας που του πηρα!:shock:

κι εμένα δεν τρώει τώρα τελευταία ο μικρός. χθες από τις μια μέχχρι το βράδυ έφαγε ένα τοστ και μια μπανάνα μόνο.

HZBPp3.png

α και να σασ πω αλλο ενα κορυφαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΝΟΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον προχτεσ που πηγε να δηλωσει ο αντωνησ την μικρουλα στο ληξιαρχειο του ειπε η ληξιαρχοσ να κοιταξει στον ΟΓΑ μηπωσ και δικαιουμαστε το επιδομα τησ τριτεκνιασ....

πηγε λοιπον σημερα...εψαχναν απο εδω και απο εκει και στο τελοσ κατεληξαν στο οτι δεν το δικαιουμαστε !!!θα το δικαιουμασταν ΕΑΝ ειχε πεθανει το τριτο (!!!!!!!!!!!χτυπα ξυλο) μασ παιδακι αντι το πρωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελεοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχει διαφορα??????????????????????ή λεει εστω εαν ζουσε τουλαχιστον μιση-μια ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(???????????????????????????????????????????????)

και ξανα ρωταω ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ???????????????

κι εγώ πάλι λέω το άλλο. αφού από το νοσοκομείο το γνωρίζουν γιατί δεν δηλώνουν από μόνοι τους ψευδή στοιχεία, αυτό το μισάωρο ζωής που θέλει το κ..οταμείο για να ελαφρύνουν κάπως τους ταλαιπωρημένους γονείς?

HZBPp3.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Χτες το βράδυ είχαμε τραπέζι ένα φιλικό ζευγάρι....ο πιτσιποπάκος ξεσάλωσε, κοιμήθηκε στις 1:30. Όλο το βράδυ έτρεχε και έπαιζε κρυφτό:D

Το πρωί τον τάϊσε ο άντρας μου στις 8 κοιμησμένο και ξύπνησε στις 11:30 (μαζί με μένα:oops:).

Αισθάνομαι πολύ κουρασμένη και έχω να κάνω πάρα πολλές δουλειές...αλλά το ευχαριστιέμαι...απέκτησα ξανά τον έλεγχο, τέρμα το κουμάντο της μαμάς μου:mrgreen:

Ειρήνη διάβασε το τόπικ του θηλασμού σίγουρα θα βοηθηθείς:D

Πόλα άλλαξε τους τα φώτα με αναρρωτικές άδειες τους τρώει ο πωπός τους. Μην αγχώνεσαι έτσι κι αλλιώς σύντομα θα τους αποχωρηστείς:D

Θα ήθελα να γράψω σε όλες εσάς που ανησυχήτε για την ανάπτυξη των μωρών σας ότι ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα σχετικά με την μελλοντική ανάπτυξη των μικρών. Πολλά παιδάκια είναι μικροσκοπικά και στο τέλος εξελίσσονται σε δίμετρες και δίμετρους:D όπως επίσης και το αντίστροφο.

Βέβαια παίζουν σημαντικό ρόλο και τα γονίδια αλλά και πάλι σας τονίζω ότι είναι υπερβολικά νωρίς για να πείτε ότι ένα μωρό δείχνει τι θα γίνει στο μέλλον:D

Ο πιτσιποπάκος για παράδειγμα το πιο πιθανόν είναι να γίνει πολύ ψηλός γιατί όλοι μας είμαστε πολύ ψηλοί γενικά και στα δύο σόγια....αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Για παράδειγμα που βρήκε τα μπλε μάτια? τα ξανθά μαλλιά? και άλλα πολλά...άρα μπορεί να βγει και κοντός σε ύψος...ποτέ δεν ξέρεις :roll:

Νατασσούλα περαστικά μικρή μου:D

Άννα μην πέσεις με τα μούτρα στα γλυκά...στείλε και κανα κομματάκι στην Πάτρα:D

Στάχυ γιατί δεν θέλεις να πας Αλεξανδρούπολη? περνάς καλύτερα στην Θεσ/κη?

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχα κι εγώ το ίδιο έκανα :mrgreen:

χριστινιω μου παιρνω 7 χαπια ,3 φορεσ την ημερα!!απο την παρασκευη γινεται αυτο..αν δεν δω βελτιωση θα παρω αυριο την μαια..

κι εγώ πάλι λέω το άλλο. αφού από το νοσοκομείο το γνωρίζουν γιατί δεν δηλώνουν από μόνοι τους ψευδή στοιχεία, αυτό το μισάωρο ζωής που θέλει το κ..οταμείο για να ελαφρύνουν κάπως τους ταλαιπωρημένους γονείς?

το σκευτηκα κ αυτο νατασσουλα...δεν ξερω τελικα τι θα κανω κ αν ασχοληθω αλλο με αυτο...

απλα κ μονο το ανεφερα να δειτε τι γινεται στο αθανατο ελληνικο δημοσιο...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περαστικα σου κιολασ!!!!καλη αναρρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα σοκολατοπιτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για πεσ οποτε μπορεισ συνταγη...

DnfMp3.pngqTarp3.png

κοριτσάκι στο parents έχει θέμα για τον θηλασμό. κάπου διάβασα οτι το γάλα επανέρχεται με συνεχείς αντλήσεις αλλά θέλει πολύ υπομονή. αν έχεις το κουράγιο να προσπαθήσεις δες εκεί.

νατασσουλα μου σευχαριστω!αντλω πολλεσ φορεσ...8 που μου ειπε η μαια ,λιγο δυσκολο αλλα 6 φορεσ ναι...

βλεπεισ ειναι κ η αγγελικη κ το σπιτι λιγο δυσκολο..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κοριτσάκια, ελπίζω να είστε όλες καλά..!

Εμείς αναρρώνουμε.

Να δω πότε θα μπω να διαβάσω τα νέα σας...!

Ερωτηση (μόνο γι' αυτό μπαίνω, πλέον..):

Έχει αγοράσει καμία χαλιά από το flycarpet ή το e-tapis..??

Και, αν ναι, κατά πόσο είναι ευχαριστημένη...??

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...