Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

α και να σασ πω αλλο ενα κορυφαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΝΟΜΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον προχτεσ που πηγε να δηλωσει ο αντωνησ την μικρουλα στο ληξιαρχειο του ειπε η ληξιαρχοσ να κοιταξει στον ΟΓΑ μηπωσ και δικαιουμαστε το επιδομα τησ τριτεκνιασ....

πηγε λοιπον σημερα...εψαχναν απο εδω και απο εκει και στο τελοσ κατεληξαν στο οτι δεν το δικαιουμαστε !!!θα το δικαιουμασταν ΕΑΝ ειχε πεθανει το τριτο (!!!!!!!!!!!χτυπα ξυλο) μασ παιδακι αντι το πρωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελεοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχει διαφορα??????????????????????ή λεει εστω εαν ζουσε τουλαχιστον μιση-μια ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(???????????????????????????????????????????????)

και ξανα ρωταω ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ??????????????????????????????????????????

τα πηρα παρα πολυ και αρχισα τα κλαμματα(εδω ειχα και λογο ομωσ ε???)

δεν περιμενα να παρω τα λεφτα και ουτε καν τα υπολογιζα!!!!!!!!!!!!δεν τα ηθελα και ασ μην παρω ποτε κ τιποτα φτανει να ειναι τα παιδια μου καλα!!!!!!!!...με πειραξε ομωσ το <<αλλα>τουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα ποια η διαφορα το να ζησει εστω μιση ωρα ή το να ειναι το τελευταιο παιδακι???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συμφωνω Ειρηνη, απαραδεκτοι ειναι...

Οσο για το γαλα σου, οσο κλαις και στενοχωριεσαι τοσο περισσοτερο θα μειωνεται..γι'αυτο παρε λιγο τα πανω σου σε παρακαλω, 2 αγγελουδια εχεις!!!

το ξερω βρε φατσακι μου..απλα ηθελα να φτασουμε εστω 3 μηνακια με θηλασμο...εστω συμπληρωματικο ,αλλα αγχωθηκα επειδη εβλεπα οτι ουτε 1 μηνακι δεν θα μασ παει...
Ειρήνη να προσπαθήσεις. Αλλά κι αν δεν τα καταφέρεις τι, θα χαθεί ο κόσμος; Κι εγώ ήθελα και προσπάθησα αρκετά, αλλά δεν! (πήρα και μαγιά, κάτι έκανε αλλά δεν τη συνέχισα). Και τι έγινε που δεν; Σάμπως υστερεί ο μπόνο έναντι των άλλων παιδιών; Κοτζάμ μαντραχαλάς είναι! φψψφ; (το τελευταίο ακαταλαβίστικο είναι του μπόνο, συνθέτει μουσική!)

Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο όπως σου είπε κι η Κατερίνα. Κι ο γιατρός μου αυτό είπε. Κανονίσου να έρθουμε του χρόνου και να είσαι ακόμα έτσι! Θα σε κυνηγάμε όλοι με βρεγμένη σανίδα, στο λέω!

Για το θέμα με τον ΟΓΑ δεν σχολιάζω... τα έχω κι εγώ μαζεμένα σε πολλούς φορείς :evil:

WN6Op3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

Ειρηνάκι μου μην ασχολείσαι σε παρακαλώ πολύ. Χεστους τους ηλίθιους. Κοιταξε τα μωρακια σου και αστα τα υπόλοιπα. Ουτε σου κανει καλο να θυμασαι δυσαρεστες εμπειριες αυτη τη στιγμη.

Πωλακι πως ήταν η πρωτη μερα στη δουλεια σημερα? Το καρόλι τι έκανε?

Πηγαμε παιδίατρο σήμερα. Οπως σας ελεγα λοιπον το κοριτσακι μας ειναι μικροκαμωμένο και επίσημα. 9300 κιλά και 75 πόντους ύψος. Λέω της παιδιάτρου "ειναι κοντούλα ε?" και μου απανταει με μια γερή διάθεση ειρωνίας, "εμ βεβαια είσαι δίμετρη εσύ και θες και δίμετρη κορη". Με σακάτεψε η άτιμη. Μου εθιξε και τους 163 πόντους μου. Ολους όμως.

Ψυχοκινητικά τη βρήκε πολύ καλα, και στις καμπύλες και στις 2 στην 25η μόνο. Αλλα τουλαχιστον μου λεει ειναι συμμετρική, δεν ειναι ψηλή και αδύνατη, ούτε κοντή και χοντρή.

Κάναμε το μαντού σήμερα. Την τετάρτη ειχαμε πει να παμε να κανουμε και το MMR αλλα μου ειπε να το καθυστερησουμε και να κανουμε το αντιγρηπικο (= εποχικό) πρώτα, γιατι επειδη πηγαινει παιδικο ειναι σε ομαδα υψηλου κινδυνου και καλυτερα να καθυστερησουμε το αλλο για να κανουμε αυτο πρωτα. Μου ειπε, επειδη πηγαινει παιδικο σου συστηνω να το κανεις, αν δεν πηγαινε δεν θα σου το συστηνα. Και αποφασισα να το κανω. Ελπιζω να μην κανω μαλακια.

Παντως ενω ειχαμε να παμε δυο μηνες στη γιατρο (καλα, ασε που μου λεει, οτι αν την εβλεπε στο δρομο δεν θα την γνωριζε, αλλαξε πολύ) λεω κι εγω δεν θα θυμαται οτι ερχομασταν κι εκλαιγε καθε φορα. Εμ, τι το λεγα... με το που καταλαβε που πηγαινουμε, απ' εξω απο το ιατρειο μου εβαλε τα κλαματα, και για μιση ωρα μεχρι να φυγουμε εκλαιγε μεσα στο ιατρειο. Νομιζω οτι ειναι απο τις ελαχιστες φορες που κλαει το παιδί μου.

Κατα τα αλλα ολες καλα?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

494780gdvypci0fv.jpg

Καλημερα!

Συμπεθερα, και ο Αντωνης εχει γινει πολυ παραξενος. Τρωει ελαχιστα πραγματα, αρνειται να δοκιμασει, και ειναι ικανος να μεινει ολη μερα νηστικος αν δεν εχει το φαγητο που θελει. Τωρα αρνειται να πλυνει τα δοντια του γιατι δεν του αρεσει η γευση της οδοντοκρεμας που του πηρα!:shock:

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Καλέ Ειρήνη τι ξεφτίλα είναι αυτή του δημοσίου? Ντροπή τους....να είναι καλά τα παιδάκια σου και δεν πειράζει. Μην βάζεις άσχημες σκέψεις στο κεφαλάκι σου. Σε λίγο καιρό θα βρεις τον ρυθμό σου και στον θηλασμό και με τα κορίτσια και θα χαλαρώσεις. Συμβουλές θηλασμού εγώ δεν μπορώ να σου δώσω, δεν είχα καθόλου γάλα, να σκευτείς ούτε χάπι για διακοπή δεν πήρα...τίποτα. Έβγαζα με το θήλαστρο 20ml όλη την ημέρα.

Ο πιτσιποπάκος κοιμήθηκε πάλι μαζί μας...το μπούκωμα καλά κρατάει:?

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειμαι καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?που εξαφανηστηκατε ολεσ καλε????????????????????????

επιτελουσ καταφερα να σασ απαντησω στο τοπικ που μου ανοιξατε

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=1783

!!!σασ ευχαριστω κ παλι πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειλικρινα με συγκινησατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα ειρηνακι, μπραβο, πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα. κι εγω θυμαμαι ενα πρωι γυρω στις 20 μερες που ειχα γεννησει, ξυπνησα και ειπα: "Από σημερα τερμα τα κλαματα". Και περιεργως το τήρησα.

ααααχ, εγω δεν σου εγραψα, δεν το ειδα, γαμωτο. Αμαν...

4Rnfp3.png

Koρίτσια μου καλημέρα!!!

Ειρηνούλα μην ασχολείσαι καθόλου με τους ηλίθιους σε παρακαλώ...

Γιωτάκι εμείς θα πάμε στην παιδίατρο μέσα στην εβδομάδα, οπότε θα "αναμετρηθούμε" μόλις έχουμε τις επίσημες μετρήσεις βάρους-ύψους!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κατα τ' άλλα είμαι ένα μάτσο χάλια....χθες έκλαιγα από την ώρα που γύρισα μέχρι το βράδυ...κορίτσια, η τράπεζα παίρνει την εκδίκησή της επειδή πήρα ανευ αποδοχών άδεια για να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου...με θέλουν για teller (ταμείο) - η χειρότερη θέση στην τράπεζα - και ως συνέπεια είναι δύσκολο να πάρω το μειωμένο το μεσημέρι που γυρίζει ο βαγγέλης από το σχολείο...:twisted::twisted::twisted: Μετά από 10 χρόνια, με 2 παιδιά, με master και επάρκεια σε 2 γλώσσες με βάζουν ταμείο...εσείς τι καταλαβαίνετε??? Εννοείται ότι δεν ξαναπάω...Ελπίζω μόνο να μην πάθουμε κάτι από το άγχος και τη στενοχώρια!!!

Καλό Σ/Κ να έχουμε!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Ειρήνη χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Ζαμάν φου σ'ότι σε στεναχωρεί! Κι όταν έχεις μαύρες, να έρχεσαι εδώ να ξεσπάς :)

Πολινάκι, εκ του νόμου δεν δικαιούσαι μειωμένο; teller ξεteller, πρέπει να φεύγεις νωρίτερα, σωστά; Σπάστους τα νεύρα λοιπόν αν πρόκειται να πας. Κάθε τόσο θα πηγαίνεις τουαλέτα, θα έχεις ανακατωσούρες, θα νιώθεις ζαλάδες και καλά, θα φεύγεις και στην ώρα σου. Και ένα έγγραφο προς τον δ/ντη και στο σωματείο ότι σε στρεσάρει η θέση και ζητάς να σε βάλουν αλλού. Και αφού δεν γίνει, παίρνεις και την αναρρωτική και τους κατηγορείς κι όλας ότι περνάς στρες εξαιτίας τους! Αει σιχτήρ πια!

WN6Op3.png

Ειρήνη χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Ζαμάν φου σ'ότι σε στεναχωρεί! Κι όταν έχεις μαύρες, να έρχεσαι εδώ να ξεσπάς :)

Πολινάκι, εκ του νόμου δεν δικαιούσαι μειωμένο; teller ξεteller, πρέπει να φεύγεις νωρίτερα, σωστά; Σπάστους τα νεύρα λοιπόν αν πρόκειται να πας. Κάθε τόσο θα πηγαίνεις τουαλέτα, θα έχεις ανακατωσούρες, θα νιώθεις ζαλάδες και καλά, θα φεύγεις και στην ώρα σου. Και ένα έγγραφο προς τον δ/ντη και στο σωματείο ότι σε στρεσάρει η θέση και ζητάς να σε βάλουν αλλού. Και αφού δεν γίνει, παίρνεις και την αναρρωτική και τους κατηγορείς κι όλας ότι περνάς στρες εξαιτίας τους! Αει σιχτήρ πια!

Χριστίνα μου thanks για την εμψύχωση...υποτίθεται ότι το μειωμένο το παίρνεις ή πρωί ή μεσημέρι...αλλά δεν μπορούν να σε αναγκάσουν να το πάρεις όποτε θέλουν εκείνοι....εξάλλου δεν ζήτησα εγώ να γίνω teller :twisted::twisted::twisted::twisted: Τέλος πάντων, δεν ξαναπάω και ησυχάζω...Να πω και την αλήθεια, πονούσα πολύ όταν γύρισα σπίτι χθες...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ελα ρε πωλακι, τι ηλιθιοι που ειναι. τους εχεις πει οτι εισαι παλι εγκυος?

Οταν λες δεν ξαναπας τι εννοείς? το κανονισες?

σημερα πονάς? παρακουραστηκες χτες μαλλον και απο την πιεση, τα νευρα και το αγχος μαλλον γι αυτο. ξεκουραστηκες τουλαχιστον λιγο σημερα?

4Rnfp3.png

ελα ρε πωλακι, τι ηλιθιοι που ειναι. τους εχεις πει οτι εισαι παλι εγκυος?

Οταν λες δεν ξαναπας τι εννοείς? το κανονισες?

σημερα πονάς? παρακουραστηκες χτες μαλλον και απο την πιεση, τα νευρα και το αγχος μαλλον γι αυτο. ξεκουραστηκες τουλαχιστον λιγο σημερα?

Οχι Γιώτα μου, δεν έχω πει τίποτα ακόμη...Τη Δευτέρα το πρωί, θα πάω στο Μητέρα, στο γιατρό μου, να μου γράψει 20 ημέρες αναρρωτική, και μετά στο ταμείο για την έγκριση.

Είμαι καλύτερα κάπως σήμερα, αλλά θα ηρεμήσω όταν τακτοποιηθεί το όλο θέμα!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημερα ειρηνακι, μπραβο, πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα. κι εγω θυμαμαι ενα πρωι γυρω στις 20 μερες που ειχα γεννησει, ξυπνησα και ειπα: "Από σημερα τερμα τα κλαματα". Και περιεργως το τήρησα.

ααααχ, εγω δεν σου εγραψα, δεν το ειδα, γαμωτο. Αμαν...

καλε σιγα!δεν πειραζει!!!!!!!!!!!!!!!

εν τω μεταξυ απο το πρωι ηθελα να στο γραψω...πολυ νευριασα με την παιδοντοκτορ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια χαρα καλε ειστε και μαμα κ κορη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην σκασ καλη μου για τετοια θεματα!ασ ειναι υγιη τα παιδια μασ κ δεν θα γινουμε ολεσ σκλεναρικοβεσ!!!!!!:tongue::tongue::tongue:κ αν θεσ να ξερεισ ειμαι πιο κοντη σου...μια χαρα ειναι το 1,62!!!!!!!!!!!!!

παντωσ στισ φωτο φαινεσαι για ψιλη!!!αληθεια το λεω!!!

αχ βρε πολινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι μακακεσ αυτοι τησ τραπεζασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μην σκασ καλη μου κ συγχιζεισ κ το μπεμπακι σου!!!!γραψτουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αληθεια ποτε πασ για α επιπεδου??????????

χριστινιω να σε ρωτησω????ειχεσ πει οτι επαιρνεσ κ εσυ μαγια μπυρασ...θυμασαι στισ ποσεσ μερεσ στο κατεβασε??????????????γιατι δεν βλεπω φωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το μονο που ενω μου ειχαν κοπει τα λοχεια ,χτεσ βραδυ παλι ποταμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουτε τισ πρωτεσ ημερεσ ετσι!!!!!!!!!να φταιει η μαγια αναρρωτιεμαι....???:confused::confused::confused:

εν τω μεταξυ το κοψιμο του γαλακτοσ εαν δεν ειναι ψυχολογικο κ λογω κουρασησ απο οτι μου ειπε κ η κοπελα κατα πασα πιθανοτητα ειναι απο κατι χαπια που μου εδωσε το ντοκτορι για να κανω πονουσ κ στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!το γραφουν κ στισ παρενεγειεσ τουσ!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:παλι μακακια μου κανε!!!!

τωρα παλι αντλω εδω κ ποση ωρα κ ουτε 5 μλ δεν εβγαλα!!!!!!!!!α μην νομιζετε οτι εχω χρονο κ σασ γραφω εδω συχνα...απλα τισ περισσοτερεσ φορεσ που αντλω ερχομαι στο δωματιο του υπολογιστη κ γραφω συγχρονωσ...;)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...