Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μπιζελάκι δεν θα κοιμάσαι στο δωμάτιό της αλλιώς μόλις ξυπνάει κ δε σε βλέπει θα κλαίει!!!! Εγώ τη ταίζω κ τη κοιμίζω στη κρεβατοκάμαρά μου κ μόλις τον πάρει καλά την πάω σιγά σιγά στο δωμάτιό της....αν ξυπνήσει το βράδυ όπως καλή ώρα χθες την ξαναπαίρνω στο κρεβάτι μου την κοιμίζω κ ξανά πίσω.... ίσος το πρώτο καιρό ξυπνάει συχνά κ γίνεται αυτό το πέρα δώθε αλλά μετά θα συνηθίσει ότι εκεί πρέπει να κοιμάται!

Το πρωί η δικιά μου σηκώνεται κ φωνάζει μαμα μαμα μαμα, μπαμπα μπαμπα μπαμπα, γιαγια γιαγιά γιαγιά μέχρι κάποιος να εμφανιστεί να τη πάρει κ να τη βγάλει από το κρεβάτι της! :tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ύπνος ... το αγαπημένο μου θέμα :cry:

Εγώ την κοιμήζω στο κρεβάτι μου και κοιμάται σε 10 λεπτά πιάνοντάς μου τη μύτη:tongue: Συνήθεια φοβερή από βρέφος σχεδόν! Αφού κοιμηθει καλά την πάω στο παιδικό. Άλλα εμένα μετά από 2 ώρες ξυπνάει όρθια στα κάγκελα και θέλει πάλι να έρθει στο κρεβάτι μας. Ελπίζω μπιζέλι να μην την πατήσεις έτσι.

Μάλλον θα πρότεινα να κοιμάσαι δίπλα της για καμιά βδομάδα και μετά να πηγαίνεις στο κρεβάτι σου αφού έχει κοιμηθεί καλά! Καλή επιτυχία!!!!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Α,τώρα που το θυμήθηκα...θέλω συμβουλές....

Λέμε να αρχίσουμε να βάζουμε την Ιωάννα το βράδυ στο δωμάτιό της...οπότε είπαμε να στρώσουμε κάτω να κοιμάμαι εγώ μερικές μέρες στο δωμάτιό της και μετά σιγά σιγά να φύγω...λέτε να το κάνουμε έτσι ή να την βάλω κατευθείαν μόνη της για να καταλάβει ότι τώρα πρέπει να κοιμάται έτσι???

Κι επίσης,τώρα ξαπλώνουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι και την παίρνει ο ύπνος ανάμεσά μας αγκαλιάζοντας το κεφάλι μου και αφού στρυφογυρίσει,γκρινιάξει,κλάψει κανένα μισάωρο...όταν θα πάει στο δωμάτιό της πώς θα την κοιμίζω???Με τον ίδιο τρόπο και μετά θα την μεταφέρω ή κατευθείαν στο δωμάτιό της??Να πω ότι το μεσημέρι για να κοιμηθεί πάμε στο δωμάτιό της με κατεβασμένα τα πατζούρια,την παίρνω αγκαλιά και κάνω βόλτες πέρα δώθε μέχρι να κοιμηθεί...να κάνω το ίδιο και το βράδυ??

Ύπνος ... το αγαπημένο μου θέμα :cry:

Εγώ την κοιμήζω στο κρεβάτι μου και κοιμάται σε 10 λεπτά πιάνοντάς μου τη μύτη:tongue: Συνήθεια φοβερή από βρέφος σχεδόν! Αφού κοιμηθει καλά την πάω στο παιδικό. Άλλα εμένα μετά από 2 ώρες ξυπνάει όρθια στα κάγκελα και θέλει πάλι να έρθει στο κρεβάτι μας. Ελπίζω μπιζέλι να μην την πατήσεις έτσι.

Μάλλον θα πρότεινα να κοιμάσαι δίπλα της για καμιά βδομάδα και μετά να πηγαίνεις στο κρεβάτι σου αφού έχει κοιμηθεί καλά! Καλή επιτυχία!!!!!!

Aμάν, ταύτιση! Μπιζέλι το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ, ένα ραντζάκι δίπλα στην κούνια κι εναλλάξ εγώ κι ο άντρας μου ύπνο εκεί. Προς το παρόν κάνει ακριβώς ότι και της Μαρίας, με την διαφορά ότι δεν περνάει 2ωρο για να ξυπνήσει αλλά νωρίτερα. Κι επειδή δεν αντέχουμε 2-3 το βράδυ να πηγαινοερχόμαστε, έρχεται ξανά σε μας και κατσικώνεται μέχρι το πρωί. Πως εξηγείτε εσείς ότι αν τον αφήσουμε σερί στο κρεββάτι μας κοιμάται (πλέον) χωρίς να κάνει κιχ ενώ αν πάει κοιμισμένος στο δικό του το καταλαβαίνει και ξυπνάει; :evil:

WN6Op3.png

Aμάν, ταύτιση! Μπιζέλι το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ, ένα ραντζάκι δίπλα στην κούνια κι εναλλάξ εγώ κι ο άντρας μου ύπνο εκεί. Προς το παρόν κάνει ακριβώς ότι και της Μαρίας, με την διαφορά ότι δεν περνάει 2ωρο για να ξυπνήσει αλλά νωρίτερα. Κι επειδή δεν αντέχουμε 2-3 το βράδυ να πηγαινοερχόμαστε, έρχεται ξανά σε μας και κατσικώνεται μέχρι το πρωί. Πως εξηγείτε εσείς ότι αν τον αφήσουμε σερί στο κρεββάτι μας κοιμάται (πλέον) χωρίς να κάνει κιχ ενώ αν πάει κοιμισμένος στο δικό του το καταλαβαίνει και ξυπνάει; :evil:

Ρε συ Χριστινα, πως ερχεται στο κρεβατι σας?Σε κουνια δεν κοιμαται?Πηδαει τα καγκελα και βγαινει???

Διαφημίσεις

Έλεος ρε Κατερινάκι :lol:...εννοει ότι τον φέρνει η ίδια, αφου κλαίει το μωρό. Κι εμένα τα ίδια κάνει!

αααααααα.....καλα!Εγω μια φορα την εφερα στο κρεβατι μου , σηκωθηκε ορθια ν'αναψει το φως και γενικα να πιασει τιποτα να παιξει και το απεκλεισα σα λυση.Απλα αγκαλια και λιγο κουνημα οσο αντεξω, μετα στην κουνια της, μετα παλι αγκαλια κοκ....

αααααααα.....καλα!Εγω μια φορα την εφερα στο κρεβατι μου , σηκωθηκε ορθια ν'αναψει το φως και γενικα να πιασει τιποτα να παιξει και το απεκλεισα σα λυση.Απλα αγκαλια και λιγο κουνημα οσο αντεξω, μετα στην κουνια της, μετα παλι αγκαλια κοκ....

αφου το κουνημα δεν το γλιτωνεις γιατι δεν τη κουνας στο καροτσι :cool:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

αφου το κουνημα δεν το γλιτωνεις γιατι δεν τη κουνας στο καροτσι :cool:

Σιγα μην κατσει η Παναγιωτα στο καροτσι!!!!Εδω στις διακοπες τρωγαμε στο ξενοδοχειο γιατι εξω επρεπε να την κυνηγαω...

Μαρια μη νομιζεις, ουτε αγκαλια θελει παντα, στο κρεβατι της στριφογυριζει,σηκωνεται ξαπλωνει οποτε....μεχρι να βαρεθει και να ξεραθει!Αυτα τη νυχτα αν ξυπνησει που το εχουμε 1 αντε 2 φορες το μηνα πια...Απλα ξυπναει 6-6:30 το πρωι

Ρε συ Χριστινα, πως ερχεται στο κρεβατι σας?Σε κουνια δεν κοιμαται?Πηδαει τα καγκελα και βγαινει???
:rolleyes:
Έλεος ρε Κατερινάκι :lol:...εννοει ότι τον φέρνει η ίδια, αφου κλαίει το μωρό. Κι εμένα τα ίδια κάνει!
;)

Κι αν βγάζοντας την από το καρότσι ξυπνήσει;

Η μάνα μου το μεσημέρι τον βάζει στο παρκοκρέββατο, κάθεται στην πολυθρόνα, το πιάνει από τη μια πλευρά, το γέρνει κι αρχίζει λίγο κούνημα, κοιμάται γρήγορα έτσι

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

:rolleyes:

;)

Κι αν βγάζοντας την από το καρότσι ξυπνήσει;

Μπα δεν ξυπναει.καποιες φορες εχει κοιμηθει κι η δικια μου στο καροτσι και το βαφτιστηρι μου μονο ετσι κοιμαται...Το παιρνεις με προσοχη μην ξυπνησει.Αλλα και να ξυπνησει λιγο θα ξανακοιμηθει στην κουνια του,αν θελει φυσικα.Δε μιλαμε οταν τα βαζουμε με το ζορι για υπνο...κατι που δεν παιζει πια ουτως η αλλως

προσεχω να τον εχει παρει για τα καλα και οχι οταν μισοκοιμαται βεβαια εχω γινει ειδικη στο πως να τον πιασω και με γρηγορες κινησεις βρισκεται στη κουνια του

Ασε εγω περυσι αν κοιμοταν καπου την επαιρνα μαζι με την κουβερτουλα που ειχα απο κατω της.Επισης αν κοιμοταν πανω μου επειδη παντα ειχα πανακι στον ωμο της εριχνα και το πανακι στη μουρη αρχικα μολις την ξαπλωνα....

Γειά σας και πάλι:D

Έφυγα από τη δουλειά νωρίτερα γιατί ανησυχούσα για τον πιτσιποπάκο...τελικά είναι μια χαρά λίγο μπούκωμα έχει μοναχά:D

Τρώμε μαζί μια τυρόπιτα και έχει ήδη μασουλήσει την μισή και επιτίθεται και στο δικό μου τμήμα:D έχουμε κάνει ένα γραφείο χάλια γεμάτο φύλλα και το γλεντάμε...

καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελα ρε, τι μας ζαλίζεις, εδώ είμαστε να λέμε τα προβλήματα και τις χαρές μας! Ερώτηση πολύ σοβαρή: Πέρα από κατάθλιψη και προβλήματα θηλασμού κλπ, κοίτα πέρα από αυτά... πως νιώθεις με το δεύτερο παιδί;

!

ειναι ομορφα χριστινακι!!!!!!!!!!!!!!!και ακομα τα ωραιοτερα πιστευω οτι ερχονται ,μιασ και ακομα δεν εχουμε ηρεμησει!!!!!χτεσ καταφερα (γιατι η αγγελικη δεν καθοταν εωσ τωρα)και αγκαλιασα και τισ δυο μου κορεσ και δεν φανταζεστε τι γαληνη κ ευτυχια ενιωσα....

ναι βρε ειρηνη μου, δεν βγαινει, εγω με ενα παιδι το εκανα αυτο και παλι τα επαιξα, φαντασου με 2. Εγω θα σου ελεγα να μην ζοριζεσαι. Οσο σου βγει, και στην τελική, κανε και μεικτή διατροφή. Το θεμα δεν ειναι μονο το μητρικο γαλα αλλα κι εσυ να εισαι καλα και σε καλη ψυχολογική κατασταση.

Πολυ δυσκολη κατασταση Ειρηνουλα, καταλαβαινω πως νιωθεις. Πανω απ΄ολα ειναι η ψυχολογια σου ομως. Κανε οτι μπορεις, αλλα για οσο αντεξεις.

Ειρήνη χαλαααααρωσε...... το παιδάκι σου δεν θα μείνει νηστικό όπως κ να χει είτε το θηλάσεις είτε όχι...είπαμε εδώ δεν ήμαστε της σχολής του πρέπει να θηλάσεις μέχρι να πάει 5 χρονών το παιδί! :P:p:p:p Σκοπός είναι να είσαι ήρεμη κ ευτυχισμένη με τα αγγελούδια σου κ όχι να είσαι θλιμμένη με τέτοια χαρά που ήρθε στο σπίτι σας! ;)

Η κόρη μου μπορεί να ξυπνάει σπάνια τα βράδια αλλά άμα ξυπνήσει έχουμε πάρτι.... 1:30-4:00 χθες....έχω τρελό πονοκέφαλο,νυστάζω είμαι χάλια λεμέεεεε!

να ξερατε τι ανακουφησηκ κουραγιο μου δινετε!!μια σασ λεξη και αμεσωσ παιρνω τα πανω μου!!!!!!!!!!!!!!!ειλικρινα ευχαριστω παρα πολυ παντωσ!!!ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα την επομενη στειλτην σε μενα που ειμαι ουτωσ ή αλλιωσ ξυπνη τετοια ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Ειρηνουλα μην καταντησεις σαν εμενα, 6 μηνες εκλαιγα μερα νυχτα,χωρις βοηθεια, κλειστηκα σπιτι μένα μωρο να ουρλιαζει και να θηλαζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!Θηλασε οσο μπορεις και πιστευω οτι αν βγαζεις γαλα καθε 3ωρο θα εισαι μια χαρα.Εγω με θηλαστρο ποτε δεν τα καταφερα, το στηθος το επιανε, το μπιμπερο με τιποτα...Τωρα για τα ml, να ξερεις οτι το μωρο τραβαει περισσοτερο απ'οτι το θηλαστρο.

ωχ εχεισ περασει κι εσυ <λουκι>!!!μπραβο σου παντωσ κατερινακι!!!!!!!!!!!!

Ειρηνη δεν καταλαβαινω γιατι σου ειπε να κανεις τοσες αντλησεις.

Η γνωμη μου ειναι να βαζεις το μωρο στο στηθος οσο μπορεις περισσοτερο ειδικα τον πρωτο καιρο. Το μωρο στο στηθος δεν σου απαγορευει να αγκαλιαζεις και τη μεγαλη και βασικα να εισαι λιγο ηρεμη. Εισαι λεχωνα, δεν χρειαζεται να γινουν ολα τελεια.

Το καινουργιο μωρο σε εχει λιγο μεγαλυτερη αναγκη τωρα.

Απλα μην λες στη μεγαλη οτι δεν μπορεις γιατι εχεις το μωρο.

κασσιανη μου ειπε για το θηλαστρο και τισ 8 αντλησεισ γιατι δεν εχω γαλα απο οτι βλεπω κ καταλαβαινω!!!!!!!!!!!!

σκεψου οτι με το ζορι εγβαζα 40 και τωρα μολισ 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!απλα μου ειπε οτι με το θηλαστρο θα αυξηθει η παραγωγη μου...

σημερα μου ειπε και για ταμπλετεσ μαγιασ να δουμε μηπωσ υπαρξει βελτιωση...

Καλημέρα κορίτσια μου!

Κι εμείς εχθές είχαμε ξενύχτι για λίγο όμως. Ξύπνησε στις 4:30 και με κοίταζε, γυρνούσε από εδώ κι από κει σαν μακαρόνι και κατά τις 5 σηκώθηκα και της έφτιαξα γάλα και κοιμήθηκε 5:30.

Ειρήνη μου κακώς τόσο άγχος με το θηλασμό. Όπως είπαν και τα κορίτσια έχεις δύο θαυματάκια μέσα στο σπίτι σου πρέπει να χαρείς όλες τις στιγμές τους. Ευχομαι να σου βγει όπως ελπίζεις, αν όχι όμως δεν έγινε και τίποτα δώσε και συμπλήρωμα ρε παιδί μου. Πάνω από όλα να είσαι καλά! Εγώ θήλασα περίπου για 2 μήνες και όχι αποκλειστικά.Και δεν είχα γάλα...στην καλύτερη 50ml,αλλά και δεν μπορούσα ψυχολογικά. Τι να κάνουμε ρε παιδί μου, θα πεθάνουμε? Το φατσόνι μια χαρά είναι, δόξα το Θεό! Ηρέμησε!

το ξερω βρε φατσακι μου..απλα ηθελα να φτασουμε εστω 3 μηνακια με θηλασμο...εστω συμπληρωματικο ,αλλα αγχωθηκα επειδη εβλεπα οτι ουτε 1 μηνακι δεν θα μασ παει...

οσο για το φατσακι!!!!στειλτο κι εκεινο σε μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Α,τώρα που το θυμήθηκα...θέλω συμβουλές....

Λέμε να αρχίσουμε να βάζουμε την Ιωάννα το βράδυ στο δωμάτιό της...οπότε είπαμε να στρώσουμε κάτω να κοιμάμαι εγώ μερικές μέρες στο δωμάτιό της και μετά σιγά σιγά να φύγω...λέτε να το κάνουμε έτσι ή να την βάλω κατευθείαν μόνη της για να καταλάβει ότι τώρα πρέπει να κοιμάται έτσι???

αν απλα εχεισ μια καρεκλιτσα στο δωματιο τησ κ καθεσαι απλα εκει μεχρι να κοιμηθει???αυτο εκανα οταν το καλοκαιρι ξαφνικα δεν ηθελε κουνια!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...