Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Λοιπόν στο ΙΚΑ με το που μπήκα μέσα μου λένε "Για καισαρική?" "Ναι" απάντάω. "Ευχαριστούμε πολύ, πάρτε τηλέφωνο σε δέκα μέρες να έρθετε να πληρωθείτε"!!!!!! Ντόινγκ (απορημένο emoticon) Αυτό τώρα τι σημαίνει? Τι θα μου δώσουν?????? Τι να πω....

Anyway, εχθές αρχίσαμε και την κρέμα βανίλια την οποία έφαγε σχεδόν με μια ανάσα ο γαργαντούας μας!!!!!! Ευτυχώς που της πήρα χωρίς ζάχαρη....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

καλημερα !!!!!!

βρε κοριτσια τι χαλι ειναι αυτο?αδιαθετησα απο την δευτερα αλλα ακομα και σημερα (3η μερα)εχω τρελαθει στον πονο..ασε τισ πλημυρεσ!!!!!!!!πονουσα ανεκαθεν και μαλιστα παρα πολυ!!!!αλλα μια το πολυ δυο ημερεσ οπου κ τοτε η ροη σταματουσε....τωρα τι να πω!σε εσασ τι γινετε?οπωσ ηταν και παλια?

Εγώ πριν την εκυμοσύνη πονούσα μόνο την πρώτη μέρα, αλλά τώρα δεν πονάω καθόλου! (emotion που χορεύει)

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

βρε κοριτσια, δε μαζευομαστε ολες στο αλλο θεμα που εχει και φατσουλες και επεξεργαστη κειμενου ???

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=179

ας γραφουμε ολες εκει!!! και του Ιουνιου και του Ιουλιου!!!

τι λετε ??

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα έκανα το εμβόλιο της νέας γρίπης, ευτυχώς πήγα στις 11:30 και δεν είχε πολύ κόσμο, σε 5 λεπτάκια ξεμπέρδεψα. Μέχρι ώρας αισθάνομαι καλά ελπίζω να μην με πιάσουν τίποτα παρενέργειες...

Επίσης αγόρασα και από φαρμακείο το εμβόλιο της κοινής γρίπης και σε 3 μερούλες θα το κάνω και αυτό.

Ο πιτσιποπάκος από το πρωί είναι όλο χαμογελάκια και χαρούλες. Μάλιστα πριν λίγο στο αυτοκίνητο μου φάνηκε σαν να.....τραγουδούσε....ένα σκοπό, είναι δυνατόν? και από που πήρε το ταλέντο? κανείς στην οικογένεια δεν έχει καλλιτεχνική φλέβα...

Διαφημίσεις

Αυτό έχω σκοπό, άντε και να δούμε τι θα γίνει.... Τα πρώτα που μου δώσανε με τιμολόγιο 3.000? ήταν 256 ?!!!!!
Marilou να τους πεις είστε σοβαροί??? Δείτε πόσα πλήρωσα κ πόσα μου δίνεται?!!! Εγώ έπρεπε να έχω πάει από 15/11 να δω αν βγήκαν τα πρώτα ώστε να κάνω ένσταση!
καλησπερα κοριτσια!!!

τις τελευταιες μερες εχω συνδεθει πανω απο 50 φορες και με το που τελειωνω το διαβασμα οσων εχετε γραψει... ολο και κατι θα τυχει!!!

μια η δουλεια, τα μειλ, τα τηλεφωνα, μια ο μπεμπης...

να ευχηθω καταρχην στην Αννα...

Αννα μου να σας ζησει η μικρη με το τελειο ονοματακι της!!!!!

Κασσιανη, καλοταξιδο το αυτοκινητο και οσο για το διπλωμα... μην το καθυστερεις καθολου!

Οσο για το γιαουρτι, ο παιδιατρος που πηγαινω το μπεμπη για εμβολια, μου ειπε να το ξεκινησω πριν λιγες μερες (αυτο εκανα) αλλα ο παιδιατρος ο δευτερος που τον παρακολουθει και του εχω εμπιστοσυνη μου το σταματησε σημερα!!!

Ειπε να ξεκινησει γιαουρτι μετα τον 7ο-8ο μηνα!

Για τα φρουτα επισης μου ειπε, να μη βαζω συνδιασμο τεσσαρων φρουτων αλλα το πολυ δυο και οχι καθε μερα... προτιμαει πχ να βαζω μονο μηλο ή μονο αχλαδι... ολα τα φρουτα μονα τους! Θελει να μαθει το παιδι τις γευσεις...

Και μπανανα μονο 2 φορες την εβδομαδα και λογω των θερμιδων αλλα και λογω της γλυκιας γευσης που εχει, ωστε να μη μαθαινει το παιδι στις γλυκες γευσεις!

τσεκ τεστ

Διαφημίσεις

ο νομος του Μερφι ενα πραμα...

με το που "φυγαμε" απο δω... το εφτιαξαν!!! :D:D

καλημερα μανουλες!!!

σημερα ξυπνησα με πολυυυυ γιορτινη διαθεση! :P

θ΄αρχισω να καθαριζω ενα ενα τα δωματια, και το Σαββατο θα στολισουμε :)

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!

Γεια σου ρε admin μας έφτιαξες!!!

Λιζάκι μου σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου ξέχασα να σου απαντήσω χθες:rolleyes:

Κ εγώ θέλω να στολίσω αλλά πότε? Ο σύζυγος θα είναι για 4 μέρες σε έκθεση κ μάλλον θα πρέπει να στολίσω μόνη μου....κ φυσικά μετά να καθαρίσω κ το χαμό που θα δημιουργηθεί!:mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!!!! Μπράβο επιτέλους το καφέ μας αποκαταστάθηκε πλήρως!!!!! Η αλήθεια είναι ότι με το που έβαλε λίγο κρύο αμέσως μπήκαμε σε Χριστουγεννιάτικο mood. Βέβαια επειδή εμείς θα λείπουμε ΣΚ μας βλέπω να στολίζουμε next week αλλά δεν πειράζει ;)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Γεια σου ρε admin μας έφτιαξες!!!

Λιζάκι μου σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου ξέχασα να σου απαντήσω χθες:rolleyes:

Κ εγώ θέλω να στολίσω αλλά πότε? Ο σύζυγος θα είναι για 4 μέρες σε έκθεση κ μάλλον θα πρέπει να στολίσω μόνη μου....κ φυσικά μετά να καθαρίσω κ το χαμό που θα δημιουργηθεί!:mad:

testttttttttt πειτε μου οτι δουλευειιιιι

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

χαρηκα εγω τωρα...

εμεις λεμε να στολισουμε το ΣΚ αν τα καταφερω με την λοιμωξη που με δερνει....

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...