Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα, καλο μηνα!!Εμενα δεν μου μπηκε και πολυ καλα, 40 λεπτα περιμενα το λεωφορειο, χθες εριξα γερο τσακωμο με πεθερα και συζυγο, το προβλημα τους ειναι η μανα μου απ'οτι καταλαβα που εχει το μωρο 30 μερες το μηνα ενω αυτη οχι.Μεχρι στη μανουλα μου μ'εστειλε ο κυριος, τελος παντων δεν το συνεχιζω γιατι αν αρχισω και λεω τι εχω ακουσει απο το σοι του απο τη μερα που αποφασισαμε να παντρευτουμε θα γινει χαμος!

Αποτελεσμα αν και η πεθερα ηθελε να αλλαξει το εισητηριο της για αυριο, τωρα θα μου κατσικωθει μεχρι τεταρτη για να μην χρειαστει να παρω αδεια αφου η μανα μου φευγει...

Απο το αγχος 12 το βραδυ ξυπνησα με πονους στο στομαχι, ταση για εμετο, αφηστε τα χαλια...

Η Παναγιωτα κλαψουριζει ολη νυχτα αλλα υποψιαζομαι δοντι,την ξυπνησε κι ο μπαμπας της 6 τα ξημερωματα...

Ειρηνουλα μην καταντησεις σαν εμενα, 6 μηνες εκλαιγα μερα νυχτα,χωρις βοηθεια, κλειστηκα σπιτι μένα μωρο να ουρλιαζει και να θηλαζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!Θηλασε οσο μπορεις και πιστευω οτι αν βγαζεις γαλα καθε 3ωρο θα εισαι μια χαρα.Εγω με θηλαστρο ποτε δεν τα καταφερα, το στηθος το επιανε, το μπιμπερο με τιποτα...Τωρα για τα ml, να ξερεις οτι το μωρο τραβαει περισσοτερο απ'οτι το θηλαστρο.

Βατραχακι εδω ο καιρος ειναι ζεστος ακομα.Εγω της φοραω φορμακι κοντομανικο με μακρυα πυτζαμα απο κατω και καποιες φορες καλτσακια.Το σεντονι σταματησα να το στερεωνω κατω απο το στρωμα γιατι στριφογυριζει μπλεκεται και κλαιει.

Κατερίνα χθες δεν έλεγες ότι δεν ξανά ασχολείσαι με πεθερές???:P:p:p

Δες το από τη θετική πλευρά...θα σου μείνουν οι μέρες τις άδειάς σου!!!;)

Εγώ παρακαλάω να μου τη κρατήσει η δικιά μου κ εσύ δεν θες!! Σούπερ...τις ανταλλάζουμε???? :tongue::tongue::tongue:

Καλό μήνα !!!! :D

Δεν σας είπα γενέθλια θα κάνω το επόμενο Σάββατο μαζί με τη θεία του άντρα μου κ τον άντρα της...έχουμε εγώ στις 4 ο άντρας της στις 5 κ η θεία στις 9...οπότε θα βγούμε το Σάββατο για φαγητό σε ταβέρνα με μουσική να φάμε να πιούμε κ να χορέψουμε! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Θα τους έχω κ τη Κυριακή σπίτι να φάμε μάλλον θα κοιμηθούν κιόλας σε μας κ ίσος μείνουν βασικά 2-3 μέρες....άραγε γιατί δεν πάει να κοιμηθεί στην πεθερά μου κ αδελφή της κ προτιμάει όλων των άλλων τα σπίτια???? :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!!!!

Ειρήνη....κάθομαι τόση ώρα και σκέφτομαι πως να σε βοηθήσω...εγώ θα σου έλεγα να κάνεις αυτό που είπε και η Αννούλα,να την βάζεις στο στήθος όποτε πεινάει για να κατέβει το γάλα και να αντλείς όποτε έχεις χρόνο (νομίζω οι 8 φορές που σου είπε η κοπέλα ήταν πολλές)...δεν είναι πιό εύκολο να την βάζεις στο στήθος από το να πλένεις-αποστειρώνεις-ζεσταίνεις το γάλα την ώρα που το μωρό κλαίει?Έτσι θα κατέβει αρκετό γάλα και θα συνηθίσει το μωράκι στο στήθος και δεν θα έχεις πρόβλημα...από την άλλη βέβαια,αν ζορίζεσαι πολύ (και το καταλαβαίνω με 2 παιδιά στο σπίτι) δεν χάθηκε κι ο κόσμος να δώσεις και 2-3 γεύματα φόρμουλα,την νύχτα π.χ....είπαμε,πάνω απ'όλα πρέπει να είσαι εσύ καλά και ήρεμη....οπότε βρες τον τρόπο που σου ταιριάζει και εφάρμοσέ το για να μην αγχώνεσαι και κλαις όλη μέρα...

Σε καταλαβαίνω με τις ορμόνες γιατί κι εγώ πέρασα τα ίδια...έκλαιγα χωρίς λόγο και αιτία κια θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μέρα ήρθε η μαμά μου (χωρίς τηλέφωνο φυσικά!!) και με το που την είδα άρχισα να κλαίω...η μικρή 2 εβδομάδων,να έχουμε πρόβλημα με τον θηλασμό,να μην κοιμόμαστε κλπ κλπ....η μαμά μου μόλις με είδε αντί να με πάρει μια αγκαλιά,να με ηρεμήσει κλπ μου λέει "Γιατί κλαις και φέρνεις την καταστροφή??"...και απορώ ακόμα,σαν μάνα δεν έπρεπε να με καταλάβει???Τέλος πάντων,περασμένα ξεχασμένα....

Αλλάζω θέμα,εγώ την μικρή την ντύνω με μακρυμάνικο πυτζαμάκι και σκεπαζόμαστε με σεντόνι και πικέ κουβέρτα..αυτά..

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημέρα.καλό μήνα.μην πιάσετε κουβέντα για πεθερες!!!!!!!!please :evil:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Για το πλυντηριο, οπως και για πολλες οικιακες δουλειες, υπαρχει σοδα στο εμποριο που δεν ειναι μαγειρικη.

Δε φουσκωνεις ομως οταν το φαγητο εχει σοδα?

Δεν τη βαζεις στο μαγειρεμα, τη βαζεις στο νερο για να φουσκωσουν και γινονται πιο ελαφρια ετσι ξεφλουδισμενα.

Ειρηνη δεν καταλαβαινω γιατι σου ειπε να κανεις τοσες αντλησεις.

Η γνωμη μου ειναι να βαζεις το μωρο στο στηθος οσο μπορεις περισσοτερο ειδικα τον πρωτο καιρο. Το μωρο στο στηθος δεν σου απαγορευει να αγκαλιαζεις και τη μεγαλη και βασικα να εισαι λιγο ηρεμη. Εισαι λεχωνα, δεν χρειαζεται να γινουν ολα τελεια.

Το καινουργιο μωρο σε εχει λιγο μεγαλυτερη αναγκη τωρα.

Απλα μην λες στη μεγαλη οτι δεν μπορεις γιατι εχεις το μωρο.

yey2p2.png BN4cp2.png

καλημερα και καλο μηνα

εχω προβλημα με τον Μαριο ...δεν τρωει τιποτα στο προνηπιο ολα τα ταπερακια τα επιστρεφει πισω σχεδον γεματα:( στο σπιτι δεν τρωει τιποτα πρεπει να τον απειλω για να φαει και ετσι το φαγητο εχει καταντησει να γινεται δυσαρεστο και για εκεινον αλλα και για εμενα που μονιμως ειμαι η κακια, ελεγα δεν μπορει στο σχολειο θα βρεθει με παιδακια ετσι θα αρχισει να τρωει αλλα αυτος τιποτα η δασκαλα του ολο αυτο λεει μολις με βλεπει ο Μαριος δεν εφαγε και ευτυχως που την ξερω μενουμε κοντα ο γιος της κανει παρεα με τον Μαριο και καθεται η γυναικα και τον ταιζει αλλα αυτος μετα απο 3-4 πιρουνιες της λεει δεν μπορω αλλο θα κανω εμετο:confused:

Ασε που βλεπει φαγητα που εχουν τα αλλα παιδια και τα ζηταει και καθομαι και του τα φτιαχνω , ηρθε εχτες και μου λεει να κανεις ρυζι με γιαουρτι :shock: του το εκανα μπιφτεκι με ρυζι και ενα γιαουρτι μαζι να δω αν θα το φαει αλλιως θα του το φορεσω καπελο

Μου ειπε και ο αντρας μου οτι πρεπει να τον παμε και για εξετασεις στο Χωρεμειο πωπω πως να το κανω θα μας ακουσουν οοοολοι:oops::oops:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα κορίτσια μου!

Κι εμείς εχθές είχαμε ξενύχτι για λίγο όμως. Ξύπνησε στις 4:30 και με κοίταζε, γυρνούσε από εδώ κι από κει σαν μακαρόνι και κατά τις 5 σηκώθηκα και της έφτιαξα γάλα και κοιμήθηκε 5:30.

Ειρήνη μου κακώς τόσο άγχος με το θηλασμό. Όπως είπαν και τα κορίτσια έχεις δύο θαυματάκια μέσα στο σπίτι σου πρέπει να χαρείς όλες τις στιγμές τους. Ευχομαι να σου βγει όπως ελπίζεις, αν όχι όμως δεν έγινε και τίποτα δώσε και συμπλήρωμα ρε παιδί μου. Πάνω από όλα να είσαι καλά! Εγώ θήλασα περίπου για 2 μήνες και όχι αποκλειστικά.Και δεν είχα γάλα...στην καλύτερη 50ml,αλλά και δεν μπορούσα ψυχολογικά. Τι να κάνουμε ρε παιδί μου, θα πεθάνουμε? Το φατσόνι μια χαρά είναι, δόξα το Θεό! Ηρέμησε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

ετσι λεω και εγω κατερινα μου αλλα ειναι τσιρος 4,5 χρονων και ζυγιζει 17 κιλα , ο παιδιατρος μου λεει ναι ειναι αδυνατος αλλα απο τη στιγμη που δεν εχει παρουσιασει προβλημα αστον η αναπτυξη του ειναι η φυσιολογικη απλα και εσυ μην του κανεις τα χατηρια , ζορισε τον λιγο και οταν εννοει τα χατηρια εννοει οχι μακαρονια καθε μερα και γλυκα γιατι αυτα τα 2 ειδη ο Μαριος τα καταβροχθιζει

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Αχ Ξανθή,πόσο σε καταλαβαίνω....κι εμένα η δικιά μου αν μπορούσε να τρώει κρέμες όλη μέρα θα το έκανε άνετα!!Εγώ όμως επιμένω ειδικά στο μεσημεριανό που έχουμε θέμα....αν δεν φάει την αφήνω μέχρι να πεινάσει,δοκιμάζω αργότερα μέχρι να φάει...αν δεν φάει θα μείνει νηστική....ο άντρας μου μου λέει να της φτιάξουμε καμιά κρέμα για να φάει και να χορτάσει κι εγώ επιμένω στο φαγητό...αυτό έχουμε για μεσημέρι αυτό θα φάει,τέλος!δεν θα μαγειρεύω κάθε μέρα 15 πιάτα για να διαλέγει...Χτες π.χ. κοιμήθηκε νηστική με 2-3 κουταλιές κρέμα γιατί δεν ήθελε να φάει...μπορεί να είμαι λίγο σκληρή αλλά δεν πάει άλλο...ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά και δεν θέλω να μάθει ότι περνάει πάντα το δικό της κι ότι θα σκιζόμαστε να της κάνουμε όλα τα χατήρια...υπάρχουν όρια και κανόνες...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Α,τώρα που το θυμήθηκα...θέλω συμβουλές....

Λέμε να αρχίσουμε να βάζουμε την Ιωάννα το βράδυ στο δωμάτιό της...οπότε είπαμε να στρώσουμε κάτω να κοιμάμαι εγώ μερικές μέρες στο δωμάτιό της και μετά σιγά σιγά να φύγω...λέτε να το κάνουμε έτσι ή να την βάλω κατευθείαν μόνη της για να καταλάβει ότι τώρα πρέπει να κοιμάται έτσι???

Κι επίσης,τώρα ξαπλώνουμε όλοι μαζί στο κρεβάτι και την παίρνει ο ύπνος ανάμεσά μας αγκαλιάζοντας το κεφάλι μου και αφού στρυφογυρίσει,γκρινιάξει,κλάψει κανένα μισάωρο...όταν θα πάει στο δωμάτιό της πώς θα την κοιμίζω???Με τον ίδιο τρόπο και μετά θα την μεταφέρω ή κατευθείαν στο δωμάτιό της??Να πω ότι το μεσημέρι για να κοιμηθεί πάμε στο δωμάτιό της με κατεβασμένα τα πατζούρια,την παίρνω αγκαλιά και κάνω βόλτες πέρα δώθε μέχρι να κοιμηθεί...να κάνω το ίδιο και το βράδυ??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Να πω ότι το μεσημέρι για να κοιμηθεί πάμε στο δωμάτιό της με κατεβασμένα τα πατζούρια,την παίρνω αγκαλιά και κάνω βόλτες πέρα δώθε μέχρι να κοιμηθεί...να κάνω το ίδιο και το βράδυ??

Κι εγω το ιδιο κανω και συνηθως μολις γυρει στον ωμο μου κοιμαται ή τη βαζω και στο κρεβατι της μολις εχει γλαρωσει και την παιρνει ο υπνος.

Καλα, ακομα στο δωματιο σου την εχεις???

εγω παλι τον εχω στο καροτσι βεβαια εχω καταλαβει οτι ειναι η ωρα οτι θελει πραγματικα να κοιμηθει του βαζω τηλεοραση και καθομαι λιγο μαζι του οταν τον παρει ο υπνος τον σηκωνω και μπαινει στη κουνια

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...