Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

δικιο εχεισ χριστινιω...τωρα να με αφησεισ θα κλαιω....κλαιω μαλλον οχι <θα>..

τι να πω!!!

αυτο που ειπεσ το σκευτηκα κι εγω κ θα τησ το πω αυριο....

το θεμα ειναι οτι ναι μεν εχω καλο θηλαστρο αλλα δεν <βγαζω>δε!!!!!

ενω ρβγαζα 40-50 και πιστευα οτι οσο παει θα αυξηθει τωρα επεσα στο 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το ζορι 30!!!!!η μικρουλα ομωσ τρωει πλεον 60-70...φαγανα η γλυκια μου!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια να ρωτησω?!?!?!

εσεις αυτη την εποχη πως τα σκεπαζετε τα παιδακια σας?

Άμα σου πω ότι έκανε τόση ζέστη χτες εδώ (η περιοχή μου είναι και πολύ ζεστή και με υγρασία) και κοιμήθηκε με την πάνα μόνο;
δικιο εχεισ χριστινιω...τωρα να με αφησεισ θα κλαιω....κλαιω μαλλον οχι <θα>..

τι να πω!!!

αυτο που ειπεσ το σκευτηκα κι εγω κ θα τησ το πω αυριο....

το θεμα ειναι οτι ναι μεν εχω καλο θηλαστρο αλλα δεν <βγαζω>δε!!!!!

ενω ρβγαζα 40-50 και πιστευα οτι οσο παει θα αυξηθει τωρα επεσα στο 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το ζορι 30!!!!!η μικρουλα ομωσ τρωει πλεον 60-70...φαγανα η γλυκια μου!!

Απ' ότι έχω διαβάσει και καταλάβει και δει, το γάλα κατεβαίνει σιγά σιγά, ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού.΄Άρα το παιδί βοηθάει να κατέβει το γάλα. Από την άλλη, κι η Πολ κι η Μαριάννα, δεν θήλαζαν, τράβαγαν με θήλαστρο κι είχαν αρκετό γάλα. Εγώ πάλι όχι. Αν όμως μείνουμε στο πρώτο, το μωρό με τις κινήσεις που κάνει βοηθάει να κατέβει το γάλα. Αν συνδύαζες θηλασμό και θήλαστρο για ένα διάστημα, μέχρι να σταθεροποιήσεις και το θέμα της ποσότητας που κατεβάζεις; Δεν θήλασα ιδιαίτερα, δεν είμαι ειδικός. Το τονίζω για να μη θεωρηθεί ότι το παίζω γνώστρια και προσπαθώ να σε σπρώξω προς κάποια κατεύθυνση. Απλώς δεν θέλω να στεναχωριέσαι και με 2 παιδιά το στρες αυξάνεται, πόσο μάλλον αν βάλουμε και τις ορμόνες σου!

WN6Op3.png

Ουφ... μόλις τον μάλωσα.. τον έπιασε αμόκ και έριξε κάτω τον ανεμιστήρα, άνοιγε όλα τα συρτάρια και πέταγε πράγματα... Του έριξα μια στο χέρι και έβαλε τα κλάμματα και χάιδευε το χεράκι του :oops:

Δεν γίνεται να τα προγραμματίσουμε να μην κάνουν σκανταλιές και να μας βγάζουν εκτός εαυτού ρε γμτ; Δεν μου άρεσε αυτό που του έκανα...

WN6Op3.png

Άμα σου πω ότι έκανε τόση ζέστη χτες εδώ (η περιοχή μου είναι και πολύ ζεστή και με υγρασία) και κοιμήθηκε με την πάνα μόνο;

Και η Κάρολ μ' ένα αμάνικο μπλουζάκι :rolleyes::rolleyes:

Απ' ότι έχω διαβάσει και καταλάβει και δει, το γάλα κατεβαίνει σιγά σιγά, ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού.΄Άρα το παιδί βοηθάει να κατέβει το γάλα. Από την άλλη, κι η Πολ κι η Μαριάννα, δεν θήλαζαν, τράβαγαν με θήλαστρο κι είχαν αρκετό γάλα. Εγώ πάλι όχι. Αν όμως μείνουμε στο πρώτο, το μωρό με τις κινήσεις που κάνει βοηθάει να κατέβει το γάλα. Αν συνδύαζες θηλασμό και θήλαστρο για ένα διάστημα, μέχρι να σταθεροποιήσεις και το θέμα της ποσότητας που κατεβάζεις; Δεν θήλασα ιδιαίτερα, δεν είμαι ειδικός. Το τονίζω για να μη θεωρηθεί ότι το παίζω γνώστρια και προσπαθώ να σε σπρώξω προς κάποια κατεύθυνση. Απλώς δεν θέλω να στεναχωριέσαι και με 2 παιδιά το στρες αυξάνεται, πόσο μάλλον αν βάλουμε και τις ορμόνες σου!

Σίγουρα παίζει ρόλο και το πόσο γάλα έχεις...εγώ έβγαζα αποκλειστικά με θήλαστρο 8,5 μήνες και έπινε μόνο δικό μου...Ειρηνούλα μη στενοχωριέσαι σε παρακαλώ...όλα θα γίνουν σιγά σιγά...:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

πωπω, μονο το δικο μου παιδι ειναι μικροκαμωμενο ρε κοριτσια? Αντε και το καρολι.

Ταρα, και μενα ο αντρας μου, αν ερθει νωρις, και στο μπανιο βοηθαει, και θα την ταισει και θα παιξουν, και γενικα και θα του την αφησω σ/κ και να βγω, και για να παω για δουλειες, και για δουλειες μεσα στο σπιτι. το θεμα ειναι οτι σπανιως γυρναει και προλαβανει τη μικρη ξυπνια. και οταν γυρναει ο αλλος στις 9 η ωρα το βραδυ, τι να του πεις μωρε? κατσε μαζεψε το νεροχυτη, ακομα δεν μπηκε και δεν ξεντυθηκε? και φυσικα κι εγω πολλες φορες αφηνω πραγματα (εκτος του φαγητου) για την επομενη-μεθεπόμενη οποτε μου ερθει τελος παντων. Δεν ειμαι και απο τις φανατικες αλλωστε.

Εμενα αυτο που με πειραζει ειναι η τσιτα στην οποια βρισκομαι για πολλες ωρες και δεν προλαβαινω να χαλαρωσω. Αλλα τι να κανουμε, θα τα εχουμε αυτα... Που θα παει, δεν θα το πιασουμε το τζοκερ-λοττο, κατι τελος παντων?

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Το δεξί μου χέρι κουλάθηκε....πήρε ο αδελφός μου βόλτα τη μικρή στο πατρικό μου κ έπιασα να καθαρίσω πάγκους κουζίνα κ τα σχετικά...το ένα φέρνει το άλλο τα έκανα κ γρήγορα γιατί όπου να ναι έρχονται κ τώρα πονάει το χέρι μου!

Ο άντρας μου σήμερα άγνωστο τι ώρα θα γυρίσει έχουν πολύ μεγάλη εισαγωγή κ προβλέπεται να κοιμάμαι όταν θα ρθει!!

Ειρήνη τα λίγα που ξέρω καθότι κ εγώ με θήλαστρο έβγαζα θα στα πω....λοιπόν ειδικά τώρα τις πρώτες μέρες πρέπει να βάζεις τη ροζούλα στο στήθος για κάποια ώρα(εγώ την έβαζα κανα μισάωρο από το κάθε στήθος) ώστε παίρνει εντολή ο εγκέφαλος να κατεβάζει γάλα...μετά μπορείς να βγάζεις κ με θήλαστρο για να χεις να της δώσεις αν δεις ότι πεινάει ξανά! Εγώ την έβαζα στήθος κ από πίσω της εδινα κ μπιμπερό με γαλα από τη προηγούμενη άντληση...πρέπει να κάνεις πολλές αντλήσεις η αλήθεια είναι κ 1 φορά οπωσδήποτε το βράδυ...δεν ξέρω είναι κούραση η όλη υπόθεση κ θα σου συνιστούσα να μην ασχοληθείς με το θήλαστρο αλλά να τη βάζεις ακόμα κ με τις ώρες στο στήθος ώστε να καταφέρει να πιάσει τη θηλή...αυτό είναι πρόβλημα με τα μικρά μωρά κ αν θυμάσαι κ εγώ το ίδιο θέμα είχα....είναι δύσκολο το καταλαβαίνω αλλά νομίζω με καμμιά βδομαδούλα υπομονή θα πάρει τα πάνω της! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

αχ βρε κοριτσιασασ ευχαριστω πολυ πολυ ολεσ σασ για τισ συμβουλεσ κ το ενδιαφερον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...σασ εχω κ εγω κ σασ ζαλιζω ...μια με την καταθλιψη ,την αλλη με τα ζυζια κ τουσ θηλασμουσ!!!!!

παντωσ ,δεν ξερω αλλα αυτην την περιοδο που ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα νιωθω οποτε μπενω εδω οτι εχω δυο ανθρωπουσ να μπορω να πω τον πονο μου!!!

πριν λιγο μαλωσα με την μανα μου ,διοτι με πηρε τηλεφωνο κ δεν καταλαβαινει πωσ ειμαι ετσι,κ θα πρεπε να χαιρομαι κ πωσ κανω ετσι κτλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ εχει γεννησει 3 παιδια!!!!το ξερω οτι ειναι εγωιστικο κ μονο που γκρινιαζω κ κλαιω αλλα δεν μπορω να το ελεγξω...τι να πω!!!!

παντωσ ,ενω ειχα αρχισει να συνερχομαι ,σημερα ξαναεπεσα...προφανωσ λογω του θηλασμου κ επειδη διαπιστωσα οτι δεν βγενει με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα υπολογισα κ σε κομπιουτερακι κ αν βγαλουμε ενα τετραωρο-πενταωρο που ειπε η κοπελα για το βραδυ μενουν 19 -20ωρεσ !!!!...δηλαδη θα πρεπει καθε 2 ωρεσ και κατι να αντλω!!!!!αλλη μια ωρα πριν ή μετα να θηλαζω,να αποστειρωνω και παλι απο την αρχη!!!!!δεν βγενει με τιποτα!!ισωσ εβγενε αν το εφαρμοζα στην αγγελικη...αλλα τωρα εχω να φροντιζω κ την αγγελικουλα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ναι βρε ειρηνη μου, δεν βγαινει, εγω με ενα παιδι το εκανα αυτο και παλι τα επαιξα, φαντασου με 2. Εγω θα σου ελεγα να μην ζοριζεσαι. Οσο σου βγει, και στην τελική, κανε και μεικτή διατροφή. Το θεμα δεν ειναι μονο το μητρικο γαλα αλλα κι εσυ να εισαι καλα και σε καλη ψυχολογική κατασταση.

4Rnfp3.png

Πωλα πηγες στο γιατρο παιδι μου?

Πήγα, πήγα, πριν λίγο γύρισα...Ολα καλά, αλλά μου είπε να μην κουράζομαι , να μη σηκώνω βάρη κλπ κλπ. Α, επίσης μου είπε 50% κορίτσι, χαχαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

ναι βρε ειρηνη μου, δεν βγαινει, εγω με ενα παιδι το εκανα αυτο και παλι τα επαιξα, φαντασου με 2. Εγω θα σου ελεγα να μην ζοριζεσαι. Οσο σου βγει, και στην τελική, κανε και μεικτή διατροφή. Το θεμα δεν ειναι μονο το μητρικο γαλα αλλα κι εσυ να εισαι καλα και σε καλη ψυχολογική κατασταση.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!

Αύριο έχει πρωινό ξύπνημα...στις 6.30 έχω σηκωθεί...αλλά ευτυχώς σχολάω 1 παρά τέταρτο!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:D

Α, επίσης μου είπε 50% κορίτσι, χαχαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ο πιτσιποπάκος έβγαλε τσουτσουνάκι στην 13η εβδομάδα...είναι πολύ νωρίς ακόμα για φύλλο:D

Όλο το βράδυ ο μικρούλης μου έκλαιγε με αναφιλιτά:cry: το πρωί έτρεχε η μύτη του και γενικά δεν είναι καλά. Του έδωσα ένα κουταλάκι ντεπόν αλλά και πάλι είχε ενόχληση:cry: Τώρα είναι στην πεθερά και εγώ μεσ' την ανησυχία.

Μίλησα με μια γειτόνισα εξαιρετική κυρία, την οποία ο μικρός γνωρίζει και συμπαθεί, αν μπορεί να τον κρατάει και μου είπε ναι αλλά όχι συστηματικά:?

Α, επίσης μου είπε 50% κορίτσι, χαχαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μπα, ποια σου είχε πει για κορίτσι; Θέλω να δω αν θα δικαιωθώ στο τέλος!

Καλό ξεκίνημα σήμερα!

...σασ εχω κ εγω κ σασ ζαλιζω ...μια με την καταθλιψη ,την αλλη με τα ζυζια κ τουσ θηλασμουσ!!!!!
Ελα ρε, τι μας ζαλίζεις, εδώ είμαστε να λέμε τα προβλήματα και τις χαρές μας! Ερώτηση πολύ σοβαρή: Πέρα από κατάθλιψη και προβλήματα θηλασμού κλπ, κοίτα πέρα από αυτά... πως νιώθεις με το δεύτερο παιδί;
Όλο το βράδυ ο μικρούλης μου έκλαιγε με αναφιλιτά:cry: το πρωί έτρεχε η μύτη του και γενικά δεν είναι καλά. Του έδωσα ένα κουταλάκι ντεπόν αλλά και πάλι είχε ενόχληση:cry: Τώρα είναι στην πεθερά και εγώ μεσ' την ανησυχία.

Μίλησα με μια γειτόνισα εξαιρετική κυρία, την οποία ο μικρός γνωρίζει και συμπαθεί, αν μπορεί να τον κρατάει και μου είπε ναι αλλά όχι συστηματικά:?

Κοίταξε να βρεις μια εξαιρετική που μπορεί να δουλέψει στάνταρ κι όχι πότε πότε. Περαστικά στον ξανθούλη!

WN6Op3.png

1570578hogjslaa1p.gif

Παρουσιάζομαι αύριο στο κατάστημα Χαλανδρίου...δεν πειράζει όμως...θα παίρνω συνέχεια αναρρωτικές....

Στα μερη μας δηλαδη. Εχουμε πολλα παρε δωσε με τραπεζες στο Χαλανδρι λογω του μαγαζιου. Σε ποια ειπαμε εισαι? Καλη αρχη!

πολυ απογοητευση παλι ρε παιδι μου!!πανω που αρχισα λιγο να συνερχομαι τωρα παλι με πηρε απο κατω..

Πολυ δυσκολη κατασταση Ειρηνουλα, καταλαβαινω πως νιωθεις. Πανω απ΄ολα ειναι η ψυχολογια σου ομως. Κανε οτι μπορεις, αλλα για οσο αντεξεις.

Εμενα αυτο που με πειραζει ειναι η τσιτα στην οποια βρισκομαι για πολλες ωρες και δεν προλαβαινω να χαλαρωσω. Αλλα τι να κανουμε, θα τα εχουμε αυτα... Που θα παει, δεν θα το πιασουμε το τζοκερ-λοττο, κατι τελος παντων?

Προσεξε και λιγο τον εαυτο σου ομως, γιατι δεν εχεις περιθωριο να χασεις αλλα κιλα! Θα σε παρει ο αερας σε λιγο!;)

Περαστικα στον μορφονιο. Αυτο το συναχι ειναι πολυ δυσκολο για τα μωρα γμτ.:?

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολίνα άρα 50% να είναι κ αγόρι???? :tongue::tongue::tongue::tongue: Κορίτσι θα είναι όμως! ;)

Ειρήνη χαλαααααρωσε...... το παιδάκι σου δεν θα μείνει νηστικό όπως κ να χει είτε το θηλάσεις είτε όχι...είπαμε εδώ δεν ήμαστε της σχολής του πρέπει να θηλάσεις μέχρι να πάει 5 χρονών το παιδί! :P:p:p:p Σκοπός είναι να είσαι ήρεμη κ ευτυχισμένη με τα αγγελούδια σου κ όχι να είσαι θλιμμένη με τέτοια χαρά που ήρθε στο σπίτι σας! ;)

Η κόρη μου μπορεί να ξυπνάει σπάνια τα βράδια αλλά άμα ξυπνήσει έχουμε πάρτι.... 1:30-4:00 χθες....έχω τρελό πονοκέφαλο,νυστάζω είμαι χάλια λεμέεεεε!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...