Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τι κανει η μαγειρικη σοδα στα ρεβυθια?

τα μαλακωνει οχι μονο τα ρεβυθια αλλα εγω το βαζω και στα φασολια και στους γιγαντες επισης μια κουταλια της σουπας σε καθε πλυση στο πλυντηριο για τα αλατα:tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα κάνει πιο μαλακά και βοηθά για να αφαιρεθεί η φλούδα (γι' αυτό τα τρίβεις και στο ξέπλυμα). Εμένα η φλούδα δεν μου αρέσει να αιωρείται στο πιάτο και επίσης φοβάμαι για τον πιτσιποπάκο μην του σταθεί στον λαιμό:shock:

τα μαλακωνει οχι μονο τα ρεβυθια αλλα εγω το βαζω και στα φασολια και στους γιγαντες επισης μια κουταλια της σουπας σε καθε πλυση στο πλυντηριο για τα αλατα:tongue:

Για το πλυντηριο, οπως και για πολλες οικιακες δουλειες, υπαρχει σοδα στο εμποριο που δεν ειναι μαγειρικη.

Δε φουσκωνεις ομως οταν το φαγητο εχει σοδα?

age.png age.png

Οχι δεν ενιωσα ποτε φουσκωμα βεβαια απο οσπρια μονο τα ρεβυθια τρωω αλλα και οι υπολοιποι δεν εχουν παραπονο

του εμποριου αν εχω δει καλα πουλανε διττανθρακικη σοδα δηλ. μαγειρικη σοδα σε μεγαλη συσκευασια , πουλανε βεβαια και ανθρακικη σοδα αυτη εννοεις?

και στις δυο περιπτωσεις εχουμε τονους στη δουλεια και ολο λεω να παρω καμμια μεγαλη συσκευασια για να καταργησω τα καθαριστικα βαριεμαι να παω απο τη μια εγκατασταση στην αλλη

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!!!

Λοιπόν, πολύ μαλακισμένη η διεύθυντριά μου...:evil::evil::evil: Με ξαπόστειλε με το γάντι (και με λέει και φίλη της...χαχαχαχα). Παρουσιάζομαι αύριο στο κατάστημα Χαλανδρίου...δεν πειράζει όμως...θα παίρνω συνέχεια αναρρωτικές....

Βρήκα λύση, θα έρχεται η κυρία που καθαρίζει την έπόμενη εβδομάδα, εκτός Τετάρτης...Μαριάννα, η αδερφή μου είναι άσχετη (ούτε γάτα δεν της εμπιστεύομαι) και η μητριά μου κάπου εξαφανισμένη είναι...:evil::evil::evil:

Θα πάω στο γιατρό σήμερα, θα πάρω και μια αναρρωτική να μου βρίσκεται!!!:rolleyes::rolleyes:

Πολλά φιλιά σας!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μολις επιβεβαιωσα ποσο γκαντεμω ειμαι..καλα που δεν πηρα το πρωι λαχειο απο την Ομονοια...Η μανα μου φευγει αυριο για Κρητη και μπορει να λειψει και την αλλη βδομαδα αρα??????Θα χρειαστω την πεθερα.Λεω να μην το πω καθολου, να την αφησω να φυγει και να παρω αδεια...

Κατερινάκι ωραία σου έκατσε πάλι!!!:mad: Πωωωω αν έχεις άδεια οκ πάρ'τη αλλά μη μείνεις έτσι όπως εγώ που δεν μου έμεινε καμία μέρα! Είναι πίκρα! Πάντως αν έχεις μη ζορίζεσαι καθόλου. Θα είσαι και λίγο με το μωρό σου, ευκαιρία;)

Πωλινάκι εκεί που σε στέλνει δεν είναι καλά?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ασε Μαρια εχω 4-5 μερες (εγω κραταω τα πρακτικα αρα μπορει να κλεψω και καμια...)ελεγα βεβαια να τις κρατησω για Χριστουγεννα...

Πολα νομιζω οτι προτιμουσες κεντρο ε?

Ασε Μαρια εχω 4-5 μερες (εγω κραταω τα πρακτικα αρα μπορει να κλεψω και καμια...)ελεγα βεβαια να τις κρατησω για Χριστουγεννα...

Πολα νομιζω οτι προτιμουσες κεντρο ε?

Κατερίνα μου δεν είναι θέμα κέντρου, αλλά έκεί ήμουν τόσα χρόνια, δεν είχαμε επαφή με πελάτες, ήταν πιο "πολιτισμένα" τα πράγματα...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε????εγω ΝΥΣΤΑΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θυμαστε το προβλημα με τον θηλασμο που σασ ελεγα?τελικα εχουμε και εδω συμβουλο!!!!ηλθε σημερα στο σπιτι μασ!!!παρα πολλη καλη κοπελα και εξυπηρετικοτατη!!με βοηθησε αρκετα!!!!

κατα πασα πιθανοτητα εχουμε παθει συγχιση θηλων....η λυση απο οτι μου ειπε ομωσ λιγο δυσκολη!!!!

να σασ πω οταν ηταν εδω μεχρι και που ενθουσιαστηκα καθωσ μου ειπε οτι τα παμε μια χαρα κ με επιμονη κ υπομονη θα πιασει το μωρο!!ηδη οσο ηταν εδω επιανε!!!!

οταν εφυγε ομωσ μεχρι κ τα κλαμματα μου ηλθαν!!!!!ο λογοσ...

θα πρεπει εχτοσ του να θηλαζω συνεχωσ (1ωρα ή οσο παρει τελοσ παντων..ακομα και 2-3)και περα απο αυτο να αντλω 8 φορεσ την ημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:μετα το αντλημενο ή αν χρειαστει να δωσω συμπληρωμα να μην το δινω στο μπιμπερο αλλα με μια συρηγγα!!!!!!

επιχειρησα να το κανω με μεγαλη προσοχη αλλα αποτυχια!!!αν κ το εκανα σιγα σιγα η μικρουλα πνιγοταν με την συριγγα...

περα απο αυτο ομωσ καθησα και τα εβαλα κατω κ σκευτηκα...με την αγγελικη συνεχεια μαζι μου (ειπαμε βοηθεια καθολου)ποτε θα κανω εγω τουσ μαραθωνιουσ θηλασμουσ???και ποτε θα αντλω 8 φορεσ????????οπωσ κ να το κανω δεν βγενει σε θεμα χρονου!ειναι κ ενα σπιτι κ ενασ αντρασ απο πισω ....

θα ελθει αυριο παλι η κοπελιτσα και θα τησ τα πω...λεω να προσπαθησω να αντλω οσο περισσοτερο γινεται και να το αφησω οπωσ παει το θεμα...τι να πω!!

πολυ απογοητευση παλι ρε παιδι μου!!πανω που αρχισα λιγο να συνερχομαι τωρα παλι με πηρε απο κατω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

ax βρε Ειρηνακι τι να πω δεν ξερω....

υπομονη?:confused:

εμεις που ειμαστε εξω απο το"χορο" λεμε αλλα πραγματικα τι συμβαινει και τι βιωνεις μονο εσυ ξερεις....

δωσε λιγο χρονο ακομη στην μπεμπουλα θα "πιασει" ε????:confused::confused:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

τελικα τα ρεβυθια μου εγιναν

το σακουλακι που πηρα ηταν χωρις φλουδα

μονο που τα εβρασα λιγο παραπανω και......λιγακι διαλυθηκαν!!

ειναι ομως νοστιμα!!

εφαγε κι ο μικρουλης μου

να δουμε τωρα τι θα πει και το μεγαλο "αφεντικο!!"

Ρε συ Ειρήνη γιατί με την σύριγγα; Για να μην βολευτεί με τη θηλή του μπιμπερό και δεν σε προτιμάει μετά; Γιατί δεν κάνεις ότι έκανα κι εγώ κι η Μαριάννα κι η Πολίνα και δεν θυμάμαι ποιες άλλες; Άντληση και μπιμπερό (καλά εμένα δεν έφτανε κι έδινα φόρμουλα, άλλο αυτό). Ούτε πληγωμένες θηλές, ούτε μαραθώνιοι θηλασμού. Τώρα αν εσύ θες την επαφή με το στήθος, είναι άλλο θέμα, πρέπει να βρεις χρόνο ή βοήθεια γι'αυτό, μόνη σου θα πνιγείς. Και πραγματικά τα δυο κοριτσάκια σε χρειάζονται ήρεμη και χαρούμενη, όχι αγχωμένη και θλιμμένη!

WN6Op3.png

κοριτσια να ρωτησω?!?!?!

εσεις αυτη την εποχη πως τα σκεπαζετε τα παιδακια σας?

εγω του βαζω φανελακι ,εννοειται, μπυτζαμακια μακριμανικα,και πικε κουβερτουλα

φυσικα ξεσκεπαζεται

του εβαλα κλιπς στην κουβερτα και την επιασα απο τα καγκελα αλλα τα διελυσε!!!

το πρωι κοιμοταν επανω στην κουβερτα και τα κλιπς στα καγκελα χωρις να πιανουν την κουβερτα.:shock::shock:

ειναι νωρις ακομη για τον υπνοσακο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...