Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Aννααααα...hello!!!!!!!!!!!

οχι δεν τα μουλιασα τα ρεβυθια απο χθες μονο καμια ωρα σημερα το πρωι

να δωσω και στον Νικολα να φαει?

εσεις εχετε

δωσει στα παιδακια σας ρεθυθια?

Εγω ναι μια φορά. Μια χαρά τα έφαγε! Αλλά θέλουν καλό μούλιασμα από το προηγούμενο βράδυ! Ε άφησέ τα λίγο πιο πολύ στη χύτρα τώρα και βλέπεις!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Zουμπουλια γιατι ξυνεις πληγες κοριτσι μου?Αλλο κι αυτο που μου τη δινει επισης, πεφτει το παιδι, κλαιει, παω να το παρω και μου το αρπαζει απο τα χερια αλλα φυσικα η μικρη απλωνει τα χερια της σ'εμενα!!!!Καλα προχθες ηρθε η μανα μου, την ειχε η γιαγια της αγκαλια και μολις την ειδε, επεσε πανω της σαν τρελη, αφου πιστευω οτι θελει τη μανα μου πιο πολυ κι απο μενα!

Αλλο που μου την εχει δωσει με την πεθερα και δεν καταλαβαινω γιατι ερχεται και "ξεβολευεται", την προηγουμενη φορα που της ζητησαμε εμεις να ερθει γιατι η μαμα μου επρεπε να κατεβει κρητη, τελευταιο βραδυ μου λεει: αχ,αντε να γυρισω σπιτακι μου, στη φωλιτσα μου, στο κρεβατακι μου....σοκ εγω!ειπα να της απαντησω ναι, μη χασεις το...του πεθερου μου μια βδομαδα, θα παθεις τιποτα!

Βατραχάκι ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου τρώμε ρεβίθια οπότε δεν τα μαγειρεύω αλλά ξέρω ότι θέλουν σχεδόν μια μέρα μούλιασμα από τη μαμά μου! :P:p

Ζουμπουλιά καλά που μπορείς κ τα χώνεις ελευθέρα στη πεθερά σου τυχερή είσαι,εγώ αν της μίλαγα έτσι θα έλεγε πάλι ότι δεν έχω σεβασμό κ ότι δεν μου μάθανε τρόπους(αυτά τα είχε πει λίγες μέρες πριν το γάμο μου που της τα έχωσα μπροστά στους γονείς μου κ ο πατέρας μου ακόμα μετανιώνει που δεν επενέβη αφού το ότι δεν έμαθα κ καλά τρόπους πήγαινε σε αυτούς:P:p:p)

Μπορώ να μιλάω μέρες για να απαριθμήσω όλα αυτά τα μικρά που μου έχει κάνει ενώ φυσικά θα ήθελα να έχω κ εγώ μια καλή πεθερά! :cry::cry::cry:

Εμβόλια κ εμείς στα μπουτάκια κάναμε εκτός του μαντού κ του mmr τον προηγούμενο μήνα που ήταν στο χέρι! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γειά σας κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος σήμερα είναι στην πεθερά...τέρμα η μαμά μου:confused: εμπάργκο:)

Βατραχάκι εγώ τα ρεβύθια τα μουλιάζω για τουλάχιστον 12 ώρες, μετά βάζω μέσα στο νερό μαγειρική σόδα και τα αφήνω κανα μισάωρο ακόμα, τα ξεπλένω πολύ καλά (και ταυτόχρονα τα τρίβω να φύγουν τα τσόφλια) και τζούπ στην χύτρα για μισή ώρα τουλάχιστον. Βάζω μέσα και αρκετή ρίγανη και μπόλικο λεμονάκι όταν ανοίξω την χύτρα. Δεν του τα αλέθω τα τρώει όπως είναι και του αρέσουν πολύ:D

Διαφημίσεις

Το παιδί καλά ήταν αλλά δεν μιλάει να μου πει πως τα πέρασε...αυτό νομίζω εκμεταλεύεται η μαμά μου και τον παρατάει:confused:
Τι δικαιολογία είπες στην πεθ που θα κρατάει αυτή αντί της μαμάς σου τον μικρό;

WN6Op3.png

Το παιδί καλά ήταν αλλά δεν μιλάει να μου πει πως τα πέρασε...αυτό νομίζω εκμεταλεύεται η μαμά μου και τον παρατάει:confused:

Ενταξει βρε, αν ηταν καθαρος και ταισμενος τουλαχιστον..

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια ξερετε αν δικαιουμαστε επιδομα τεκνου απο τον ΟΑΕΔ στην περιπτωση που δεν στο δινει ο εργοδοτης??? ΑΝΝΑ???

Από ότι ξέρω ναι! Να φανταστείς έχω μαζέψει όλη τη χαρτούρα και βαριέμαι να πάω στο ΚΕΠ να κάνω αίτηση! Είναι περίπου 100 € μέχρι τέλος του χρόνου ή αρχές του επομένου, κάτι τέτοιο.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κατερίνα είναι αναλόγως τη σύμβαση που έχεις...πχ εγώ που είμαι σαν βοηθός λογιστή εδώ πέρα το παίρνω αναγκαστικά από τον εργοδότη κ όχι από τον οαεδ! ;) Πέρυσι που δεν ήμουν με ίκα το πήρε ο άντρας μου από τον οεαδ σαν υπάλληλος γραφείου(σαν γενικός διευθυντής έπρεπε να ναι αλλά ας μην αρχίσω) που τον δηλώνει!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ρε κοριτσια ξερετε αν δικαιουμαστε επιδομα τεκνου απο τον ΟΑΕΔ στην περιπτωση που δεν στο δινει ο εργοδοτης??? ΑΝΝΑ???

ναι και βεβαια εχω κανει αιτηση στα κεπ απο τον Ιουλιο αλλα φυσικα λεφτα δεν εχω παρει ακομα , ομως να κοιταξεις αο τη συλλογικη σου συμβαση αν εισαι στις κατηγοριες που το παιρνουν απο τον εργοδοτη ή απο ΟΑΕΔ

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

ναι και βεβαια εχω κανει αιτηση στα κεπ απο τον Ιουλιο αλλα φυσικα λεφτα δεν εχω παρει ακομα , ομως να κοιταξεις αο τη συλλογικη σου συμβαση αν εισαι στις κατηγοριες που το παιρνουν απο τον εργοδοτη ή απο ΟΑΕΔ

Κοιτα, υπαλληλος γραφειου ειμαι (κλασικυ περιπτωση)...λετε να το εχω παρει απο τον ΟΑΕΔ και να μην το ξερω?Αλλα δε νομιζω, δεν εχω κανει αιτηση σε ΚΕΠ...

Γειά σας κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος σήμερα είναι στην πεθερά...τέρμα η μαμά μου:confused: εμπάργκο:)

Βατραχάκι εγώ τα ρεβύθια τα μουλιάζω για τουλάχιστον 12 ώρες, μετά βάζω μέσα στο νερό μαγειρική σόδα και τα αφήνω κανα μισάωρο ακόμα, τα ξεπλένω πολύ καλά (και ταυτόχρονα τα τρίβω να φύγουν τα τσόφλια) και τζούπ στην χύτρα για μισή ώρα τουλάχιστον. Βάζω μέσα και αρκετή ρίγανη και μπόλικο λεμονάκι όταν ανοίξω την χύτρα. Δεν του τα αλέθω τα τρώει όπως είναι και του αρέσουν πολύ:D

Τι κανει η μαγειρικη σοδα στα ρεβυθια?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...