Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Χριστίνα καταλαβαίνω το πνεύμα σου και εγώ της ίδιας λογικής είμαι. Κάνω τα στραβά μάτια σε πολλά, αλλά με τον μπαμπά μου κινδυνεύει και η σωματική ακεραιότητα του μικρού. Δεν είναι καθόλου εμπιστοσύνης, είναι πολύ της λογικής "έλε μωρέ και τι έγινε" και πολύ τεμπέλης ακόμα και να σηκώσει το παιδί από το πάτωμα.

Πάντα ήθελα και προτιμούσα τον σταθμό από τους παππουδογιαγιάδες αλλά ο άντρας μου επιμένει σ' αυτούς. Του είπα να ξεκινήσουμε και βλέπουμε...αλλά μέσα σε έναν μήνα είδα πολλά, για την ακρίβεια τα είδα όλα:confused:

Ήδη πήρα 2 τηλέφωνα σε σταθμούς γνωστούς που αναλαμβάνουν τόσο μικρά μωράκια. Οι τιμές ξεκινούν από 350 το μήνα. Δεν μου περισσεύουν αλλά για το μωρό δεν θα τσιγγουνευτώ, πάνω απ' όλα ο πιτσιποπάκος;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κορίτσια,διαβάζω τα προβλήματα που έχετε με παππούδες και γιαγιάδες που κρατάνε τα παιδάκια σας και τώρα πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι ο παιδικός.Εγώ βέβαια δεν έχω βοήθεια,το έχω ξαναπέι γιατί οι δικοί μου αν και μένουνε κοντά τον περισσότερο καιρό λείπου σε ταξίδια και στο χωριό που πηγαίνουν τακτικά οπότε δεν θα μπορούσαν να μου κρατήσουν τη μικρή σε περίπτωση που έβρισκα μια δουλειά.Παρ'όλα αυτά ακόμα και να την κράταγαν είναι τόσο καλοί με τα παιδιά και αυτό το βλέπω και με τα ανίψια μου που έρχονατι κάθε καλοκαίρι και παρ΄'ότι είναι λίγο αγριμάκια και αυτό γιατί τους κάνουν όλα τα χατίρια ποτέ δεν παραπονιούνται.Τώρα δεν ξέρω αν είναι επειδή τα βλέπουν μόνο το καλοκαίρι και δεν τα εχουν όλο τον καιρό.Αλλά και με τη μικρή τρελλένονται.Απο την άλλη το να κρατάς ενα παιδί είναι δύσκολο και το ξέρουμε πολύ καλά και οταν οι άνθρωποι είναι και κάποιας ηλικίας είναι πιο κουρασμένη.Τέλος να καταλήξω οτι χαίρομαι πολύ τώρα που βλέπω τη μικρή οτι έχει στρώσει στον παιδικό και ξεπεράσαμε τις κρίσεις που είχαμε αρχικά.Ερχεται,πλένουμε τα χέρια μας,τρώμε και μετά απίζουμε μέχρι να περάσει η ώρα να κάνουμε μπάνιο και να κοιμηθεί γιατί κοιμάται νωρίς λόγω πρωινού ξυπνήματος αλλά βλέπω πως αυτές τις ώρες που περνάμε το απόγευμα τις ευχαριστιέται πολύ και έπαψε να είναι εκείνο το γκρινιάρικο μωρό που είχα πριν μερικές εβδομάδες όλη μερα μες στα πόδια μου και να μην μπορώ να κάνω τίποτα με αποτέλεσμα να είμαι στην τσίτα και εγώ και να το μεταδίδω και στο παιδί.Τώρα όλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο και ο παιδικός τελικά αποδίδει.

SI5Yp3.png

Χριστίνα καταλαβαίνω το πνεύμα σου και εγώ της ίδιας λογικής είμαι. Κάνω τα στραβά μάτια σε πολλά, αλλά με τον μπαμπά μου κινδυνεύει και η σωματική ακεραιότητα του μικρού. Δεν είναι καθόλου εμπιστοσύνης, είναι πολύ της λογικής "έλε μωρέ και τι έγινε" και πολύ τεμπέλης ακόμα και να σηκώσει το παιδί από το πάτωμα.

Πάντα ήθελα και προτιμούσα τον σταθμό από τους παππουδογιαγιάδες αλλά ο άντρας μου επιμένει σ' αυτούς. Του είπα να ξεκινήσουμε και βλέπουμε...αλλά μέσα σε έναν μήνα είδα πολλά, για την ακρίβεια τα είδα όλα:confused:

Ήδη πήρα 2 τηλέφωνα σε σταθμούς γνωστούς που αναλαμβάνουν τόσο μικρά μωράκια. Οι τιμές ξεκινούν από 350 το μήνα. Δεν μου περισσεύουν αλλά για το μωρό δεν θα τσιγγουνευτώ, πάνω απ' όλα ο πιτσιποπάκος;)

Είναι το καλύτερο που θα κάνεις για το παιδάκι σου.Θα το δεις στην πορεία.Αρκεί να βρείς ενα καλό σταθμό.

SI5Yp3.png

Καταλαβαινω ρε Χριστινα τη θεση σου άλλα το παιδακι σου τί φταιει?????ΣΚΑΣΕ??Δεν παμε καλα...

Κατερίνα μου, δεν το είπε με κακία ή με λογική να βρίσει το μικρό. Γενικά με τους δικούς μου μιλάμε λίγο χύμα. Σίγουρα όμως δεν είναι σωστό για το παιδί να του μιλάνε έτσι, γιατί με τέτοια παραδείγματα θα μάθει να μιλάει. Άσε που μπορεί να τρομάζει. Κι άσε που ήμουν έξω και το άκουσα, άρα ακούνε κι άλλοι...

Πάντως, για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, ούτως ή άλλως προτιμούσα και φέτος να μένει με γιαγιά αντί παιδικού (όχι μόνο για το οικονομικό). Και να πω και την αλήθεια, αυτά αν δεν είχα από γονείς, θα ήταν ιδανικοί μπέιμπι σίττερς. Τον λατρεύουν, μαθαίνει πράγματα μαζί τους, ασχολούνται ρε παιδί μου, πως το λένε. Δυστυχώς κάνω τα στραβά μάτια όπως είπα σε μερικά πράγματα αναγκαστικά. Του χρόνου ελπίζω να είμαστε καλύτερα οικονομικά και να δοκιμάσουμε τον παιδικό σταθμό. Άλλωστε θα πάει σε ιταλικό σχολείο, οπότε καλύτερα να πάει από πιο νωρίς στον παιδικό τους να ακούει την γλώσσα και να εξοικιωθεί.

Μαντι καλά έκανες και κοίταξες για παιδικό. Ελπίζω να βρεις τον κατάλληλο σύντομα (έχω κι ένα άγχος εγώ αν τον στείλω πως θα του φέρονται οι δασκάλες).

WN6Op3.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια!!!

Είχα γράψει ένα κατεβατό, αλλά η κάρολ έκλεισε το laptop!!!:rolleyes::rolleyes:

Μαντινόπη καλό θα ήταν να βρεις ένα βρεφικό σταθμό. Εξάλλου, εάν αρρωστήσει, ξέρεις ότι κάποιος θα μπορεί να τον έχει σπίτι και δεν θα αγχώνεσαι...εγώ που δεν είχα κανέναν, είχα χάσει όλη μου την άδεια έτσι...και ο δημήτρης βέβαια...:(:(

Χριστίνα, πρέπει να κάνεις τα στραβά μάτια...είναι δύσκολο να καταλάβετε όσες κοπέλες έχετε βοήθεια από τους γονείς σας πόσο ψυχοφθόρο είναι να μην έχεις κανέναν δικό σου, έστω και για μια ώρα ανάγκης...και αφού φέρονται τόσο καλά στον Αλεξ, ένα "σκάσε" δικαιολογείται...και εμείς δεν το έχουμε πει όταν φτάνουμε στα όριά μας???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιωτάκι πρέπει να βοηθάει και ο Νίκος...δε γίνεται να τα κάνουμε όλα εμείς...όταν δηλ με το καλό κάνετε και το δεύτερο, τί θα γίνει??? θα πας σε ψυχιατρική κλινική???:mrgreen::mrgreen:

Τελικά, θα παρουσιαστώ την Παρασκευή (το που δεν το ξέρω ακόμη...) Απλά, δεν έχω που ν' αφήσω την Κάρολ - η κοπέλα που έλεγα πήγε στην πατρίδα της - θα γυρίσει την άλλη Τρίτη...μάλλον θα πάρει άδεια ο δημήτρης, αλλά μπορεί μόνο την παρασκευή κι' αυτό με δυσκολία...:(:(:(

Εχω αγχωθεί πάλι ρε γμτ!!!!:mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?

Ευχαριστω για την εμψυχωση. Πρεπει να φροντισω το θεμα του φαγητου.

Με το Νικο δεν εχω προβλημα που δεν βοηθαει, παντα ειχε ωραρια τυπου 12ωρα-13ωρα με πολύ πιεση κι αυτος, και το βραδυ μεχρι να ερθει, να φαει (αν βρει) να χαλαρωσει λιγο, να τα πουμε λίγο, να κανει ενα μπανιο, να τον παρει ο υπνος (που γενικα ειναι λιγο αργος σε αυτον τον τομεα) συνηθως κοιμαται γυρω στη 1 με 2. Ε δεν μπορω να τον σηκωνω απο τις 7, θα μου παθει τιποτα στο τελος. Τουλαχιστον του εχω πει να τρωει στη δουλεια το μεσημερι (εχουν κουζινα με μαγειρευτο) να μην ειναι με σαντουιτς ολη μερα. Το πρωι του την αφηνω στο κρεβατι οσο να πιει το γαλα της οποτε χαζολογανε λίγη ωρα παρεα. Εγω τουλαχιστον πεφτω απο τις 10:30-11:00 το αργοτερο, οποτε το 8ωρακι μου το κοιμαμαι.

Τελος παντων, ειμαι και στα προθυρα περιοδου, που ξερετε πως ειναι, ολα τα βλεπεις πιο μαυρα, δεν εχω ξεκουραστει και ιδιαιτερα το καλοκαιρι, ε αρχιζει και μου τη βαραει.

Ευτυχως εχω και την κοπελα που ερχεται μια φορα την εβδομαδα, και βαζει κανα χερακι στο σπιτι, κανει ολα τα χοντρα, και φυσικα ολο το σιδερο.

Πωλακι πηγες γιατρο?

Εμεις φετος δεν θα παμε κολυμβητηριο ρε γμτ, αν και ακουω τη μαριαλενα και ζηλευω, φετος θα το ευχαριστιοταν ακομα περισσοτερο, αλλα τη φοβαμαι με την ευαισθησια που ανεπτυξε στα αυτια περσι, οποτε λεω να μην το ρισκαρω. Ασε που περσυ ημουν και χαλαρη γιατι δεν ειχα γυρισει ακομα γραφειο, φετος αν το βαλω κι αυτο θα φλιπαρω.

Για 2ο κι εγω εκει στα 3 χρονια διαφορά σκεφτομαι (αν το αποφασισω, γιατι ακομα δεν το σκεφτομαι, δεν ειμαι ετοιμη να μοιρασω την αγαπη μου και σε αλλο παιδακι). Αλλα εγκυος καλοκαιρι ειναι οντως λιγο πικρα. Κι εγω τελος Ιουλίου γέννησα, και σαραντισα 31 αυγουστου. ηταν λιγο πικρα πραγματι. ουτε μπανια, ουτε διακοπες, ουτε τιποτα. Νομιζω η καλύτερη εποχη να γεννησεις ειναι τελος χειμωνα, γυρω στο Μαρτη, οποτε μεχρι το καλοκαρι το μωρακι ειναι ανετο για εξορμησεις, κι η μαμα εχει αρχισει και συνερχεται λιγο.

Σημερα θα γραψουμε τον Αντωνη σε ωδειο για μουσικοκινητικη αγωγη. Βρηκα στην Αγια Παρασκευη με 80 ευρω ετησιως! Τελικα, καποιοι κανουν καλες προσφορες τωρα με την οικονομικη κριση. Φυσικα αποβλεπουν στο οτι του χρονου θα ξαναστειλεις το παιδακι και θα πληρωσεις κανονικα, αλλα τουλαχιστον για φετος, και τα Αγγλικα και το ωδειο μας ερχονται τσαμπα. Μονο το κολυμβητηριο θα πληρωνουμε.

Βρε συ Μαριανα, ποιο ωδειο ειναι αυτό? Με μια φιλη μου που συζητηγαμε σημερα να παμε τα μωρα στου Νακα, μου ελεγε οτι ειναι 550 ετησιως για μια ωρα την εβδομαδα. Και σιγα μη δωσω τοσα χρηματα. Το 80 ομως ειναι εξευτελιστικο ποσο. Για πες, μιας και η αγια παρασκευή ειναι στα ποδια μας?

4Rnfp3.png

κορίτσια μου τι κάνετε;;;;είμαι θεσσαλονίκη,,,έχω άδεια οπότε evni αν μπορέσουμε να βρεθούμε...νατασσούλα και για εσένα ισχύει απλά δεν είμαιο σίγουρη για το πότε μπαίνει η καθεμιά σας..μαλλον θα σας πω και στο facebook

η μικρή μου κάνει βηματάκια επιτέλους μόνη της και αφήνει τα χεράκια,,

εγώ πάντως πάλι θα τρέχω στον γυναικολόγο,αδιαθέτησα στις 18 του μήνα και καθάρισα και μετά από 2 μέρες στην δουλειά είχα πόνο περιόδου και χλαπ πάλι αιματάκι και μετά σκούρο καφέ...και βλέννες καμμιά φορά,πήρα τον γυναικολόγο είχα κάνει τεστ παπ πριν με έρθει περίοδος και με είπε αν συνεχίσει να πάω να με δει,,,άντε να δούμε πάλι

nAcmp3.png

uZRep2.png

Χριστίνα, πρέπει να κάνεις τα στραβά μάτια...είναι δύσκολο να καταλάβετε όσες κοπέλες έχετε βοήθεια από τους γονείς σας πόσο ψυχοφθόρο είναι να μην έχεις κανέναν δικό σου, έστω και για μια ώρα ανάγκης...και αφού φέρονται τόσο καλά στον Αλεξ, ένα "σκάσε" δικαιολογείται...και εμείς δεν το έχουμε πει όταν φτάνουμε στα όριά μας???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Eχεις δικιο. Ειναι ανεκτιμητη η βοηθεια των παππουδογιαγιαδων, και μη γελιομαστε, ασχετως απο τα στραβα τους, δεν υπαρχει περιπτωση να εχουμε περισσοτερη εμπιστοσυνη σε εναν ξενο. Εκτος και αν πεσουμε στην περιπτωση, οπως η Κασσιανη.

Γιωτάκι πρέπει να βοηθάει και ο Νίκος...δε γίνεται να τα κάνουμε όλα εμείς...όταν δηλ με το καλό κάνετε και το δεύτερο, τί θα γίνει??? θα πας σε ψυχιατρική κλινική???:mrgreen::mrgreen:

Συμφωνω. Και ο Φωτης δουλευει 12-13 ωρες, συν τα Σαββατα, αλλα μολις επιστρεφει συμμετεχει σε ολα. Και στο παιχνιδι, και στο μπανιο, και στο ταϊσμα. Και τα βραδια που κοβουν βολτες τα μικρα απο κρεβατι σε κρεβατι, εγω δε σηκωνομαι ποτε. Αν και του εχω πει να με ξυπναει γιατι κοιμαμαι βαρια και δεν τα ακουω, δεν το κανει.

Τελικά, θα παρουσιαστώ την Παρασκευή (το που δεν το ξέρω ακόμη...) Απλά, δεν έχω που ν' αφήσω την Κάρολ - η κοπέλα που έλεγα πήγε στην πατρίδα της - θα γυρίσει την άλλη Τρίτη...μάλλον θα πάρει άδεια ο δημήτρης, αλλά μπορεί μόνο την παρασκευή κι' αυτό με δυσκολία...:(:(:(

Εχω αγχωθεί πάλι ρε γμτ!!!!:mrgreen::mrgreen:

Η μητρια σου δε μπορει να σε εξυπηρετησει για Δευτερα και Τριτη? Η αδελφη σου?

Βρε συ Μαριανα, ποιο ωδειο ειναι αυτό? Με μια φιλη μου που συζητηγαμε σημερα να παμε τα μωρα στου Νακα, μου ελεγε οτι ειναι 550 ετησιως για μια ωρα την εβδομαδα. Και σιγα μη δωσω τοσα χρηματα. Το 80 ομως ειναι εξευτελιστικο ποσο. Για πες, μιας και η αγια παρασκευή ειναι στα ποδια μας?

Οπως καταλαβα, παιρνουν παιδακια απο 4 ετων και πανω. Εγω παντως θα σου στειλω τα στοιχεια και παρε τηλεφωνο. Ρωτησα και σε αλλο ωδειο, το οποιο ειναι και διπλα στη μαμα μου, και μου ειπαν οτι ο σωστος τροπος να ερθει σε επαφη με τη μουσικη το παιδακι ειναι το ιδιαιτερο, και ζητουσαν 75 ευρω το μηνα! Μαλλον δεν εχουν ακουσει για οικονομικη κριση...

κορίτσια μου τι κάνετε;;;;είμαι θεσσαλονίκη,,,έχω άδεια οπότε evni αν μπορέσουμε να βρεθούμε...νατασσούλα και για εσένα ισχύει απλά δεν είμαιο σίγουρη για το πότε μπαίνει η καθεμιά σας..μαλλον θα σας πω και στο facebook

η μικρή μου κάνει βηματάκια επιτέλους μόνη της και αφήνει τα χεράκια,,

εγώ πάντως πάλι θα τρέχω στον γυναικολόγο,αδιαθέτησα στις 18 του μήνα και καθάρισα και μετά από 2 μέρες στην δουλειά είχα πόνο περιόδου και χλαπ πάλι αιματάκι και μετά σκούρο καφέ...και βλέννες καμμιά φορά,πήρα τον γυναικολόγο είχα κάνει τεστ παπ πριν με έρθει περίοδος και με είπε αν συνεχίσει να πάω να με δει,,,άντε να δούμε πάλι

Καλα να περασεις Μαρινα μου στη Θεσσαλονικη, και κοιταξε το αυτο το θεμα να δεις τι συμβαινει. Ανεβαινει και η μαμα μου Αλεξανδρουπολη σε λιγες μερες, και οπως καταλαβαινεις, βοηθεια μου...!:?

Η κορη μου χθες, μετα τις απειρες ωρες τραμπολινο στον καναπε, προσγειωθηκε και χτυπησε το κεφαλι. Περασαμε ησυχη νυχτα, και τωρα περιμενω μηπως κανει αιματωμα παλι εντος των ημερων.

age.png age.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εχει ωραια μερα..λιγο τσιμπαει βεβαια αλλα εχει ηλιο!!!

το μενου για σημερα λεει ρεβυθια!!!

πρωτη φορα θα κανω με την χυτρα:rolleyes::rolleyes:

παλιοτερα ειχα δοκιμασει αλλα δεν εβραζαν με τιποτα:evil::evil::evil:

εχθες πηγαμε σουπερ μαρκετ ολοι μαζι και οπως παντα τον Νικολα τον βαλαμε στο καροτσι στο γνωστο μερος για τα παιδακια

καποια στιγμη το καροτσι ηταν κοντα στα γαριδακια και τα αρπαζει ο μικρος κι αρχιζει να τα βαζει στο καροτσι!!!:shock::shock::shock:

γελουσαμε με τον αντρα μου

οτι κι αν κανουμε μας μιμειτε το αγορι μου!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!Ηρθα ενα τεταρτο νωριτερα στη δουλεια σημερα, προτιμω να μην ειμαι σπιτι αυτες τις μερες λογω πεθερας....Στη δικη μου περιπτωση και γονεις και πεθερικα λατρευουν το μωρο, απλα δε συφωνω με καποια πραγματα με αποτελεσμα για μια απλη παρατηρηση χθες στην πεθερα να τσακωθω μαζι της και να μη μου μιλαει κι ο αντρας μου...ο οποιος μαλλον τα εχει παρει που δε θελω να παω ουτε ταξιδακι ουτε στο χωριο του για να ψηφισει ο ιδιος τον αλλο μηνα αν και κατα ολους "πρεπει" να το κανω!Αυτα τα πρεπει εχω βαρεθει και αυτη την επιβολη πραγματων απο ξενους και αντιδρω σαν τρελη ωρες ωρες...

Εκτος απο ολα αυτα η Παναγιωτα ολη νυχτα κλαψουριζε, τα τελευταια βραδια δε θελει να κοιμηθει, μολις φευγω απο το δωματιο της κλαιει κι αποψε ειμασταν ξυπνιοι απο τις 4 μεχρι τις 6...

καλημέρα και απο εμενα

Εμενα ευτυχως τα παιδια ειναι πολυ καλα με τα πεθερικα μου οσον αφορα ταισμα , αλλαγμα ,παιχνιδι αλλα παντα υπαρχει ενα αλλα τους κανουν οοοολα τα χατηρια με αποτελεσμα να κακομαθαινουν και να φαινομαστε εμεις οι κακοι πχ δεν αφηνω τον Μαριο να τρωει γλυκα καθε μερα ετσι αυτος πηγαινει και τα ζητα απο τον παπου του ο οποιος παραβλεπει το δικο μου προγραμμα και κανει το χατηρι του μαριου μαλιστα μια μερα τους πετυχα στο σουπερ μαρκετ ενω ειχαν πει οτι πανε βολτα βλεπω τον πεθερο μου να κραταει 10 Kiss του λεω τι κανεις εκει αν ηθελες να του παρεις κατι σε γλυκο ας επερνες 1-2 αλλα οχι 10 του της πηρα και κρατησα μια και της αλλες τις επεστρεψα για αλλη μια φορα εγω φανηκα κακια στα ματια του Μαριου:oops:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Καλημέρα φιλες μου, πως είστε σήμερα?

Εμείς εχθές είχαμε παιδίατρο για εμβόλια και η γιατρός μας βρήκε πολύ καλά σε όλα!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τη μικρή μου! Έχει λέει την τέλεια συμμετρία! Είμαστε 10.400KG - 78ύψος. Επίσης μας είπε ότι έχει φοβερή ευλυγισία :D Ειλικρινά νόμιζα ότι όλα τα μωρά είναι τόσο ευλύγιστα, αλλά μου είπε ότι σε πολλά μωρά δεν μπορεί να ανοίξει τέρμα τα ποδαράκια τους, μας πρότεινε και μπαλέτο...μιας και περπατάμε και στις μύτες :tongue: έχουμε δύο ατού. όσο για τα τσιμπηματάκια στο κωλαράκι μας, μας άκουσε όλη η περιοχή πάλι. Το καημένο, με που μπήκαμε στο ιατρείο άρχισε το κλάμα. Την θυμάται βλέπετε. Αυτά περί μπεμπονιού και για να κλείσει η παράγραφος...κου κου βάουυυυυυυυυυυυυυυ:oops::tongue::oops::tongue:

Κατα τα άλλα όλα ίδια και απαράλαχτα! Α το ΣΚ περιμένω τα ανηψάκια μου από Γιάννενα. Πολύ μου έχουνε λείψει, να δει και η Αλεξάνδρα τα ξαδερφάκια της. Παρεπιπτώντος είναι 20 ο ένας και 23 ο άλλος...:mrgreen::mrgreen: αλλά δεν έχει σημασία!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια! 7η προσπάθεια να σας γράψω....όλο κάποιος ανεβαίνει κ τα σβήνω! :(

Μαριάννα ελπίζω να μην εμφανίσει τίποτα η μικρή! Περαστικά!

Βατραχάκι τα μούλιασες από χθες τα ρεβίθια???;)

ΑΤΑΚΑ ΠΕΘΕΡΑΣ!

Άντε Ζωούλα μου να μεγαλώσεις λίγο,να σε κρατάω σπίτι,να πηγαίνουμε βόλτες,να κοιμόμαστε αγκαλίτσα γιατί τώρα δεν μπορώ!!!:shock::shock::shock:

Κοκαλώσαμε με τον άντρα μου αλλά δεν της είπαμε τίποτα...τι να της πεις γιατί δεν μπορείς???Αν κ πολύ θα ήθελα να μάθω....γιατί η μάνα μου είναι 5 χρόνια μεγαλύτερη,με βαρύτατο άσθμα και πρόβλημα στη καρδιά κ όλη μέρα παίζει κυνηγητό με τη μικρή!!!! :rolleyes:

ΑΤΑΚΑ ΠΕΘΕΡΟΥ

Στέφανε(ο άντρας μου) αδυνάτισες λίγο,Τζένη(η θεία του άντρα μου) πάχυνες πολύ, Άννα(εγώ) εσύ κρατιέσαι καλά είσαι ίδια με πέρυσι!!!!:shock::shock::shock:

Hello κ τα 20 κιλά που έχασα δεν φαίνονται??? Βέβαια τον έβαλε ο άντρας μου στη θέση του κ του είπε ότι έχω αδυνατίσει πολύ(κ όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι που όποιος ερχόταν έλεγε πω πω αδυνάτισες πολύ!;)) κ απαντάει κ ο πεθερός μου ότι μάλλον τα γυαλιά του φταίνε κ δεν βλέπει καλά,αλλά κ ότι της γκαστριάς τα κιλά δεν μετράνε για κιλά γιατί χάνονται μόλις γεννήσεις μαγικά!!!! Κατά τα άλλα είμαι η πρώτη κ αγαπημένη του νύφη!:-P:razz::-P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αννα δεν ξανασχολιαζω πεθερες βαρεθηκα.Θα τις αγνοω πλεον!!!

Μαρια δεν τα κανετε στο χερακι τωρα πια τα εμβολια?Εμεις τα 2 τελευταια εκει τα καναμε!

Η Παναγιωτα ειναι χοντρουλα!80 εκατοστα και 11150...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...