Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ωχ Αναστασια αυτο ειναι πολυ σοβαρο , αλλα ειναι πιο πολυ ανησυχητικο γιατι δεν σου ειπε οτι φευγει και εσυ εισουν ησυχη οτι ειναι μαζι της ενω στη πραγματικοτητα ηταν με εναν ανθρωπο που δεν μπορει να τον φροντισει....

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολύ με ενοχλεί και το ψέμα της, γιατί η απόκρυψη της αλήθειας για μένα είναι ψέμα. Τον παράτησε για να πάει σε κηδεία (έχει μια κηδειολατρεία).

Την ρώτησα γιατί δεν μου το είπε από χτες το βράδυ ή σήμερα το πρωί και απάντησε ότι δεν ήξερε ότι είχε πεθάνει μια ξαδέλφη της (ετών 90).

Την πήρα τηλέφωνο στις 10 να μάθω τι κάνει το μωρό και δεν μου είπε τίποτα:confused: ούτε τότε το ήξερε?

Ωραία όταν το έμαθε γιατί δεν μου τηλεφώνησε? θα ερχόμουν εγώ από τη δουλειά....δεν ήθελε να με ενοχλήσει:confused:

Θα την πνίξω....στα σίγουρα:confused:

Αχ βρε κοριτσι μου τι ειναι αυτα που μας λες???Εδω εμενα ο αντρας μου δεν μενει μονος του με την κορη του κι ερχεται και με παιρνει απο τη δουλεια για να φυγει η μανα μου πιο γρηγορα.Βρες μια γυναικα η παιδικο σταθμο.

Σας εχω πει για μια φορα που αφησα τη μικρη στον πατερα μου να παμε σε μια εκθεση γαμοβαφτισης με τον Κωστα?Γυρισαμε και το μωρο κοιμοταν (μια χαρα την κοιμιζει ο παππους!) κι ο πατερας μου κοιμοταν στον καναπε εχοντας ανοιξει μονο τη δικη του ενδοεπικοινωνια με ολα τα φωτακια κοκκινα(και καλα θα την ακουγε τωρα...) και ουτε που καταλαβε οτι μπηκαμε σπιτι...

Κ εγώ το δεύτερο λέω να ξεκινήσω προσπάθειες μετά τα 2α γενέθλια της μικρής! Εκτός κ αν μας προκύψει σε καμμιά στιγμή πάθους! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: (Χριστινιώ μη σχολιάσεις):P
Τσιν τσαν τσον :mrgreen:

WN6Op3.png

Απαπαπαπαπα κορίτσια το έχω σκεφτεί και το έχω περάσει κιόλας! Μακριά από καλοκαίρι. Να είσαι έγκυος, πρησμένη του καλού καιρού, να κάνει ζέστη και να μην μπορείς να κοιμηθείς και να ιδρώνεις! Επίσης να μην πας διακοπές και ούτε ένα μπάνιο στη θάλασσα ενώ όλοι έχουν ξεχυθεί στις παραλίες. 'Η τα ζεστά βράδια που θες να πας βόλτα, εσύ μέσα! Επίσης Άννα μου και πάλι το καλοκαίρι έγκυος ήμουνα και μετά σαράντησα τέλος Αυγούστου...οπότε?

Είναι καθαρά πως το βλέπει ο καθένας!

Βέβαια αυτό δεν μπορείς να το κανονίσεις πάντα, ο Θεός ξέρει καλύτερα!;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Βρε ΤΑΡΑ τι εννοεις δεν εχεις καμια σχεση με εμβολια??Δεν κανεις καθολου εμβολια στα παιδια?

Επιλεκτικα πολυ λιγα, και αυτα σε ηλικια που θα θεωρειται "ασφαλης" για τυχον παρενεργειες.

Μμμμμ δύσκολα πρωινά προβλήματα! Υπάρχουν κάτι συσκευές για φάρμακα που είναι σύριγγα κ μπροστά σαν θηλή μπιμπερό....:confused:

Αυτο δεν το γνωριζα! Θα ρωτησω στο φαρμακειο!

Σοβαρα ο γιατρος θελει το 14μηνο να λεει 20 λεξεις????

Οχι οτι δεν συμβαινει (βλεπε Λενα) αλλα δεν ειναι και ο μεσος ορος, ειδικα στα αγορια.

Εμενα παντως ο δικος μου παιδιατρος, με την οποια τεραστια εμπειρια του, μου ειπε οτι το αγορι μετα τους 18 μηνες μιλαει.

Ο Αντωνης μιλησε καθαρα με προτασεις στους 18 μηνες. Στους 19 μηνες ηταν κατανοητος σε ολους. Τη Μαριαλενα την κοβω για πιο αργη.

Σημερα θα γραψουμε τον Αντωνη σε ωδειο για μουσικοκινητικη αγωγη. Βρηκα στην Αγια Παρασκευη με 80 ευρω ετησιως! Τελικα, καποιοι κανουν καλες προσφορες τωρα με την οικονομικη κριση. Φυσικα αποβλεπουν στο οτι του χρονου θα ξαναστειλεις το παιδακι και θα πληρωσεις κανονικα, αλλα τουλαχιστον για φετος, και τα Αγγλικα και το ωδειο μας ερχονται τσαμπα. Μονο το κολυμβητηριο θα πληρωνουμε.

age.png age.png

Αναστασία έχεις δίκιο, δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, όταν το παιδί ίσως κινδυνεύει, είναι πεινασμένο, διψασμένο και λερωμένο! Ευτυχώς η μάνα μου δεν κάνει τέτοια, (κάνει άλλα βέβαια, αλλά όχι τόσο σοβαρά)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Είμαι υπερβολική που έβαλα τις φωνές? δεν ξαναπάει κάτω το παιδί, χίλιες φορές σταθμό...
Οχι αλλά είσαι στην ίδια κατάσταση που είμαι εγώ.. θα σου πω παρακάτω
Κάνω τα στραβά μάτια σε πολλά, ιδιαίτερα όσον αφορά την διατροφή που του κάνει ότι θέλει...αλλά όχι να τον παρατάει τον καψερούλη και να φεύγει:rolleyes:
Λοιπόν, κι εγώ κάνω τα στραβά μάτια σε μερικά πράγματα, γιατί η αλήθεια είναι ότι φεύγοντας ξέρω πως το παιδί και θα φάει, και θα παίξει, θα κοιμηθεί, θα αλλαχτεί, θα πιει νερό, θα το κάνουν αγκαλίτσες, θα μάθει πράγματα.

Ομως αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με όλα. Παράδειγμα: η μαμά μου είναι λίγο απότομη μερικές φορές στα λόγια. Δεν εκδηλώνει εύκολα τρυφερότητα, ούτε με πράξεις ούτε με λέξεις. Μένουμε πάνω εμείς, κάτω οι γονείς και παρακάτω το γραφείο μου κι η αδερφή μου δίπλα. Βγαίνω χτες από το γραφείο να πάω στον φούρνο. Παράθυρο μάνας ανοιχτό. Προσπαθεί να κοιμήσει μικρό. Ο μικρός γκρινιάζει. Ακούω μαμά "σκάσε ρε" :roll:

Ξέρεις πως κρατιέμαι; Έχω πει παιχνιδιάρικα, χαριτωμένα, γλυκά μερικές φορές να μην του λέει έτσι. Αλλά άμα δεν το πω χοντροκομμένα δεν θα καταλάβει. Κι αν το πω χοντροκομμένα, διακινδυνεύω να πλακωθούμε (γιατί δεν θα κρατηθώ) και μετά από περηφάνεια δεν θα της αφήνω το παιδί και πάλι εγώ θα φάω το αγγούρι. Οπότε κοινώς κάνω τον μ@μακα. Αν είχα οικονομική άνεση, θα τον έστελνα παιδικό ή θα έπαιρνα μπέιμπι σίττερ. Σε συμβουλεύω αυτό να πράξεις εφόσον δεν ζορίζεσαι στα χρήματα. Τουλάχιστον θα πληρώνεις και θα απαιτείς, δεν θα έχεις ανάγκη κανέναν!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλο απογευμα κοπελιες!Παω σπιτι μου να δω τον αντρουλη μου να καθεται ξαπλα στον καναπε και τη μαμακα του διπλα να μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι παλι.......

Καλο απογευμα κοπελιες!Παω σπιτι μου να δω τον αντρουλη μου να καθεται ξαπλα στον καναπε και τη μαμακα του διπλα να μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι παλι.......

:lol::lol::lol: kalo.....γελασα!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Οχι αλλά είσαι στην ίδια κατάσταση που είμαι εγώ.. θα σου πω παρακάτω

Λοιπόν, κι εγώ κάνω τα στραβά μάτια σε μερικά πράγματα, γιατί η αλήθεια είναι ότι φεύγοντας ξέρω πως το παιδί και θα φάει, και θα παίξει, θα κοιμηθεί, θα αλλαχτεί, θα πιει νερό, θα το κάνουν αγκαλίτσες, θα μάθει πράγματα.

Ομως αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με όλα. Παράδειγμα: η μαμά μου είναι λίγο απότομη μερικές φορές στα λόγια. Δεν εκδηλώνει εύκολα τρυφερότητα, ούτε με πράξεις ούτε με λέξεις. Μένουμε πάνω εμείς, κάτω οι γονείς και παρακάτω το γραφείο μου κι η αδερφή μου δίπλα. Βγαίνω χτες από το γραφείο να πάω στον φούρνο. Παράθυρο μάνας ανοιχτό. Προσπαθεί να κοιμήσει μικρό. Ο μικρός γκρινιάζει. Ακούω μαμά "σκάσε ρε" :roll:

Ξέρεις πως κρατιέμαι; Έχω πει παιχνιδιάρικα, χαριτωμένα, γλυκά μερικές φορές να μην του λέει έτσι. Αλλά άμα δεν το πω χοντροκομμένα δεν θα καταλάβει. Κι αν το πω χοντροκομμένα, διακινδυνεύω να πλακωθούμε (γιατί δεν θα κρατηθώ) και μετά από περηφάνεια δεν θα της αφήνω το παιδί και πάλι εγώ θα φάω το αγγούρι. Οπότε κοινώς κάνω τον μ@μακα. Αν είχα οικονομική άνεση, θα τον έστελνα παιδικό ή θα έπαιρνα μπέιμπι σίττερ. Σε συμβουλεύω αυτό να πράξεις εφόσον δεν ζορίζεσαι στα χρήματα. Τουλάχιστον θα πληρώνεις και θα απαιτείς, δεν θα έχεις ανάγκη κανέναν!

Καταλαβαινω ρε Χριστινα τη θεση σου άλλα το παιδακι σου τί φταιει?????ΣΚΑΣΕ??Δεν παμε καλα...μου βαζετε ιδεες τωρα...Εμενα αυτο που κανει η πεθερα μου και δε μου αρεσει ειναι οτι τη φοβιζει πχ μην πλησιαζεις στα καγκελα θα πεσεις,θα βαλεις μεσα το κεφαλι σου και θα σφηνωσει, θα πιασεις το χερι σου στην μπαλκονοπορτα,θα σταματησει να κουνιεται το παιδι απο το φοβο του...

Απαπαπαπαπα κορίτσια το έχω σκεφτεί και το έχω περάσει κιόλας! Μακριά από καλοκαίρι. Να είσαι έγκυος, πρησμένη του καλού καιρού, να κάνει ζέστη και να μην μπορείς να κοιμηθείς και να ιδρώνεις! Επίσης να μην πας διακοπές και ούτε ένα μπάνιο στη θάλασσα ενώ όλοι έχουν ξεχυθεί στις παραλίες. 'Η τα ζεστά βράδια που θες να πας βόλτα, εσύ μέσα! Επίσης Άννα μου και πάλι το καλοκαίρι έγκυος ήμουνα και μετά σαράντησα τέλος Αυγούστου...οπότε?

Είναι καθαρά πως το βλέπει ο καθένας!

Βέβαια αυτό δεν μπορείς να το κανονίσεις πάντα, ο Θεός ξέρει καλύτερα!;)

συμφωνω κι εγω με το φατσακιον!!!

δυσκολο το καλοκαιρι για λεχωνα

μου ειχαν σπασει τα νευρα!!! μη βγεις μη ξυθεις μη εισαι λεχωνα μη το μωρο

και να εχει τοσο ωραιες μερες κι εγω να καθομαι μεσα!!!

λες και θα παθαινα κι εγω δεν ξερω τι....

ασε φετος που στα γενεθλια του σκασαμε απο την ζεστη...

Ναι αλλά θα πρέπει νας φας ένα καλοκαίρι έγκυος για να γεννήσεις χειμώνα!:tongue: Εγώ πάντως αν εξαιρέσεις ότι έχασα τις διακοπές μου μου άρεσε που γέννησα καλοκαίρι γιατί πηγαίναμε σε πολλά μέρη με το μωρό...ενώ το χειμώνα έστω το σουκού που θα μπορούσες να βγεις δεν θα μπορείς να πας πουθενά με το νεογέννητο,ούτε να δεχτείς επισκέψεις ούτε,ούτε να πας έστω σουπερ μάρκετ μην ψωνίσεις καμμιά ίωση!;)

Κ εγώ το δεύτερο λέω να ξεκινήσω προσπάθειες μετά τα 2α γενέθλια της μικρής! Εκτός κ αν μας προκύψει σε καμμιά στιγμή πάθους! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: (Χριστινιώ μη σχολιάσεις):P

Λίζα άντε με το καλό κ πολύτεκνη!

Αννουλα εσυ ομως γεννησες αρχες Ιουνιου μεχρι τον Ιουλιο ησουν ετοιμη για να βγεις

ειναι ζορι να γεννας Ιουλιο και το φατσακι που γεννησε τελος Ιουλιου....αστα

και ο Ιουνιος ειναι καλος μηνασ για γεννα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...