Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Βρε κορίτσι μου δεν έχω λόγια τι να σου πω ειλικρινά.. και τώρα πως σκέφτεσαι να προχωρήσεις; Δεν κάνατε μέρα παρά μέρα υπέρηχο να δει πόσο μεγαλώνουν;

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

πρίν από 20 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο φυσικός κύκλος συνήθως κυμαίνεται από 500-700 ευρώ ανάλογα αν κάνεις μέθη ή όχι. 

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

δεν έχουμε κανένα δείγμα αλλεργίας απλά ρώτησα αν μπορούμε να το κάνουμε προληπτικά.αν και κάποιες φορές μου πετάει κάποια σπιθουράκια:rolleyes:το πρόσεξα με το ασπράδι του αυγού

Μπορεις να κανεις μονο για αβγο που γινεται ευκολα στο χερακι.Ετσι καναμε εμεις για αβγο και ψαρι.Ρωτα το γιατρο σου!

Βρε ΤΑΡΑ τι εννοεις δεν εχεις καμια σχεση με εμβολια??Δεν κανεις καθολου εμβολια στα παιδια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι πολυ μικρη η ποσοτητα και θα χαθει στο μπιμπερο. Θα πρεπει να αραιωθει πολυ. Το ιδιο ισχυει και για το καλαμακι. Σκεψου οτι το διαλυω σε 2ml, και βαζω αλλο 1,5ml νερο για να παρει και οσο εμεινε στη συριγγα. Δηλαδη μιλαμε για ενα κουταλακι του γλυκου νερο.

Μμμμμ δύσκολα πρωινά προβλήματα! Υπάρχουν κάτι συσκευές για φάρμακα που είναι σύριγγα κ μπροστά σαν θηλή μπιμπερό....:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλησπέρα μανούλες:P:p:p:p

Μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο. Το γοργονίδιο έφτασε αισίως 83 πόντους και 11.100 Μια χαρά δηλαδή στην 90η θέση όπως πάντα;););)

Από εμβόλιο, δεν κάναμε το neisvac, κάναμε το hiberix γιατί μου είπε ότι έχει μεγάλη έξαρση σε ωτίτιδες και επειδή πάμε και στην πισίνα και μπαίνει νερό στο αυτί της κι έτσι κάναμε τώρα αυτό και τον άλλο μήνα που ήταν να το κάνουμε κανονικά θα κάνουμε το neisvac. Στο φαγητό προχωράμε κανονικά, τρώμε δηλαδή τα πάντα, δεν πειράζει που δεν πίνει γάλα αφού τρώει τόσο τυρί και γιαούρτι. Ψυχοκινητικά είναι σούπερ και από λέξεις γλωσσοκοπάνα σαν τη μαμά της;);););)

Αν εξαιρεσεις την ομιλια, που ειμαστε μουγκοθωδοροι, ιδια ειναι τα μωρα...

Mπράβο Μαριαλενάκι!!! Δώστε λίγο ύψος και βάρος και σε εμάς τις μικροκαμωμένες

Πήραμε τις ςξετάσεις της Κάρολ, όλα καλά φαίνονται, μόνο λίγο τσιμπημένη χοληστερίνη έχει!!!! Και οι δικές μου καλές είναι, θα πάω στον γιατρό αύριο να δούμε και το μωρό...μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι δεν είναι ζωντανό...τέλος πάντων, μη με βρίσετε please!!:-(:sad::-(

Εχω βαρεθει να σου λεω οτι το καρολι ειναι μια χαρα, ευτυχως που βγηκαν οι εξετασεις και επιβεβαιωθηκα:tongue:

καλησπερα κοριτσια

πωλακι ολα καλα

μην αγχωνεσαι σε παρακαλω

Μαριανα δεν ηξερα οτι υπαρχει εμβολιο για τις ωτιτιδες, ποτε το κανουν αυτο μπας και τη γλυτωσουμε φετος?

Κι εμενα ρε κοριτσια ειναι μικροκαμωμενη. Από κιλα ειναι γυρω στα 9,5 και απο ποντους γυρω στους 75. Μαλλον θα ειναι κοντο παιδακι σαν τη μαμα της, που 15 χρονων πηρε λιγο μποι και εγινε ανθρωπος.

Κι εγω απο δουλεια κοριτσια,να φανε κι οι κοτες, αλλα δυστηχως ή ευτυχως δεν μπορω να κατσω καθολου παραπανω, γιατι δεν εχω κανεναν για το παιδι, οποτε 5 η ωρα φευγω ο κοσμος να χαλαει. Αλλά ειναι πολυ πιεση κι αυτο ρε παιδι μου. Σημερα εφυγα 5:10 τρεχοντας, για να διαπιστωσω οτι με εχει κλεισει ενας ταξιτζης και να ψαχνω 5 λεπτα στην πλατεια της αγιας παρασκευής να βρω τον ταξιτζη με την ψυχή στο στομα. Και τελικα τον ταξιτζη δεν τον βρηκα, αλλα ξεπαρκαρε ο μπροστινος μου κι ετσι εφυγα. Αν τον ειχα εκεινη την ωρα μπροστα μου, θα τον σκοτωνα. Ευτυχως αργησε και το σχολικο λίγο και πρόλαβα. Αλλα δεν μου αρεσει να τους αφηνω να περιμενουν, γιατι εχουν κι αλλα παιδακια μεσα, ειναι κριμα...

Ρε κοριτσια, τα εχω παιξει, πειραζει?

Ειμαι απο τις 7 το πρωι στην τσίτα μεχρι τις 10 το βραδυ, σε ρυθμους τρελλούς, και παλι ολο και κατι αφηνω, συνηθως το μαγειρεμα. Ευτυχως ο νικος ειναι ανεκτικος ο καημενος και δεν μιλαει, και η μικρη τρωει στον παιδικο καθημερινες, οποτε δεν εχω αυτο το αγχος. Αλλα που θα παει αυτή η κατασταση? Δεν εχω καθολου χρονο για μενα. Αφου στη δουλεια πριν φυγω, πηγαινω τουαλέτα για τσίσα, γιατί στο σπιτι δεν μπορω ουτε τουαλέτα να παω χωρις τη μικρη. Αφου μερικες φορες (τις περισσοτερες δηλαδη) ξεντυνομαι το βραδυ απο τα ρουχα της δουλειας.

τα εχω παιξειιιιιιι

Το εμβολιο αυτο δεν ειναι ειδικα για τις ωτιτιδες, ειναι για τον αιμοφιλο ινφλουεντζα και προστατευει γενικα απο ιωσεις του αναπνευστικου, μυτης, αυτιων κλπ. Υποτιθεται τουλαχιστον.

Αυτο καναμε κι εμεις προχτες.

Ο νικος καλα κανει και δε διαμαρτυρεται, αλλα μηπως να βοηθουσε λιγο κι αυτος σε κατι?:D

Οι μαμαδες εχουμε την ταση να θεωρουμε οτι ολα ειναι δικες μας υποχρεωσεις και δεν παραχωρουμε καμμια.

Κατι θα μπορουσε να κανει κι εκεινος.

Καλημέρα κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος έφτασε 11650γρ και 83 εκ ύψος:D έκανε και το MMR και τώρα περιμένουμε αν ανεβάσει πυρετό σε 10 μέρες και αν θα βγάλει σπυθουράκια. Σε 2 βδομάδες θα κάνει και το εμβόλιο τηςς γρίπης και εξετάσεις αίματος.

Ο παιδοντόκτορ με ζάλισε γιατί δεν μιλάει...έπρεπε να λέει 20 λεξούλες:rolleyes: και ο πιτσιποπάκος δεν λέει καμία....σπάνια φωνάζει μπαμπά και μαμά αλλά δεν ξέρω αν τα λέει συνειδητά ή όχι:rolleyes:

Στο μεταξύ όταν τον έγδυσα για την εξέταση...με κατούρησε...συντριβάνι έγινε η λουλού μας...:tongue:σφουγγάριζε μετά η βοηθός του γιατρού και αυτός ξανακατούρησε:tongue:

Σμουτσ ακολούθησε τις συμβουλές της Άννας με την κατάψυξη, εγώ έτσι σώθηκα. Αν φτιάξω παστίτσιο φτιάχνω 2 ταψιά και βάζω το δεύτερο στην κατάψυξη...σε 10 μέρες απλά το βγάζω και το ψήνω...πολυτέλεια:D χωρίς άλλον κόπο ολόκληρο ταψί.

Σοβαρα ο γιατρος θελει το 14μηνο να λεει 20 λεξεις????

Οχι οτι δεν συμβαινει (βλεπε Λενα) αλλα δεν ειναι και ο μεσος ορος, ειδικα στα αγορια.

Εμενα παντως ο δικος μου παιδιατρος, με την οποια τεραστια εμπειρια του, μου ειπε οτι το αγορι μετα τους 18 μηνες μιλαει.

Παντως χτες βρε παιδια μου εκανε εντυπωση το εξης.

Ο ντρουλης λεει μονο μπαμπα, μαμα, νταντα (αλιμονο:rolleyes:) και τατι.

Του λεω λοιπον, πες παππου και το ειπε!

Πες γιαγια και το ειπε!

Βρε μηπως το παιδι θελει να μιλησει κι εγω δεν του δινω σημασια???:confused:

yey2p2.png BN4cp2.png

Εμείς χθες μάθαμε της μικρής να τραβάει μπροστά τη μπλούζα της κ να λέει λέρα! :P:p:p Δεν μιλάνε μωρέ όλα το ίδιο εγώ βλέπω κ συγκριτικά με την κόρη της κουμπάρας μου που είναι 1 μήνα μικρότερη κ λέει μόνο μαμά,μπαμπά ενώ η δικιά μας πριν ένα μήνα έλεγε πολύ περισσότερα....απλά είπαμε μερικά παιδάκια κ κυρίως κοριτσάκια είναι γλωσσοκοπάνες...πάντως στη δικιά μου η μάνα μου της μιλάει ακατάπαυστα όσες ώρες είναι μαζί(κ μας το λέγανε κ οι γειτόνισσες μπράβο στη μαμά σου που μιλάει η όλη μέρα στο παιδί) κ όταν γυρνάω σπίτι μου πιάνει τη πάρλα η μικρή! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Mπράβο Μαριαλενάκι!!! Δώστε λίγο ύψος και βάρος και σε εμάς τις μικροκαμωμένες!!!:tongue::tongue::tongue:

Πήραμε τις ςξετάσεις της Κάρολ, όλα καλά φαίνονται, μόνο λίγο τσιμπημένη χοληστερίνη έχει!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Και οι δικές μου καλές είναι, θα πάω στον γιατρό αύριο να δούμε και το μωρό...μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι δεν είναι ζωντανό...τέλος πάντων, μη με βρίσετε please!!:-(:sad::-(

Καλα εσυ θες ξυλο, μια χαρα γυναικα, νεοτατη, υγιεστατη με δυο υγιεστατα παιδακια πως σκεφτεσαι ετσι δεν μπορω να καταλαβω...Εχει δικιο η Χριστινα, μαλλον τυψεις νιωθεις που σκεφτοσουν αν θα το κρατησεις....Αν δε θες τεταρτο μην ξαναπατησεις Κρητη!!!!χιχιχιχι

Κασσιανη ολα τα λενε με το δικο τους τροπο και οποτε θελουν μιμουνται οτι τους λες.Δε νομιζω οτι εχει να κανει ομως με αγορι ή κοριτσι, ο βαφτισιμιος μου λεει πιο πολλα απο την Παναγιωτα, μεχρι και αριθμους...

Η πεθερα μου της εμαθε και νεα ¨λεξη να το πω?" το "άντε"

Διαφημίσεις

τώρα που λέτε για λεξούλες.εμένα η δική μου όταν της λες πες αυτο..το παίζει μουγκοθόδωρος..ενώ λέμε:μαμα,μπαμπα,γιαγια,γάλα,μυμο(χυμό)νταντα-άντε(απο τις πρώτες που μάθαμε):cool:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Καλημέρα!

Τι πάθατε σήμερα, τι φάγατε πρωί πρωί? Δεν σας προλαβαίνω...:o

Γιώτα πολλά μαζεμένα σου έχουν πέσει! Μάλλον πρέπει όπως είπαν και τα κορίτσια να σε βοηθήσει και ο άντρας σου.Μιλήστε!

Εμένα εχθές ο δικός μου με εξέπληξε πάντως!!! Εγώ καθάριζα το μπαλκόνι και εκείνος πήρε ηλεκτρική και σκούπιζε το σπίτι χωρίς να το ζητήσω και με την Αλεξάνδρα μέσα στα πόδια του!:D Ε, μάλλον κατάλαβε ότι χρειάζομαι βοήθεια ο καλός μου!Και μετά έπαιζε με τη μικρή στο παιδικό για να σφουγγαρίσω. Έτσι οι δουλειές τελειώνουν πολύ γρήγορα!

Το mmr δεν το έχουμε κάνει ακόμα, δεν έχουμε κλείσει τους 15μήνες!Πάντως σήμερα θα κάνουμε δύο μαζί επαναληπτικά! Ω ρε κλάμα πάλι που θα ρίξουμε!!!

Θα πάμε και αργά 9 η ώρα και θα νυστάζει η καημένη. Δεν είχε νωρίτερα όμως. Και το έχω κλείσει το ραντεβού 2 εβδομάδες πριν.:rolleyes:

Για την ομιλία δεν στενωχωριέμαι, όλα στην ώρα τους!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα!!!

Βλέπω πιάσατε την πάρλα για τα καλά!!!

Κατερίνα,αυτήν την κρέμα την πήρα και μου είπε η παιδίατρος ότι μπορώ να την δοκιμάσω...της έφτιαξα χτες αλλά δεν ήθελε,θα δοκιμάσω πάλι σήμερα...

Το mmr είναι το εμβόλιο που θα κάνουμε στις 11 του μήνα και γι'αυτό ξεκινήσαμε και το αυγό και απ'ότι βλέπω τα πάμε καλά...δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα αλλεργίας ακόμα...Όπως και το βατραχάκι έτσι κι η δικιά μας έβγαζε κοκκινήλες όπου ακουμπούσε κάτι που έχει γάλα..ακόμα και χτες που κάναμε το λάθος και της δίναμε λίγη ζύμη από κρέπα για να φάμε και να μην ζηλεύει κοκκίνησε λίγο γύρω από το στοματάκι....

Εγώ,Αννούλα,το μεγάλο σοκ το έπαθα στις διακοπές όπου η Ιωάννα έπεσε και χτύπησε στο πρόσωπο...αίμα πολύ και μέχρι να καταλάβω ότι δεν έσπασε δοντάκι μου κόπηκαν τα πόδια κι έτρεμα ολόκληρη....τελικά είχε κόψει τον χαλινό!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Εμένα εχθές ο δικός μου με εξέπληξε πάντως!!! Εγώ καθάριζα το μπαλκόνι και εκείνος πήρε ηλεκτρική και σκούπιζε το σπίτι χωρίς να το ζητήσω και με την Αλεξάνδρα μέσα στα πόδια του!:D Ε, μάλλον κατάλαβε ότι χρειάζομαι βοήθεια ο καλός μου!Και μετά έπαιζε με τη μικρή στο παιδικό για να σφουγγαρίσω. Έτσι οι δουλειές τελειώνουν πολύ γρήγορα!

Έτσι κάνουμε κι εμείς...βασικά,προσπαθώ να κάνω τις δουλειές Παρασκευή πρωί παρέα με την Ιωάννα για να έχουμε το Σαββ/ριακο ελεύθερο,αλλά όταν δεν προλαβαίνω μοιραζόμαστε..εγώ ξεσκονίζω και κάνω τα τζάμια και ο Κώστας βάζει σκούπα και σφουγγαρίζει μέχρι να ταίσω εγώ την μικρή...

MRIip3.png

xnmwp3.png

καλημερα κοριτσια!!

υπομονη!!!!!!!!!!!! ολα καποτε θα στρωσουν που θα παει????

Γιωτουλα κι εγω συμφωνω με τα κοριτσια βαλε και τον αντρα σου στο προγραμμα της μικρης για να ξελεφρωσεις αλλα και να βλεπει το παιδακι του λιγακι!!

Πωλινακι μου!!!! θετικη σκεψη το μπεμπεκι σου ειναι μια χαρα και θα σου χαμογελαει απο τον υπερηχο!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

παιδια απο τουμπες νομιζω οτι ο δικος μου εχει την πρωτια!!!

καθε μερα πεφτει

ηδη εχει ενα σημαδακι κατω απο το φρυδι ελπιζω με τον καιρο να φυγει...

εχθες επεσε 2 φορες απο την καρεκλα στο μπαλκονι,ενα πλυντηριο ειχα να απλωσω....

καθε μερα θα βαλουμε βιταμ για να μην εχουμε μελανιες...

απο λεξουλες κι εμεις δεν λεμε πολλα

μαμα μπαμπα παππου αντε γκολ ναι τατα μαμ μπαβο κανει την κοτουλα το σκυλακι το παπακι

κανει μα... την Παναγιτσα

κανει οπα και χορευει με τα χερακι ψηλα

και σκαρφαλωνει οπου μπορει

χθες ανεβηκε στο κομοδινο στην κρεβατοκαμαρα κια προσπαθουσε να κανει μα την Παναγιτσα

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μπα, ο νικος γυρναει κατα τις 8, 8:30, 9 το βραδυ. αφου τη μικρη σπανιως την προλαβαινει. Οποτε ουτε απο αυτον δεν εχω βοηθεια. Ολα μονη μου τα κάνω.

Και το πρωι ξυπναω στις 7, και προσπαθω να ετοιμασω και τη μικρη κι εμενα και ο νικος ακομα κοιμαται.

Και με τη μικρη δινω ΜΑΧΗ το πρωι για τους ορους κλπ. Ουτε πανα δεν θελει να την αλλαζω γιατι τη βαζω πανω στην αλαξιερα και το εχει συνδυασει με καθαρισμα μυτης πια το παιδακι και χτυπιεται. Και μετα πρεπει να προσπαθω να ετοιμαστω και ταυτόχρονα να την προσεχω να μην πεσει πουθενα, να μην κάνει ζημιες. Οποτε απο το πρωι στην τσιτα.

Μετα να σκοτωθω να προλαβω να παω στη δουλεια (ευτυχως δουλευω κοντα) με ενδιαμεση σταση στον παιδικο, 08:30-17:00 με ΣΚΙΖΟΥΝ στη δουλεια (συν ειπαμε οτι δουλευω 4 μερες την εβδομαδα, αρα αυτο κανει ακομα χειροτερα τα πραγματα οσον αφορα τη δουλεια τουλαχιστον), 17:00 φευγω τρέχοντας να γυρισω σπιτι να παρω τη μικρη, να κατσουμε να παιξουμε μεχρι τις 19:30 οπου ξεκιναμε διαδικασιες μπανιου. Αφου και το γαλα για να της το φτιαξω το βραδυνο την ακουμπαω πανω στον παγκο του νεροχυτη, γιατι αν την αφησω κατω θα εχει ξαναλερωθει μεχρι να την βαλω για υπνο.

20:00 κοιμαται συνηθως και μετα ξεκιναω, να μαζεψω,να βαλω κανα πληντυριο-στεγνωτηριο, να κανω κανα μπανιο.

Καθομαι στον καναπε κατα τις 10 ψοφια πια. Πρεπει κατι να κανω με το μαγειρεμα. Γενικως το βαριεμαι και σαν διαδικασια (ανθρωπος που δεν τρωει πολυ) και μονιμως το αφηνω και λεω σε λιγο σε λιγο, μετα ερχεται ο νικος και τι να μαγειρεψω εκεινη την ωρα. Πρεπει να οργανωθω με εύκολες λύσεις μαγειρέματος που δεν θελουν πολλή προτοιμασία και σιγουρα δεν με θελουν πανω απο την κατσαρόλα. Για πειτε ιδεες ρε κοριτσια, γιατι δεν το εχω το θεματακι.

Ειμαι λιγο ανεπαρκής? Εχω φτασει 50 κιλα ρε γμτ. Τοσα ημουν στο σχολειο. Τα κανονικά μου ειναι γυρω στα 53-54.

Και τωρα, εχω ξυπνησει απο το αγχος μου, γιατί σκέφτομαι με τι σειρα πρεπει να κανω τις εκκρεμοτητες αυριο στη δουλεια για να τα προλαβω ολα. ΣΚΑΤΑΑΑΑ

Κι ο νικος μεσα ροχαλιζει

μήπως έχουμε παντρευτεί τον ίδιο άντρα και δεν το ξέρουμε;;;

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

Αχ..εγώ χτες σιδέρωσα επιτέλους!!!6 πλυντήρια είχα μαζέψει!!!Ξεκίνησα στις 10,15 και τελείωσα στις 11,45...δεν ένιωθα το χέρι μου μετά!!!Δεν αφήνω πάλι να μαζευτούν τόσα πολλά....

MRIip3.png

xnmwp3.png

εμένα δεν είναι ότι λείπει τις πολλές ώρες απλά και σπίτι που είναι ειναι λίγο αόρατος-αμέτοχος..για να κάνει κάτι πρεπει να του το ζητήσω.και δεν μιλάμε για δουλειές τα βολεύω μόνη μου αλλα όσον αφορά το παιδί το οποίο είναι μέσα στα πόδια μου όταν προσπαθώ να μαζέψω τα αμάζευτα(δεν ξέρω εσεις αλλά εγώ κάθε μέρα σκουπίζω-σφουγγαρίζω-ξεσκονίζω-πλένω μπανιο κουζίνα μπαλκόνια και......................μετά απο μισή ώρα είναι σαν να μην έκανα τίποτα:()

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...