Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειρηνάκι, πόσες νονές είχατε......????

Πανέμορφα τα δώρα τους.....!!

nantinaki se eyxaristv poly gia ta kala soy logia k gia to forema k gia ta dwra.....oυπσ κοριτσια σορυ εγραφα αγγλικα....

ειχαμε 3 νονεσ δηλαδη η μαμα και οι 2 κορεσ τησ!επισημα ομωσ ειναι μονο η μαμα των κοριτσιων.

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε???

Τελικά πήραμε ελευθερο λακτόζης γάλα κ ευτυχώς το πίνει η κόρη μου γιατί μου είπε η παιδίατρος ότι δύσκολα το πίνουν δεν έχει ωραία γεύση αλλά η δικιά μου όλα τα κατεβάζει!!!!Για να δούμε πως θα πάμε κ αν στρώσουμε για καμμιά βδομάδα θα ξεκινήσουμε κ εμείς φρούτα-κρέμες κ τα σχετικά γιατί την Κυριακή που τρώγαμε εμείς κ την είχαμε κοντά είχε ανοιξει το στόμα σαν τα σκυλιά κ τις τρέχαν κυριολεκτικά τα σάλια....πως τη λυπήθηκα την καημενούλα!

Επίσης συνηδητοποίησα ότι από Φεβρουάριο μέχρι Μάιο όλο στα μαιευτήρια θα είμαι....4 μωρά περιμένουμε στον κύκλο μου....3 αγόρια κ ένα κορίτσι!!! Ε μέτα αφού θα τις ξεγεννήσω όλες λέω να ξαναμείνω εγώ έγκυος :ppPpP

αντε αντε φιλεναδα αν θεσ θα σου κανω κ εγω παρεα!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το αυτοκινητο που πηραμε ειναι το opel zafira 1.8 χρωματος μπλε ραφ και ειναι οτι πρεπει για την οικογενεια.

Καλοταξιδο!!! Κι εμεις ειμαστε ετοιμαζομαστε για παραγγελια μαλλον μεταξυ Νισσαν Κασκαι και Πεζο 3008. Αλλα θα το παραλαβουμε απο το νεο ετος να μην πληρωνουμε διπλα τελη.

ziZip2.png BhAqp2.png

oπα βλεπω υποψηφιοτητες εγκυμοσυνης???? ζηλευωωω..

ειμαι τρελη δε εξηγειται αλλιως

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αννούλα! Μακάρι να κοιμόμουν, έχω μια νύστα σήμερα άλλο πράγμα.... Γραφείο, μόλις έφτιαξα τον καφέ μου και ξεκινάω χαρά και εργασία. Θα φύγω στις 2 σήμερα γιατί έχω να περάσω επιτροπή από το ΙΚΑ για την ένσταση που έκανα για το επίδομα καισαρικής. Πέρασε καμιά σας? Τι λέμε?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα Αννούλα! Μακάρι να κοιμόμουν, έχω μια νύστα σήμερα άλλο πράγμα.... Γραφείο, μόλις έφτιαξα τον καφέ μου και ξεκινάω χαρά και εργασία. Θα φύγω στις 2 σήμερα γιατί έχω να περάσω επιτροπή από το ΙΚΑ για την ένσταση που έκανα για το επίδομα καισαρικής. Πέρασε καμιά σας? Τι λέμε?

Marilou να τους πεις είστε σοβαροί??? Δείτε πόσα πλήρωσα κ πόσα μου δίνεται?!!! Εγώ έπρεπε να έχω πάει από 15/11 να δω αν βγήκαν τα πρώτα ώστε να κάνω ένσταση!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα !!!!!!

βρε κοριτσια τι χαλι ειναι αυτο?αδιαθετησα απο την δευτερα αλλα ακομα και σημερα (3η μερα)εχω τρελαθει στον πονο..ασε τισ πλημυρεσ!!!!!!!!πονουσα ανεκαθεν και μαλιστα παρα πολυ!!!!αλλα μια το πολυ δυο ημερεσ οπου κ τοτε η ροη σταματουσε....τωρα τι να πω!σε εσασ τι γινετε?οπωσ ηταν και παλια?

α και κατι αλλο...ειχα ρωτησει τον παιδιατρο για γιαουρτι κ μου ειπε να παρω καποιο παιδικο....ε πηγα να παρω αλλα τα παιδικα ειναι επιδορπια γιαουρτιου!!!!επομενωσ να αρχισω κατευθειαν σε μεγαλο?να παρω πληρεσ?δηλαδη 4%?ή με 2%?αχ ασ μου πει καποια κοπελα για να παω να τησ τα παρω σημερα!!σορυ για τισ πολλεσ ερωτησεισ!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνη εγω θα παρω κανονικο πληρες γιαουρτι για τον μικρο οταν ερθει εκεινη η ωρα.

Στη δεσποινα που συνηθισε με τα παιδικα, της παιρνω το βιολογικο παιδικο της ολυμπος

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα!

Ειρηνη, εμεις ξεκιναμε σε ενα μηνα γιαουρτι, κατσικισιο ή προβειο ειπε ο γιατρος, και αν δεν της αρεσουν, αγελαδινο πληρες. Σε καμια περιπτωση παιδικά. Το πολυ πολυ μου ειπε να βάζω λιγο φρουτακι μεσα αν δεν της αρεσουν.

age.png age.png

Καλημέρα!

Πήρα το βέρο κρητικό - κατσικίσιο -, της έδωσα 4 κουταλίτσες για δοκιμή μόνο, δεν τρελλάθηκε, αλλά δεν το απέρριψε κιόλας. Μήπως είναι νωρίς ακόμη και δεν έπρεπε??

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!

τις τελευταιες μερες εχω συνδεθει πανω απο 50 φορες και με το που τελειωνω το διαβασμα οσων εχετε γραψει... ολο και κατι θα τυχει!!!

μια η δουλεια, τα μειλ, τα τηλεφωνα, μια ο μπεμπης...

να ευχηθω καταρχην στην Αννα...

Αννα μου να σας ζησει η μικρη με το τελειο ονοματακι της!!!!!

Κασσιανη, καλοταξιδο το αυτοκινητο και οσο για το διπλωμα... μην το καθυστερεις καθολου!

Οσο για το γιαουρτι, ο παιδιατρος που πηγαινω το μπεμπη για εμβολια, μου ειπε να το ξεκινησω πριν λιγες μερες (αυτο εκανα) αλλα ο παιδιατρος ο δευτερος που τον παρακολουθει και του εχω εμπιστοσυνη μου το σταματησε σημερα!!!

Ειπε να ξεκινησει γιαουρτι μετα τον 7ο-8ο μηνα!

Για τα φρουτα επισης μου ειπε, να μη βαζω συνδιασμο τεσσαρων φρουτων αλλα το πολυ δυο και οχι καθε μερα... προτιμαει πχ να βαζω μονο μηλο ή μονο αχλαδι... ολα τα φρουτα μονα τους! Θελει να μαθει το παιδι τις γευσεις...

Και μπανανα μονο 2 φορες την εβδομαδα και λογω των θερμιδων αλλα και λογω της γλυκιας γευσης που εχει, ωστε να μη μαθαινει το παιδι στις γλυκες γευσεις!

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...