Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Να σας πω η παιδίατρος μου είχε πει να βάζω ελάχιστο αλάτι στο φαγητό της μικρής γιατί το χρειάζεται για τους ηλεκτρολύτες?:confused::confused::confused: Να βάζω????

Αννα εγω οταν της φτιαχνω ξεχωριστα φαγητο, βαζω μονο λεμονι. Οταν ομως τρωει απο το δικο μας, φυσικα υπαρχει αλατι, απλα δε βαζω πολυ.

Καλημέρα κορίτσια:D

Χτες έπαθα άλλη ταραχή, κατέβαινα τις σκάλες με τον πιτσιποπάκο αγκαλιά και στραμπούληξα το πόδι μου....παραλίγο να πέσω με το μωρό αγκαλιά προς τα μπρος:-( ευτυχώς έχουμε κουπαστή και πιάστηκα την τελευταία στιγμή. Από την ταραχή μου έκανα 2 ώρες να συνέλθω, το μωρό θα έσκαγε μπροστά στα μαρμάρινα σκαλοπάτια και εγώ θα έπεφτα επάνω του:-(

Περαστικα βρε Αναστασια. Κι εγω πηγα να την παθω ετσι προχθες, αλλα ευτυχως κρατηθηκα. Θελουν πολυ προσοχη οι σκαλες.

Χτες έφαγε ένα τεράστιο κομμάτι παστίτσιο και ήθελε κι' άλλο:D μετά ήπιε και ένα γεμάτο μπιμπερό γάλα:D νομίζω έχει πάρει χαμπάρι ότι το απόγευμα θα ζυγιστεί και κάνει ότι μπορεί για να δείξει βαρής:D

Καλυτερα να τον ντυνεις παρα να τον ταϊζεις ε?:lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρααααααα!

Ο γιος μου έχει κολλήσει με το παπάκι. Παπάκι, παπάκι, με έχει τρελλάνει. Αλλά είναι τόοοοσο χαριτωμένος όταν το λέει :D

Επίσης σε χαϊδεύει όταν του λες "καλό, καλόοοο" αλλά δεν ζορίζεται ευθύς αμέσως να σου χώσει τη σφαλιάρα σου!

Χτες βράδυ εκδήλωσε μια τεράααααστια ζήλεια. Ο άντρας μου κοιμόταν στο κρεββάτι από νωρίς και πήγα τον μικρό γύρω στις 9μιση δίπλα του να κοιμηθεί. Επειδή ήταν αγρίμι, έκατσα κι εγώ δίπλα μέχρι να αποκοιμηθεί. Σιγά μην κοιμόταν... χόρευε σέικ, φώναζε το παπάκι, έκανε σι μαριό, κουπεπέ κλπ... Αφού ξύπνησε τον άντρα μου, κάναμε αγκαλίτσες. Ξαφνικά γυρνάω και βλέπω τον μικρό να μας κατακεραυνώνει. Με μιας χώνεται ανάμεσά μας να μας χωρίσει, κάνει ψευτοκλάμματα και με βουτάει αγκαλιά. Στη δεύτερη φορά που το επιχειρήσαμε, άρχισε να βαράει τον πατέρα του και να τον σπρώχνει να φύγει από το κρεββάτι :rolleyes:

Μαντι περαστικά! Ολόκληρο κομμάτι ε; Ο μπόνο χτες όλη μέρα σχεδόν τίποτα δεν έφαγε, δεν είχε όρεξη...

Άννα, δεν τρώει ψωμί, μπισκότο κλπ; Αυτά έχουν αλάτι, δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να βάζεις και στο φαί. Εγώ πάντως ανάλατο το φτιάχνω

WN6Op3.png

Μαριάννα εγώ της μαγειρεύω ξεχωριστά συνήθως αλλά πχ όταν έχουμε φακές ξεχωρίζω για τη ζωή πριν βάλω αλάτι οπότε μόνο αν ζηλέψει κ φάει από δικό μας φαγητό κάτι τρώει αλάτι κ από το ψωμί! ;) Λέω να ξεκινήσω να βάζω μερικούς κόκκους! :tongue:

Αναστασία δόξα το Θεό να λες που δεν έπεσες! Εμένα μου έχει τύχει να περπατάω κ να βρει το γόνατό στο κρεβάτι μας γιατί έχει προεξοχές κ αντί να πετάξω τη Ζωούλα στο κρεβάτι σφιγγόμουν εγώ από το πόνο κ έσφιγγα κ εκείνη κ άρχισε να κλαίει! :P:p:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Δεν είχα υπολογιστή αυτές τις μέρες γιατί τον δώσαμε για service και πήρα το laptop της μαμας μου.Πως περάσατε το Σαββατο?Εβρεχε κιόλας αλλά φαντάζομαι ωραία.Εμείς πήγαμε τη μικρή στο Funmily στο Μαρούσι.Δεν μου άρεσε,είχε και 2 πάρτυ αλλά μονο για πάρτυ είναι καλό και για μεγαλύτερα παιδάκια.Ηταν σκοτεινό το μέρος πολύ και είμασταν έξω.Είχε και σκάλες και δεν μπορέσαμε να πιούμε καφέ με τη μικρή μιας και έπρεπε να είναι κάποιος κάτω μαζί της για να παίζει στα παιχνιδάκια που είχε εκεί.Και δεν μπορούσες να την αφήσεις μόνη της γιατι δεν είχες ορατότητα να τη βλέπεις.

Την Κυριακή είχε πολύ ωραία μέρα αλλά ο μπαμπάς μας δούλευε και το απόγευμα την πήγα εγώ λίγο στις κούνιες.

Αυτα τα νεα μας.Πάω να κάνω καμιά δουλίτσα τώρα που είναι νωρίς και η μικρή μου είναι παιδικό.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα ταιριάζουν τα παιδιά μας....κόλημα με τα παπάκια....η δικιά μου της λές πως κάνει το παπάκι....ΠΑ ΠΑ ΠΑ....καλά ξέρει κ κάνει κ πολλά ζώα το Ζωάκι μου! :P:p:p

Επίσης όταν με παίρνει αγκαλιά ο πατέρας της κ με φιλάει στο μάγουλο(για να μη μάθει στόμα):Pτης λέει κάνε κ εσύ μακια της μαμά κ μόλις πάω κοντά μου χώνει τη σφαλιάρα έχει τύχει 3-4 φορές αυτό οπότε μάλλον ζηλεύει !:wink: Α ξέχασα να σας πω ότι με λέει μαμάνα=μαμά-Άννα! :lol::lol:

Πάντως άμα είναι ο πατέρας της σπίτι εμένα δε με θέλει καθόλου...άμα είναι η γιαγιά της ή ο παππούς της δεν θέλει κ τους 2 μας....μας βαριέται έχω την εντύπωση! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα τσούπρες, πρωινες και ορεξατες..κραταω τον καφε και δε εχω κοουραγιο ουτε να πιω τον καφε.........

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημερα κοριτσια!Χθες δεν πηγα στη δουλεια διοτι κολλησαμε την Παναγιωτα και ειναι ψιλοαρρωστουλα.Φτερνιζοταν ολη την Κυριακη και 2 συνεχομενα βραδια κανει δεκατα.Ευτυχως η καταρροη ηταν ελαχιστη, εχει βηξει κανα δυο φορες μονο αλλα προχθες το βραδυ δε μας αφησε να κοιμηθουμε.Ειχε πεσει νηστικια αφου παλι δεν ηθελε το γαλα της.Ε,της σπασαμε και τα νευρα τοσοι ανθρωποι απο πανω της να το πιει, τσαντιστηκε και κοιμηθηκε με λιγμους.2 τη νυχτα ρουφαγε σαν τρελη το δαχτυλο της απο πεινα, προσπαθησα να της δωσω γαλα, τιποτα.4:30 ξανακοιμηθηκαμε, εκαιγε κιολας οποτε της εδωσα λιγο ντεπον με το ζορι.Χθες το βραδυ της εβαλα δημητριακα που γινονται σαν κρεμα με το γαλα και τα καθαρισε.Αφου τη νυχτα βογκαγε και πιστευω οτι ηταν απο το πολυ φαι και την ξυπνησα τελικα στις 7:30 το πρωι.Τωρα ειναι με την πεθερα μου σπιτι, τι κανει...ο Θεος βοηθος!Ην γυναικα δεν ηξερε καν οτι τρωμε ολοκληρο αυγο θελει να την κρατησει κιολας...Σημερα το πρωι ευτυχως ειπιε το γαλα της, οχι ολο αλλα ενταξει.

Χριστινα εγω σας τρελανα με την πολυλογια μου??? 3 ωρες εκατσα μονο!!!Γμτ πως τυχαινει καθε φορα που βγαινουμε να ειναι η πεθερα μου με το μωρο και να μην μπορω να κατσω μεχρι πρωιας....κλαψ

Διαφημίσεις

Καλημέρα girls!Εμείς όλα καλά εχθές, έχει λίγο μεγαλώσει το εξωγκωματάκι μας αλλά από ότι μας είπε τώρα μοιάζει πιο πολύ με αιμαγγείωμα. Για να δούμε. Τώρα θα πάμε σε αγγειοχειρουργο να δει την εξέταση.Έκαννα και μια μακακία εχθές...ξέχασα να πάρω μαζί την γνωμάτευση του γιατρού την ιδιωτικης ασφάλειας και πλήρώσαμε 55€ γμτ :mad:, ενώ με αυτή θα ήταν δωρεάν!:mad: :x :mad:

Καλά αυτό Χριστίνα πολύ θα το σκεφτώ. Καθόλου κακη ιδέα!!! Δεν έχω χρόνο ούτε για κατούρημα που λένε!

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Η Λένα από χθες την ώρα που φεύγαμε από την πισίνα φωνάζει "μπάνιο! μπάνιο!" Και επειδή της έλεγα ότι θα ξαναπάμε την Τετάρτη φωνάζει και "Τετάτη! Τετάτη!" Της αρέσει πάρα πολύ στην πισίνα:tongue::tongue:

Καλά λέτε και Τετάτη? Εμείς λίγα λόγια και σταράτα!!!:tongue::lol:Μαμά , μαμ, ντα, γιαγια!

Καλημέρααααααα!

Ο γιος μου έχει κολλήσει με το παπάκι. Παπάκι, παπάκι, με έχει τρελλάνει. Αλλά είναι τόοοοσο χαριτωμένος όταν το λέει :D

Επίσης σε χαϊδεύει όταν του λες "καλό, καλόοοο" αλλά δεν ζορίζεται ευθύς αμέσως να σου χώσει τη σφαλιάρα σου!

Χτες βράδυ εκδήλωσε μια τεράααααστια ζήλεια. Ο άντρας μου κοιμόταν στο κρεββάτι από νωρίς και πήγα τον μικρό γύρω στις 9μιση δίπλα του να κοιμηθεί. Επειδή ήταν αγρίμι, έκατσα κι εγώ δίπλα μέχρι να αποκοιμηθεί. Σιγά μην κοιμόταν... χόρευε σέικ, φώναζε το παπάκι, έκανε σι μαριό, κουπεπέ κλπ... Αφού ξύπνησε τον άντρα μου, κάναμε αγκαλίτσες. Ξαφνικά γυρνάω και βλέπω τον μικρό να μας κατακεραυνώνει. Με μιας χώνεται ανάμεσά μας να μας χωρίσει, κάνει ψευτοκλάμματα και με βουτάει αγκαλιά. Στη δεύτερη φορά που το επιχειρήσαμε, άρχισε να βαράει τον πατέρα του και να τον σπρώχνει να φύγει από το κρεββάτι :rolleyes:

Για να δεις πόσο διαφορετικά αντιδρούν τα παιδιά το ένα με το άλλο. Κάποια στιγμή που αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε με τον άντρα μου, μας κοίταζε καλά καλά και μετά άπλωσε τα χεράκια να την πάρουμε αγκαλιά κι εκείνη και μας φίλησε και τους δύο! Είχαμε λιώσει κι οι δύο μαμά και μπαμπάς!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εμεις λεμε και "άαααντε"!και "κάτω" (εκει δηλαδη που τα πεταμε ολα...)

Ουφ, βαριεμαι να δουλεψω....σερνομαι,δεν μπορω να συγκεντρωθω, ξυπνησα και αργα (7:30) και αργησα, το λεωφορειο δεν περνουσα και πληρωσα και ταξι πρωι πρωι...

Μαρια τι ωρα το διαλυσατε το σαββατο?

Ειρηνακι τωρα σε διαβασα, βγηκες,ε?Σε καταλαβαινω, η καταθλιψη ειναι αναποφευκτη..ελπιζω να εχεις βοηθεια εστω και καποιες ωρες της μερας απο τη μαμα σου, χρειαζεσαι οπωσδηποτε ξεκουραση!Πιστευω οτι η "καταθλιψη" εχει να κανει με την εμπειρια του τοκετου.Κι εγω ειχα ασχημη εμπειρια, στο μυαλο μου και μονο βεβαια, ετσι την ειδα εγω, θα το ξεπερασεις γρηγορα!Με 2 πριγκιπισσες θα εισαι η πιο ευτυχισμενη μαμα του κοσμου!Οσο για το θηλασμο, δεν ειναι καλυτερα να βγαζεις λιγο γαλα πριν βαλεις το μωρο να θηλασει?Για να μην ειναι τοσο πρησμενο το στηθος, να το πιανει πιο ευκολα!

Tην πιο προσφατη εννοουσα ξανθουλα!!!

Κουλαμάρα εσύ; Γιατί να κάνω ένα κλικ παραπάνω; Να κουραστώ; (άντε πάω να δω)
Χριστινα εγω σας τρελανα με την πολυλογια μου??? 3 ωρες εκατσα μονο!!!Γμτ πως τυχαινει καθε φορα που βγαινουμε να ειναι η πεθερα μου με το μωρο και να μην μπορω να κατσω μεχρι πρωιας....κλαψ
Ρε συ και να μην είναι η πεθ σπίτι, πάλι θα έχεις μαμούνια στον πωπό και δεν θα μένεις παραπάνω, πας στοίχημα; Σε τρώει το άγχος!
Για να δεις πόσο διαφορετικά αντιδρούν τα παιδιά το ένα με το άλλο. Κάποια στιγμή που αγκαλιαστήκαμε και φιληθήκαμε με τον άντρα μου, μας κοίταζε καλά καλά και μετά άπλωσε τα χεράκια να την πάρουμε αγκαλιά κι εκείνη και μας φίλησε και τους δύο! Είχαμε λιώσει κι οι δύο μαμά και μπαμπάς!!!
Ρε συ! Έτσι κάνει κι ο δικός μου! Γι'αυτό σας το περιέγραψα το χτεσινό, μου έκανε φοβερή εντύπωση, δεν συμπεριφέρεται ζηλιάρικα (οκ μόνο αν τρως και δεν του δίνεις!).
Εμεις λεμε και "άαααντε"!και "κάτω"
Το άντε είναι από τις πρώτες λέξεις που λέει και είναι βρωμόπαιδο γιατί ξέρει τι σημαίνει! Άμα τον πειράξεις, είναι ανυπόμονος για κάτι, τον μαλώσεις, θέλει κάτι και δεν ανταποκρίνεσαι, φωνάζει άντεεεεε :cool:
Κατερίνα εγώ έφυγα κατά τις 10, αλλά άφησα κόσμο πίσω μου...
Ποιες; :rolleyes:

WN6Op3.png

Καλημέρα!!!

Ειρηνούλα,να σου ζήσει κι απο'δω η μπουμπούκα σου!!Όσο για τον θηλασμό,κι εγώ θα σου πρότεινα να βγάζεις λίγο γάλα πρώτα για να ξεπρήζεται το στήθος....θέλει πολύ χρόνο για να μάθει να το πιάνει καλά...εγώ παιδευόμουν για 1 μήνα τουλάχιστον,μετά όμως πήγαν όλα καλά...αλλιώς μπορείς,όπως είπε κι η Χριστίνα,να το βγάζεις και να της το δίνεις με το μπιμπερό...

Τελικά η παιδίατρος μας είδε χτες και μου είπε ότι δεν βλέπει κάποιο εμφανές πρόβλημα με τον αφαλό μας....δεν μπορώ να καταλάβω...της έβαζα οινόπνευμα και bactroban επί 5 μέρες και ήταν ακόμα ροζ όταν πήγαμε και μας είδε,πώς δεν είδε πρόβλημα αυτή????Και το υγρό που έβγαζε και είχε κοκκινήσει και πρηστεί??Αφήστε δε που μου είπε χαριτολογώντας να μην το σκαλίζω και πολύ το πιτσιρίκι!!!!!Λες κι εγώ είμαι υστερική μαμά και τη ψάχνω συνέχεια για προβλήματα!!Πολύ με πείραξε αυτό που είπε κι ας το είπε στην πλάκα....δεν θεωρώ ότι έχω άδικο να ανησυχώ....και τελικά αποφασίσαμε με τον Κώστα να την πάμε σ'έναν παιδοχειρούργο πολύ καλό εδώ στην Λάρισα να την δει να μας πει κι αυτός την γνώμη του...Αυτά....

Αααα,εμείς λέμε μπαμπά,κακά,κι άλλο,ατό (αυτό-κάτω)....και κάνουμε πα πα για τα παπάκια,αβ αβ για τα σκυλάκια και πολλά άλλα ζωάκια...επίσης όταν μας βλέπει να αγκαλιαζόμαστε μας κοιτάει καλά καλά και μετά έρχεται κι αυτή για αγκαλίτσες...Αυτά από την κουκουβάγια μάνα....φιλιά!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...