Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κι εγω ειχα παει να μου βγαλει τα ραμματα και να ελεγξει την κοιλια, αλλα ηταν εντελως ανωδυνο. Νομιζω ομως οτι ειχα παει οταν σαραντιζα. Η Ειρηνη θα εννοει ελεγχο της τομης.

Εμένα πάντως δεν θυμάμαι να μου έβγαλε ράμματα. Πλέον στις επεμβάσεις δεν χρησιμοποιούν αυτά τα ράμματα που απορροφάει ο οργανισμός;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιζάκι πρέπει να γυρισω 1η Οκτωβρίου - τώρα είμαι με άνευ αποδοχών και είπα να μην την ανανεώσω, αφού μπορώ να πάρω επαπειλούμενη...λέω τώρα...το θέμα μου είναι: να γυρίσω έστω και για λίγες μέρες, έτσι ώστε ν' αρχίσει να τρέχει ο μισθός ή να πάρω κατευθείαν αναρρωτική???? Αν πάω, έχω υπόψιν μια κοπέλα...μέχρι προχθές δεν είχε δουλειά, αν βρήκε τώρα τί να πω???? Θα είμαι πολύ άτυχη!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπέρα κορίτσια ειμαι απο αλλο φόρουμ αλλά θα ήθελα πολύ τη βοηθειά σας μιας και ισως μονο εσεις μπορειτε να με βοηθησετε! ειμαι εγκυος 6 βδομάδων και ειμαι στη φάση των αρχικώ εξετασεων. εκει ειναι και το προβλημα μου επειδη δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη απο το γυναικολογο μου και κοιτάζω να τον αλλάξω!αυτό ειναι το θέμα δε μπορώ να βγάλω άκρη με το γιατρό που χω! τη μια μου τα λέει έτσι και την άλλη αλλιώς! σα να μην ειναι σίγουρος!και η απορια μου ειναι σχετική με την καλλιέργεια κολπικου! τι μια μου λέει να κάνω μονο για μυκόπλασμα και την άλλη "οχι θέλω καλλιέργεια για όλα τα μικρόβια"! μετά του λέω γιατρέ στο αλεξάνδρας σε περιπτωση εγκυμοσύνης δε κάνουν για χλαμύδια και μου λέει¨"ναι γιατί για τα χλαμύδια συλλέγουν το υγρό πιο ψηλά απο τον τράχηλο"! τον ξαναπαίρνω το πρωί να το επιβεβαιώσω και μου λέει "θέλω και για χλαμύδια να κάνεις και για όλα"! τελικά εσείς βγάλατε άκρη απο αυτά που μου λέει ρε κορίτσια γιατί εγώ θα τρελαθώ και μέχρι να βρω άλλο γιατρό τώρα τι κάνω;;; κάνω ή δε κάνω για χλαμύδια καλλιέργεια στην εγκυμοσύνη; ποιος θα μου απαντήσει;;;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων

kmMQp2.png

c4yvp2.png

Διαφημίσεις

Dream καλησπέρα,

είμαι έγκυος στο 3ο παιδί και οι κολπικές εξετάσεις που έκανα προχθές είναι: αερόβια και αναερόβια καλλιέργεια κολπικού υγρού και μυκόπλασμα. Αυτές είχα κάνει και στις 2 προήγουμενες. Ελπίζω να βοήθησα. Κάλή συνέχεια!!!:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

σε ευχαριστώ τάρα!!! έτσι εξηγείται η ανακοινωση στο μικροβιολογικό Αλεξάνδρας οτι δε γίνεται λήψη υγρου για χλαμύδια σε περιπτωση εγκυμοσύνης! εννοει προφανώς οτι δε το αναλαμβάνουν οι ίδιοι στο μικροβιολογικό αλλά θα πρέπει να το κάνει η γυναικολόγος σαν ποιο ειδικός!!!!!!///δυστυχώς εμένα ο γιατρός μου ειναι σε ιδιωτικό//αλήθεια εσυ ποιο γιατρό ειχες;

kmMQp2.png

c4yvp2.png

Διαφημίσεις

1747747ig1sr3753b.gif

Εμένα πάντως δεν θυμάμαι να μου έβγαλε ράμματα. Πλέον στις επεμβάσεις δεν χρησιμοποιούν αυτά τα ράμματα που απορροφάει ο οργανισμός;

Οχι ολοι οι γιατροι. Την ειχα ρωτησει θυμαμαι, και μου ειχε πει οτι προτιμουσε να χρησιμοποιει αυτα που αφαιρουνται. Αλλα δεν καταλαβα τιποτα ετσι κι αλλιως.

Χθες πηγαμε στο κολυμβητηριο. Κολυμπουσαν τα μωρα την ωρα που πηγαμε, και περιμεναμε να δουμε τα μεγαλυτερα παιδακια. Ο Αντωνης δε μπηκε στην πισινα γιατι δεν ειναι ακομη τελειως καλα, αλλα του αρεσε. Οταν λοιπον καναμε την εγγραφη και φευγαμε, μας λεει οτι δε θελει να ερχεται στο κολυμβητηριο...:evil: Ευτυχως θα τον πηγαινει ο πατερας του, οποτε ας τα βγαλει αυτος περα!

Εχουν ομως ενα πεισμα σ΄αυτη την ηλικια απιστευτο. Χθες εμεινε νηστικος ολη μερα γιατι αρνηθηκε να δοκιμασει μια κουταλιτσα απο τα γεμιστα που ειχαμε για φαγητο. Οτι και να του ταξαμε δεν επιασε. Προτιμησε να μη φαει τιποτα ως το βραδυ που ηπιε το γαλα του, παρα να δοκιμασει...:rolleyes:

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Η Λένα από χθες την ώρα που φεύγαμε από την πισίνα φωνάζει "μπάνιο! μπάνιο!" Και επειδή της έλεγα ότι θα ξαναπάμε την Τετάρτη φωνάζει και "Τετάτη! Τετάτη!" Της αρέσει πάρα πολύ στην πισίνα:tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τελικά το σπυράκι της μικρής μέχρι να ξυπνήσει είχε εξαφανιστεί!:shock: Ευτυχώς....Μετά είχαμε την πρώτη πτώση από το κρεβάτι μας το οποίο είναι κ ψηλό αλλά ευτυχώς της έκοψε τη φόρα η συρταριέρα κ έκλαψε ελάχιστα!:eek: Παίζαμε κ γελάγαμε κ σε κάποια φάση πάει να σηκωθεί από ξαπλωμένη που ήταν να κάτσει στο κώλο της κ δεν πρόσεξα ότι ήταν πολύ άκρη κ τσουπ τη πήρε πίσω!

Εγώ καλλιέργεια κολπικού υγρού δεν είχα κάνει!:confused:

Αυριο έρχεται η θεία του άντρα μου από Βέλγιο....40 κάτι σούπερ κουλ κ τα βρίσκουμε τέλεια...κ επειδή έχουμε γενέθλια με αυτήν κ τον άντρα της 2-3 μέρες μάλλον θα πάμε κάπου παρέα να τα γιορτάσουμε!:-D

Να σας πω η παιδίατρος μου είχε πει να βάζω ελάχιστο αλάτι στο φαγητό της μικρής γιατί το χρειάζεται για τους ηλεκτρολύτες?:confused::confused::confused: Να βάζω????

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Χτες έπαθα άλλη ταραχή, κατέβαινα τις σκάλες με τον πιτσιποπάκο αγκαλιά και στραμπούληξα το πόδι μου....παραλίγο να πέσω με το μωρό αγκαλιά προς τα μπρος:-( ευτυχώς έχουμε κουπαστή και πιάστηκα την τελευταία στιγμή. Από την ταραχή μου έκανα 2 ώρες να συνέλθω, το μωρό θα έσκαγε μπροστά στα μαρμάρινα σκαλοπάτια και εγώ θα έπεφτα επάνω του:-(

Χτες έφαγε ένα τεράστιο κομμάτι παστίτσιο και ήθελε κι' άλλο:D μετά ήπιε και ένα γεμάτο μπιμπερό γάλα:D νομίζω έχει πάρει χαμπάρι ότι το απόγευμα θα ζυγιστεί και κάνει ότι μπορεί για να δείξει βαρής:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...