Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μου έπεσε πολύ δουλειά ρε παιδιά!

Τι γίνεται εσείς τι κάνετε?

Το απόγευμα έχουμε πάλι να κάνουμε υπέρηχο στη μικρή για αυτό το εξωγκωματάκι που έχει στην πλάτη της! Πρέπει λέει να γίνει από το ίδιο μηχάνημα και από τον ίδιο γιατρό!:rolleyes: 'Αντε να δούμε πάλι. Την Τετάρτη πάμε για εμβόλιο. Όλη τη βδομάδα στους γιατρούς θα τη βγάλουμε!:-(

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μου έπεσε πολύ δουλειά ρε παιδιά!

Τι γίνεται εσείς τι κάνετε?

Το απόγευμα έχουμε πάλι να κάνουμε υπέρηχο στη μικρή για αυτό το εξωγκωματάκι που έχει στην πλάτη της! Πρέπει λέει να γίνει από το ίδιο μηχάνημα και από τον ίδιο γιατρό!:rolleyes: 'Αντε να δούμε πάλι. Την Τετάρτη πάμε για εμβόλιο. Όλη τη βδομάδα στους γιατρούς θα τη βγάλουμε!:-(

Καλά αποτελέσματα Μαράκι!!! Και εμείς θα πάρουμε αύριο τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές και θα πρέπει να πάμε στην παιδίατρο και για εμβόλιο...

Εχω τις πολύ μαύρες μου σήμερα...εκτός από το ότι ζαλίζομαι, έχω και το άγχος της δουλειάς (αν θα πάω ή όχι), των οικονομικών, κλπ κλπ

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλά αποτελέσματα Μαράκι!!! Και εμείς θα πάρουμε αύριο τα αποτελέσματα από τις αιματολογικές και θα πρέπει να πάμε στην παιδίατρο και για εμβόλιο...

Εχω τις πολύ μαύρες μου σήμερα...εκτός από το ότι ζαλίζομαι, έχω και το άγχος της δουλειάς (αν θα πάω ή όχι), των οικονομικών, κλπ κλπ

Ευχαριστώ... άντε κι εσείς εμβόλιο ε?

Πότε πρέπει να επιστρέψεις?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κοριτσάκια sos! Η μικρή έβγαλε κάτι στο πάνω βλέφαρο ακριβως εκεί που τελειώνουν οι βλεφαρίδες....σαν κριθαράκι να το πω? Είναι ελαφρώς κόκκινο...θα πάρω κ τη γιατρό αργότερα αφού δω πως θα πάει κ μόλις ξυπνήσει γιατί το πρωί δεν το χε κ η μάνα μου δεν το πήρε χαμπάρι πότε βγήκε! Να την τσίμπησε κάτι???Είναι σκληρό!:confused::confused::confused::confused::confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Δε μίλησες ακόμη ρε κοριτσάκι να δεις τι θα κάνεις?!?!!?

Γειά σας κορίτσια, κι εγώ χαμός εδώ δεν έχω σηκώσει κεφάλι από το πρωί!!!!!! Είχαμε κι εμείς εμβόλιο σήμερα (επαναληπτική δόση του neisvac) αλλά για να μη χάσουμε το κολυμβητήριο είπαμε να πάμε αύριο. Αχ, άντε να τελειώνω για σήμερα να πάω στο κοριτσάκι μου!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κοριτσάκια sos! Η μικρή έβγαλε κάτι στο πάνω βλέφαρο ακριβως εκεί που τελειώνουν οι βλεφαρίδες....σαν κριθαράκι να το πω? Είναι ελαφρώς κόκκινο...θα πάρω κ τη γιατρό αργότερα αφού δω πως θα πάει κ μόλις ξυπνήσει γιατί το πρωί δεν το χε κ η μάνα μου δεν το πήρε χαμπάρι πότε βγήκε! Να την τσίμπησε κάτι???Είναι σκληρό!:confused::confused::confused::confused::confused:

Μην τρελαίνεσαι το πιθανότερο είναι να είναι τσίμπημα, παρακολούθησέ το λίγο, κάντης και καμιά κομπρέσα με χαμομήλι και βλέπεις:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μην τρελαίνεσαι το πιθανότερο είναι να είναι τσίμπημα, παρακολούθησέ το λίγο, κάντης και καμιά κομπρέσα με χαμομήλι και βλέπεις:)

Είναι μεγαλούτσικο γι' αυτό με αγχωσε κ ξαφνικό....δεν βγήκαν έξω σήμερα με τη μαμά μου μόνο λίγο στο μπαλκόνι κ την είχε αγκαλιά....ξέρω γω να μπήκε κάτι απέξω δύσκολο γιατί έχω όλη μέρα κλειστές τις σίτες....τι να πω....θα περιμένω να δω πως θα είναι όταν ξυπνήσει....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπερα κοριτσια...

τι γινεται ρε γμτ??? αυτη την εποχη ολο και απο κατι θα εχουμε ???!!!!

περαστικα σε ολους μας και γρηγορα!!!!

Μαρακι... καλα αποτελεσματα να εχετε!

Αννα... μπορει οντως να ειναι τσιμπημα... ή μηπως χτυπησε με κατι και ερεθιστηκε? ειναι και αρκετα ευαισθητο σημειο ...

Εγω συνηλθα καπως... αλλα το στομαχι μου εχει γινει φιογκος απο την αντιβιωση!!!

Εχω τρεις μερες να πιω καφε και νιωθω σαν ζομπι!!!!!!!!!!!!!!

Το μονο καλο στην υποθεση ειναι οτι τρεις μερες δεν καπνισα... αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι ετοιμη να φτιαξω ενα καφεδακι και να ρουφηξω ενα τσιγαρακι μεχρι τα νυχια!!!!!!!!!!!!! :D

Ρε κοριτσια, τι νουμερο παπουτσι φορανε τα μικρα σας???

Εγω πηγα και του πηρα ενα αθλητικο puma την περασμενη εβδομαδα και ειναι Νο 23!!!!

7hWqp3.png

Αν πας... (λεμε τωρα) τη μικρη θα τη βαλεις σε σταθμο?

Και αν δεν πας λογω της εγκυμοσυνης (οτι και καλα ο γιατρος σου ειπε να μην εργαστεις) δεν θα πληρωνεσε ???

Οσο για τις ζαλαδες... υπομονη... σε 1-2 εβδομαδες λογικα θα εχουν περασει!!!:)

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Είναι μεγαλούτσικο γι' αυτό με αγχωσε κ ξαφνικό....δεν βγήκαν έξω σήμερα με τη μαμά μου μόνο λίγο στο μπαλκόνι κ την είχε αγκαλιά....ξέρω γω να μπήκε κάτι απέξω δύσκολο γιατί έχω όλη μέρα κλειστές τις σίτες....τι να πω....θα περιμένω να δω πως θα είναι όταν ξυπνήσει....:?
Μπορεί κάτι να έπιασε και να έτριψε το μάτι της μετά. Χαμομήλι είναι το καλύτερο κι αν δεις κι επιμένει ρωτάς ντοκτόρι.

Καλημέρα μορφονιές. Καλά περάσαμε το Σάββατο, κλασσικά η Κασσιανή και η Κατερίνα μας πήραν μονότερμα :cool:

Και καφέδες ήπιαμε, και σφηνάκια, και ποτάκια, απ' όλα είχε το μενού!

Την Κυριακή τον πήγαμε μια βόλτα με το τραίνο, χωρίς καρότσι. Ε ρε γλέντια! Το πιο γελοίο ήταν που φτάνοντας στον προορισμό τον περπατάγαμε και δεν είχαμε δει ότι του είχε κατέβει η βερμούδα και δεν μπορούσε να περπατήσει, μια αλλοδαπή μας το είπε :shock: Τότε διαπίστωσα ότι από τη μέσα πλευρά έχει λάστιχο και το τραβάς, το κουμπώνεις πιο μέσα και στενεύει. Τον κακομοίρη ρόμπα τον έκανα!

Κατά τα λοιπά, στέλνω βιογραφικά για παρτ τάιμ. Τώρα αν κάτσει κάτι σε φουλ, θα σκεφτώ τι θα κάνω με το γραφείο... Σε ιδανικές συνθήκες θα ήθελα να έμενα έτσι ψιλο-free και φέτος, με λάσκα ωράριο, όπως έχω, για να ξεπεταχτεί λίγο ο μικρός και να δουλεύω ίσα να καλύπτω τις υποχρεώσεις του γραφείου εγώ, να μας ζει ουσιαστικά ο άντρας. Αλλά δυστυχώς είναι ανέφικτο αφού περιμένουμε την απόλυσή του μέσα Οκτωβρίου...

Τέλος πάντων, καλά να είμαστε και όλα θα γίνουν!

Ειρηνάκι βγάζε με το θήλαστρο αν παιδεύεσαι με τον θηλασμό και δίνε μπουκάλι, δεν θα σκάσεις κι όλας. Κι ο δικός μου όποτε δοκίμασα θηλή, σπάνια ήπιε, ήταν τόσος δα μικρούλης, ερχόταν και το θηρίο το βυζί και τον πλάκωνε, δεν μπορούσε να πιει. Αφού έβαλα τον άντρα μου και έβγαλε φωτογραφία μια φορά που τα κουτσοκαταφέραμε, γιατί ήταν σπάνιο το θέαμα και δεν θα το ξαναβλέπαμε! Εσείς που με έχετε δει από κοντά θα γελάτε τώρα αν σας δείξω την φώτο! Το θωρηκτό ποτέμκιν εναντίον Δαυίδ!

WN6Op3.png

Ρε κοριτσια, τι νουμερο παπουτσι φορανε τα μικρα σας???

Εγω πηγα και του πηρα ενα αθλητικο puma την περασμενη εβδομαδα και ειναι Νο 23!!!!

Κι εμένα το 22 είναι ίσα ίσα τώρα, το 23 βλέπω να το φοράει σε κάνα μήνα και μέχρι τα Χριστούγεννα;

WN6Op3.png

καλημέρα απο μια ξενυχτισμένη μανούλα..περάσαμε ένα βράδυ τι να σας πώ.η μικρή εχτές συνεχώς φτερνιζοταν και έτρεχε η μυτούλα..κατα τις 10:30 την έβαλα να κοιμηθεί αφου προηγουμένως είχαμε βάλει ορό και τραβήξαμε τις μυξούλες..έκλεγε συνεχώς στον ύπνο της ώσπου στις 11 ήταν όρθια...έκλαιγε με σπασμούς:shock:τα είχα παίξει.της δίνω ντεπόν..τίποτα.κοπανιόταν χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι έχει.μέχρι τις 3:00 ψάχναμε σε όλο το σπίτι την γάτα:rolleyes:(δεν έχω γάτα παρεπιπτόντως....μην ρωτάτε τι έψαχνα...μόνο έτσι ψιλοηρεμούσε).στην αγκαλια μου την έπερνε ο ύπνος(όρθια βάβαια)με το που πήγαινα να την ακουμπήσω στο κρεβάτι έβαζε τα κλάματα... μην πολυλογώ κατα τις 3:00 κοιμήθηκε τραγουδόντας εγώ....μια γατούλα με την ροζ μυτούλα..είναι απο μετάξι η γούνα σου η γκρι...και η συνέχεια συνεχίζετε στις 5:00 που ξαναξύπνησε...ευτυχώς δεν μας πήγε αργα την 2η φορά:confused:

Προφανως απο το μπουκωμα δε μπορουσε να κοιμηθει. Πολυ ορο, ανοιχτα παραθυρα και μαξιλαρι.

ταρονι μου απο περσυ ηθελα να σε ρωτησω....εσυ που εχεισ ζησει και τισ 2 γεννεσ (κ.τ,φ.τ)ποια ηταν η πιο δυσκολη?

Η καισαρικη, γιατι υπεφερα πολυ σε διαρκεια. Εκανα να σηκωθω απο το κρεβατι μονη μου χωρις να ποναω φρικτα, 3 εβδομαδες ! Και ο φ.τ. ηταν παρα πολυ επωδυνος γιατι ηταν με προκληση, και ως γνωστον ειναι πολυ πιο δυνατοι οι πονοι, αλλα το εζησα 13 ωρες και μετα τελος.

αυριο θα παω ντοκτορι για τα ραμματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποιοσ με ακουει παλι!!!!

Καλη δυναμη...

Καλε τι σιωπη ειναι αυτη σημερα???

Που ειστε ολες?

Γυμναστηριο και σουπερ μαρκετ. Ασε να το χαρω τωρα, γιατι σε 2 εβδομαδες που φευγει η γιαγια διακοπες και θα ειμαι κλεισμενη μεσα με τα μικρα, θα καταπινω τις βαλεριανες τη μια πισω απ΄την αλλη!!!

Εσυ μη μιλας, να θυμασαι το ανιψακι της Χριστινας και θα σου περνανε ολα...

Μπορει να΄ναι και τσιμπημα. Οπως ειπε η Μαριαλενα, κομπρεσες με χαμομηλι, και να δουμε τι θα πει ο γιατρος.

age.png age.png

Ρε Ειρήνη, τώρα που το θυμήθηκα... Τι ράμματα; Εμένα δεν με ξαναπείραξε ο γιατρός, βγάζουν ράμματα μετά την καισαρική;;

Κι εγω ειχα παει να μου βγαλει τα ραμματα και να ελεγξει την κοιλια, αλλα ηταν εντελως ανωδυνο. Νομιζω ομως οτι ειχα παει οταν σαραντιζα. Η Ειρηνη θα εννοει ελεγχο της τομης.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...