Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

πιστευω οτι περασατε πολυ καλα και παλι. μαζευτηκατε πολλες?

Εγω, μια και δεν ηρθα χτες, ειπα να κανω μια ατυπη συνάντηση την κυριακή το πρωί με την Εφη σε κατι βαφτισια μιας κοινής φίλης. Τι σου ειναι ομως το facebook ε? Ξεραμε οτι εχουμε αυτη την κοπελα κοινή φιλη, και ετσι στα βαφτισια, ειχαμε το νου μας οτι μπορει να δουμε η μια την αλλη, οπως και εγινε. Η μπλου μπλου ηταν κουκλα με τα κοτσιδακια της και το υπεροχο φορεμα της το ίδιο και η μαμα Εφη.

Ο μπαμπας μου ευτυχως ειναι πολυ καλα, αλλα δεν πρεπει να μιλαει καθολου.

Η μικρη επίσης καλα, κι εμεις αυτο το σ/κ περασαμε πολυ ωραια, γιατι και πραγματακια καναμε και ξεκουραστηκαμε πολυ.

φιλια πολλα, και καλή εβδομάδα να εχουμε

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα κορίτσια!!!:D:D

Ειρηνούλα, κοριτσάκι μου, μόνο που διάβασα τις περιπέτειές σου ανατρίχιασα...Εύχομαι να αναρρώσεις πολύ πολύ σύντομα!!

Ηταν μια πολύ ήσυχη Κυριακή σήμερα, δεν έκανα τίποτα και ξεκουράστηκα αρκετά (σωματικά, όχι ψυχολογικά).

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πέρασα πολύ όμορφα χθες!!!!:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλημερα μανουλες και παιδακια!!!!

τι μου κανετε? εμεις μολις ξυπνησαμε...και ο Νικολα πινει το γαλατακι του και η μαμα το καφεδακι!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

λοιπον...τι να σας λεω!!

το Σαββατο ειχαμε γαμο και εριξε μια βροχη......μπορα και γιναμε μουσκεμααααααααααααα!!!

η βροχη ξεκινησε μολις τελειωσε το μυστηριο βγαινουμε απο την εκκλησια με την μπομπονιερα στο χερι και ....βροχη!!!! νερο!!!:shock::shock:

και να μην εχει καμια σκεπουλα υποστεγο κατι...να μπουμε απο κατω

τρεχει ο αντρας μου στο αυτοκινητο να φερει την ομπρελα κι εγω σταθηκα σε μια ακρη

να ξαναμπουμε στην εκκλησια αδυνατον ολος ο κοσμος στεκοταν στην πορτα

ο αντρας μου εγινε παπι αφου εβγαλε το σακακι και η πλατη ηταν μουσκεμα!!!!!!!:shock::shock::shock:

πηγαμε στο σπιτι και αλλαξαμε...

καναμε το λαθος και βγηκαμε απο την εκκλησια

κατσε μεσα μεχρι να κοπασει η μπορα...

τωρα θα παω στο καθαριστηριο τα ρουχα μας....

Kαλημέρα κορίτσια:D

Ειρήνη θα σε μαλώσω....άκου κατάθλιψη, έκανες την δεύτερη πριγκίπησα την κρατάς στην αγκαλιά σου, η πρώτη περιφέρεται μέσα στα πόδια σου και εσύ τι? τι να πουν άλλες που δεν μπορούν να γευτούν αυτήν την ευτυχία? τα ξέρεις από πρώτο χέρι οπότε δεν θα συνεχίσω το μάλωμα. Να μου τις φιλήσεις και τις δύο και ελπίζω κάποια μέρα να συναντηθούμε και να τις καμαρώσω να παίζουν με τον πιτσιποπάκο:D

Λίζα περαστικά κοπέλα μου και κουράγιο.

Nadine τι κάνει ο Παναγιωτάκης? τρελάθηκα που σε διάβασα πολύ πυρετός βρε παιδί μου. Περαστκά του.

Ο πιτσιποπάκος έχει πάει στο σουπερ μάρκετ με τον πατέρα του και εγώ ευχαρηστήθηκα μαγείρεμα....έφτιαξα λαζάνια σουφλέ, έψησα μπριζόλες, μαγείρεψα μελιτζάνες με σκορδάκι κοκκινηστές (ιμαμ μπαϊλντί:D)

:shock::shock::shock:ολα αυτα για σας? σλουρπ...τα σαλια μου ενα πιατακι λαζανια θα το δεχομουν ευχαριστως!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

τί κάνετε? ειρηνούλα και πάλι ηρωίδα! μπράβο σου! πολύ ταλαιπωρήθηκες βρε κορίτσι. αλλά είπαμε, εσύ δε μασάς.

χθες περάσαμε πολύ ωραία με τη ξαδερφη μου.πήγαμε για καφεδάκι και ο μικρός πήγαινε σε όλα τα τραπέζια που είχε παιδάκια και έκανε γνωριμίες!εμείς από πίσω να τον κυνηγάμε και να χαμογελάμε αμήχανα.πήγαινε πίσω από τα καρότσια και τους έκανε τζα.πολύ γέλιο. μετά για φαγητό και ο μικρός <<παρήγγειλε>> μακαρονάδα! με μια απόλαυση που ρουφούσε τα μακαρονια του!χαρά θεού!

γενικά από τότε που συνήλθε από την γαστρεντερίτιδα έχει το μυαλό του συνέχεια στο φαγητό! όλο μαμ και μαμ. θα μου γίνει χοντρούλης! άσχετο αλλά σήμερα ανακάλυψα οτι λέει συνηδειτά και την λέξη <<καίει>>. πήρε στο χέρι του ζεστό κουλουράκι και φώναζε απογοητευμένος:<<καίει, καίει>>.

HZBPp3.png

1972433tm7r4fxw2t.gif

έφτιαξα λαζάνια σουφλέ, έψησα μπριζόλες, μαγείρεψα μελιτζάνες με σκορδάκι κοκκινηστές (ιμαμ μπαϊλντί:D) και μοσχαράκι με λαχανικά για τον μπόμπιρα.

Mια απ΄ολα στην Παιανια παρακαλω!

Καλά να περάστε και πιείτε μια μπυρίτσα και για μένα:D

Ηπιαμε, ηπιαμε!!!:cool:

Σας λυπάμαι βέβαια που θα στερηθήτε την παρουσία μου...μια πανύψηλη ξανθιά νεαρής ηλικίας, με υπέροχα μάτια, φοβερό κορμί, πανάκριβο και κομψό ντύσιμο δίνει πάντα στις παρέες άλλον αέρα.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol::lol:

Και πνευματωδης η ξανθια, αυτο το ξεχασες!!!;)

για να μην τα πολυλογω εγινε η καισαρικη πηγα στο δωματιο με φριχτουσ πονουσ ,αλλα τα ντοκτορια διαπιστωσαν οτι ειχα πολυ ψιλα την μητρα μου..δεν ξερω γιατι δεν ειχε κατεβει!!!εκει αρχισε το σοου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ερχονται καθε μαια ,καθε νοσοκομα και ο γιατροσ μου και να παταν συνεχωσ την κοιλια μου!!!!!!!!εγω ουρλιαζα!!!!αφου ηταν μολισ βγηκα απο την εγχειρηση και πονουσα πολυ!!!!!!!!το αποκορυφωμα ηταν οταν αρχισαν να μου βαζουν ορουσ και υποθετα για να κανω πονουσ γεννασ ,για να αρχισει να συσπαται η μητρα και να κατεβει...

ε δεν λεω τιποτε αλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καταλαβαινετε!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειρηνουλα μου σηκωθηκε η τριχα. Εγω που εχω βιωσει και τους πονους της καισαρικης και της γεννας, χωριστα ομως, μονο που σκεφτομαι οτι τα εζησες συγχρονως...γκραν γκινιολ ο τοκετος σου...

Θα συνελθεις σιγα σιγα κοριτσακι, και θα φτιαξουν ολα. Θα ειναι λιγο δυσκολα με δυο μωρα, αλλα θα βρειτε το ρυθμο σας. Γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι!

Καλημέρα, κοριτσάκια μου..!

Είμαστε καλύτερα, έχει πέσει ο πυρετός, με δέκατα είμαστε και μπούκωμα. Ο βήχας λίγο με προβληματίζει, το παρακολουθούμε.

Απο τις μυξες ειναι, μην ανησυχεις.

Προχθες περασαμε πολυ ομορφα με τα κοριτσια, ηπιαμε τα καφεδακια μας, τα ποτακια μας, ηταν πραγματι μια πολυ ωραια ανασα απο την καθημερινοτητα!

Χθες πηγαμε στο Αττικο παρκο. Δεν εχω ξαναδει τοσο πολυ κοσμο, ειχε ουρες στην εισοδο του παρκου οπως και στο δελφιναριο, παρα πολυ ζεστη και ο ηλιος εκαιγε αφορητα. Η παρασταση στο δελφιναριο ομως ηταν εκπληκτικη. Μεχρι και η Μαριαλενα ειχε χαζεψει με τα δελφινια και χειροκροτουσε!

Σημερα θα παμε για πρωτη φορα στο κολυμβητηριο για τον Αντωνη. Δεν εχω αποφασισει ακομη αν θα μπει στην πισινα γιατι δεν ειναι τελειως καλα, μαλλον θα παμε για εγγραφη και για να παρακολουθησουμε την προπονηση.

age.png age.png

Καλημέρα μανούλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Παρμένα τα έχω πάλι με τη πεθερά η οποία ναι μεν το Σάββατο αν θυμάστε θα είχε επισκέψεις κ δεν μπορούσε να κρατήσει τη μικρή αλλά δεν πτοήθηκε να τους τραπεζώσει όλους+ τον κουνιάδο μου κ τη μέλλουσα συννυφάδα κ να μην καλέσει εμάς! Χθες ήρθε πάλι μόνος του το πρωί ο πεθερός μου να δει τη μικρή κ αυτή τον πήρε 100 τηλέφωνα για να του πει άντε ακόμα δεν έρχεσαι?!

Επίσης προχθές μίλαγα με τον κουνιάδο μου κ μου λέει τη Κυριακή θα ήμαστε στο σπίτι(της πεθεράς μου) για φαγητό ελάτε να φέρετε κ το δώρο της κοπέλας του:shock::shock::shock:...κ του λέω πως θα έρθουμε ρε εμάς δε μας κάλεσε κανείς?!:shock::shock::shock:Του λέω άστο άλλη στιγμή! :rolleyes:

Για να μη σχολιάσω ότι της πήραν καμπαρντίνα των 150 ευρώ που τους είπε ο κουνιάδος μου ότι θέλει ενώ σε μένα πέρα από τον αρραβώνα που μου πήραν καλά κοσμήματα( δεν είχαμε τότε τριβές) δεν έχουν πάρει ποτέ δώρο άνω των 50ευρώ! Κοντή γιορτή έρχονται τα γενέθλιά μου θα σας πω τι θα μου φέρουν(αν μου φέρουν) γιατί δεν θα κάνω τίποτα σπίτι! ;);)

Τι έχει παιχτεί?????????????:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα,

Ειρηνάκι πέρασες πολύ δύσκολα όντως, βάρβαρη κατάσταση! Προσπάθησε να μη τα σκέφτεσαι και κοίτα μπροστά σου τις δύο φατσούλες που έχεις!

Περαστικά στα παιδάκια και στις άρρωστες μανούλες. Μα τι σας έπιασε όλους αυτό το ΣΚ? :confused:

Όντως ήταν όμορφα το Σάββατο, ξεσκάσαμε λίγο! Χρειάζεται που και που, :rolleyes: μάλλον συχνά χρειάζεται αλλά δύσκολο!!!

Εμείς εχθές είχαμε βάφτιση. Δεν την προλάβαμε όμως γιατί κλέισανε το κέντρο και φτάσαμε από την κίνηση στη χαιρετούρα!:-( Ε πήγαμε στο τραπέζι μετά δεν πειράζει. Η Αλεξάνδρα είχε τρελαθεί με τα παιδάκια. Είχε και κλόουν και λέω στην αρχή ας μη την πάω δεν καταλαβαίνει ακόμα. Πέρασε λίγη ώρα και το μετάνοιωσα. Σηκώνομαι την πάω... και ειλικρινά παιδιά καθόταν σαν μεγάλη. Είχαν κάνει γύρω γύρω όλα τα παιδιά πηγαδάκι και πήγε χώθηκε ανάμεσα και καθόταν κι αυτή και προσπαθούσε να συμμετέχει!:Της αρέσουν πολύ τα παιδάκια...άσε που ένα αγοράκι δεν ξεκόλαγε από δίπλα της και είχα και το άντρα μου να κάνει νοήματα :tongue:και καλά μη του πειράξουν το κορίτσι...χε χε χε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια:D

Χτες όλες είχατε πάει σε βαπτίσια ή γάμους και εμείς πήγαμε σε...μνημόσυνο:rolleyes: αλλά ο μακαρίτης ήταν πολύ μεγάλος οπότε η ατμόσφαιρα ήταν πολύ χαλαρή:eek: το δε φαγητό τέλειο:D μόλις όμως πήγαμε να φύγουμε ανοίξαν οι ουρανοί...τέτοια καταιγίδα είχα χρόνια να δω:shock:...νομίζω ότι τσαντίστηκε ο μακαρίτης για την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Το μόνο κακό είναι ότι παρά το φανταστικό τραπέζωμα δεν είχε γλυκό:tongue: και μουσική:oops:

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά, αύριο έχουμε ραντεβού με τον παιδοντόκτορ για εμβόλια. Θα κάνουμε και το περιβόητο MMR:?

Λεξούλες δεν λέμε...αλλά έχουμε γίνει τσαχπίνηδες και κάνουμε και ντροπές:oops::shock: ιδιαίτερα στα κοριτσάκια:D

Διαφημίσεις

καλημέρα απο μια ξενυχτισμένη μανούλα..περάσαμε ένα βράδυ τι να σας πώ.η μικρή εχτές συνεχώς φτερνιζοταν και έτρεχε η μυτούλα..κατα τις 10:30 την έβαλα να κοιμηθεί αφου προηγουμένως είχαμε βάλει ορό και τραβήξαμε τις μυξούλες..έκλεγε συνεχώς στον ύπνο της ώσπου στις 11 ήταν όρθια...έκλαιγε με σπασμούς:shock:τα είχα παίξει.της δίνω ντεπόν..τίποτα.κοπανιόταν χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι έχει.μέχρι τις 3:00 ψάχναμε σε όλο το σπίτι την γάτα:rolleyes:(δεν έχω γάτα παρεπιπτόντως....μην ρωτάτε τι έψαχνα...μόνο έτσι ψιλοηρεμούσε).στην αγκαλια μου την έπερνε ο ύπνος(όρθια βάβαια)με το που πήγαινα να την ακουμπήσω στο κρεβάτι έβαζε τα κλάματα... μην πολυλογώ κατα τις 3:00 κοιμήθηκε τραγουδόντας εγώ....μια γατούλα με την ροζ μυτούλα..είναι απο μετάξι η γούνα σου η γκρι...και η συνέχεια συνεχίζετε στις 5:00 που ξαναξύπνησε...ευτυχώς δεν μας πήγε αργα την 2η φορά:confused:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...εδω κοβουμε εισητηρια!!!!αχ ελατε να μασ δειτε!!σημερα πρωτη μερα μονη εντελωσ και προσπαθω να τα φερω βολτα!!ο αντρασ μου αναγκαστηκα χωθηκε για τα καλα στην δουλεια,η μαμα μετα απο τοσες μερεσ κλειστο το μαγαζι επρεπε να το ανοιξει και ολοι οι υπολοιποι σχολεια,δουλειεσ κτλ...

τωρα κοιμουνται και οι δυο και ειπα να περασω για μια καλημερα!!!!!τωρα τισ περιμενω....εν τω μεταξυ θα ξυπνησουν για ακομα μια φορα συγχρονωσ!!!!!η μια για το αυγο κ φρουτο κ η αλλη για το βυζι!!!!!

ταρονι μου απο περσυ ηθελα να σε ρωτησω....εσυ που εχεισ ζησει και τισ 2 γεννεσ (κ.τ,φ.τ)ποια ηταν η πιο δυσκολη?

εν τω μεταξυ βρε κοριτσια παλι εχω προβλημα με τον θηλασμο!!!!!!!!!!δεν μπορω να καταλαβω πωσ δεν μασ καθεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περα απο τισ καταπληγωμενεσ θηλεσ (καθε τοσο τρεχουν αιμα),το μωρο δεν πιανει να ρουφιξει ικανοποιητικα!!!!!την βλεπω οτι παιδευεται...ειδικα οταν ειναι γεμματο το στηθοσ κ πρισμενο εκει δεν μπορει καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαλλον επειδη ειναι μικρουλα(2600 βαροσ εξοδου) και δεν μπορει?!!δεν ξερω!!εχω και τα θηλαστρα ευτυχωσ και βγαζω οσο μπορω και με αυτα!!!

δεν υπαρχει εδω στο νησι καποια συμβουλοσ θηλασμου να με βοηθουσε...

τελοσ παντων!!

αυριο θα παω ντοκτορι για τα ραμματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποιοσ με ακουει παλι!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια μου..!

Είμαστε καλύτερα, έχει πέσει ο πυρετός, με δέκατα είμαστε και μπούκωμα. Ο βήχας λίγο με προβληματίζει, το παρακολουθούμε.

Ο βηχας ειναι απο τις μυξουλες και μπορει να κρατησει πολυ καιρο.

Αμπουλες να του βαζεις στη μυτουλα.

Για αλλη φορα να ξερεις οτι στον πολυ πυρετο βοηθαει πολυ η κομπρεσα με ξιδι. Πεφτει αμεσως.

Ωραια περασαμε το σαββατο!

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...