Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε!!!

περαστικα στα αρρωστουλια μας μεγαλα και μικρα!!!!!

κρυο σημερα....εδω δεν βρεχει και μακαρι να μην βρεξει γιατι εχουμε και γαμο το απογευμα

πολυ χαιρομαι να πηγαινω σε γαμους.....ειδικα αν εχω και καλη παρεα οπως σημερα!!! ωραια θα ειναι!!

ο μικρος στις στεψεις μαζι μας και μετα στην γιαγια για νανι!!!

στην πεθερα θα τον παω

ελπιζω να μην του δωσει καμια κουταλια αλατι

" δεν τρωει το παιδι αλατι... το καημενο" :twisted::twisted::twisted::twisted:

ετσι με πρηζει συνεχεια...

οι δικοι μου πηγαν εκδρομη στο Ναυπλιο..

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο χτεσ ειμαστε και παλι σπιτακι μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σασ ευχαριστω ολεσ σασ πολυ πολυ για τισ ευχουλεσ σασ!ευχομαι κι εσεισ να χαιρεστε τα παιδακια σασ και οτι επιθειμειτε να πραγματοποιηθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εδω η κατασταση ειναι λιγο καπωσ!!!!!η αγγελικη ναι μεν χαμογελαει και τησ φαινεται αστειο το μωρο αλλα δεν θελει καθολου εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο την κλινικη δηλαδη που μου την εφερναν δεν με κοιτουσε καν...αστε!μεγαλη πικρα!!!!

α και μεσα σε ολα εσκασε μυτη και η καταθλιψουλα μασ!!!ε για να δεσει η κατασταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η εμπειρια μου απο αυτην την γεννα τραγικοτατη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ δοξα τω θεω η πριγκιπισσουλα μου νουμερο 2 ειναι υγιεστατη!!!!!!!!!!!!!!!γεννηθηκε 38 εβδομαδων ,2700 και 51 ποντοι!!!!!!!!!!αλλη σκλεναρικοβα μου βγηκε!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα μικρές κι όμορφες

Ενώ μου την έσπαγε παλιά τέτοιος καιρός, τώρα λατρεύω!

Πήρα μια σύγχιση το πρωί με τον φωτογράφο... Με σκυλόβρισε επειδή δεν προλάβαμε να πάμε για τα δείγματα (και την προκαταβολή φυσικά, αυτό τον έκαιγε). Τι μου είπε ότι άμα δεν πάρει σήμερα 300 ευρώ θα μου τα πετάξει όλα, τι ότι θα μου στείλει δικηγόρο... στο τέλος με διαολόστειλε :shock:

Σημειωτέον ότι θα πήγαινε σήμερα ούτως ή άλλως ο άντρας μου, το είχαμε προγραμματίσει. Κι επίσης του είχα συστήσει πριν λίγες μέρες κι άλλο πελάτη.... Τι να πεις, χαλάνε την πιάτσα σε κάθε επάγγελμα οι αλήτες!

να του γνωρισω τον δικο μας φωτογραφο???

απο τον Μαιο που εγινε η βαπτιση ακομη δεν εχω διαλεξει...:oops::oops::oops:

και οταν του ειχα πει να του δωσω προκαταβολη μου λεει οχι ολα μαζι που να ηξερε!!!

Ειρηνουλα μου

καλοςηρθατε στο σπιτακι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην στεναχωριεσαι μωρε...

θελει και η Αγγελικουλα τον χρονο της να συνηθισει την καινουργια ατμοσφαιρα....

πονεσες κοριτσακι? παυσιπονα δεν σου δινανε?

εδω η κατασταση ειναι λιγο καπωσ!!!!!η αγγελικη ναι μεν χαμογελαει και τησ φαινεται αστειο το μωρο αλλα δεν θελει καθολου εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!απο την κλινικη δηλαδη που μου την εφερναν δεν με κοιτουσε καν...αστε!μεγαλη πικρα!!!!

α και μεσα σε ολα εσκασε μυτη και η καταθλιψουλα μασ!!!ε για να δεσει η κατασταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η εμπειρια μου απο αυτην την γεννα τραγικοτατη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ δοξα τω θεω η πριγκιπισσουλα μου νουμερο 2 ειναι υγιεστατη!!!!!!!!!!!!!!!γεννηθηκε 38 εβδομαδων ,2700 και 51 ποντοι!!!!!!!!!!αλλη σκλεναρικοβα μου βγηκε!!

Ειρηνάκι μου καλωσόρισες στο σπιτάκι σου. Μη στεναχωριέσαι, θα συνηθίσει, είναι νέα κατάσταση για την Αγγελική, δεν καταλαβαίνει πολλά το παιδάκι, χρειάζεται χρόνο. Εσύ κούκλα μου γιατί καταθλιψούλα; Είστε καλά, έχεις 2 υπέροχα κοριτσάκια, είσαι καλά ελπίζω. Μη μου στεναχωριέσαι... Χτες έμαθα κάτι τραγικό για τον ανιψούλη μου (7 ετών) και είπα άει στην ευχή όλα, δεν αξίζει η στεναχώρια για τίποτα! Να είμαστε καλά μόνο...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια:D

Ειρήνη θα σε μαλώσω....άκου κατάθλιψη, έκανες την δεύτερη πριγκίπησα την κρατάς στην αγκαλιά σου, η πρώτη περιφέρεται μέσα στα πόδια σου και εσύ τι? τι να πουν άλλες που δεν μπορούν να γευτούν αυτήν την ευτυχία? τα ξέρεις από πρώτο χέρι οπότε δεν θα συνεχίσω το μάλωμα. Να μου τις φιλήσεις και τις δύο και ελπίζω κάποια μέρα να συναντηθούμε και να τις καμαρώσω να παίζουν με τον πιτσιποπάκο:D

Λίζα περαστικά κοπέλα μου και κουράγιο.

Nadine τι κάνει ο Παναγιωτάκης? τρελάθηκα που σε διάβασα πολύ πυρετός βρε παιδί μου. Περαστκά του.

Ο πιτσιποπάκος έχει πάει στο σουπερ μάρκετ με τον πατέρα του και εγώ ευχαρηστήθηκα μαγείρεμα....έφτιαξα λαζάνια σουφλέ, έψησα μπριζόλες, μαγείρεψα μελιτζάνες με σκορδάκι κοκκινηστές (ιμαμ μπαϊλντί:D) και μοσχαράκι με λαχανικά για τον μπόμπιρα.

Εδώ βρέχει και έχω απλώσει ήδη το πρώτο πλυντήριο...του πιτσιποπάκου η πλύση μάλλον αναβάλεται:tongue:

Συνεχίζω....σκεύτομαι κορίτσια να αλλάξω τις πόρτες από την κάτω σειρά των ντουλαπιών στην κουζίνα μου. Τα είχαμε φτιάξει πριν 3 χρόνια και φυσικά δεν είναι καθόλου baby safe. Είχα την έμπνευση να βάλω συρτάρια με τζάμι, ανάποδη βιτρίνα χαμηλά με τζάμι και επάνω τροφοθήκη, πολλές σειρές συρτάρια και άλλα πολλά παλαβά:tongue: το ξύλο είναι καρυδιά μασίφ και τα πόμολα πορσελάνη με μπρούντζο αλλά όχι στρογγυλά, ολόκληρη χειρολαβή.

Το αποτέλεσμα...ο πιτσιποπάκος συνέχεια ανοίγει και κλείνει με δύναμη τα πάντα και κρεμιέται από τα χερούλια:tongue: η κουζίνα έχει γίνει παιδική χαρά και εγώ τρέμω πότε θα χτυπήσει:roll: επίσης λατρεύει να κοπανάει την βιτρίνα με το τζάμι:mrgreen: και την σειρά συρταριών με τζάμι. Ακόμα καιροφυλακτεί για το πότε θα πετύχει το πλυντήριο πιάτων σε χρήση...τρελαίνεται με τα φώτα και προσπαθεί να το ανοίξει:roll:

Νομίζω ότι ζηλεύω που δεν θα είμαι στην συνάντηση το απόγευμα και αποφάσισα να σας τρελάνω στην πολυλογία μέσω μηνυμάτων:tongue:

Καλά να περάστε και πιείτε μια μπυρίτσα και για μένα:D

Σας λυπάμαι βέβαια που θα στερηθήτε την παρουσία μου...μια πανύψηλη ξανθιά νεαρής ηλικίας, με υπέροχα μάτια, φοβερό κορμί, πανάκριβο και κομψό ντύσιμο δίνει πάντα στις παρέες άλλον αέρα.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol::lol:

Ξέρω...ξέρω...μια μούντζα στο 7....:tongue::tongue::tongue:

Είμαστε καλύτερα, όλη τη νύχτα δίναμε μάχες με τα 40άρια.

Τώρα άρχισε πάλι ν' ανεβαίνει, αλλά μάλλον, τον πρόλαβα με ponstan και μπάνιο.

Όσο δε μου αρρώστησε 14 μήνες, το έβγαλε χθες και σήμερα..!

Έχετε όλες χαιρετισμούς και φιλιά από την Evni, είναι καλά, μετακόμισαν κι έχει τρέξιμο. σ' ένα μήνα θα έχει και net.

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω νέα σας, φιλιά σε όλες.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Κοριτσακια, εγω δεν θα ερθω σημερις, γιατι χτες, δεν ειχα που να αφησω το παιδι για να παω νοσοκομειο, και σημερα το πρωι βγηκανε, οποτε το απογευμα θα παω σπιτι να δω τον μπαμπακα μου γιατι ολο το πρωι εκανα δουλειες. Με συγχωρειτε ε?

Κατερινα, επιτηδες το κανω για να γλιτωσω το κερασμα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!

λογικα τωρα εσεισ καφεδιαζετε!!!!!!!!!!!!!!αχ ζουλευω!καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα να σασ γραψω μεστισ ακρεσ λιγα απο αυτα που περασα σε αυτην την γεννα....ωσ εμπειρια δεν ειναι και η καλυτερη οπωσ σασ ειπα το πρωι.........τα ειδα ολα λεμε!!!!!!!!!!να σκευτειτε καποια στιγμη ειπα τησ κουμπαρασ μου ,να με βγαλει βιντεο πωσ ημουν ωστε να το βλεπω καθε τοσο ...ειδικα τα βραδυα!!!!χι χι!!!!(εγω που τρελαινομαι για τα παιδια...:roll:)

εν τελέι πηρα ολικη αναισθησια.....(τι να σχολιασω εδω???!!!).πηγαινα για ραχιαια και τελευταια ωρα μου λεει ο αναισθησιολογοσ θα σου κανω ολικη γιατι θελω σε 3 ωρεσ να περπατασ οπωσ κι εκανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

κατεβηκα στο χειρουργειο σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση ,γιατι πριν εγχειρηστω εγω ,ειχα δει μια αλλη κοπελα που μολισ ειχε γυρισει απο την καισαρικη και το πωσ ηταν και αρχισα να κλαιω και να φοβαμαι...μεσα στο χειρουργειο εκανα τον χαμο...δεν ξερω πωσ αλλα αυτη τη φορα δεν μου κατσε καλα το ολο θεμα!!τι να πω!!!!!ισωσ επειδη φοβομουν την ολικη και επισησ τωρα σκευτομουν πολυ την αγγελικη μου ... αν γινει κατι ...

για να μην τα πολυλογω εγινε η καισαρικη πηγα στο δωματιο με φριχτουσ πονουσ ,αλλα τα ντοκτορια διαπιστωσαν οτι ειχα πολυ ψιλα την μητρα μου..δεν ξερω γιατι δεν ειχε κατεβει!!!εκει αρχισε το σοου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να ερχονται καθε μαια ,καθε νοσοκομα και ο γιατροσ μου και να παταν συνεχωσ την κοιλια μου!!!!!!!!εγω ουρλιαζα!!!!αφου ηταν μολισ βγηκα απο την εγχειρηση και πονουσα πολυ!!!!!!!!το αποκορυφωμα ηταν οταν αρχισαν να μου βαζουν ορουσ και υποθετα για να κανω πονουσ γεννασ ,για να αρχισει να συσπαται η μητρα και να κατεβει...

ε δεν λεω τιποτε αλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καταλαβαινετε!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειμαι λιγο καλυτερα αν και ουτε απο την καρεκλα μπορω να σηκωθω ,ουτε απο το κρεβατι...τραβαν πολυ τα ραμματα!!!!

οσο για την επιλοχειο....το ξερω οτι δεν κανει να παραπονιεμαι ...αλλα!!!!!!!!!ορμονεσ!!!!ατιμεσ ορμοινεσ!!!!!!!!!!!!ειναι κατι που γινεται χωρισ να το θελω!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

αχ βρε κοριτσακι μου, τι να πω, το εχω ακουσει κι απο αλλες κοπελες, το οτι δεν κατεβαινε η μητρα τους και τους παταγανε συνεχεια την κοιλια και σφαδαζανε. Πρεπει να ειναι πολυ βαρβαρο.

Τελειωσαν ομως ολα, και σε λιγες μερες θα εισαι πολυ καλυτερα και ουτε που θα το θυμασαι. Τι λεει το μικρο μωρο? Ειναι ησυχούλα? Πως ειναι που ξαναρχισες να ξυπνας τα βραδυα?

4Rnfp3.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα!

Ελπίζω να περάσατε ωραία στη συνάντηση....εμείς τελικά τελειώσαμε 7 η ώρα από τη γαμοβάπτιση κ δεν πήγαμε πουθενά μετά ....κάτσαμε λίγο στη μάνα μου που είχαμε αφήσει τη Ζωή κ γυρίσαμε να τη κοιμήσουμε γιατί δεν είχε κοιμηθεί καλά το μεσημέρι κ ξεράθηκε από τις 8:30!

Ειρήνη σιδερένια κοριτσάκι μου....η Αγγελική θα συνηθίσει τη νέα παρουσία κ θα της περάσουν τα νεύρα που την άφησες για λίγες μέρες:tongue: Τραγική η εμπειρία του τοκετού σου αλλά πάει πέρασε τώρα! Φιλάκια στα ροζ μαγουλάκια!:D

Αναστασία πολύ γέλασα με τον μονόλογό σου!:tongue:

Χριστίνα τι να πω για το φωτογράφο???Ρεμάλι....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!

τί κάνετε? πώς περάσατε στη συνάντηση?τέλεια φαντάζομαι.

nadine τί κάνει ο μικρός σου?περαστικά, βρε κορίτσι. είναι η εποχή τέτοια, όλο ιώσεις.αναγκαίο κακό.

εγώ όλη την εβδομάδα έκανα μαθήματα και δουλειές στο καινούργιο σπίτι. ξεπατώθηκα. είχαμε πάρει δυο κοπέλες καθαρίστριες να βοηθήσουν, ήρθαν δυο μέρες και μετά λακίσαν γιατί ήταν ζόρικα. και ο κλλήρος έπεσε σ'εμένα φυσικά.

ο παιδικός τέρμα προς το παρόν για τον μικρό. άκουσα και από αλλού αρνητικά σχόλια, επέμενε και η μαμά μου, οπότε το άφησα.

χθες είχαμε κανονίσει ο μικρός να μείνει στην πεθερά για να τελειώσουμε με το καθάρισμα. κι αυτή κανόνισε την παρασκευή και πήγε στα μπουζούκια, στον πλούταρχο με τον πεθερό μου.γύρισαν 3 η ώρα και όλη μέρα σερνόταν. φυσικά κοιμήθηκαν και βοήθησε κάποια στιγμή ο αδερφός του άντρα μου με το παιδί. σημειωτέον οτι άρχισαν να βγαίνουν από τότε που μπήκα εγώ στην ζωή τους. πώς σας φαίνεται? εμάνα κουλό.

θα πάμε σήμερα για έναν καφέ με το μωρό και την ξαδέρφη μου.χώρισε με το αίσθημα και έχουμε θέμα. κάποιες φορές μου λείπουν κι αυτά. που ψευτοχωρίζεις, που περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο να σε πάρει ο καλός, η επανασύνδεση.............έχουν μια παιδικότητα που ξεχάσαμε.......

HZBPp3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια μου..!

Είμαστε καλύτερα, έχει πέσει ο πυρετός, με δέκατα είμαστε και μπούκωμα. Ο βήχας λίγο με προβληματίζει, το παρακολουθούμε.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...