Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια...

κυκλοφορει ιωση με πυρετο πανω απο 38 καταροη, βηχα και κοκκινο λαιμο!!!

περαστικα στα μικρουλια σας!!!!

εγω την πατησα...

απο χθες που ελεγα οτι με τσουζει λιγο ο λαιμος και οτι με πονουσαν τα ποδια... πριν απο λιγο ξεσπασε

κοιμηθηκα μια ωριτσα το μεσημερι (πραγμα περιεργο για μενα) και ξυπνησα ενα ματσο χαλια!!!

εντονο πονολαιμο, πυρετο 38.1 και πονο σ΄ολα μου τα κοκκαλα... :(

φευγω, παω λιγο στην παθολογο να δει το λαιμο μου γιατι εχω ιστορικο με πυωδης αμυγδαλιτιδες... :evil:

7hWqp3.png

ξανα μανα καλησπερα....

πηγα στην παθολογο...τελικα αμυγδαλιτιδα εχω!!!

μου εδωσε αμοξιλ 1000αρα ανα 12ωρο και φυσικα αντιπυρετικα και αυτη τη στιγμη ειμαι με κολαν, χοντρες καλτσες και φουτερ και παλι νιωθω κρυαδες...

εδω και μερες με γυροφερνε!!! ας μην κολλησω τον μικρο!!!!!!

ο μεγαλος ηδη αρχισε τα παραπονα οτι τον ποναει ο λαιμος και νιωθει πονο και κρυαδες...

ωραια!!!

αντε και καλο μας χειμωνα !!!!

7hWqp3.png

Περαστικά Λιζάκι!!!!

Ρε κορίτσια ήμαρτον έβαλα μια αγγελία να χαρίσω κάτι βάζα που μπορούν να χρειάζεται καμμια κοπέλα για στολισμό βάπτισης ή γάμου κ μου τη πέσαν ένα σωρό μέλη που μέσα από το ιστορικό τους φαίνεται να το έχουν κάνει επάγγελμα! :?:???::?

Λοιπόν άκυρο αύριο το παιδικό πάρτυ αφού κ η ξαδέλφη μου είναι με ίωση αλλά η μάνα μου δεν την κρατάει τη μικρή μου λέει μου είπες θα της φέρεις μετά τις 9 κ θέλω να κάνω κ εγώ καμμιά δουλειά....η αλήθεια είναι ότι την είχε κ σήμερα μέχρι τις 7 για να πάω κομμωτήριο κ να καθαρίσω λίγο το σπίτι....τώρα αν καταφέρω κάπως τον άντρα μπορεί να ρθω κ εγώ για λίγο.....

Εγώ πως θα γίνει να γλιτώσω από τις ιώσεις?????? Τελικά μάλλον θα το κάνω το εμβόλιο της γρίπης μη πάθω καμμιά ζημιά...:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Φτάσαμε 40.3, πτώτη φορά μου αρρωσταίνει...

Χλιαρά ντους και το νερό να πέφτει στο κεφαλάκι του...Νομίζω έτσι έχει πει η Μαριάννα. Πολλά περαστικά του, μην ανησυχείς κουκλίτσα...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

να ΄στε καλα κοριτσια...

σε λιγο παω να την πεσω γιατι νιωθω απαισια...

Ναντινακι... μιλα με τον παιδιατρο, γιατι εχει υψηλο πυρετο...

ισως σου συστησει να κανεις και εξετασεις ουρων για παν ενδεχομενο...

εχει αλλα συμπτωματα?

προς το παρον μονο αντιπυρετικα και μπανακια χλιαρα πανω απο 5 λεπτα!!!!

καληνυχτα κοριτσια... σερνομαι...

την Κυριακη εχουμε γαμο και βαπτιση του ξαδερφου μου, αλλα δεεε με βλεπω να πηγαινω...

θα παει ο Χαρης μαλλον μονος του, μονο στην εκκλησια αν εξακολουθω να ειμαι ετσι...

7hWqp3.png

Τον πήγα στην παιδίατρο, μετά ανέβασε πυρετό. Είναι καλύτερα με το μπανάκι και το Ponstan τον έπιασε. Του έκανα και κομπρέσσες με νερό και οινόπνευμα. Τώρα κοιμάται. Ευχαριστώ, κορίτσια.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Να πίνει νερό Κωνσταντίνα, μην αφυδατωθεί ο κακομοιρούλης... Ελπίζω να μην συνεχιστεί κι αύριο τόσο υψηλός πυρετός. Ελ περαστικά στα μπουμπούκια.

Λίζα περαστικά και σε σένα. Βρε τι πάθαμε! Κι η μαμά μου περνάει την ίδια ίωση. Εγώ με τη μέση μου ντεντ, οπότε μια εβδομάδα αμ ανάπηρη, αμ με το μωρό ανά χείρας, αφού μπέιμπι σίτιν γιοκ. Ευτυχώς μου τον πήγε 2-3 φορές κάνα μισάωρο βόλτα ο μπαμπάς, μου τον πήγε και στο μολ η αδερφή μου σήμερα το απόγευμα, βγήκε ο μπόνο :eek:

Η μαντινόπη πως δεν μπήκε βράδυ να μας γράψει; :D

Άσχετο, κοίταγα αγγελίες για δουλειά και έπεσα σε σεμινάριο εργατικής νομοθεσίας από το kariera.gr. Ενδιαφέρεται καμιά;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Φθινοπωρινή κ βροχερή καλημέρα κορίτσια!!!

Η μικρή ακόμα κοιμάται κ απολαμβάνω το καφεάκι μου!:D

Να δω πως θα πάμε στη γαμοβάπτιση αν συνεχίσει να βρέχει...:roll: Πω πω φαντάζομαι τη φίλη μου πως θα έχει αγχωθεί με τη βροχή...πολύ σπαστικό να σαι νύφη κ να πρέπει να μπεις τρέχοντας στην εκκλησία για να μη γίνεις χάλια!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

1931881g80fxou7lk.jpg

ξανα μανα καλησπερα....

πηγα στην παθολογο...τελικα αμυγδαλιτιδα εχω!!!

μου εδωσε αμοξιλ 1000αρα ανα 12ωρο και φυσικα αντιπυρετικα και αυτη τη στιγμη ειμαι με κολαν, χοντρες καλτσες και φουτερ και παλι νιωθω κρυαδες...

Λιζακι περαστικα! Να παιρνεις ultra leville, τη μεγιστη δοση (3Χ2 ημερησιως), και πολλα γιαουρτια "ζωντανα", γιατι η αντιβιωση ειναι παρα πολυ δυνατη. Εμενα μου ειχε δημιουργησει τη χειροτερη κολπιτιδα που εχω παθει ποτε απο αντιβιωση.

Ρε κορίτσια ήμαρτον έβαλα μια αγγελία να χαρίσω κάτι βάζα που μπορούν να χρειάζεται καμμια κοπέλα για στολισμό βάπτισης ή γάμου κ μου τη πέσαν ένα σωρό μέλη που μέσα από το ιστορικό τους φαίνεται να το έχουν κάνει επάγγελμα! :?:???::?

Ειναι γεγονος αυτο. Το εχω παρατηρησει κι εγω, γι αυτο και μπαινω σπανια πλεον στο parents, αποκλειστικα και μονο για τα θεματα των εμβολιων και της ομοιοπαθητικης.

Λοιπόν άκυρο αύριο το παιδικό πάρτυ αφού κ η ξαδέλφη μου είναι με ίωση αλλά η μάνα μου δεν την κρατάει τη μικρή μου λέει μου είπες θα της φέρεις μετά τις 9 κ θέλω να κάνω κ εγώ καμμιά δουλειά....η αλήθεια είναι ότι την είχε κ σήμερα μέχρι τις 7 για να πάω κομμωτήριο κ να καθαρίσω λίγο το σπίτι....τώρα αν καταφέρω κάπως τον άντρα μπορεί να ρθω κ εγώ για λίγο.....

Αντε θα σε περιμενουμε!

Εγώ πως θα γίνει να γλιτώσω από τις ιώσεις?????? Τελικά μάλλον θα το κάνω το εμβόλιο της γρίπης μη πάθω καμμιά ζημιά...:rolleyes:

Ειναι βεβαιο οτι θα σε προφυλαξει? Να ρωτησεις και τον παιδιατρο, γιατι ισως θα πρεπει να μεινεις μακρια απο το μωρο για λιγο.

Φτάσαμε 40.3, πτώτη φορά μου αρρωσταίνει...

Περαστικα Κωνσταντινα! Μην τον πιεζεις για φαγητο ή γαλα, κατα τ΄αλλα δεν εχω να προσθεσω κατι (η Πολινα ειναι αριστη μαθητρια! Στο 4ο παιδακι θα μας μαθαινει καινουρια πραγματα! Αποψε λεω να καθησω μακρια της γιατι κινδυνευω...!!!:mrgreen:)

Ελενη, περαστικα και σε σας! Τα δικα μου ειχαν μια απιστευτη υπερενταση χθες. Αφηνιασαν στην κυριολεξια. Τοσες μερες χωρις παιδικη χαρα, η μικρη χωρις πιπιλα (δεν τη θελει λογω μπουκωματος), μεσα στα νευρα! Πολυ φοβαμαι οτι δε θα τα καταφερει να μου τα κρατησει η γιαγια σημερα, και μαλλον ο αντρας μου θα χασει το γηπεδο...

age.png age.png

Μαριάννα επειδή το κάνει κάθε χρόνο η μαμά μου τη προστατεύει κ δεν αρρωσταίνει βαριά τουλάχιστον....πάντως έχεις δίκιο αν το κάνω λογικά θα πρέπει να μείνω μακρύα από τη μικρή γιατί κ η μάνα μου νομίζω έχει συμπτώματα γρίπης τις πρώτες μέρες που το κάνει....θα ρωτήσω τη παιδίατρο για σιγουριά....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Βροχερή καλημέρα τσούπρες!!!!!!;););)

Το γοργονίδιο μόλις την έπεσε στον καναπέ για τον πρωινό τηε υπνάκο, ο Βασίλης πήγε super market κι εγώ είπα να σας πω μια καλημέρα:P

Επιτέλους ΣΚ μακρυά από το γραφείο και την τρέλλα!!!!!! Χθες πάλι 18:30 γύρισα το κέρατό μου μέσα... Τουλάχιστον μετά πήγαμε με το Βασίλη στο Eurovoice και καμαρώσαμε τον Ενρίκε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και σήμερα επιτέλους συνάντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα μικρές κι όμορφες

Ενώ μου την έσπαγε παλιά τέτοιος καιρός, τώρα λατρεύω!

Πήρα μια σύγχιση το πρωί με τον φωτογράφο... Με σκυλόβρισε επειδή δεν προλάβαμε να πάμε για τα δείγματα (και την προκαταβολή φυσικά, αυτό τον έκαιγε). Τι μου είπε ότι άμα δεν πάρει σήμερα 300 ευρώ θα μου τα πετάξει όλα, τι ότι θα μου στείλει δικηγόρο... στο τέλος με διαολόστειλε :shock:

Σημειωτέον ότι θα πήγαινε σήμερα ούτως ή άλλως ο άντρας μου, το είχαμε προγραμματίσει. Κι επίσης του είχα συστήσει πριν λίγες μέρες κι άλλο πελάτη.... Τι να πεις, χαλάνε την πιάτσα σε κάθε επάγγελμα οι αλήτες!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...