Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

ο μπαμπας μου τελειωσε με το χειρουργιο, τον καθαρισε ο γιατρος, ο γιατρος ειπε οτι εκ πρωτης δεν φαινεται καποια κακοήθεια, αλλα αυτο θα το ξερουμε σιγουρα σε κανα μηνα που θα βγουν τ αποτελεσματα της ιστολογικής. Επίσης ειπε οτι τσακ τη γλυτωσε την κακοηθεια, ηταν ενα βημα πριν φτασει σε αυτο το σημειο. Λίγο ακομα να το καθυστερουσε θα ειχαμε ντραβαρα και να μην το πουμε ουτε του παπα.

Παναγιτσα μου, μου κοπηκαν τα ποδια, και οτι ειχα ηρεμησει.

Τωρα 10 μερες αφωνια. Προς το παρων εχει ξυπνησει και διαβαζει εφημεριδα μου λεει η αδελφη μου

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα 10 μερες αφωνια. Προς το παρων εχει ξυπνησει και διαβαζει εφημεριδα μου λεει η αδελφη μου

Ελα θα ησυχασει κι η μαμα σου για 10 μερες!!!Περαστικα Γιωτιτσα και αφου δεν ηταν κατι κακο μην το σκεφτεστε αλλο!

ΥΓ:Μα ιδιο ο πατερας του το παιδι????

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

ο μπαμπας μου τελειωσε με το χειρουργιο, τον καθαρισε ο γιατρος, ο γιατρος ειπε οτι εκ πρωτης δεν φαινεται καποια κακοήθεια, αλλα αυτο θα το ξερουμε σιγουρα σε κανα μηνα που θα βγουν τ αποτελεσματα της ιστολογικής. Επίσης ειπε οτι τσακ τη γλυτωσε την κακοηθεια, ηταν ενα βημα πριν φτασει σε αυτο το σημειο. Λίγο ακομα να το καθυστερουσε θα ειχαμε ντραβαρα και να μην το πουμε ουτε του παπα.

περαστικα και καλη αναρρωση να εχει..τελος καλο όλα καλα.:D

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Ολα τα παραπανω μπορω να σας τα πω και με στυλ!!!! το σαββατο, αρκει να εχει κιοφτεδες!

KASSIANI ειπες τιποτα για πολυλογια????

Και στις αλλεργιες και στην πολυλογια, μαλλον με τρως:P

Κας πολύ γαιδούρα η νύφη - σόρρυ κιόλας!!! Καλά, δεν ντράπηκε να πει ότι θα σου κρατάει τα παιδιά επί πληρωμή??? :mad::mad::mad: Δε λέγεται αυτό ρε γμτ μεταξύ συγγενών. Αλλο να της πάρεις εσύ ένα δωράκι, σαν ευχαριστήριο...Δεν ξέρω, άδικο έχω???

Εφαγα πριν λίγο ένα τεράστιο κομμάτι ροκφόρ και μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο...τέλος πάντων, τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!!;);)

Βρε εγω θα της εδινα ή λεφτα ή πραγματα.

Αλλα να μου το πει ετσι μες στα μουτρα?

Δηλαδη αν αυριο κανουν παιδι με τον αδελφο μου και θελουν ενα βραδυ να βγουνε εξω, εγω τοτε πρεπει να της ζητησω λεφτα????

Το οτι εφαγες ροκφορ δε σημαινει οτι θα παθεις και λιστερια σωνει και ντε.

Αλλα μην το ρισκαρεις κιολας.

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?Απο χθες χτυπαει το τηλ εδω στη δουλεια το σηκωνω και ακουω ενα sms φωνητικο απο τον οτε (η φωνη ομως ειναι του τηλεφωνητη)που το εχει στειλει πχ σημερα η γυναικα του αφεντικου.Ειναι απο το δικο της κινητο αλλα λεει κατι κουλα του στυλ, ερχομαι σε λιγο ή εφαγα κλωτσια στο καλαμι και ποναω και κατι τετοια.Σας εχει τυχει?

Εχω λαβει κι εγω τετοια μηνυματα στο σταθερο απο γνωστους μου, αλλα δεν ξερω ακριβως πως γινεται.

Ασχετο, επειδη δεν ξερω αν θα θυμηθω να σας ρωτησω αυριο, ποσο παει περιπου η ωρα για baby sitting?

Εγω δινω 5 ευρω την ωρα.

Εχετε λυσσαξει στην πολυλογια ρε σεις.

2 μερες δεν μπηκα και μουρλαθηκα να διαβαζω...

Εχω ψοφησει μιλαμε στη δουλεια.

Και τωρα θα παω σπιτι, θα φαω, θα παω μπαλετο και μετα παιδιατρο:rolleyes:

Ελπιζω να ισχυει το αυριανο, δεν εχω χασει κανενα επεισοδιο?

yey2p2.png BN4cp2.png

Πφφφ... εμμμ εννοώ αααααα τι καλά, θα έρθεις!

:tongue::tongue::tongue:

Το φιλί του δράκου θα στο φέρω πίσω εγώ, το διάβασα ΚΑΙ εγώ (και γούσταρα πολύ).

Δεν τα θελω πισω ρε αυτα τα βιβλια! Αφου της να τα κανει οτι θελει. Δεν ειμαι ο τυπος που μαζευω τα απειρα βιβλια να σκονιζονται. Προτιμω ή να τα χαριζω σε φιλους ή να τα κανω δωρεα στη βιβλιοθηκη.

Θα σου φέρω και ένα που τουλάχιστον ο τίτλος είναι τελείως εσύ χαχαχα

Για να δουμε...:confused:

καλημερα κοριτσια

Περαστικα και καλη δυναμη στον μπαμπα σου Γιωτα! Θα τα πει ολα μαζεμενα μετα!

Και στις αλλεργιες και στην πολυλογια, μαλλον με τρως:P

:lol::lol::lol:

Βρε εγω θα της εδινα ή λεφτα ή πραγματα.

Αλλα να μου το πει ετσι μες στα μουτρα?

Δηλαδη αν αυριο κανουν παιδι με τον αδελφο μου και θελουν ενα βραδυ να βγουνε εξω, εγω τοτε πρεπει να της ζητησω λεφτα????

Πολυ γαϊδουρα! Το συζητησες με τον αδερφο σου?

Ελπιζω να ισχυει το αυριανο, δεν εχω χασει κανενα επεισοδιο?

Φυσικα και ισχυει!

age.png age.png

Τι να συζητησω παιδι μου? μπροστα ηταν ο αδελφος μου και συμφωνησε κιολας, οτι αντι να τα δινω τα λεφτα στην ξενη, να τα δινω στη δικια του...:confused:

Ειναι που δε θελω να δημιουργω θεματα, αλλιως αυτο θα τους ελεγα, οτι φυσικα και θα την πληρωσω να μου κρατησει τα παιδια και θα με πληρωνετε κι εσεις εμενα για τις νομικες μου υπηρεσιες και για τη φυλαξη των δικων σας παιδιων αργοτερα....

Σημειωτεον, οτι η αλβανιδα που μου καθαριζει το σπιτι και ευτυχως που κραταει τα παιδια (αλλιως δε θα εβλεπα τον αντρα μου ποτε) οταν της το ειχα πρωτοπει, δεν ηθελε να ακουσει για λεφτα:rolleyes:

Μου λεει εγω σας βλεπω σαν οικογενεια μου, θα σου παρω λεφτα για να κρατησω το παιδι????

Της ειπα βεβαια οτι αν δεν παρεις λεφτα δε θα εχω κι εγω το θαρρος να σου ζηταω.

Και ενω παιρνει 7 ευρω την ωρα για καθαρισμα, για τα παιδια παιρνει 5, ενω τα κραταει και ημερα πολλες φορες αν πχ ειναι αρρωστα και δεν πανε σταθμο.

Καταλαβαινετε οτι θα μπορουσε να πει 7 ευρω, γιατι αν δεν ερχομουν εδω θα πηγαινα να καθαρισω και να παρω 7.

Κι αυτη δεν ηθελε ουτε λεφτα να παρει...

Ασε που πολυ αμφιβαλλω οτι η νυφη μου θα κοιταει τα παιδια.

Την κοβω να καθεται στο μπαλκονι με καφε και τσιγαρο και να τα κοιταει απο μακρια...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Γιωτάκι περαστικά στον μπαμπάκα σου!!! Ολα θα είναι μια χαρά, μη στενοχωριέσαι..:):)

Σήμερα έχω επικίνδυνη αποστολή...το βράδυ θα μιλήσω με τη διευθύντριά μου (κα Σκύλα), την οποία ξέρω από τότε που μπήκα στην τράπεζα - εκείνη έγινε διευθύντρια και εγώ τίποτα, χαχαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue: Συμπαθιόμαστε πάντως, έχουμε καλή σχέση, το θέμα είναι οτι έχω αγχωθεί απίστευτα.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εσυ μαρη εχεις να πατησεις κανα δυο χρονια στην τραπεζα, μου θες να γινεις και διευθυντρια???:tongue:

Ευχομαι καλο σαββατοκυριακο σε ολες!

Οχι βέβαια...έχω άλλες προτεραιότητες!!!!:tongue::tongue:

See u tomorrow!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

2511723p3wrlmmtoc.gif

Καλημερα! Ακομη βαζω ορους και μαζευω μυξες εις διπλουν...!:|

Επίσης εδώ και δυο μέρες... και οι νύχτες έχουν γίνει πάλι "λευκές" καθώς ο μικρός δε μπορεί να αναπνεύσει από το μπούκωμα.

...Μου κρατανε 14 λιτρα την εβδομαδα, και παω μια φορα και γεμιζω το ψυγειο.

Εκεί στην εξοχή που είσαστε μια κατσικούλα ίσως δε θα ήταν ιδανική για τόσο πολύ γαλά;

Ολες παντόφλες πήρατε, η μοναδική άχρηστη μάνα είμαι; Δεν του έχω πάρει τίποτα :evil:

Oύτε κι εγώ πήρα, απλώς από χθες του φοράω επιτέλους τα καλοκαιρινά παπούτσια καθώς όλο ξυπόλητος κυκλοφορεί. Αφού μόλις του τα φορέσω κατευθύνεται προς την πόρτα, παπούτσια=βόλτα σου λέει το παιδί, αμ δε...

Τι να συζητησω παιδι μου? μπροστα ηταν ο αδελφος μου και συμφωνησε κιολας, οτι αντι να τα δινω τα λεφτα στην ξενη, να τα δινω στη δικια του...:confused:

Ειναι που δε θελω να δημιουργω θεματα, αλλιως αυτο θα τους ελεγα, οτι φυσικα και θα την πληρωσω να μου κρατησει τα παιδια και θα με πληρωνετε κι εσεις εμενα για τις νομικες μου υπηρεσιες και για τη φυλαξη των δικων σας παιδιων αργοτερα....

Σημειωτεον, οτι η αλβανιδα που μου καθαριζει το σπιτι και ευτυχως που κραταει τα παιδια (αλλιως δε θα εβλεπα τον αντρα μου ποτε) οταν της το ειχα πρωτοπει, δεν ηθελε να ακουσει για λεφτα:rolleyes:

Μου λεει εγω σας βλεπω σαν οικογενεια μου, θα σου παρω λεφτα για να κρατησω το παιδι????

Της ειπα βεβαια οτι αν δεν παρεις λεφτα δε θα εχω κι εγω το θαρρος να σου ζηταω.

Και ενω παιρνει 7 ευρω την ωρα για καθαρισμα, για τα παιδια παιρνει 5, ενω τα κραταει και ημερα πολλες φορες αν πχ ειναι αρρωστα και δεν πανε σταθμο.

Καταλαβαινετε οτι θα μπορουσε να πει 7 ευρω, γιατι αν δεν ερχομουν εδω θα πηγαινα να καθαρισω και να παρω 7.

Κι αυτη δεν ηθελε ουτε λεφτα να παρει...

Ασε που πολυ αμφιβαλλω οτι η νυφη μου θα κοιταει τα παιδια.

Την κοβω να καθεται στο μπαλκονι με καφε και τσιγαρο και να τα κοιταει απο μακρια...

Στη θέση σου θα απέφευγα τέτοιες συνεργασίες επί πληρωμή, δεν είναι κομψό βρε παιδί μου.

Ως προς τα χρήματα κι εγώ ρώτησα την κοπέλα που προσέχει τον μπέμπη πόσο θα έπαιρνε επιπλέον για κάποιες φορές το απόγευμα και μου είπε ότι παίρνει επτά ευρώ σε άλλα παιδάκια, στο παρελθόν όμως έδινα πέντε ή τέσσερα ευρώ την ώρα.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Κορίτσια, help..!!

(Χάθηκα, το ξέρω)

Ο Παναγιώτης, μάλλον, βρίσκεται στα πρόθυρα ίωσης, έκανε 38,2 το μεσημέρι, από το πρωί φτερνίζεται και τρέχει η μύτη του και τώρα άρχισε να βήχει. Γκρινιάζει, ,κιόλας, μάλλον πονάει κι ο λαιμός του. Του έδωσα 2 κουταλάκια depon και κοιμήθηκε. Τί προσέχω στα φαγητά του και, γενικά; Δε βρήκα τη γιατρό και τέτοια ώρα δε θέλω να την ενοχλήσω.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...