Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δυστυχως ο ανιψιος μου ειναι εκτος Αθηνας. Η ανιψια μου τρεχει με τις δραστηριοτητες της (γιατροι του κοσμου, χαμογελο του παιδιου, μεταναστες κλπ), και θα προσπαθησει να ξεκλεψει καμια ωρα να ερθει να βοηθησει την κατασταση. Οπως καταλαβες, η γιαγια θα την πληρωσει...! Ευτυχως το βραδυ θα τα παραλαβει ο Φωτης, γιατι δε θα΄θελα να δω τη μανα μου αλλοφρων...:?

Ααααααααα άρα εσύ δεν παίζει να μην έρθεις, έτσι; :tongue:

Θυμάσαι ποιο άλλο βιβλίο είχες δώσει στην Κατ εκτός από το φιλί του Δράκου;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααααααα άρα εσύ δεν παίζει να μην έρθεις, έτσι; :tongue:

Θυμάσαι ποιο άλλο βιβλίο είχες δώσει στην Κατ εκτός από το φιλί του Δράκου;

Οχι βεβαια! Αλλωστε τι θα΄κανες χωρις εμενα!:tongue:

Το κακο ειναι οτι η ανιψια μου δεν εχει το ταλεντο του αδερφου της με τα παιδια, δεν ειναι και ιδιαιτερη βοηθεια δηλαδη. Η μανα μου παντα προτιμαει τον Νικο, αλλα ετυχε τωρα να λειπει.

Πολλα της ειχα δωσει, γιατι?

age.png age.png

Καλημέρα!!!

Καταρχήν να ευχηθώ από καρδιάς να είναι όλοι οι δικοί σας κι εσείς καλά!!!Να είναι όλα περαστικά και αγύριστα!!

Εμείς με την μικρή ΠΑΛΙ έχουμε πρόβλημα με τον αφαλό....προχτές το βράδυ τον είδα ΠΑΛΙ κόκκινο,πρησμένο και έβγαλε υγρό....η παιδίατρος μου είπε να της βάζω 2 φορές την ημέρα οινόπνευμα και μια αλοιφή που βάζαμε για το ίδιο πρόβλημα και πλέον θα μιλήσουμε με παιδοχειρούργο!!Έχω τώρα 2 μέρες που είμαι πολύ χάλια μιας και καταλαβαίνω ότι πλέον τα πράγματα είναι σοβαρά και μάλλον δεν την γλιτώνουμε την επεμβασούλα...Δεν μπορώ να καταλάβω τί συμβαίνει...έχουμε ήδη 1 χρόνο που μας ταλαιπωρεί αυτό το πράγμα...Το μόνο σίγουρο είναι ότι αφού μιλήσω με τον παιδοχειρούργο που θα μας πει η παιδίατρος θα πάρω και μια δεύτερη γνώμη...και τρίτη μη σας πω!Αυτά....

Κάτι πήρε το μάτι μου να λέτε για παντοφλάκια...εγώ της πήρα από τα carrefour κάτι ωραία μωβ με 7,90 και της αρέσουν πολύ.....θα της πάρω ακόμα ένα ζευγάρι όμως από τα Mothercare,μόλις τελειώσει η στάση των φορτηγατζίδων και φέρουν το νούμερό μας....

Αυτά τα νέα μας...όχι και πολύ καλά αλλά τί να κάνουμε.....πάω να κάνω ένα τσιγάρο να συνέλθω....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Οχι βεβαια! Αλλωστε τι θα΄κανες χωρις εμενα!:tongue:

Πολλα της ειχα δωσει, γιατι?

Πφφφ... εμμμ εννοώ αααααα τι καλά, θα έρθεις!

Το φιλί του δράκου θα στο φέρω πίσω εγώ, το διάβασα ΚΑΙ εγώ (και γούσταρα πολύ). Θα σου φέρω και ένα που τουλάχιστον ο τίτλος είναι τελείως εσύ χαχαχα

Χριστινα σου εστειλα πμ το κινητο μου σε περιπτωση που κατι αλλαξει αυριο (αν και ειμαστε πολλες για να αλλαξει αλλα δεν ξερεις).
Ναι παιδί μου, το έχω, αλλά δεν αλλάζει κάτι νομίζω.

Μπιζελάκι, μη στεναχωριέσαι, και επεμβασούλα να κάνετε, δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό νομίζω. Και να σου πω και κάτι; Καλύτερα να γίνει, να ξεμπερδεύει το παιδί με το θέμα αυτό μια και καλή.

Ολες παντόφλες πήρατε, η μοναδική άχρηστη μάνα είμαι; Δεν του έχω πάρει τίποτα :evil:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Μπιζελακι μη στενοχωριεσαι, οι γνωμες των γιατρων απ'οτι εχω καταλαβει παντα και σε ολα τα θεματα ειναι διαφορετικες...Οσο για τον οφαλο κι εγω ειχα προβλημα απο μικρη, θυμαμαι μια ζωη να βγαζει υγρο και η μανα μου να μου βαζει betadine.Και μετα την εγκυμοσυνη μου τα ιδια ειχα.Ευχομαι να μην ειναι σοβαρο.Αυτο που εχω καταλαβει εγω απο πολυυυυυ νωρις με την Παναγιωτα ειναι οτι τα νοσοκομεια και τους γιατρους τα εχουμε παντρευτει απο την ωρα που γενναμε...

Ελα βρε, τον Αντωνάκη? Γλυκας ειναι! Θυμάσαι που δουλευω ρε θηρίο? Μπράβο! και θυμασαι και το ονομα μου? Ξανα μπραβο! Εγω ολο κοιταω και ξανακοιταω στο γκρουπ στο φατσοβιβλιο (εκτος απο καποια κοριτσια που τα ξερω καλα πια) ποια ειναι ποια. Μπραβο μπραβο

rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Aμα σου πει η Συλβια πως βρηκαμε ποια ηταν η συναδερφος που ειχε και ηταν στο γκρουπ μας θα γελας ωρες....

Οταν μου ειπε η Συλβια που δουλευει, μου ηρθε φλασια μια φωτο σου στο φατσοβιβλιο και γενικα συζητησεις περι εργασιακου που καναμε... αλλα επειδη δε θυμομουν το ονομα ποια απο ολες ηταν που δουλευει εκει.... ενοωω ονομα... αρχισα να δινω στοιχεια στην Συλβια.. εχει μωρο οπως το δικο μου, κοριτσακι, και αρχισε η Συλβια να σκεφτεται γραφειο γραφειο ονοματα με μικρα παιδια.... χαχα μετα μου ρθε φλασια οτι ισως βοηθας σε συνεδρια κατι τετοιο που λεγατε κατα καιρους με την μαριλου... ε και μετα απο πολυ ψαξιμο το βρηκε η κοπελα ασε που στην αρχη νομιζα οτι ηταν καποια απ τις κατερινες....

Ναι με τον Αντωνακη , γενιικα ο γιος μου εχει ενα κολημα τυχαιο βεβαια πολους φιλους με αυτο το ονομα , στο σχολειο αριθμουμε 3 , χωρις αυτους δε κανουμε τιποτα... στο νησι παλι αντωνακιδες.... αχχχχχχχχχχ

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Χριστίνα εγώ μετά τις 10 θα είμαι ελεύθερη από υποχρεώσεις...άμα θέλετε πάρτε κ σεις τους άντρες σας να πάμε για ποτά(έτσι κ αλλιώς εγώ δεν είμαι του καφέ)! :tongue::tongue::tongue::tongue: Το σεξ η καθεμιά σπίτι της!

Μπιζελάκι περαστικά εύχομαι....γιατί όμως συμβαίνει αυτό με τον αφαλό??? Δεν έχει δεθεί σωστά????:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

χαχα μετα μου ρθε φλασια οτι ισως βοηθας σε συνεδρια κατι τετοιο που λεγατε κατα καιρους με την μαριλου... ε και μετα απο πολυ ψαξιμο το βρηκε η κοπελα ασε που στην αρχη νομιζα οτι ηταν καποια απ τις κατερινες....

Ειμαστε πολλες τελικα!!!!χιχιχι

Μπιζελάκι περαστικά εύχομαι....γιατί όμως συμβαίνει αυτό με τον αφαλό??? Δεν έχει δεθεί σωστά????:confused:

Έλα μου ντε....Καθόμασταν με τον Κώστα χτες το βράδυ και αναρωτιόμασταν τί μπορεί να πήγε στραβά...αλλά θυμάμαι ότι τις πρώτες μέρες δεν τον πειράζαμε καθόλου (εκτός από το οινόπνευμα που βάζαμε για να πέσει),έπεσε μόνος του μια χαρά,δεν άφησε υπολείμματα και τον καθαρίζαμε αφού έπεσε για άλλες 10 μέρες από 2 φορές την ημέρα με οινόπνευμα,και ήταν όλα καλά μέχρι που έγινε η μικρή 3-3,5 μηνών,μετά άρχισαν τα παρατράγουδα....μάλλον κάτι άλλο παίζει με μικρόβια,βακτήρια,μύκητες,δεν ξέρω κι εγώ τί....η δικιά μας έχει και ευαίσθητο δερματάκι και μπορεί να φταίει κι αυτό...ένας Θεός ξέρει!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Ειμαστε πολλες τελικα!!!!χιχιχι

Κατερινάκι με δουλευειςςςςςςςςςςςς??????χεχεχε

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Μπιζελακι μη στενοχωριεσαι, οι γνωμες των γιατρων απ'οτι εχω καταλαβει παντα και σε ολα τα θεματα ειναι διαφορετικες...Οσο για τον οφαλο κι εγω ειχα προβλημα απο μικρη, θυμαμαι μια ζωη να βγαζει υγρο και η μανα μου να μου βαζει betadine.Και μετα την εγκυμοσυνη μου τα ιδια ειχα.Ευχομαι να μην ειναι σοβαρο.Αυτο που εχω καταλαβει εγω απο πολυυυυυ νωρις με την Παναγιωτα ειναι οτι τα νοσοκομεια και τους γιατρους τα εχουμε παντρευτει απο την ωρα που γενναμε...

Βρε Κατερινάκι,δεν πήγες σ'έναν γιατρό να το δει να σου πει τί συμβαίνει???

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μπιζελι φυσικα και με ειχε παει η μητερα μου τοτε αλλα που να θυμαμαι?Μονο τον καθαρισμο με μπατονετα και μπεταντιν θυμαμαι.Και μετα τη γεννα μου κοιταω μια μερα (ειχα καιρο να ασχοληθω με τον εαυτο μου) τον αφαλο μου και ηταν μαυρος, ειχε βγαλει υγρο και αρχισα παλι να βαζω μπεταντιν μονη μου.Μετα απο λιγους μηνες περασε.Κατσε για μικρη θα ρωτησω τη μανα μου να σου πω τι της ειχε πει ο γιατρος

Λοιπον εγω ξεκινησα να το παθαινω 4 χρονων αλλα ο γιατρος δε μας ειπε για χειρουργειο.Απλα καθαρισμο με οινοπνευμα και μπεταντιν,καποια μολυνση ηταν.

Μάλιστα....κατάλαβα.....Πάντως εμάς το ξεκίνησε από νωρίς και μέσα σ'ένα χρόνο το έπαθε άλλες 4-5 φορές τουλάχιστον....κάποια στιγμή η παιδίατρος μίλησε για κάποιο εμβρυικό υπόλειμμα που μπορεί να προκαλέι πρόβλημα αλλά δεν ήταν σίγουρη..προσπαθούσαμε να το παλέψουμε χωρίς επεμβάσεις αλλά τελικά μάλλον δεν το γλιτώνουμε...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...