Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μιλάνο είναι ΤΕΛΕΙΑ...ειδικά η γαλαρία με τα μαγαζιά στο πλάι της πλατείας Ντουόμο το κάτι άλλο. Αν πάτε εκεί μην ξεχάστε να πατήστε τα τσουτσουνάκια του ταύρου στο ψηφιδωτό πάτωμα κάτω από τον θόλο (έχω φωτό στο φατσοβιβλίο που τα πατάω):tongue:

Ακόμα χαζεύω τα ασημένια μαχαιροπήρουνα που είχα αγοράσει στο μαγαζί πίσω από τον ταύρο:D αν ξαναπήγαινα πάλι ασημικά και ρούχα θα ψώνιζα:oops:

Εμένα δεν μου έρεσε καθόλου η Φλωρεντία...αλλιώς την περίμενα:shock:

Φλωρεντία δεν έχω πάει. Ρώμη ένιωθα σαν το σπίτι μου. Μιλάνο μια βλακεία και μισή, ούτε καν ψώνισα, όλα τα έχουμε κι εδώ, τι να πάρω; Έφαγα όμως μια χαρά :rolleyes:

Η γαλαρία μου άρεσε :tongue:

Λοιπόν κοιταξτε τι βρήκα:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TARA viewpost.gif

Αντε, ωρα να γινεις τριτεκνη!!!:tongue:

Εμεις βγαλαμε και το 3ο δοντακι!

1. Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ τέτοια περίπτωση!!!:tongue::tongue::tongue:

2. Να τα εκατοστήσετε :-), εμείς πάλι ούτε ένα!!:tongue:

Διάλογος μεταξύ Ταρας και Πώλας. Κοιταξτε τι απανταει η Πώλα για το 3ο παιδι. Πεθανα στο γελιο οταν το ειδα. Μην ρωτατε πως το βρηκα, βαριομουν και εκανα μια αναδρομή στο παρελθον του τοπικ

Μα τελείως Αρτέμης! Πιάσε το πλέξιμο κι εσύ ντε!
And now its greys anatomy time
Πφφφφ βαριέμαι, τα έχω δει αυτά...

Γεννάει κι άλλη μια φίλη μας (Μαριάννας και δική μου) από το γκρουπ Οκτωβρίου, μου έστειλε μήνυμα πριν λίγες ώρες ότι της έσπασαν τα νερά :)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιωτα ασχετο αλλα ο γιος μου εχει εναν συμαθητη στο προνηπιο που η μαμα του ειναι συναδερφος σου.... Συλβια την λένε

Ελα βρε, τον Αντωνάκη? Γλυκας ειναι! Θυμάσαι που δουλευω ρε θηρίο? Μπράβο! και θυμασαι και το ονομα μου? Ξανα μπραβο! Εγω ολο κοιταω και ξανακοιταω στο γκρουπ στο φατσοβιβλιο (εκτος απο καποια κοριτσια που τα ξερω καλα πια) ποια ειναι ποια. Μπραβο μπραβο

Χαχαχαχαχαχα!!! Εχουμε ενα συνάδερφο στο γραφείο που μεταξύ μας τον φωνάζουμε Αρτέμη (Γρηγόρη τον λένε!!!) χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!Πάντως και εγώ γέλασα...κι' ας έχω τις μαύρες μου!!!

χαχαχαχαχα, γιατι με λες αρτεμη ρε συ? τι εκανα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

4Rnfp3.png

Καλημερα!!!!ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!Λοιπον χθες το βραδυ η μικρη κοιμηθηκε με κλαματα αφου δεν ηθελε με τιποτα το γαλα της κι εγω επεμενα 1 ολοκληρη ωρα να το πιει...νηστικια θα την κοιμιζω?Εννοειται οτι 6:30 το πρωι ηταν ορθια απο τις 11 παρα που κοιμηθηκε.

Γιωτα κι εγω κοιταω ξανα και ξανα το φατσοβιβλιο ειδικα για την αυριανη συναντηση μην κανω καμια πατατα....

Και μη μου ξαναπει καμια για Ιταλια, η Φλωρεντια ειναι παραμυθενια, η Βενετια...οτι πιο ρομαντικο εχω δει και η Ρωμη ολη η ιστορια στο μεγαλειο της!!!(Αφηστε που στη Φλωρεντια εφαγα τα ωραιοτερα τορτελινια και χορεψα και στην κεντρικη πλατεια τα παιδια του Πειραια με την κουμπαρα μου...γιναμε σουργελα κι εκει!)

Kαλημέρα :D

Γιώτα βλέπω το ξενυχτάς ε? Καλέ πως αντέχεις τέτοια ώρα ξύπνια?

Σήμερα με ξύπνησε το παιδάκι μου απο τις 7 περίπου. Σηκώθηκε στα γόνατα και προσπαθούσε να με γυρίσει προς το μέρος της για να μου πιάσει τη μύτη :rolleyes: Έτσι κοιμάται βλέπετε! Χωρίς μύτη, ύπνο δεν έχει!:tongue::rolleyes::confused:

n8m8p2.png

X9drp2.png

1966635arrch62ws3.gif

χαχαχαχαχα, γιατι με λες αρτεμη ρε συ? τι εκανα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αστες να λενε Γιωτα μου! Εγω γελασα πολυ παντως!!!:mrgreen:

Καλημερα! Ακομη βαζω ορους και μαζευω μυξες εις διπλουν...!:|

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!! Πείτε μου ότι θα περάσει γρήγορα αυτή η κ****μέρα, το βράδυ παραμιλούσα μου είπε ο Βασίλης κι έλεγα "Πάρε στο γραφείο και πες ότι δε θα πάω αύριο γιατί έπαθα νευρικό κλονισμό........." ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ζηλεύω για τη συνάντηση....:rolleyes:

Χθες είχαμε παιδίατρο...το ένα αυτάκι της μικρής είναι ερεθισμένο...ίσος κάποια ωτίτιδα ελαφρά ίσος να χει βάλει κ τίποτα στο αυτί της(προσπαθεί καιρό να βάλει ψωμί,μπισκότο,φαγητό) αν δω ότι χειροτερεύει ή ότι κρατάει μέρες ακόμα θα πάμε σε ωρλ! Κατα τα άλλα ήμαστε 83 πόντους κ 10,100 κ πολύ πολύ μπροστά για την ηλικία μας ψυχοκινητικά αφού ξέρει τα πάντα πως ονομάζονται κ άμα της λες φέρε αυτό πάει κ το φέρνει,λέει πολλές λέξεις για την ηλικία της και διάφορα τέτοια ωραία....κουκουβααααα! :-P:razz::-P

Από την Ειρήνη δεν έχω νέα θα της στείλω σήμερα ένα μήνυμα να δω πως είναι...λογικά αύριο θα βγαίνει....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!!!!! Πείτε μου ότι θα περάσει γρήγορα αυτή η κ****μέρα, το βράδυ παραμιλούσα μου είπε ο Βασίλης κι έλεγα "Πάρε στο γραφείο και πες ότι δε θα πάω αύριο γιατί έπαθα νευρικό κλονισμό........." ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!

Το χω πάθει κ εγώ αυτό μόνο που έλεγα δεν θέλω να πάω για δουλειά!:tongue::tongue::tongue: Υπομονή θα περάσει.....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριλου ηρεμησε, δε σε βλεπω καλα, δεν παιρνεις καμια αδεια???

Ταρα κι εμεις ολοι αρρωστοι σπιτι, μεχρι κι η μανα μου κολλησε αν δεν κολλησει η μικρη τυχεροι ειμαστε.Να σε ρωτησω, ποιο γαλα δινεις στη μικρη?Μηπως βρω κανενα φρεσκο που να της αρεσει καλυτερα, αν και 3 εχουμε αλλαξει (τα 2 υποαλλεργικα βεβαια) και παλι δεν το θελει.Κι εμενα μου αρεσει πολυ το δελτα advance ρε γμτ,ειναι πολυ γευστικο...οτι περισσευει απο τη μικρη τσακωνομαστε με τον Κωστα ποιος θα το πιει..

Δε σας ειπα, σημερα πηρα και την τεταρτη και τελευταια μαγιερ κοπρανων αρνητικη κι αυτη και το απογευμα θα παμε γιατρο να δουμε τι θα γινει..

Επισης, χθες της πηρα παντοφλακια φουξια με μια αγελαδιτσα 22 νουμερο και της ηταν μικρα...45 νουμερο θα φτασει αυτη, την κοβω σαν τον πατερα της..Αυριο θα της φερει κι η μητερα μου μια πολυθρονιτσα (μπομπ σφουγγαρακης βρηκε μονο λεει) για να καθεται να ξεκουραζεται λιγο το παιδι...

Το χω πάθει κ εγώ αυτό μόνο που έλεγα δεν θέλω να πάω για δουλειά!:tongue::tongue::tongue: Υπομονή θα περάσει.....;)

και εγω επισης...ενα θα σας πω ότι για 1,5 μηνα θα δουλευω 7ημερο:evil:

καλημερα...

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Ταρα κι εμεις ολοι αρρωστοι σπιτι, μεχρι κι η μανα μου κολλησε αν δεν κολλησει η μικρη τυχεροι ειμαστε.Να σε ρωτησω, ποιο γαλα δινεις στη μικρη?Μηπως βρω κανενα φρεσκο που να της αρεσει καλυτερα, αν και 3 εχουμε αλλαξει (τα 2 υποαλλεργικα βεβαια) και παλι δεν το θελει.

Κατερινα, τους δινω βιολογικο αγελαδινο. Στην αρχη το ΟΛΥΜΠΟΣ, αλλα ειναι πολυ ακριβο. Κι επειδη πλεον χρειαζομαι 2 λιτρα το 24ωρο, ψωνιζω απο ενα καταστημα βιολογικο, οπου βρισκω γαλα σε καλυτερη τιμη. Μου κρατανε 14 λιτρα την εβδομαδα, και παω μια φορα και γεμιζω το ψυγειο.

age.png age.png

Καλημερα!!!!ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!!!Λοιπον χθες το βραδυ η μικρη κοιμηθηκε με κλαματα αφου δεν ηθελε με τιποτα το γαλα της κι εγω επεμενα 1 ολοκληρη ωρα να το πιει...νηστικια θα την κοιμιζω?
Καλημέρα μορφονιές!

Βρε μανεκέν, μήπως όταν δεν θέλει γάλα να την ξεγελάς χρησιμοποιώντας το γάλα και φτιάχνοντας κρέμα, κουάκερ, δημητριακά; Για να μην πηγαίνει για ύπνο νηστική και να μην ξενυχτάς κι εσύ! Αν είναι κάθε βράδυ, είναι φάση και θα περάσει. Αν είναι μια στο τόσο, δώστης κάτι άλλο να φάει ώστε να μην πέσει νηστική. Κι εμένα τα ίδια κάνει ο γκομενόπουλος. Το βράδυ δεν έπινε γάλα αλλά ήξερα ότι πεινάει. Ηπιε μόνο 50ml κι άλλα 100 τα έκανα κρέμα και ξεμπερδέψαμε.

Ααααααα σας είπα ότι ξυπνάμε 9-9.30? :D

Ε και σχετικά νωρίς κοιμάται... 9μιση-10. Μένει το θέμα του να κοιμάται όλες αυτές τις ώρες σερί και χωρίς τσιμουδιά στο κρεββάτι ΤΟΥ :rolleyes:

Kαλημέρα :D

Γιώτα βλέπω το ξενυχτάς ε? Καλέ πως αντέχεις τέτοια ώρα ξύπνια?

Σήμερα με ξύπνησε το παιδάκι μου απο τις 7 περίπου. Σηκώθηκε στα γόνατα και προσπαθούσε να με γυρίσει προς το μέρος της για να μου πιάσει τη μύτη :rolleyes: Έτσι κοιμάται βλέπετε! Χωρίς μύτη, ύπνο δεν έχει!:tongue::rolleyes::confused:

Καλέ κι εγώ γύρω στις 2 κοιμάμαι αν δεν με πάρει ο ύπνος με το παιδί. Μέχρι να μαζέψω, να κάτσω κι εγώ να χαλαρώσω, να μαγειρέψω ενδεχομένως κλπ... Εεεε να μη δω και law & order και medium? :cool:
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
Ζηλεύω για τη συνάντηση....:rolleyes:
Ναι αλλά μας προδίδεις για το σεξ :twisted:

Ταραραμ κανόνισε να γίνουν τρεις οι μυξιάρηδες και να μην έρθεις αύριο! Μπέιμπι σίτιν βρήκαμε;

WN6Op3.png

Καλημέρα μορφονιές!

Βρε μανεκέν, μήπως όταν δεν θέλει γάλα να την ξεγελάς χρησιμοποιώντας το γάλα και φτιάχνοντας κρέμα, κουάκερ, δημητριακά; Για να μην πηγαίνει για ύπνο νηστική και να μην ξενυχτάς κι εσύ! Αν είναι κάθε βράδυ, είναι φάση και θα περάσει. Αν είναι μια στο τόσο, δώστης κάτι άλλο να φάει ώστε να μην πέσει νηστική. Κι εμένα τα ίδια κάνει ο γκομενόπουλος. Το βράδυ δεν έπινε γάλα αλλά ήξερα ότι πεινάει. Ηπιε μόνο 50ml κι άλλα 100 τα έκανα κρέμα και ξεμπερδέψαμε.

Ααααααα σας είπα ότι ξυπνάμε 9-9.30? :D

Ε και σχετικά νωρίς κοιμάται... 9μιση-10. Μένει το θέμα του να κοιμάται όλες αυτές τις ώρες σερί και χωρίς τσιμουδιά στο κρεββάτι ΤΟΥ :rolleyes:

QUOTE]

Κοπελια, αυτη εκεινη την ωρα θελει να πεσει ξερη για υπνο και σιγα μην την ξαναβαλω στο καρεκλακι να περιμενει να της κανω και κρεμα...Την απογευματινη της κρεμα της τη φτιαχνω με γαλα ετσι κι αλλιως...Ξερω γω τι να πω, μηπως δεν θελει τη θηλη επειδη τρεχει πολυ?Της εβαλα και αλλη αυτη με τα νουμερα της chicco αλλα τρεχει πιο αργα και βαριεται και το αφηνει...

Καλα το ωραριο σας να μην το σχολιασω..γκρρρ

Καλημέρα μορφονιές!

Ταραραμ κανόνισε να γίνουν τρεις οι μυξιάρηδες και να μην έρθεις αύριο! Μπέιμπι σίτιν βρήκαμε;

Δυστυχως ο ανιψιος μου ειναι εκτος Αθηνας. Η ανιψια μου τρεχει με τις δραστηριοτητες της (γιατροι του κοσμου, χαμογελο του παιδιου, μεταναστες κλπ), και θα προσπαθησει να ξεκλεψει καμια ωρα να ερθει να βοηθησει την κατασταση. Οπως καταλαβες, η γιαγια θα την πληρωσει...! Ευτυχως το βραδυ θα τα παραλαβει ο Φωτης, γιατι δε θα΄θελα να δω τη μανα μου αλλοφρων...:?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...